Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
necip fazılsız olmaz bu forum..şairlerin şairidir kendisi.müthiş bir fikir adamı..mükemmeliyetçi ve seçici..sert ama duygulu..içe kapanık..karamsar.umutlu.. Ateşten zehrini tattım bu okun,
Bir anda kül etti can elmasımı.
Sanki burnum, değdi burnuna (yok)un,
Kustum, öz ağzımdan kafatasımı
Necip Fazılı Anlamak İstemeyenler çok şey kaybediyor bence okumak istemeyenlerinde okumama sebebi belli siyasi her zamanki gibi bu tabuları yıkmamız lazım _________________ Ohne Dich
Bir yürek, bir yürek, kutuda, tık tık...
Korkarım, saat kaç diye bakamam.
Son vapur kalkarken atlayamadık,
Kapılar kapandı, vâdeler tamam.
Ne oldu, ne bitti, anlayamadık:
Zamandaymış meğer zorlanmaz mantık,
O, her yaratığı yiyen yaratık,
Bense öz beynini dişleyen yamyam. _________________ IŞIK KARANLIKTA GÖRÜNÜR
İlkokuldayken baştan sona ezberlediğim ilk şiirin şairi... Ne yazık ki zamanla bu şiiri unuttum. (Sürekli tekrar edilmeyen bilgiler unutulur tabii.) Sakarya Türküsü'ydü bu şiirin adı. Şiir sanatının siyasi boyutuyla hiçbir alakam yoktur, olamaz da. Anlamam zaten bu tip safsatalardan. Okurum sadece, ve okuduklarım bana birşeyler verebiliyorsa bu iş bitmiştir... _________________ Bir kereye mahsus
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız