| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
panik_431

Kayıt: Oct 30, 2006 Mesajlar: 1788 Nerden: YOZGAT/Çayıralan-Sivas arsı gidip geliyorum(ha Yozgat, ha Sivas ikisinin birbirinden farkı yok lan).
|
Tarih: Prş 29.11.2007 18:37 Mesaj konusu: Ajlan - Mine |
|
|
90'lara damgasını vurmuş ikili
Elimde sadece tek kasteleri var oda kopya.
sanırım Ajlan Büyükburç'un birde solo albümü vardı. hatta, ''Var Mısın'' diye hit parçası vardı ki muhteşemdir.
evet bende severdim, dinlerdim diyen varsa buyursun. Rahmetli Ajlan Büyükburç'un toprapı bol olsun  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
morvedelisi "Türk Rock" mod

|
Tarih: Cum 30.11.2007 20:18 Mesaj konusu: |
|
|
Ajlan Büyükburç..
Haala o kazadan bir gün sonra çekilen cesedinin fotoğrafını gördüğüm kare ve şok haberi yayınlayan kanalın spikerinin söylediği cümleler aklımda..Ölüm her an yanımızda, ne desem boş, ne desek boş. Üzülüyorum çok, bu konu açıldığında.
Ruhu şad olsun, allah kusurlarını affetsin diyorum. _________________ www.ychorus.blogspot.com
www.lastfm.com.tr/user/CocteauTwinse |
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Sal 04.12.2007 22:50 Mesaj konusu: |
|
|
| ajlan'in en büyük hatasi sanirim erol büyükburc'un kizi olmasidir.her neyse topragi bol olsun.... |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

Kayıt: Oct 30, 2006 Mesajlar: 1788 Nerden: YOZGAT/Çayıralan-Sivas arsı gidip geliyorum(ha Yozgat, ha Sivas ikisinin birbirinden farkı yok lan).
|
Tarih: Prş 06.12.2007 15:03 Mesaj konusu: |
|
|
niye ki?
sanırım Ajlan Büyükburç'un jazz albümü yapma planı varmış... ama kısmet değilmiş. zaten Ajlan ve Mine albüm çıkarmadan önce, barlarda jazz parçaları seslendirirlermiş.
işte Ajlan Büyükburç'un müthiş şarkısı (klip değil, klibi bulamadım)!
http://www.youtube.com/watch?v=99QnwBtNzmg _________________ www.80ler.com |
|
| Başa dön |
|
 |

|
|
| Başa dön |
|
 |
didi_in_chains

|
Tarih: Çrş 16.01.2008 19:48 Mesaj konusu: |
|
|
Çok severdim hatta hatırlıyorum okuma bayramında ben Ajlan olmuştum ve Aşkolsun şarkılarına playback yapmıştık arkadasımla =) _________________ "Who the fuck is Alice?" |
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Sal 29.01.2008 23:39 Mesaj konusu: |
|
|
| panik_431 demiş ki: | | niye ki? |
çünkü erol büyükburç yeterince sahip çıkmamıştır kızına ve hatta ajlan'ın cenazesine bile gitmemiştir vs vs ... |
|
| Başa dön |
|
 |
Borknagar

|
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Çrş 30.01.2008 13:52 Mesaj konusu: |
|
|
| mine hakkında hiç bir fikrim yok,hatta ajlan vefat ettikten sonraki dönemde hiç duymadım mine'nin adını ama başka arkadaşlar bilgi sahibi olabilirler. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
|
| Başa dön |
|
 |

|
|
| Başa dön |
|
 |
GORGOROTH666

Kayıt: Sep 29, 2004 Mesajlar: 1403 Nerden: İstanbul /Hadımköy(O Şimdi Askercik :D )
|
Tarih: Prş 07.02.2008 14:08 Mesaj konusu: |
|
|
güzel bir vocaldi ajlan aşk olsun die bir parçaları vardı ikilinin albümünde ben de albümleri var hepside cd den çekim isteyen olursa atarım bir şekilde  _________________ Yürekler Alınmaz Pulla Parayla Kim Yenmiş Kaderi Duayla |
|
| Başa dön |
|
 |
ayhank84

|
Tarih: Cmt 08.03.2008 2:05 Mesaj konusu: |
|
|
| arkadaslar ben minenin albümünü eylül 2007 de aldım tsadüf buldum.süper bir albümmüş keşke kaybolmasaydı ortalıktan kaset biraz eski olduğundan pek iyi değilidi nettwen istek yaptım öylelikle bulduum hergün dünlüyorum arkadaslar ,mine okan bayülgen in 3.fotoğraf sergisinde resmi var birkaç gün önceki habwer yani son hali ben görünce çok mutlu oldum ilgilenen arakdaslar bakabilirler |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

|
Tarih: Cum 25.04.2008 16:39 Mesaj konusu: |
|
|
Ajlan Büyükburç'un solo albümü tekrar basılıp piyasa çıkmış. Var mı böyle bir şey? Eğer doğruysa, bulmak lazım. _________________ www.80ler.com |
|
| Başa dön |
|
 |

|
|
| Başa dön |
|
 |
|