| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
myankara

|
Tarih: Çrş 30.01.2008 21:30 Mesaj konusu: |
|
|
halen insuladamı çalıyorsunuz ? başarılar.. _________________ www.ankarock.com - Ankarada müzisyen olmak ... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
zorba

|
Tarih: Pts 04.02.2008 0:37 Mesaj konusu: |
|
|
RUH SALATASI İnsuladaki programlarına birtakım anlaşmazlıklardan dolayı son vermiş bulunmaktadır..bu arada unutmadan''ütopya rock bar''ve''root'taki programlarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz..bilginize..
15 şubat:Root Rock House(Cuma)
16 şubat:Ütopya Rock Bar(Cumartesi)
Saygılar.. _________________ RUH SALATASI(G) |
|
| Başa dön |
|
 |
zorba

|
Tarih: Pts 04.02.2008 0:43 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar bir konser haberi daha:))
RUH SALATASI 17 şubat pazar GÖLGE TUNALI'DA..
İshot(Ankara)ve doxan(Adana)gruplarıyla beraber sahnedeyiz..bekleriz;)
Görüşmek üzre.. _________________ RUH SALATASI(G) |
|
| Başa dön |
|
 |
cihanyum

|
Tarih: Prş 07.02.2008 1:26 Mesaj konusu: |
|
|
| zorba demiş ki: | Arkadaşlar bir konser haberi daha:))
RUH SALATASI 17 şubat pazar GÖLGE TUNALI'DA..
İshot(Ankara)ve doxan(Adana)gruplarıyla beraber sahnedeyiz..bekleriz;)
Görüşmek üzre.. |
OO konser kesinleşti demek sizinle tanışmaktan memnun olacağız güzel bir organizasyon olur umarız  _________________ Doxan....Adanadan Sevgiler
www.pisihole.com çılgın edebiyatik blog |
|
| Başa dön |
|
 |
zorba

|
Tarih: Pts 18.02.2008 18:15 Mesaj konusu: |
|
|
Gölge tunalıda bizi izlemeye gelen herkese teşekkür ederiz..saygılar.. _________________ RUH SALATASI(G) |
|
| Başa dön |
|
 |
ruhsalatasiD

|
Tarih: Prş 06.03.2008 1:46 Mesaj konusu: |
|
|
Selam, insanlar..
Şu anki vokal pozisyonunu üstlenen grup arkadaşımız Ramazan Işık'tır. Her cuma Mahzen Bar'da saat 20.00 sularında sahne alıyoruz... Mahzen Bar AÜ.Siyasal Bilgiler fakültesi karşısındadır (kurtuluş-ankara).. Gelmeyen böyle olsun.. |
|
| Başa dön |
|
 |
zorba

|
Tarih: Pts 28.04.2008 23:34 Mesaj konusu: |
|
|
Mahzen kapandığı için artık mahzende doğal olaraktan sahne almıyoruz...salı geceleri 20:00 sularında insula rock bardayız..herkesi bekleriz...aynı zamanda grubun gitaristi yani ben:)ve vokalimiz ramoyla beraber izmir caddesi mola otel yanı özsütte enstrumantal dinleti yapıyoruz.. çarş&cuma saat 19:00-21:00.. ))farklı platformlar müzisyenleri geliştirir..lütfen müzisyenlerimize sahip çıkalım _________________ RUH SALATASI(G) |
|
| Başa dön |
|
 |
jokermg

Kayıt: Feb 10, 2005 Mesajlar: 2949 Nerden: Güllerin İçinden
|
Tarih: Sal 29.04.2008 2:46 Mesaj konusu: |
|
|
Geç bunları. Para için çalmak ayıp değil. Biz de yaptık zamanında. Gerekirse yine yaparız. Dilenmiyoruz ya... Rahat ol.
Tek soru işareti; vokalist ve gitarist tarafından yapılan enstrumental dinletinin nasıl olduğudur benim açımdan. Gerisi boş.
Kolay gelsin.
MG _________________ Gitar - Bas • www.muratgulersoy.com • "Little Zeyno" • "Akdeniz'de Bir Roman" |
|
| Başa dön |
|
 |
cohocoholic

Kayıt: Jan 03, 2006 Mesajlar: 180 Nerden: ankara/antalyaaaa
|
Tarih: Pzr 04.05.2008 12:14 Mesaj konusu: |
|
|
gecen gece doum gunumde yasanan sacma olaylar yuzunden hepinizden özür dilerim...  _________________ biz hep ölür gideriz,hiç üzülmeyiz çünkü biz biliriz,saklanabilir ve dua edersin yolun sonunda iskelet olursunnnnn... |
|
| Başa dön |
|
 |
zorba

|
Tarih: Cum 09.05.2008 0:48 Mesaj konusu: |
|
|
Cohocoholic bunlar doğal şeyler olur bunlar yani hatta olacaktırda belki anlatabildin mi aynı zamanda seninle alakalı bi durum söz konusu değildi orda..doğum gününde kutlu olsun bu arada:)geç olsada...
Hemen bir bilgi verelim...Ruh Salatası her cuma saat 22:00-02:00 saatleri arasında tunalı biziz rock barda sahne almaktadır..ilgilenenlere duyulur...
Söylemeden geçemicem bi konu daha var..jokermg arkadaşın yaptığı yorumla ilgili..doğru para için yapıyoruz..ama yaptığımız işten zevkte alıyoruz..kendimizide geliştiriyoruz..daha ne olsun ki:)destek beklemek çok doğaldır yani..hem oraya gelen müşteriden dolayı bizim bi maddi avantajımız olmuyor bu da çok ayrı bişeydir..herneyse:)beklerim kardeşimi:)
|
| Başa dön |
|
 |
jokermg

Kayıt: Feb 10, 2005 Mesajlar: 2949 Nerden: Güllerin İçinden
|
|
| Başa dön |
|
 |
zorba

|
Tarih: Cum 09.05.2008 15:30 Mesaj konusu: |
|
|
Valla bizizle ilgili çok şey duyduk daha öncede orda çaldık...bi sorun olmadı..umarım yine olmaz..yine de verdiğin bilgi için saol kardeş.
|
| Başa dön |
|
 |
ruhsalatasiD

|
Tarih: Prş 15.05.2008 10:15 Mesaj konusu: |
|
|
selam insanlar!!!
1001 entrika ve aksiyon dolu müzik topluluğumuz 25 mayıs pazar günü Tenedosta izleyenlerden yüksek bi yere çıkacaktır..bekleriz;)
gelmenizi kafanıza vura vura tavsiye ederim:)
HÜSEYİN ÇETİN
RUH SALATASI-davul,perküsyon ve geri vokaller
IsHOT-davul |
|
| Başa dön |
|
 |
zorba

|
Tarih: Cmt 17.05.2008 14:31 Mesaj konusu: |
|
|
''Ruh salatası'' biziz rock barla ilişiğini kesmiştir...saçmasapan mekanlarla uğraşacak halimiz yok...!!!!!!!! _________________ RUH SALATASI(G) |
|
| Başa dön |
|
 |
ruhsalatasiD

|
Tarih: Sal 10.06.2008 7:14 Mesaj konusu: |
|
|
selam insan evlatları..
10nisanda ve 15nisanda çalcaz..
merak ediosanız sorarsınız nerde ve kaçta çalcağımızı etmiosanız da pek umrumuzda diil:) |
|
| Başa dön |
|
 |
infradark_drummer

|
Tarih: Sal 10.06.2008 14:23 Mesaj konusu: |
|
|
beyler slm....şöle konserleriniz olduğu zaman bana bi haber verseniz msj falan atsanız bi defa hüseyin attı ama unuttum ona gelemedim.....kusura bakmayın hüseyin ve serhan arkadaşlarım sizleri seviyorum..başarılar diliyorum _________________ InfradarK_davul |
|
| Başa dön |
|
 |
zorba

|
Tarih: Prş 12.06.2008 3:32 Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkür ettik kardeşimize..:)sizede başarılar.. _________________ RUH SALATASI(G) |
|
| Başa dön |
|
 |
ruhsalatasiD

|
Tarih: Pzr 29.06.2008 1:00 Mesaj konusu: |
|
|
| timur al yanaklarından öpüyorum:) |
|
| Başa dön |
|
 |
ruhsalatasiD

|
Tarih: Pzr 29.06.2008 1:28 Mesaj konusu: |
|
|
| RUH SALATASI yaz aylarında stüdyoda psychedelic ve doğaçlama takılmaktadır..izlemek isteyenler burdan başvuru yapabilirler.. |
|
| Başa dön |
|
 |
studio_adan_zye

|
Tarih: Pzr 29.06.2008 3:35 Mesaj konusu: |
|
|
yerim ben sizin psychedelic ve doğaçlamalarınızı yeterki bunalım takılmayın((bu lafım sana serhan)) çalışmalarınızda başarılar... _________________ Konser ve organizasyonlara Amfi...Zil....Zil standı ve Twin pedal Verilir |
|
| Başa dön |
|
 |
|