| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Cantstandya

|
Tarih: Cum 09.05.2008 16:37 Mesaj konusu: |
|
|
O değil de, ne zaman başlayacak? Mayıs dedik, mayısı ortaladık, sabırsızlanmaya başladım açıkçası. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
jacksonke1

|
Tarih: Cum 09.05.2008 19:22 Mesaj konusu: |
|
|
Evet bencede.. _________________ Jackson Dk-2 Eds | Marshall Vs30r | Pod 2.0 |
Morley Pro Series II Wah(satılık:150 ytl) |
“Müzik” denilen duygu akışı için duyduğum ölmeyen arzu, sizin de sahip olmanızı dilediğim benim ruhumun ardındaki büyük tutkudur.. |
|
| Başa dön |
|
 |
nehirmavi

|
Tarih: Cum 09.05.2008 22:26 Mesaj konusu: |
|
|
| yok mayıs değil, galiba eylüle alınmış tarih. nedenini bilmiyorum. beklemedeyiz yine... |
|
| Başa dön |
|
 |
Amorphis__

|
Tarih: Cum 09.05.2008 22:56 Mesaj konusu: |
|
|
şimdiye kadar izlemek için uykumu feda ettiğim , heyecanladığım , üzüldüğüm , sevindiğim tek dizi heralde prison break .
dün gece neydi o öyle allahım L.J'yi aldılar ya gözüm açık gitmem artık : P
gelecek sezonda Michael'ın Whistler'ı ve Gretchen bulup öldürmesinden yanayım .
takıldığım tek bişey var . acaba Sona gerçektende öyle iğrenç bi hapishanemi ? dayanılmaz oraya . |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Sal 13.05.2008 16:37 Mesaj konusu: |
|
|
Sona, San Antonio da bir setmiş. Panamaya falan gidilmemiş. Bi de Dr.Sara'nın 4.sezonda diziye döneceği konuşuluyor. _________________ Rock The Rebel/Metal The Devil |
|
| Başa dön |
|
 |
marzaleka

Kayıt: Oct 25, 2006 Mesajlar: 430 Nerden: belli olmuyor ya...
|
Tarih: Sal 13.05.2008 18:12 Mesaj konusu: |
|
|
sara dönecek.mahone ile whistler'ın konuşmasından anlaşılıyor. _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur. |
|
| Başa dön |
|
 |
nehirmavi

|
Tarih: Çrş 14.05.2008 15:05 Mesaj konusu: |
|
|
| marzaleka demiş ki: | | sara dönecek.mahone ile whistler'ın konuşmasından anlaşılıyor. |
nasıl anlaşılıyor, nereden anladın?
ölmüş olması lazım sara'nın ya. lincoln kellesini gördü onun. tanımayacak mı yani sara'nın kellesini. saçma geliyor bana ne bileyim. bi anlatır mısınız şunu  |
|
| Başa dön |
|
 |
Wayfaerer

|
Tarih: Çrş 14.05.2008 23:26 Mesaj konusu: |
|
|
| dönsün sara severim kendisini |
|
| Başa dön |
|
 |
Amorphis__

|
Tarih: Prş 15.05.2008 1:14 Mesaj konusu: |
|
|
| Wayfaerer demiş ki: | | dönsün sara severim kendisini |
bende bende
Lincoln'ın Michael'a Sara'nın öLdüğünü söylediği sahne çok kötüydü lan.Aklıma geldi birden . Ağlayasım gelmişti o sahnede çok pis.  |
|
| Başa dön |
|
 |
marzaleka

Kayıt: Oct 25, 2006 Mesajlar: 430 Nerden: belli olmuyor ya...
|
Tarih: Cum 16.05.2008 15:06 Mesaj konusu: |
|
|
| nehirmavi demiş ki: | | marzaleka demiş ki: | | sara dönecek.mahone ile whistler'ın konuşmasından anlaşılıyor. |
nasıl anlaşılıyor, nereden anladın?
ölmüş olması lazım sara'nın ya. lincoln kellesini gördü onun. tanımayacak mı yani sara'nın kellesini. saçma geliyor bana ne bileyim. bi anlatır mısınız şunu  |
mahone:''Sara bu zincirde sadece küçük bir halka,michale'ı mutlaka arayacaktır ve bizi ona götürecektir.
ayrıca gretchen,bir bölümde lincoln'e oğlunu görme şansı vermişti.dizinin fanatikleri o an geçen diyalogları hatırlayacaktır:
lincoln:''sakin ol L.J. Hepsi yakında bitecek''
L.J:''Sarayı öldürdüler baba,kafasını kestiler.ben görmedim ama çığlıklarını duyuyordum''
yine de kesin konuşmak istemiyorum ama sara 4. sezonda yeniden dizideki yerini alacak.umarım yanılmam  _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur. |
|
| Başa dön |
|
 |
kahverengi_adam

Kayıt: May 25, 2006 Mesajlar: 651 Nerden: Karşıyaka&Trabzon
|
Tarih: Cum 16.05.2008 15:28 Mesaj konusu: |
|
|
imdb'de 4. sezonun eylülde başlayacağı yazıyor bkz: http://www.imdb.com/title/tt0455275/episodes#season-4
zaman da geçmez şimdi valla... _________________ Please don't worry now that i have gone
i've gone beyond to see the truth |
|
| Başa dön |
|
 |
|