| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
PeeeDeee

|
Tarih: Cum 02.05.2008 13:43 Mesaj konusu: |
|
|
 uyku sersemi eksik yazmışım ya! C-1 Classic alacağım inşallah  _________________ "Müzik yapmak" değil de, "gitar çalmak" isteyen arkadaşlar, lütfen üyeliklerinizi iptal ediniz... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
mfikret

|
|
| Başa dön |
|
 |
hap

|
Tarih: Cum 02.05.2008 21:16 Mesaj konusu: |
|
|
düşünürsen görüşebiliriz  |
|
| Başa dön |
|
 |
hap

|
Tarih: Cmt 03.05.2008 22:37 Mesaj konusu: |
|
|
| c-1imi gibson gibi bir gitarla takas etmeyi düşünüyorum ne dersiniz?yeni bir gruba girdim benim gitar sert kaçıyor biraz ne yapsamki aşkımı vercem sanırım |
|
| Başa dön |
|
 |
RR22

|
Tarih: Pts 05.05.2008 10:54 Mesaj konusu: |
|
|
insan aşkını verirmi başkasının ellerine! git banka soy gibson al daha iyi!     _________________ Allah Şeytanı yönetir..Şeytanda insanı... |
|
| Başa dön |
|
 |
hap

|
Tarih: Sal 06.05.2008 0:56 Mesaj konusu: |
|
|
valal ne biliyim iste emin değilim zaten epiphone lp ultra önerdi biri nedersiniz bu ara rr22 imzan ititeitkuyruğuna gibi olmuş yanlış anlaşılmasın lütfen |
|
| Başa dön |
|
 |
Blackened85

Kayıt: Apr 01, 2007 Mesajlar: 299 Nerden: istanbul-sarıyer
|
Tarih: Sal 06.05.2008 1:17 Mesaj konusu: |
|
|
| cort markasının tahtını alacak gibi... |
|
| Başa dön |
|
 |
agmed

|
Tarih: Sal 06.05.2008 14:28 Mesaj konusu: |
|
|
Bence içerdiği özellikler olarak Cort'ların çok üstünde gitarlar üretiyor Schecter Markası, en alt seviye gitarları belki Cort'a rakip olabilir. _________________ ENGL Screamer Kafa|2x12 Vintage 30 Kabin  |
|
| Başa dön |
|
 |
acos

|
Tarih: Cmt 10.05.2008 0:05 Mesaj konusu: |
|
|
Schecter? Cort?
Cort daha dün gitarlarına emg takmayı akıl etmiş piyasaya oynayan bir marka. Yapmayın allaaşkına Schecter Çok iyi gitar üretiyor. Eyw kimse kendi gitarına laf kondurmazda bu gitarlar cidden çok ayarında ve güzel gitarlar özellikle 7tellileri çok iyi. _________________ İnferno Reload - Lead Gitar |
|
| Başa dön |
|
 |
RR22

|
Tarih: Cmt 10.05.2008 10:39 Mesaj konusu: |
|
|
abi yarıldım cort neymiş ya ? çöp alayı... öğrenci gitarı üreten bi firma .... eyw vardır iyi gitarı ama en üst seviyesidir anca.... schecter esp-ltd ile kapışacak bi firma o kadar diyim... _________________ Allah Şeytanı yönetir..Şeytanda insanı... |
|
| Başa dön |
|
 |
Flareos

Kayıt: Feb 11, 2006 Mesajlar: 545 Nerden: İstanbul / Yalova
|
|
| Başa dön |
|
 |
gorkyeah

Kayıt: Apr 12, 2005 Mesajlar: 955 Nerden: izmir / Gallipoli
|
Tarih: Cmt 10.05.2008 12:14 Mesaj konusu: |
|
|
cort ile schecter karşılaştırması yapmak biraz saçma olur. schecter cort'a göre çok sert bir gitar, cort yanında bebek gibi kalıyor. Ayrıca cort'un da işçiliğinin kötü olmadığını düşünüyorum. İki gitar da çok farklı özellikler içeriyor. Cort'u yerden yere vurmak anlamsız burada.. _________________ two beers or not two beers
İZM/ Satılık Marshall vs30r amfi
http://www.turkrock.com/ftopic87215.html |
|
| Başa dön |
|
 |
BLaCK_MaGiC86

|
Tarih: Cmt 10.05.2008 13:40 Mesaj konusu: |
|
|
| RR22 demiş ki: | | abi yarıldım cort neymiş ya ? çöp alayı... öğrenci gitarı üreten bi firma .... eyw vardır iyi gitarı ama en üst seviyesidir anca.... schecter esp-ltd ile kapışacak bi firma o kadar diyim... |
Kaç tane Cort çaldınız acaba çok merak ediyorum... |
|
| Başa dön |
|
 |
what_tha

Kayıt: Jan 29, 2007 Mesajlar: 227 Nerden: İstanbul/Kadıköy
|
Tarih: Cmt 10.05.2008 19:44 Mesaj konusu: |
|
|
cort vs. ibanez den sonra
cort vs. schecter mi şimdi de?
yeni bir aşk mı doğuyor yoksa:p _________________ Alışveriş yaptığım kişiler;
Strat,Allexstone,Zetiman,DeepShadow,Eldrun,vdKa,cburak_esk,neverktulu,runemagick666,elerosse,hipertansiyon [nickini hatırlayamadığım kişiler kusra bakmasın ] |
|
| Başa dön |
|
 |
RR22

|
Tarih: Cmt 10.05.2008 20:31 Mesaj konusu: |
|
|
| BLaCK_MaGiC86 demiş ki: | | RR22 demiş ki: | | abi yarıldım cort neymiş ya ? çöp alayı... öğrenci gitarı üreten bi firma .... eyw vardır iyi gitarı ama en üst seviyesidir anca.... schecter esp-ltd ile kapışacak bi firma o kadar diyim... |
Kaç tane Cort çaldınız acaba çok merak ediyorum... |
çaldım hocam merak etme bence alayı çöp.... alanda anca kendini avutur iyi gitar diye.. fiyatına göre ibanezlerden iyi olabilir ama yani schecter nerdeee cort nerdeee....
he sen üst seviye yani 690 dolar abd fiyatlı bi schecter ve üst seviyelerini denememişsen bilemiyecem... |
|
| Başa dön |
|
 |
Blackened85

Kayıt: Apr 01, 2007 Mesajlar: 299 Nerden: istanbul-sarıyer
|
Tarih: Cmt 10.05.2008 21:46 Mesaj konusu: |
|
|
| koca firmayı çöpe atmış arkadaş, böyle sığ zihniyete sahip olmamak lazım, hangi modellerini çaldın bilmiyorum-merak etmiyorum ama eğer çöp dediğin firma olmasaydı piyasadaki gitarların yarısı olmazdı, ben kendimi avutmaya sen de kafandaki bir iki model haricindeki modellere çamur atmaya devam et. |
|
| Başa dön |
|
 |
BLaCK_MaGiC86

|
Tarih: Cmt 10.05.2008 22:03 Mesaj konusu: |
|
|
Benim iddiam bir karşılaştırma yapmak değildi ki!
Sadece Cort firmasını son derece küçümseyerek bir yorum yapmışsın, o nedenle bilginin düzeyini merak ettim.
Cort markası gitar piyasasında büyük bir yere sahiptir ve alt serilerinde fiyat/performans, orta ve üst serilerinde iste oldukça iyi kalite ve işçilik sunuyorlar. Schecter firması da gayet kaliteli gitarlar üretiyor, çok yüksek fiyatlarla da girmediler ülkemizdeki pazara... Ancak bu yine de bunlardan herhangi birini aşağılama hakkı vermez bize, sonuçta bunlar ciddi firmalar...
Bir sürü gitar kullandım, kullandığım son iki gitar Japon Ibanez'di (Biri Prestige...) ve şu an maddi imkansızlıklar nedeniyle eski bir Viva Gold sahibiyim. Bu gitarın sunduklarına hayret edebilirsiniz: Köprüsü gayet stabil, sap çok ince ve çok rahat, gövdesi çok ergonomik, baya baya 2 parça ağaçtan yapılmış gövde. Manyetikleri dışında Ibanezler'den bir eksiği yoktu gitarın. Kısacası herşeyi kaliteli ve böyle gitarlar üretilen firmanın aşağılanması biraz ayıp oluyor !
Herneyse daha çok uzatmayacağım, başlıktan da sapmaya gerek yok.
En son BLaCK_MaGiC86 tarafından Cmt 10.05.2008 23:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
obican

|
Tarih: Cmt 10.05.2008 23:12 Mesaj konusu: |
|
|
schecter S1 sahibiyim ve diyebilirim ki 1500$ altında türkiyede daha iyi bir gitar alamazsınız. ancak:
1. bu durum nedeniyle cort markasına ve cort kullananlara laf atmak çocukluktur, kişiliğinde eksikler olan bir insanın kendini tatmin girişimidir.
2. schecter lady luck(mydukkan da 850ytl), 640ytl lik cort katana karşısında başarısız kalmaktadır.
3. ekipman peşinde koşup, o kadar araştırma, kıyaslama yapacağınıza gidin gitar çalışın. kimin daha iyi gitar alacak parası olduğunun bir önemi yok, çalan çalıyor zaten. gerisi sadece çeşnisi. _________________ satılık dk-2
http://www.turkrock.com/ftopic84822.html |
|
| Başa dön |
|
 |
yndnrg7321

|
Tarih: Cmt 10.05.2008 23:21 Mesaj konusu: |
|
|
[quote="obican"]schecter S1 sahibiyim ve diyebilirim ki 1500$ altında türkiyede daha iyi bir gitar alamazsınız. ancak:
1. bu durum nedeniyle cort markasına ve cort kullananlara laf atmak çocukluktur, kişiliğinde eksikler olan bir insanın kendini tatmin girişimidir.
2. schecter lady luck(mydukkan da 850ytl), 640ytl lik cort katana karşısında başarısız kalmaktadır.
3. ekipman peşinde koşup, o kadar araştırma, kıyaslama yapacağınıza gidin gitar çalışın. kimin daha iyi gitar alacak parası olduğunun bir önemi yok, çalan çalıyor zaten. gerisi sadece çeşnisi.[/quote]
işte budur abicim |
|
| Başa dön |
|
 |
ciyzis_kirayzs

|
Tarih: Pzr 11.05.2008 0:00 Mesaj konusu: |
|
|
cort firmasını sallamayan arkadaşa iddia ediyorum su an elimde bulunan emg modifiyeli x2 ile istediğin scheter ile kapışabilirim ayrıca cort un son zamanlarda ürettiği gitarların insanların ne kadar beğenisini kazandığını da hatırlatmak isterim.
ama jackson başka:) _________________ Jackson DK2 -- SD Invader
Cort x2 -- EMG 81 85
Boss GT8 |
|
| Başa dön |
|
 |
|