Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Silebilirsiniz, teşekkür ederim.
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Silebilirsiniz, teşekkür ederim.
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Çöp tenekesi
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
BLaCK_MaGiC86

MesajTarih: Cmt 03.05.2008 15:11    Mesaj konusu: Silebilirsiniz, teşekkür ederim. Alıntıyla Cevap Ver

Peavey Studio Pro 112

90'lı yıllarda Peavey tarafından üretilen amfilerden, Transtube serisi, "Made in USA" ona göre Wink Ayrıca amfi 65 watt olmakla birlikte oldukça fazla ses vermekte, kapalı mekanda insanları sağır bile edebilir Razz Üzerinde oldukça fazla ayar düğmesi var, şöyle özelliklerini bir saymaya çalışayım:

- 12" lik Blue Marvel hoparlöre sahiptir.

- 2 kanallı ve 2 kanal için de ayrı ayrı eq parametreleri var.

- 2. kanal için "thrash" butonu ve bunun sayesinde agresif tonlar

- Her iki eq için de geçerli olan "bright" butonu ve haliyle tonu parlaklaştıran, özellikle clean modda çok çok faydalı olan bir özellik.

- "Spring reverb", gerçekten çok başarılı..

Unuttuklarım belki olabilir ancak temel özellikler bunlar. Alette 1-2 kusur var onlardan da bahsedeyim:

FX send/return kısmı Atilla abi (ati_tan nickli ve add+ pedalları yapan kişidir tanıyorsunuz yani) tarafından kısa devre yapılarak iptal edildi, nedeni ise bu kısımda bir temassızlık olması nedeniyle amfinin bazen hiç ses vermemesiydi (kafasına 2 şaplak atınca çalışıyordu falan Smile ) ve bu kısım pasifize edilince hiçbir sorun yok amfide, tıkır tıkır çalışmakta Wink Yani kısacası FX sen-return girişlerini bulamadığınız takdirde (ülkemizde bulmak biraz zor sanırım) bu özelliği kullanamıyorsunuz, olay sadece budur.
Bir de amfiyi kapatırken bazen "pat" sesi yapıyor, insanı ürkütmekten başka bir zararı yok Smile

Amfinin resimleri:

Fiyat olarak 450 TL istiyorum. Takas olarak Behringer AC108 ve AC112 modelleri, yani hybrid olan daha düşük wattlı bir amfi veya eş watt a sahip bir amfi olabilir. Yine de başka modeller de olabilir teklif etmekten çekinmeyiniz.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Cort Viva Gold (Kore üretimi)

Gitarı 1 ay kadar önce ikinci el olarak aldım. 2000 yapımı bir gitar ancak sadece 2 senedir kullanılmış, genelde yatmış gitar (Bu, kondisyonundan da belli oluyor. Çizik vuruk tarzı şeyler hiç yok gitarda). Sap ebatları Ibanez Wizard ölçüsünde diyebilirim, yani prestige serisi saplarıyla aynı hissiyatı veriyor. Köprüde en ufak bir akort kaçırma sorunu yaşamadım. Teller klavyeye oldukça yakın ve bu da çalımı kolaylaştırıyor. Her yola gelen bir gitar, coil tap çok çok başarılı ve single manyetik karakterine çok yakın tonlar alabilirsiniz. Gövdesi akçaağaç olarak nitelendirilse de 1-2 bilir kişi tarafından görülerek maun olduğu ifade edilmiştir.

Diyeceksiniz ki o kadar övdün, neden satıyorsun bu gitarı... İnce sap, geniş klavyeler ve de jumbo fretler bana göre değilmiş bunu tamamen anlamış bulunmaktayım. Bu yüzden gitarı takasta kullanmayı düşünüyorum. Yamaha Pacifica serisi olabilir, Cort G260 olabilir, Squier Kore üretimi modeller olabilir, son olarak Cort Z44 de tercihlerim arasında...

Gitarın yanında hediyeler:

1)Gitarın yanında oldukça kalın olan, klasik, akustik gitarlarınızı bile taşıyabileceğiniz Soundtailor marka gigbag vereceğim. Piyasada ne kadar bilmiyorum ancak vasat bir gigbag değildir.

2)Dimarzio kilitli gitar askısı

3)Birkaç tane pena

FİYAT: 350 TL

En son BLaCK_MaGiC86 tarafından Cmt 17.05.2008 1:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 12 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BLaCK_MaGiC86

MesajTarih: Pzr 04.05.2008 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

490 TL oldu!!!
Başa dön
mfikret

MesajTarih: Pzr 04.05.2008 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Eski bir Peavey Express 112 sahibi olarak diyebilirimki piyasadaki transistörlü amfiler içinden en başarılarındandırlar peaveyler.Bu amfide eminim çok çok kaliteli sesler vermektedir.Fiyatlarını hakederler.Bu fiyat aralığındaki marshall(mg100) lerden filan rahat 5 gömlek üstün benim gözümde...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
BLaCK_MaGiC86

MesajTarih: Pzr 04.05.2008 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sağolasın Fikret olumlu ve yerinde bir değerlendirme gerçekten.

Peavey Classic ve 5150 gibi "alltube" lar olmadıkça insanlar nedense Peavey'e sıcak bakmıyor ancak Amerikan yapımı ve Blue Marvel hoparlörlü bir amfi, asla yabana atılacak birşey değil.

Satmam tatminsizlik ya da bahsettiğim 1-2 küçük kusur değildir asla, amfiyi randımanlı kullanamamamdır...

En son BLaCK_MaGiC86 tarafından Pts 05.05.2008 12:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
obican

MesajTarih: Pts 05.05.2008 0:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bravo 112 ve special 112 sahibi birisi olarak arkadaşı amfiyi satmaktan vazgeçirmeye çalıştım Smile görebileceğiniz üzere başaramadım. peaveyin lambalısı da lambasızı da çok başarılıdır. mgyi falan bırakın, avt gibi yarı lambalı amfilerden bile daha "lambalı" gelir sesleri.
Başa dön
lichking23

MesajTarih: Pts 05.05.2008 0:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Express 112 kullanıorm ve çok memnunum gerçekten, bu alet sanırım benimkinden üst bir model (cahilliğimi bağışlayın), alan arkadaş pişman olmayacaktır, ii satışlar Smile
mfikret

MesajTarih: Pts 05.05.2008 0:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

lichking23 demiş ki:
Express 112 kullanıorm ve çok memnunum gerçekten, bu alet sanırım benimkinden üst bir model (cahilliğimi bağışlayın), alan arkadaş pişman olmayacaktır, ii satışlar Smile
O express 112 benimdi bir ara.Sattığıma eşşek gibi pişman olsada dime wah ı alabildiğim için kendimi avuttum. Sad
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
BLaCK_MaGiC86

MesajTarih: Pts 05.05.2008 0:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Eyvallah hepiniz çok sağolun arkadaşlar. Güzel yorum ve dilekleriniz için teşekkürler (obican seninle uzun uzun konuştuk biliyorsun valla dertlerimi Smile )
Başa dön
BLaCK_MaGiC86

MesajTarih: Sal 06.05.2008 0:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

480 TL oldu fiyat. Artık daha ne kadar indirilir bilmiyorum, daha çok indirirsem alacağım amfi bundan çok daha kötü olacak. İlgilenenler teklif yapmaktan çekinmesin elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.
Başa dön
BLaCK_MaGiC86

MesajTarih: Sal 06.05.2008 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yeni pedallar eklendi. Detaylar ilk mesajda...
Başa dön
BLaCK_MaGiC86

MesajTarih: Prş 08.05.2008 0:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Behringer'in fiyatını 45 TL'ye indirdim.
Başa dön
hanser

MesajTarih: Prş 08.05.2008 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Size ulaşabilirsem behringeri almak istiyorum öm attım
Başa dön
BLaCK_MaGiC86

MesajTarih: Prş 08.05.2008 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ö.m gelmedi malesef, bunu ben de ö.m ile bildirdim ancak sizden bir cevap alamadım.
Başa dön
T4UR0S

MesajTarih: Prş 08.05.2008 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

selam hocam behringer ile boss os-2 takaslamak isterseniz görüşelim
Başa dön
BLaCK_MaGiC86

MesajTarih: Prş 08.05.2008 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Takas düşünmüyorum teşekkürler. Behringer için de neredeyse %100 satıldı diyebilirim, bir aksilik olursa belirtirim
Başa dön
BLaCK_MaGiC86

MesajTarih: Cum 09.05.2008 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Behringer hanser nickli Serhan arkadaşımıza bugün kargolanmıştır.
Başa dön
hakanaldemir

MesajTarih: Cmt 10.05.2008 0:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kanka şimdi bu amfide basta 2 giriş war.acaba 2 gitar girebiliyozmu.bi 10 wattlık peaveyde wardıda buda öylemi diye.bide alet cok kalite harbiden.....eger 2 gitar baglanabiliyosa alıcan stüdyona koyacan.tek gitarlıksa alcan konsere cıkacan...
obican

MesajTarih: Cmt 10.05.2008 2:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

2 tane girilir ama pek tavsiye etmem ben.
Başa dön
BLaCK_MaGiC86

MesajTarih: Cmt 10.05.2008 13:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Cayırtı Bankası + ayırtılmıştır, daha doğrusu gönderim ve havale işlemleri için pazartesi gününü beklemektedir. Ayrıca Peavey'de son indirimi yaptım, yine satılmazsa satıştan çekeceğim maddi durumları toparladım çok şükür, daha çok uğraşmayacağım bu alım satım işleriyle Smile
Başa dön
BLaCK_MaGiC86

MesajTarih: Pts 12.05.2008 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Cayırtı Bankası + satılmıştır. Amfi için de gittigidiyordan taksit imkanı sunabilirim. Bilginize...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Çöp tenekesi Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız