| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
uYuS

|
Tarih: Cum 09.05.2008 17:02 Mesaj konusu: |
|
|
İşim gücüm insancıklarla oyalanmak. Var mı başka bir sorun.
cemcengiz, t-bone, jackalkoray, metalguitar33 ve daha niceleri gitara talipken taliplilerden birisinin gitarı alıyorum arkadaşla anlaştık gibisinden mesaj göndermesinin yanlış olduğunu belirttim. Eğer bütün mesajlarımı okursan daha ne kadar ilana mesaj yazmak zorunda olupta yazmadığımı anlarsın.
Adam gibi bi kerede yazdığım mesajlara takılmayın da ilan yolunda yürüsün. Benden bi farkınız olsun herşeye cevap vermeyin mesela. _________________ Converse Benzeri Satışlarım Yeniden Başlamıştır.D Bütün Modeller Tek Fiyat 48 Lira. Bilgi İçin Özel Mesajla Ulaşabilirirsiniz.p |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
jackalkoray

|
Tarih: Cum 09.05.2008 17:41 Mesaj konusu: |
|
|
yalnız uzundur gözlemlerime bakıyorum da hep ucuz bi alet olsa önce level arkadaş ismini bilmiyorum ama sonra cemcengiz aralarında bi rekabet varmış gibi atlıyorlar sonra biri alet alınmıştır tarafımdan diyor diğer rakipleri egale edercesine anlaşılması güç işler bunlar tabi laflarımdan dolayı kavga çıkmasın sakın sadece gözlem biraz da mizansen saygılar iyi günler |
|
| Başa dön |
|
 |
metalguitar33

|
Tarih: Cum 09.05.2008 17:53 Mesaj konusu: |
|
|
yaw gitar satildi mi satilmadi mi  _________________ .. |
|
| Başa dön |
|
 |
Johny

|
Tarih: Cum 09.05.2008 18:30 Mesaj konusu: |
|
|
para yatırılmadan gıtar kargolanmadan kımse aldım falan demesın bencede yanlıs katılıyorum uyuza.satıcıyla anlasmıs olabılırsın ama bıtmemıs bı alısverısı bıtmıs gıbı gostermek sacma yanı.bide ne bu acele anlamıyorum yanı parayı yatır gıtar kargolansın ondan sonra aldım yaz. _________________ herkese kötü satışlar inşallah satamazsınız
satılık tele cube - http://www.turkrock.com/ftopic87874.html
satılık rg370 - http://www.turkrock.com/post1471726.html#1471726 |
|
| Başa dön |
|
 |
uYuS

|
Tarih: Cum 09.05.2008 19:22 Mesaj konusu: |
|
|
Heheheh vay be duygulandım şimdi=) En sonunda beni anlayan birileri çıktı.D Koray arkadaşım çok güzel anlatmış eski deneyimlerini sağolsun. Tufan senin sorduğun sorunun cevabını bende merak ediyorum. Umarım şu ilanı açan şahıs gelir bir iki kelime yazar telefon numarası falan bırakır da böyle iki satıc ilan verip kelepir fiyat yazarak insanları birbirine düşürmek nedir bi öğrenir=) Sana da özel olarak teşekkürler conim=) _________________ Converse Benzeri Satışlarım Yeniden Başlamıştır.D Bütün Modeller Tek Fiyat 48 Lira. Bilgi İçin Özel Mesajla Ulaşabilirirsiniz.p |
|
| Başa dön |
|
 |
fenderstrat28

|
|
| Başa dön |
|
 |
reddiye

|
Tarih: Cmt 10.05.2008 0:08 Mesaj konusu: |
|
|
| uYuS demiş ki: | | İşim gücüm insancıklarla oyalanmak. |
neyse iyi satışlar. |
|
| Başa dön |
|
 |
level_-_3

|
Tarih: Cmt 10.05.2008 2:06 Mesaj konusu: |
|
|
oldu olucak işi isterseniz acık arttırmaya dokun. yok hocam eger kargolamadıysan aleti ben 600 vereyim bana ver nasıl olsa daha para eline gecmemiş. dogru olanda budur mu .diyecegiz
oraya o yazıyı yazmanın tek amacı vardır birileri ihtiyacı olan bir şeyi buldugunda talip olur ve alıcaksa niyetini belirtir. ki bu teklif mal sahibinedir. kişi ile konusulur ve anlasma durumunda.
iki taraf içinde gecerli bu durum ki,ben gitarın sahibi olan sahsa sorup bu yazıyı yazdım. diger ilgilenen arkadaslara konu hakkında bilgi vermek amacı ile
sizler neden bu kadar gerildiniz anlamıyorum. hakikatten olayı yangından mal kacırmaya vardırdınız yani bravoo..
saat 4 te nette forumdaki ilanlara bakarken bu ilanın henuz yazılmıs olmasında benim kabahatim ne. uyuz jony ve cakal koray merak ediyorum acaba size denk gelseydi bu ilan sizler ne diycektiniz.artı solenmesi gereken tek sey bi aksilik olması yada almakatan vazgecilmesi durumunda gitara talip olundugudur ki bu bu sekilde gelisirken size batan ne anlamıs degilim. zira sadece gereksiz bi şekilde baslıgı kirletmekse amac. zaten durum buraya geldi satılık ilanında gelinen nokta: eger malzemenin parasını yatırmadıysan ve kargodan teslim almadıysan aldım deme.....
arkadaslar biz işimizi guven duygusunu onde tutarak yapıyoruz ve taahut edilen seylerin dısında farklı bir seyle karsılasmadıgımız surece aldım dediğimiz seyi aldık hep.
o yuzden aldım diyorsam aldım...
baska bir ilanda (ben arkadasla anlastım ve aldım )diye bana ait bir mesaj gordugunuzde bu kadar eselemeyin olurmu almısımdır.....
tesekkurlerr.. _________________ http://www.turkrock.com/ftopic75868.html
satılık takaslık pedallar |
|
| Başa dön |
|
 |
theend

|
Tarih: Cmt 10.05.2008 3:11 Mesaj konusu: |
|
|
| Kim alırsa alsın alınca şuaraya bir resim koysun çok merak ettim yahu .. |