Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - izmit:Satılık Fender Stratocaster(japon)
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

izmit:Satılık Fender Stratocaster(japon)
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
uYuS

MesajTarih: Cum 09.05.2008 17:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İşim gücüm insancıklarla oyalanmak. Var mı başka bir sorun.
cemcengiz, t-bone, jackalkoray, metalguitar33 ve daha niceleri gitara talipken taliplilerden birisinin gitarı alıyorum arkadaşla anlaştık gibisinden mesaj göndermesinin yanlış olduğunu belirttim. Eğer bütün mesajlarımı okursan daha ne kadar ilana mesaj yazmak zorunda olupta yazmadığımı anlarsın.
Adam gibi bi kerede yazdığım mesajlara takılmayın da ilan yolunda yürüsün. Benden bi farkınız olsun herşeye cevap vermeyin mesela.
jackalkoray

MesajTarih: Cum 09.05.2008 17:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yalnız uzundur gözlemlerime bakıyorum da hep ucuz bi alet olsa önce level arkadaş ismini bilmiyorum ama sonra cemcengiz aralarında bi rekabet varmış gibi atlıyorlar Very Happy sonra biri alet alınmıştır tarafımdan diyor diğer rakipleri egale edercesine anlaşılması güç işler bunlar tabi laflarımdan dolayı kavga çıkmasın sakın sadece gözlem biraz da mizansen saygılar iyi günler
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
metalguitar33

MesajTarih: Cum 09.05.2008 17:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yaw gitar satildi mi satilmadi mi Very Happy
Johny

MesajTarih: Cum 09.05.2008 18:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

para yatırılmadan gıtar kargolanmadan kımse aldım falan demesın bencede yanlıs katılıyorum uyuza.satıcıyla anlasmıs olabılırsın ama bıtmemıs bı alısverısı bıtmıs gıbı gostermek sacma yanı.bide ne bu acele anlamıyorum yanı parayı yatır gıtar kargolansın ondan sonra aldım yaz.
satılık rg370 - http://www.turkrock.com/post1471726.html#1471726
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
uYuS

MesajTarih: Cum 09.05.2008 19:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Heheheh vay be duygulandım şimdi=) En sonunda beni anlayan birileri çıktı.D Koray arkadaşım çok güzel anlatmış eski deneyimlerini sağolsun. Tufan senin sorduğun sorunun cevabını bende merak ediyorum. Umarım şu ilanı açan şahıs gelir bir iki kelime yazar telefon numarası falan bırakır da böyle iki satıc ilan verip kelepir fiyat yazarak insanları birbirine düşürmek nedir bi öğrenir=) Sana da özel olarak teşekkürler conim=)
fenderstrat28

MesajTarih: Cum 09.05.2008 20:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

satılmadıysa alıcıyım Very Happy zuahha Very Happy
reddiye

MesajTarih: Cmt 10.05.2008 0:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

uYuS demiş ki:
İşim gücüm insancıklarla oyalanmak.

Shocked Shocked Shocked
neyse iyi satışlar.
Başa dön
level_-_3

MesajTarih: Cmt 10.05.2008 2:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

oldu olucak işi isterseniz acık arttırmaya dokun. yok hocam eger kargolamadıysan aleti ben 600 vereyim bana ver nasıl olsa daha para eline gecmemiş. dogru olanda budur mu .diyecegiz
oraya o yazıyı yazmanın tek amacı vardır birileri ihtiyacı olan bir şeyi buldugunda talip olur ve alıcaksa niyetini belirtir. ki bu teklif mal sahibinedir. kişi ile konusulur ve anlasma durumunda.
iki taraf içinde gecerli bu durum ki,ben gitarın sahibi olan sahsa sorup bu yazıyı yazdım. diger ilgilenen arkadaslara konu hakkında bilgi vermek amacı ile
sizler neden bu kadar gerildiniz anlamıyorum. hakikatten olayı yangından mal kacırmaya vardırdınız yani bravoo..
saat 4 te nette forumdaki ilanlara bakarken bu ilanın henuz yazılmıs olmasında benim kabahatim ne. uyuz jony ve cakal koray merak ediyorum acaba size denk gelseydi bu ilan sizler ne diycektiniz.artı solenmesi gereken tek sey bi aksilik olması yada almakatan vazgecilmesi durumunda gitara talip olundugudur ki bu bu sekilde gelisirken size batan ne anlamıs degilim. zira sadece gereksiz bi şekilde baslıgı kirletmekse amac. zaten durum buraya geldi satılık ilanında gelinen nokta: eger malzemenin parasını yatırmadıysan ve kargodan teslim almadıysan aldım deme.....
arkadaslar biz işimizi guven duygusunu onde tutarak yapıyoruz ve taahut edilen seylerin dısında farklı bir seyle karsılasmadıgımız surece aldım dediğimiz seyi aldık hep.

o yuzden aldım diyorsam aldım...

baska bir ilanda (ben arkadasla anlastım ve aldım )diye bana ait bir mesaj gordugunuzde bu kadar eselemeyin olurmu almısımdır.....
tesekkurlerr..
theend

MesajTarih: Cmt 10.05.2008 3:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kim alırsa alsın alınca şuaraya bir resim koysun çok merak ettim yahu ..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız