Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - youtube yasaklandı!
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

youtube yasaklandı!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Gündem
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kucukseytan

MesajTarih: Sal 06.05.2008 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

2Vidalgo_2Reloaded demiş ki:
1 mayısta polisin vahşet videoları uzerine devletin aldığı onlem. nedense nevrozda da youtube yasaklıydı. hadi bakalım...

Bu ülkenin kanunları ve bu kanunların koruyucuları var, sizler öncelikle kimleri savunduğunuzu bir daha düşünün. Bu üklenin hiçbir vatandaşı şiddet kullanarak kanuna karşı gelerek toplum huzurunu bozarak bireysel yada herhangi bir sendika adı altında isteklerini diretemez! Polis kendisine verilen emirleri yerine getirir vede bu durumda gerekeni yapmıştır. Taşla sopayla devletin memuruna yani devletin kendisine saldıran bi kalabalığa yapılacak müdahele Türkiyede de budur Avrupada da Amerikada da.

Her akşam izlediğiniz ana haber bültenlerinde çıkan haberlerin % 70i malesef sizleri o sokakta polise taş atan yüzü maskeli adamların arkasındaki güçlerin yaratmak istediği kamu oyunun bir parçası olmaya götürür. Lütfen daha duyarlı olalım.

( KONU DIŞI)
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Slaytanic

MesajTarih: Sal 06.05.2008 19:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ankara Barosu Kültür Merkezi'ndeki panelde konuşan Bilkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr.Mustafa Akgül, internet sitelerine erişimin engellenmesini değerlendirdi.

Bunun, "iletişim özgürlüğüne saldırı" olduğunu söyleyen Akgül, "Youtube'da İstanbul ile ilgili 102 bin, Atatürk ile ilgili ise 40 bin kadar video bulunuyor. Youtube'a erişimi engelleyerek kimi cezalandırıyoruz? ABD'deki Kongre Kütüphanesi'nde Türkiye aleyhine, Atatürk aleyhine binlerce kitap var. Türklere bu kütüphaneye gitmeyi yasaklıyor muyuz?" diye sordu.

kaynak: cnnturk.com
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
2Vidalgo_2Reloaded

MesajTarih: Sal 06.05.2008 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kucukseytan demiş ki:
1 mayısta polisin vahşet videoları uzerine devletin aldığı onlem. nedense nevrozda da youtube yasaklıydı. hadi bakalım...

Bu ülkenin kanunları ve bu kanunların koruyucuları var, sizler öncelikle kimleri savunduğunuzu bir daha düşünün. Bu üklenin hiçbir vatandaşı şiddet kullanarak kanuna karşı gelerek toplum huzurunu bozarak bireysel yada herhangi bir sendika adı altında isteklerini diretemez! Polis kendisine verilen emirleri yerine getirir vede bu durumda gerekeni yapmıştır. Taşla sopayla devletin memuruna yani devletin kendisine saldıran bi kalabalığa yapılacak müdahele Türkiyede de budur Avrupada da Amerikada da.

Her akşam izlediğiniz ana haber bültenlerinde çıkan haberlerin % 70i malesef sizleri o sokakta polise taş atan yüzü maskeli adamların arkasındaki güçlerin yaratmak istediği kamu oyunun bir parçası olmaya götürür. Lütfen daha duyarlı olalım.

( KONU DIŞI)

vay be solcu medya, humanist polis Very HappyVery Happy . kendin inanıyormusun soylediklerine. ama zaten sabah 6.20 de gaz bombalarıyla, biber spreyleriyle saldırılan disk binasında polise kahvaltı eden bir avuç işçi peynir ekmek atıyordu, ya da acil servise atılan gaz bombası aslında terorist losemili çocuklaraydı, ÖDP binasına giderken silahla yaralanan 2 kişi vatan hainiydi....... diye uzar gider.

(KONU DIŞI) Very Happy
Başa dön
akustikmorko

MesajTarih: Sal 06.05.2008 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

herşeyi anladıkta.hastanenin önünde niye biber gazı sıkıyon kardeşim.onca hasta etkilendi.yazık günah değilmi
kucukseytan

MesajTarih: Çrş 07.05.2008 0:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kucukseytan demiş ki:

( KONU DIŞI)

vay be solcu medya, humanist polis Very HappyVery Happy . kendin inanıyormusun soylediklerine. ama zaten sabah 6.20 de gaz bombalarıyla, biber spreyleriyle saldırılan disk binasında polise kahvaltı eden bir avuç işçi peynir ekmek atıyordu, ya da acil servise atılan gaz bombası aslında terorist losemili çocuklaraydı, ÖDP binasına giderken silahla yaralanan 2 kişi vatan hainiydi....... diye uzar gider.

(KONU DIŞI) Very Happy

Ben inandığım şeylerden bahsediyorum. Siz birşeylere inanıyor musunuz yoksa olasılıklar üzerine konuşmalar yapmak özel zevkinizmi? Öncelikle o gün yaralı polislerin memurlarının o bahsettiğiniz hastaneye girişinin engellendiğinen o biber gazınında bu esnada atıldığından haberiniz varmı bilmiyorum ama kimse hastanenin bahçesine gaz bombası atmadı rüzgarın etkisi ile ordaki insanlar bundan etkilendi bundan bende herkes kadar rahatsızım.

Bu olanların sorumlusunu ararken senin benim güvenliğimi sağlamaya çalışan polisten önce bu ülkenin başbakanının çıkıp avaz avaz Taksimde gösteri yasa dışıdır demesine rağmen orda bulunan eylemci toplulukta aramak gerekir diye düşünüyorum.

Disk son güne kadar yaptığı açıklamalarla olan olaylardaki payını açıkça ortaya koymuştur vede zaten gergin olan insanları daha fazla gerginliğe sürüklemekten başka birşey yapmamıştır. 1 Mayıs günü defalarca uyarılmasına rağmen Disk binası önünde toplanan grubun dağılmamasıda bir iyi niyet gösterisi olamaz. Bu yüzden Diske olanlara sizin kadar üzülmüyorum.
Başa dön
2Vidalgo_2Reloaded

MesajTarih: Çrş 07.05.2008 8:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kimse olasılıklar uzerine konuşmalar yapmıyor(en azından biz), soylediğimiz herşeyin ispatı mevcut, youtube bu yuzden yasaklandı. sabah saatlerinde canlı yayında muhabirin biri olayları aktarırken gaz bombası hastaneye atıldı. bu goruntuler youtube de var. muhabir aynen şunları diyor "evet polis gozum onunde şişli etfalin içine gaz bombası attı". yani vah mağdur polis kahraman arkadaşlarını hastaneye goturecekti teroristler buna izin vermedi diye bi durum yok, kaldı ki bu kadar gerçek dışılığı youtube açıldığında rahatlıkla ispatlanabilecek bir savunmayı ilk defa senden duyuyorum, bravo...(bu sadece hastane ile ilgilidir polisin diğer provokasyonlarını yazmadım, sanırsam o kadar uzun yazıyı tek posta sığdıramam Very Happy )

bonsa mitinginde açık olan taksim, polis gunune açık olan taksim carta curta açık olan taksim, nedense 1 mayıs kutlamalarına kapalı. ama tabi ozgurluk demokrasi diye meydanlarda bağıran akp yine demokrat davrnıp orantılı vahşet kullanmıştır sizce.

son olarakta portakal ağacı vitamin muhabbetine girmek istemiyorum çok ağır olur. yani sen bizim için uzulme kendin için uzul...
Başa dön
kucukseytan

MesajTarih: Çrş 07.05.2008 11:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Biraz gazete okuyor olsaydınız gerçekdışı dediğiniz olaylardan haberiniz olurdu. Benim için İstanbul Emniyet Teşkilatının ve Valisinin yaptığı açıklamalar bir muhabirin haber kaygısı ile söylediği sözlerden daha güvenilirdir. Ayrıca Polis dünyanın her yerinde şiddet kullanır, sizi rahatsız eden kullanılan şiddetmi yoksa o şiddeti yaratanların sonrada işte bakın ''Polis vahşeti'' demesimi bunuda anlayabilmiş değilim.
Mağdur olan bugünde yarında Türkiye Cumhuriyeti Polisi değil onun karşısındaki güçler olacaktır buna şüpheniz olmasın.
Başa dön
Zeratul
"Gündem" mod.

MesajTarih: Çrş 07.05.2008 11:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kucukseytan demiş ki:
Biraz gazete okuyor olsaydınız gerçekdışı dediğiniz olaylardan haberiniz olurdu. Benim için İstanbul Emniyet Teşkilatının ve Valisinin yaptığı açıklamalar bir muhabirin haber kaygısı ile söylediği sözlerden daha güvenilirdir. Ayrıca Polis dünyanın her yerinde şiddet kullanır, sizi rahatsız eden kullanılan şiddetmi yoksa o şiddeti yaratanların sonrada işte bakın ''Polis vahşeti'' demesimi bunuda anlayabilmiş değilim.
Mağdur olan bugünde yarında Türkiye Cumhuriyeti Polisi değil onun karşısındaki güçler olacaktır buna şüpheniz olmasın.

mükemmel yazmışsın dostum..
gorona_arxebo
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Çrş 07.05.2008 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşım düşünmekten acizmisin nesin anlamadım gitti. youtube un yasaklanmasıyla bunu bağlıyosunya helal olsun sana. ayrıca nevruzda da terör estirdiğiniz için durumların pek farkı yok. ama bu sebepden yasaklanacağını sanmam..
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aksuvar

MesajTarih: Çrş 07.05.2008 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

akp hükümeti ve onun yalakalarının yazdığı gazetelerdeki yazılar mı okuyacağız...sen ülke işçisine gaz bombası yağdır, copla sonra da polis dünyanın her yerinde şiddet kullanır de...doğru s.s.c.b de bile polis şiddet kullandı...hem de en alasını ama hastaneye gaz bombası atıldğını ben daha görmedim duymadım okumadım...
piyanist

MesajTarih: Çrş 07.05.2008 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sasje

MesajTarih: Prş 08.05.2008 14:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Confused cok olgun sozlermis..
Başa dön
kucukseytan

MesajTarih: Prş 08.05.2008 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Zaten bizim için planlanan bu değilmi? İhtimalleri görmek zor değil beyler. Ben oyun oynamıyorsam sende oynamıyorsan birileri bizim üstümüzden bi oyun oynuyor demektir. İki kişi karşı karşıya getiriliyor biri işçi ötekide memur, sonra birde bunlar birbirine karşı kavramlarmış gibi birbirlerine düşman ediliyor. Sonra amaçlanan oluyor bu düşmanlık insanların arasına sıçrıyor ve git gide büyüyor.

Bakın arkadaşlar madem hepimiz bu ülke için iyi birşeyler yapmaya çalışıyoruz önce birbirimizi sevmekle, saygı duymakla başlayalım ki o saygı herkese gösterilsin. Bu ülkede karanlıkta kalan şeyler var evet ve bunlar birilerinin çıkarları için karanlıkta kalıyor. Siz birine yasa dışı eylem yaptıran güçlerle ötekine çete kurduranların amaçları farklımı sanıyorsunuz? Hayır değil. İnsanlar karşı karşıya gelmezse bunların istedikleri şeyler mümkün olmaz bunun için düzen karşıtı, yasa dışı, şiddete dayalı olan sende olsan ötekide olsa bu desteği sağlarlar. İnanıyorum ki Zeki Türk İnsanı kendisini kullanmak isteyenlerin peşinden gitmeyecektir.

Herhangi bir siyasi idolojiyi tamamı ile benimsemek ancak arayış içindeki insanların düştüğü bir hatadır. Saygılar...
Başa dön
buzz

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://www.radikal.com.tr/Default.aspx?aType=YazarYazisi&ArticleID=877129&Yazar=HALUK%20%DEAH%DDN&Date=11.05.2008&CategoryID=98
panik_431

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Artık hükümet her ay geleneksel Youtube kapatma günü yapmalı bence. Very Happy
fellantis

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

mantıksız, internetin "araç" oldugunu anlayamamış hükümetimizin ilginç ve artık ayda 1 beklenen hareketi bu
Başa dön
duu_rock

MesajTarih: Sal 13.05.2008 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu yasaklar bana cidden saçma geliyor sanki biz giremiyoruz..
crnky

MesajTarih: Sal 13.05.2008 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evet ya boşuna uğraştırıyorlar.
Amorphis__

MesajTarih: Sal 13.05.2008 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sıktı artık bu yasaklamalar. Youtube'la aram pek yok ama sürekli bir neden bulup yasaklıyolar. 1 hafta sonrada açılıyo. Hiç mi bilmiyolar onlar ne kadar yasaklasalar da bu milletin bi yolunu bulup siteye girdiğini ?
Başa dön
buzz

MesajTarih: Sal 13.05.2008 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

açıldı ya ben girebiliyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Gündem Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
6. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız