Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Beşiktaş JK-1903
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Beşiktaş JK-1903
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 227, 228, 229 ... 241, 242, 243  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Josephking_1903

MesajTarih: Sal 29.04.2008 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cumartesi günü başlıyor galiba seri, banviti rahat geçeceğimizi düşünüyorum, bayanlarda seriyi hüsranla kapattık fakat erkeklerde direkt şampiyonluk parolasıyla başlıyoruz play-off'lara, futbolda aldığımız ceza ve erkek basket takımının da 2 hafta üstüste beykoz ve ted koleji deplasmanları nedeniyle maçlara gidemeyişimizin acısını bayan basket takımının serisiyle çıkardık, şimdi erkeklerin serisi başlıyor...
GELİYORUZ...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Josephking_1903

MesajTarih: Cum 02.05.2008 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

spor kamuoyunun günlerce yanlış şekilde tartıştığı ve aktardığı eşit puandaki takımların birbirlerine nasıl üstünlük sağlayacağı konusundaki mevzuata bugün bjk tv nin 1 numaralı yayıncısı Erdem Ulus açıklık getirdi, Erdem abi TFF den konu ile ilgili yönetmelikte geçen mevzuatı bularak programında olayı izah etti, Turkcell Süper Liginde eşit puandaki takımların birbirine üstünlük sağlama hususunda öncelikle ikili averaja bakılır, fakat bu ikili averaj; şu anda herkesin bildiğini tahmin ettiği "deplasmanda fazla gol atan takım rakibine üstünlük sağlar" mantığında değil, direkt atılan ve yenilen gollerin düz hesabına göre yapılırmış, bu ince ayrıntıyı şu anda pek çok kişi bilmediğinden canlı spor programlarında bile bu olay yanlış telaffuz ediliyor ve göz göre göre insanlar yanlış bilgilendiriliyor...
yani bu durumda puan eşitliğinde bizim gs ye üstünlğük kurmamız gibi bir hadisemiz falan olmıcak çünkü ikili averajda atılan ve yenilen gol sayıları eşit (Ali Sami Yen: gs 2-1 bjk, İnönü: bjk 1-0 gs), genel averajda ise gs yi 2 haftada yakalayamıyacak durumdayız...
sivasla ise yine bir olası puan eşitliğinde ikili averajda yine atılan ve yenilen goller eşit oluyor (İnönü: bjk 1-2 sivas, Sivas: sivas 1-2 bjk) genel averajda ise bizim 20, sivasın ise 28 averajı var, yani sonuç olarak biz bu 2 haftada farklı galibiyetler alıp, sivas ta farklı mağlubiyetler alırsa sivasın üstüne çıkma ihtimalımız olası...
ben de bu üstünlüğü deplasmanda fazla gol atan takım sağlar diye biliyodum taaki bugüne kadar, paylaşmakta fayda gördüm bunu...
Başa dön
Josephking_1903

MesajTarih: Çrş 07.05.2008 17:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

en son cumartesi günü oynanan banvit serisine bugün bandırmada devam ediliyor, seride durum 2-0, bugün maçı alırsak 3-0 ile yarı finale çıkmış olucaz, haydi bakalım hayırlısı...
Başa dön
Josephking_1903

MesajTarih: Prş 08.05.2008 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ulan maç dün değilmiş Smile ben de açtım ntvspor'u gs nin maçını veriyodu, "bizimkini yayınlamıcaklar herhalde" diyerekten kadere boyun eğdik, fakat sonra maçın bugün(8 mayıs) olduğunu öğrendim, dün olduğuna dair haberi nerden duydum onu merak ediyom, neyse ben yine kendi kendime konuşuyor gibi olmaya başladım forumda, arka arkaya aralara birileri girmeden post atmayı sevmiyom...
Başa dön
yener

MesajTarih: Prş 08.05.2008 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Katar emiri Beşiktaş'ı alıyor!
Kanal D Haber

Katar emiri Sabah-ATV'den sonra BJK'ye de ortak oluyor.

Başkan Yıldırım Demirören'in son Genel Kurul'daki en önemli vaadi olan yeni stad için finansman kaynağı bulundu. BJK İnönü Stadı'nı Türkiye ve Avrupa'nın en önemli stadlarından biri haline getirme yolunda belediye ve bakanlıktan bütün izinleri alan yönetim, inşaat için görüşülen yaklaşık 10 firma arasından, Katar Emiri Şeyh Hamid bin Halife El Tani ile el sıkışmak üzere...

Gül yine devrede
kanald.com.tr'den Barış Özkan'ın haberine göre Sabah-ATV'nin satışında Çalık ile yaptığı ortaklıkla gündeme gelen Katar Emiri Şeyh Hamid bin Halife El Tani ile Beşiktaş arasındaki bağlantıyı yine Cumhurbaşkanı Abdullah Gül kurdu. Beşiktaşlı olduğu bilinen Abdullah Gül, bir süredir sıklıkla Çankaya'yı ziyaret eden Başkan Yıldırım Demirören'in girişimleri sonucu Beşiktaş'ın yeni stadının yapımı işine girmesi için de Şeyh Hamid bin Halife El Tani'ye ön ayak oldu. Cumhurbaşkanı Gül, Sabah-ATV ihale sürecinde de Çalık ile Katar Emiri'ni tanıştırdığını açıklamıştı...

İnşaat Haziran'da başlayacak

Türkiye'deki ilk yatırımlarının Sabah-ATV olduğunu açıklayan Katar Emiri Şeyh Hamid bin Halife El Tani, BJK İnönü Stadı ile birlikte ülkemizdeki ikinci yatırımını da gerçekleştirmiş olacak. Beşiktaş ile El Tani'ni şirketi arasındaki görüşmelerde 4 yıl sürecek yap-işlet-devret modeli üzerinde duruluyor. Bitme aşamasına gelen görüşmeler neticesinde BJK İnönü Stadı'na ilk kazmanın Haziran ayı içerisinde vurulması bekleniyor. Daha önce 19 Mayıs'ta başlayacağı duyurulan inşaat için Anıtlar Kurulu'ndan alınması gereken izinlerin de Katar Emiri ile yapılacak anlaşmaya kadar alınacağı gelen bilgiler arasında.

Boğaz'a yeni inci

42 bin kapasiteye sahip yeni stadın 120 milyon dolara malolması bekleniyor. Stadın deniz tarafında kapalı, gerektiğinde de üstü açılabilen bir konser salonu; İETT garajının olduğu yeni açık tribünün arkasında ise bir kongre merkezi inşa edilecek. 42 bin kapasiteli statta 6 bin kapasiteli 200 loca, 2700 araçlık otopark yer alacak. Beşiktaş ise gelecek sezonki maçlarını 12 bin kişilik Kasımpaşa Stadı'nda oynamayı düşünüyor.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yener

MesajTarih: Prş 08.05.2008 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yeni Kartal Bebbe!
Beşiktaş transfere hızlı girdi! Sezonu şampiyonluk yarışından uzak kapatan siyah beyazlı ekibin ilk transfer bombası, diğer büyük ekiplerin de peşinde olduğu Ankaragücü'nün başarılı forveti Gustave Bebbe oldu! Yıldız futbolcunun gelecek sezon Beşiktaş forması giyeceği öğrenildi..

*ajansspor.com

bu haber doğru ise o kadar hücüm oyuncusu olan bir takıma yine yabancı bir forvetin alınması çok hatalı...
Başa dön
Josephking_1903

MesajTarih: Prş 08.05.2008 13:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben de değişik bi haber vereyim.
hakem hataları bitti şimdi temsilci hataları başladı, dünyada böyle bana bi tane örnek gösterin, bunun adı nedir?
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/8887023.asp?gid=211&sz=89507
Başa dön
yener

MesajTarih: Prş 08.05.2008 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

aaa ne var bu raporda gökhanım,bi iki yanlışlıktan ne çıkar dimi ama....
Başa dön
Josephking_1903

MesajTarih: Prş 08.05.2008 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yener demiş ki:
Yeni Kartal Bebbe!
Beşiktaş transfere hızlı girdi! Sezonu şampiyonluk yarışından uzak kapatan siyah beyazlı ekibin ilk transfer bombası, diğer büyük ekiplerin de peşinde olduğu Ankaragücü'nün başarılı forveti Gustave Bebbe oldu! Yıldız futbolcunun gelecek sezon Beşiktaş forması giyeceği öğrenildi..

*ajansspor.com

bu haber doğru ise o kadar hücüm oyuncusu olan bir takıma yine yabancı bir forvetin alınması çok hatalı...

kardeş, Bebbe Türk vatandaşıymış, hal böyle olsa bile bu transfer yine mantıksız, Bobo, Holosko veya Nobre'den ne farkı varmış Bebbe'nin???
Başa dön
Josephking_1903

MesajTarih: Prş 08.05.2008 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yalnız ben şu Katar emiri olayına da kıllandım, ne yani şimdi elin Arabının kulüp üstünde sözsahibi olmalarına izin mi vericez? zaten "atv-sabah-çalık" isimleri son derece alerji yapıyor bünyelerde şimdi de Beşiktaşımamı bulaşıyorlarmış... Başkan neler yaptığını bilmiyoruz fakat sakın ola Beşiktaşımın adını lekeleyecek şeyler yapma, yaptıkların bir değil iki değil zaten, şu anda o haber kesinlik kazanmamış durumda herhalde, olay sadece basit bir inşaat şirketiyle yapılan bir anlaşmadan ibaret ise Beşiktaşın menfaatleri doğrultusunda kim daha olgun şartlar sağlıyorsa o alsın ihaleyi fakat "Katar Emiri Beşiktaş'a ortak oluyor" söylemleri kulağa hoş gelmeyen söylemler...
Başa dön
rostocker

MesajTarih: Prş 08.05.2008 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hem ezeli ve ebedi dostumuz olan hem de semtiyle klübüyle olsun Atatürk'çü,Cumhuriyet'çi kimliğiyle tanınan bjk klübünün bu şeriat yanlısı isimlerle birlikte anılması ve hatta bu zatların klube ortak olması gibi haberler beni hem üzdü hem kaygılandırdı.
İnönü (eski adıyla Mithatpaşa) Stadyumu şu anda bana göre şehrin en güzel yerine inşa edilmiş bir stadtır.Stadın büyümesi,bakımı yapılması elbet ülkenin yararınadır.Ama yardım araplardan,heleki iktidarın işin içinde olması sebebiyle de,geliyorsa bir tehlikedir.Spordan kirli ellerini çeksinler...
Başa dön
Josephking_1903

MesajTarih: Prş 08.05.2008 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

haberle ilgili olarak bu ortak olma olayları falan yalanmış galiba, sadece katar emirinin şirketi bizim stadın yapımı için teklifte bulunmuş abdullah gül aracılığıyla, aslında ilk bakışta pek birşey yokmuş gibi gözükse bile ileride çeşitli dedikodulara mahal verebilecek bir olay sanki, bakalım nasıl olucak bu stad işi, çok merak ediyorum...
olaya "webkartalları"ndan bir kullanıcının değişik uslübuyla bir yazısını koymak istiyorum, eski türkçe veya arapça güzel icra edilmiş yanlız Smile

Katar Emiri’nin Beşiktaş’a ortak olacağı yolundaki iddialar yalan ama şeyh Hamid bin Halife El Tani ile yapılan görüşme gerçekmiş.

İblis-i vesvese’ye göre; Katar emiri ile bizim reis-ül tekke-yi kurre-i hümayuniyye Yıldırım Demirören arasındaki bağlantıyı cihad-ül reisi Cumhurriye Abdullah Gül sağlamış.

Haber de, Beşiktaş kabe-i hürriye-i humayuniyyeh sahane’nin yapımına haziran ayında başlanacağı ve Katar Emiri El Tani şirketinin 4 yıl süre içinde bu yatırımı gerçekleştireceği belirtiliyor.

Reis-ül tekke-yi kurre-i hümayuniyye Yıldırım Demirören’in, kimseye danışmadan böyle bir girişimde bulunmasına, ulema-i rezil-i rüsva ve gariban-ı umumiye ‘ye den tepkiler yağıyormuş.

Gelen tepkiler üzerine, “her işte bir hayır vardır, bu nasip kısmet işi, sayın Katar emiri ile gerçekleştirdiğimiz bu Ne seker-i Sam, ne sima-i arabiyye, Sulh-u salah (beraberlik) camiamıza bolluk bereket getirecektir” diyerek iblis-i vesvese’ye bir açıklama yapan Demirören :

“Bu yıl nasip, kısmet diyerek lig dördüncülüğüne kadar geliştirebildiğimiz başarımızı, önümüzde ki yıllarda yeni Beşiktaş kabe-i hürriye-i humayuniyyeh sahane’ de, Mühendis-i Küre-i hümayun Ertuğrul Sağlam ve yeni transfer edilecek Krampon-ül deccal-u uryan’lar ve o muhteşem gariban-ı umumiyye’mizin yaptığı Tezahür-ü cümle-i cemaatlar sayesinde inşallah daha da geliştirerek lig şampiyonluğunu kucaklayacağız.

Şükür ve şükran dualarıyla birlikte bundan böyle , hezimet-ül yarabbi şükür’lerin takımı değil, rakiplerin Rakib-ul azraili olacağız” demiş.
Başa dön
rostocker

MesajTarih: Prş 08.05.2008 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Eleman süper aktarmış Very Happy
Başa dön
Wayfaerer

MesajTarih: Prş 08.05.2008 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sabah-atv abdullah gül dedimi orda duracaksın şeriatçımıyız ulan biz yıldırım demirören ve ertuğrul sağlam sayesinde tarikat takımı olup çıkıcaz 2 sindende kurtulmak lazım
Başa dön
Josephking_1903

MesajTarih: Prş 08.05.2008 19:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

işte bu gibi şeyleri konuşurken çok ince dengeleri kurmak lazım, arkadaşım Ertuğrul Sağlamı nerden soktun şimdi bu işlere, Ertuğrul Hoca bu takımın teknik patronu, sezon başında bazılarının yaptıklarını Beşiktaşlıların bizzat kendilerinin yaptıklarını görünce üzülüyorum, bir takımın teknik patronu bu gibi yönetsel konularda pek faaliyet gösteremez, isminin geçmesi de anlamsız olur, ayrıca herkesin siyasi düşncesi kendinedir, benim gem vurduğum olay ise çok daha başkadır, insanların bireysel siyasi düşüncelerine kimse karışamaz, benim tereddüt ettiğim nokta koskoca kulübün bu gibi şeylerle bağdaştırılması, kulüp içinde siyaset olamaz zaten, kulübün menfaatleri neyse o doğrultuda hareket edilir, edilmelidir ama şu anda iddası geçen ortaklık bu ülkede birçok tartışmalara gebe kalabilir, kulüp bu tartışmalardan zarar görebilir, tek çekincem bu...
Ertuğrul Sağlam Hoca bizim hocamızdır, adam gibi adamdır, böyle ucuz yakıştırmalarla bulunduğu mevkiye zarar getirebilcek söylemlerden uzak duralım, lütfen...
Başa dön
Wayfaerer

MesajTarih: Prş 08.05.2008 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ertuğrul hoca için biraz sert ifadeler olabilir ama kulübün böyle şeylerle anılmasının sebepi yıldırım demirörendir
Başa dön
gabriyeli

MesajTarih: Cum 09.05.2008 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bebbe de kim ya, takımına ne vermişki gelip beşiktaşımda oynayacak. Boş adamlar peşinde koşmaktan ne zaman vazgeçecek bu transefer komitesi
yener

MesajTarih: Cum 09.05.2008 11:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gökhan'ın dediği gibi türk vadandaşıysa bebbe alınsın,en azından iyi bir yedek olur...
Başa dön
Josephking_1903

MesajTarih: Cum 09.05.2008 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

belki de iyi bir yedek olabilir ama bilmiyorum yaa, ülke içinden hiçbir şekilde adından bahsettirmeyen bir oyuncuyu hemen transfer etme kararlılığına ulaşmak ne kadar doğru, ne yalan söyliym içime sinmeyen bir transfer...

bu arada banvit durumu 2-1 e getirdi, kendi elimizle maçı verdik, uzatmaların sonlarında apadoca serbest atışların bir tanesini atsa maç uzayıcak yine ikisini de kaçırdı, önümüzdeki maç yine bandırmada olucakmış, bi kendi evinde bi deplasmanda oynamıyormusun play-off larda, en son badırmada oynadıysak, gelecek maç istanbulda olması gerekmez mi, bilen birisi aydınlatırsa sevinirim...
Başa dön
Wayfaerer

MesajTarih: Cum 09.05.2008 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hiç mi akıllanmayacak bu yönetim bebbe ne yapmış ankaragücünde de alıyorlar
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 227, 228, 229 ... 241, 242, 243  Sonraki
228. sayfa (Toplam 243 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız