| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
rostocker

|
Tarih: Çrş 07.05.2008 22:49 Mesaj konusu: |
|
|
Yani aslında ben de çok bi şey beklemiyorum ceza olarak ama en fazla para cezası gelir sanırım rakibe.Yine de bizim yönetim maçtan sonraki olaylar için federasyonu uyarsın biz görevimizi yapalım da...
Haftasonu futbol takımımız için de umudumu koruyorum.
Türkiye Kupası'ndan sonra şampiyonluk kupasını da aldık voleybolda.
Helal olsun yönetime,oyunculara,taraftara... _________________ Satılık Boss DD-6
http://turkrock.com/ftopic85677.html |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Prş 08.05.2008 0:33 Mesaj konusu: |
|
|
Bu arada kartları da gündeme getirelim. Salı günü gittim stada, yeni taraftar kartlarda çipli olaya geçilmiş, stadın içerisinde para yerine o kartlarla alışveriş yapılacakmış bundan sonra. Nereden para dolumu yapacağız kartlara, onu bilmiyorum gerçi, sormak da aklıma gelmedi o an o telaşla. Kartların süresi haziranda bitiyor, yenilemeyi henüz yapmadım, yeniledikten sonra çip olayı kulüp tarafından aktif hale getirilecekmiş. Ama mesela benim kart basılmış olmasına rağmen arkadaşınki çıkmadı, onu da belirteyim.
Bu sene tribünü değiştirmeyi tasarladık, arkadaşların olduğu yerde kombine satılmamış yani hali hazırda hak sahibi olmayan koltuklar vardı. Belki dedik sahibi olmadığı için hak sahibi olayına tabi tutulmadan genel satış öncesinde o koltukların talebine olumlu yanıt verirler ama ı-ıh, tüm kibarlığımla durumu açıklamama ve parayı peşin verebileceğimi söylememe rağmen bir Nazi subayı disiplinindeki ablamız olumsuz yanıt vererek def etti bizi başından..
Genel satış da 16'sından 21'ine ertelenmiş; bunu neden haftaiçi yapıyorlar, çalışan insanlar işten izin alamamak gibi bir durumda nasıl gelecekler bilmiyorum, zor olacak herkes için. Ben 6-7 gibi girmeyi düşünüyorum valla kuyruğa, kutsal topraklar hava durumu açısından bir kıyak yapar artık bizlere. 4 sene önce çektiğim 6,5 saatlik sırayı çekerek tenimin solaryuma girmiş hale gelişini bir kez daha tecrübe etmeye niyetim yok açıkçası..
Haydi bakalım, şimdiden başlıyor maraton, gazamız mübarek ola. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Fatih_TheConqueror_

|
Tarih: Prş 08.05.2008 9:13 Mesaj konusu: |
|
|
helal olsun lan sana bütün maçlara gidiyon .Bende Oftaş maçına bilet alacaktım bu yazılanları okuyunca utandım kendimden. Koca sezon gitme maça, iş bittikten sonra kutlamaya git. Ayıpladım kendimi vazgeçtim maça gitmekten.
Emrah seneye mutlaka gidelim kadıköyde bi maça. Borcumu ödemem lazım sana  |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Prş 08.05.2008 13:00 Mesaj konusu: |
|
|
"Tebrikler Fener Tv`ye
Fenerbahçemiz her ne kadar büyük ihtimalle şampiyonluğu kaptırsa da yaptığı hamlelerle dünyadaki tanınırlığını arttırıyor, hızla kurumsallaşıyor. Atılan akılcı ve çağdaş adımlar Fenerbahçemizi zirveye taşıyor. Bugün Fanatik Gazetesi`nde yayınlanan bir haberde, Fenerbahçemizin Türk toplumunun en çok konuştuğu 10 marka içinde 8. olduğu ve kulübümüzün en başarılı kurumları arasında yer alan Fener Tv`nin de "En çok reklam alan spor kanalları" arasında 2. sırada yer aldığı belirtildi.
Bir spor kulübü için kupalar, şampiyonluklar çok önemli ama bir kulübü büyük yapan daha çok bunlar galiba. Şampiyon olmadığı zamanlar da da büyük ve gündemde olabilmek. Tebrikler Aziz Yıldırım ve yönetimimiz. Tebrikler İhsan Topaloğlu ve Fener Tv...
Fanatik Gazetesinde yayınlanan haberin tamamı şöyle:
Başkan Aziz Yıldırım’ın en büyük hedefi, Fenerbahçe’yi bir ‘dünya markası’ haline getirmek. Tüm çalışmalar bunun için yapılıyor. Hedefe ne zaman ulaşılır bilinmez ama Fenerbahçe, şu anda Türkiye’nin en önemli markalarından biri haline gelmiş durumda. Aylık pazarlama iletişim dergesi Media Cat’in, BRNDTRX İnquision Araştırma Şirketi’ne dayandırdığı habere göre, Türk toplumunun en çok konuştuğu 10 marka sıralamasında Fenerbahçe 8. sırada.
İkisini ikiye katladı
İlk sırada yüzde 56 ile Turkcell’in bulunduğu sıralamada, Arçelik, Coca Cola gibi markalar, Kanarya’nın gerisinde yer alıyor. Kulüp, en çok konuşulan 8. marka olurken, resmi yayın organı Fenerbahçe Televizyonu da ‘En çok reklam alan spor kanalları’ araştırmasında 2. sırada yer buldu. Lig TV, yüzde 27’lik oranla ilk sırada yer alırken, FBTV yüzde 24 ile ikinci oldu. BJK TV (yüzde 6) ile GSTV’nin (yüzde 4) toplamı (yüzde 14) FBTV’nin yarısına ulaşamadı."
Lig maçlarımızı da FBTV'den izlesek tam süper olacak. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
From Appetite to Democracy... |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Prş 08.05.2008 23:04 Mesaj konusu: |
|
|
| Fatih_TheConqueror_ demiş ki: | helal olsun lan sana bütün maçlara gidiyon .Bende Oftaş maçına bilet alacaktım bu yazılanları okuyunca utandım kendimden. Koca sezon gitme maça, iş bittikten sonra kutlamaya git. Ayıpladım kendimi vazgeçtim maça gitmekten.
Emrah seneye mutlaka gidelim kadıköyde bi maça. Borcumu ödemem lazım sana  |
Borcunu ödemeni tabii ki isterim ama bu karşılıklı muhabbetin vereceği zevkle olsun, sadece gelmiş olmak için gelmen hiç bir boka yaramaz. Bu sene olmadıysa seneye daha zor olabilir. Ama hiç bir şey için sana kızmıyorum veya gönül koymuyorum. Daha önce kaç kere söyledim bilmiyorum ama; tüm fanatikliğine rağmen şu dünyada ne yaparsan yap sinirlenmeyeceğim tek Galatasaray'lısın. Ülkeye ayak bastın ve kişisel işlerinden fırsatı bulup bu olayı hatırlattın ya, bu bile yeter.
Nikahına gömleğimin içindeki sarı laci atkımla geleceğim kardeşim, kusura bakma. Her daim onunla geziyorum biliyorsun. Umarım aksilik çıkmaz da orada oluruz. Haydi çıkar tadını şampiyonluğun. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Fatih_TheConqueror_

|
Tarih: Cum 09.05.2008 15:04 Mesaj konusu: |
|
|
tabiki olm bende istiyorum kadıköyde maç izlemeyi dediğim gibi zorunluluk falan değil güzel muhabbet olur
Nikahıma Fenerbahçe formasıyla da gelebilirsin kardeşim ne demek .Unutmaman için tarihi hatırlatayım. Testament konserinin olduğu gün (21 Haziran) saat 15:45. Maltepe |
|
| Başa dön |
|
 |
rostocker

|
Tarih: Cum 09.05.2008 19:31 Mesaj konusu: |
|
|
Yarınki Trabzonspor maçın 18 kişilik maç kadrosu:
Yasin, Kemal, Kazım, Can, Aurelio, Ali Bilgin, Alex, Selçuk, Serdar, Semih, Uğur Boral, Gürhan, Maldonado, Edu, İlhan, Gökhan, Volkan Babacan ve Deivid.
Zico değişik bir kadroyu sahaya sürebilir diye düşünüyorum.
Bu arada Fatih_TheConqueror_ arkadaşım tebrik ederim nikah için. _________________ Satılık Boss DD-6
http://turkrock.com/ftopic85677.html
En son rostocker tarafından Cum 09.05.2008 19:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Cum 09.05.2008 19:33 Mesaj konusu: |
|
|
Yarın Saat 14:00'de Kraliçeler Spor,Barış ve Kardeşlik Salonunda şampiyonluk için oynayacak,kaybedersek diğer maç Caferağa'da Salı günü. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
rostocker

|
Tarih: Cum 09.05.2008 19:41 Mesaj konusu: |
|
|
Serinin bu ayağı caferağa'da olsaydı keşke.Oyuncu için de daha hoş olur taraftarıyla birlikte kutlaması neyse..Yarın yine zor bir maç olacak ama şampiyon döneceğiz inşallah. _________________ Satılık Boss DD-6
|
| Başa dön |
|
 |
piyanist

Kayıt: Jun 21, 2005 Mesajlar: 678 Nerden: ali kemal'lerin olmadığı yerden
|
Tarih: Pzr 11.05.2008 1:54 Mesaj konusu: |
|
|
SERİDE DURUM 2-2 OLDU! Galatasaray 71 - Fenerbahçe 62....
Bu arada, FB'nin Süper Lig ikinciliğini kutlarım... |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Pzr 11.05.2008 2:00 Mesaj konusu: |
|
|
Kabus gibi bir gün geçti, çok izleyemedim ama iki basket maçını da laubalilikten kaybettik, umarım sonra aramayız bu maçları.
Trabzon'da da yıllardır ilk kez yenildik,maçı izleyemedim,son anda maça gidemedim zaten,orada olabilseydim keşke. Cadde'den yeni geldim,asayiş berkemal,polis hariç olay çıkaran pek olmadı. Tam yanımda ateş ettiler, nedir dertleri anlamıyorum,bir gün birileri linç edecek bunları o olacak.
Zico ile devam edilir ve gerekli takviyeler yapılırsa seneye daha da başarılı olacağız inşaxl, futbol takımına bize yaşattıkları herşey için teşekkürler. Tek bir şeye üzüldüm, bizim yüzümüzden Sivas'ın hakkı yandı,gerçi onlar da bir tane ciddi maçı kazanamadılar,şanslarına küssünler. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Pzr 11.05.2008 2:02 Mesaj konusu: |
|
|
| piyanist demiş ki: | SERİDE DURUM 2-2 OLDU! Galatasaray 71 - Fenerbahçe 62....
Bu arada, FB'nin Süper Lig ikinciliğini kutlarım... |
Süper  |
|
| Başa dön |
|
 |
Bronx

|
Tarih: Pzr 11.05.2008 2:35 Mesaj konusu: |
|
|
En son gülen sensin , hadi yine iyisin kanka _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |
rostocker

|
Tarih: Pzr 11.05.2008 10:49 Mesaj konusu: |
|
|
Neyse istediğim oldu bir yandan şampiyonluk Caferağa'ya kaldı.Erkekler de artık fazla uzatmadan alsınlar seriyi.Mirsad'ın son dakikadaki hatasına anlam veremiyorum,sokaktaki basket oynayan çocuklar yapmaz.Ts maçına gelince,sezonun son maçı gelmiş çık bi 90 dk oyna işte ne kaybedersin,sonra tatilini yaparsın.Yıllardır yenilmiyorsun orada...
Neyse sağlık olsun.Bu yaz doğru yerlere doğru transferler yapılır,Zico da takımda kalırsa hem avrupada hem ligde başarılar gelecektir,inanıyoruz. _________________ Satılık Boss DD-6
|
| Başa dön |
|
 |
JackRackham

|
Tarih: Pzr 11.05.2008 18:19 Mesaj konusu: |
|
|
Maçı ancak özetlerinden takip etmek mümkün oldu; ofsayt diye kesilen 2 gol var, ben pek uyanamadım mevzulara. Sanki temizlermiş gibiydi, var mı bunun bilimsel bir açıklaması.
Kaçan şampiyonluk olsun, yarınlar bizim ne de olsa. Bu yüzden önce 'Fenerbahçeli olmanın gururu bizlere yeter', ardından da 'Fenerbahçe aşığıyım cimbombom'u neyleyim' diyoruz. _________________ Me fail English? That's unpossible. |
|
| Başa dön |
|
 |
necroshine

|
Tarih: Pts 12.05.2008 0:40 Mesaj konusu: |
|
|
Tabi ofsayttan yenildiniz bence ligden cekilin hemen gerci gec kaldınız bu sene  _________________ Biz hayatta iki şeyden çekmişiz zaten;
Bir Mahmut Hoca;
İki Trabzonspor. |
|
| Başa dön |
|
 |
rostocker

|
Tarih: Pts 12.05.2008 1:03 Mesaj konusu: |
|
|
necroshine birader;
Ofsayt diye kesilen 2 gol var demiş adam ve o pozisyonlara anlam veremediğini söylemiş.Niye saptırıyorsun ki konuyu?İyi oynayıp kazandın işte.Cümlelerin yanına gülücük koymakla şirin olunmuyo. _________________ Satılık Boss DD-6
|
| Başa dön |
|
 |
necroshine

|
Tarih: Pts 12.05.2008 1:29 Mesaj konusu: |
|
|
Şirin olmak gibi bir derdim yok zaten rostocker kardeş  _________________ Biz hayatta iki şeyden çekmişiz zaten;
Bir Mahmut Hoca;
İki Trabzonspor. |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Pts 12.05.2008 1:36 Mesaj konusu: |
|
|
Cappie seneye kesin Rusya'ya gidiyormuş,bunda emeği olan herkesin allah belasını versin. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
gorona_garleli

|
Tarih: Pts 12.05.2008 2:11 Mesaj konusu: |
|
|
| rostocker demiş ki: | necroshine birader;
Ofsayt diye kesilen 2 gol var demiş adam ve o pozisyonlara anlam veremediğini söylemiş.Niye saptırıyorsun ki konuyu?İyi oynayıp kazandın işte.Cümlelerin yanına gülücük koymakla şirin olunmuyo. |
rostocker kardeş ofsaytla kesilen 3 gol vardı. edunun golü ofsayt değil gibime geldi ama tamda emin değilim. diğer goller ofsayttı bence. ama gene bi izlemek lazımdır.. gs-ts maçındaki pozisyondayım hala, fena koyuyo ofsayttan gol kesilince (aha şirin olamadım) |
|
| Başa dön |
|
 |
|