| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Huor Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 05.05.2008 21:41 Mesaj konusu: USA'dan inlay getirecek arkadaş aranıyor... |
|
|
Arkadaşlar 3-4 arkadaş birlikte ebaydan sticker inlay sipariş edeceğiz. Kargo ödemesini de bölüşmeyi düşünüyoruz. Bize katılmak isteyen arkadaşları ve bu inlayleri usadan getirebilecek arkadaşları bize yardıma bekliyoruz özel mesaj ile değil de buradan msj atarsanız daha iyi olur. saygılarımla
Inlay Listesi
1- http://stores.ebay.com/Jockomo-Inlay-Stickers
2- http://stores.ebay.com/FATFRETS-STORE_Guitar-Neck-Inlay-Vinyl-Decals_W0QQfsubZ15876808QQfrsrcZ1
3- http://search.ebay.com/_W0QQsassZcreative-cuts
Alıcı Listesi
1- mfikret
2- Huor
3- Royal_Flush
4- Goreshredder
5- Dragonchaser
6- metalguitar33
7- irfanturunc
8- reflection_91
9- ymskn
10- ozgurunsal
11- immortallizm
12- fenderstrat28
13- LordOfTheMasters
14- dead189
15- okayd
16- yndnrg7321
17- pagwon
En son Huor tarafından Çrş 07.05.2008 0:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 12 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
mfikret

|
Tarih: Pts 05.05.2008 21:44 Mesaj konusu: |
|
|
Ben birinci sıradayım.3,4 inlay getirtmeyi düşünüyorum. _________________ Sarı saçlım mavi gözlüm nerdesin??? |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts 05.05.2008 21:47 Mesaj konusu: |
|
|
alıcı listesini de ekledim ilk mesaja. okayd hocam da postu görünce adını yazdıracaktır diye düşünüyorum  |
|
| Başa dön |
|
 |
bo2a

|
Tarih: Pts 05.05.2008 21:57 Mesaj konusu: |
|
|
| bu inlay sap'a nasil isleniyor ? fret degisiminde isletebilirmiyim mesela ? yada ne gibi zararlari olur, eger zararsiz bir islemse bende birtane begenip size katilabilirim |
|
| Başa dön |
|
 |
metalguitar33

|
Tarih: Pts 05.05.2008 21:59 Mesaj konusu: |
|
|
merhabalar... www.ebay.de den bu stickerleri bulabilirseniz almanyadan akrabalar gelicek aldirabilirm. bende alirm bikactane kargo derdinden kurtulmus olurz... ben konustum da biraz pimpirikli olduklari iccn sadece almanya ici alirz diorlar... alamanca bilen .de den bulan benle haberlesebilir _________________ .. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts 05.05.2008 22:06 Mesaj konusu: |
|
|
| bo2a demiş ki: | | bu inlay sap'a nasil isleniyor ? fret degisiminde isletebilirmiyim mesela ? yada ne gibi zararlari olur, eger zararsiz bir islemse bende birtane begenip size katilabilirim |
hocam benim bildigim bildigimiz sticker (yapıştırma) oldukları yönünde. çıkartılabiliyor, gitarda da iz bırakmıyor diye biliyorum. ancak belli bir dayanma ömrü var tabiki. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts 05.05.2008 22:06 Mesaj konusu: |
|
|
| metalguitar33 demiş ki: | merhabalar... www.ebay.de den bu stickerleri bulabilirseniz almanyadan akrabalar gelicek aldirabilirm. bende alirm bikactane kargo derdinden kurtulmus olurz... ben konustum da biraz pimpirikli olduklari iccn sadece almanya ici alirz diorlar... alamanca bilen .de den bulan benle haberlesebilir |
çok teşekkürler arkadaşım. aşağıdaki linkten de almanya listelerine bakabilirsiniz
http://search.ebay.de/search/search.dll?from=R40&_trksid=m37&satitle=guitar+inlay&category0= |
|
| Başa dön |
|
 |
Chucky_ychucky

|
Tarih: Pts 05.05.2008 22:09 Mesaj konusu: |
|
|
huor , dstm bu verdiğin ebaydeki ürünler worldwide usada birine ihtiyacın olmadan alabilirsin :)istersen anlatırım kolay gelsin:) _________________ EsP |
|
| Başa dön |
|
 |
ozzy_fender

|
Tarih: Pts 05.05.2008 22:11 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar bunlar yapıştırmamı? yoksa kalıcımı ? orj çıkarılıp bunlarmı takılıyor ? yapıştırma ise bunlar hemen çıkar ya olmaz ki ? _________________ K-line Custom Shop Stratocaster
Hughes & Kettner Tour Reverb Combo / Analog pedallar |
|
| Başa dön |
|
 |
bo2a

|
Tarih: Pts 05.05.2008 22:13 Mesaj konusu: |
|
|
| ozzy_fender demiş ki: | | arkadaşlar bunlar yapıştırmamı? yoksa kalıcımı ? orj çıkarılıp bunlarmı takılıyor ? yapıştırma ise bunlar hemen çıkar ya olmaz ki ? |
ayrica klavyedeki nokta seklindeki (ismi vardi sanirim hatirlayamadim kasmiyim simdi) inlayleri nasil cikartacagiz, yani mutlaka atolyelik bir islem gormesi lazim |
|
| Başa dön |
|
 |
mfikret

|
Tarih: Pts 05.05.2008 22:14 Mesaj konusu: |
|
|
Yapıştırma.belirli bir ömürleri var.Sonra yenilemek gerekiyor malesef.Bildiğimce.Yoksa kakma inlaylerden değil.ayrıca hepsi özenle ayarlanmış biçimde.Yani nokta inlay li olan gitarlara bunları yapıştırdığınızda noktalar görünmeyecek şekilde ayarlı sorun yok o yüzden  _________________ Sarı saçlım mavi gözlüm nerdesin??? |
|
| Başa dön |
|
 |
metalguitar33

|
Tarih: Pts 05.05.2008 22:24 Mesaj konusu: |
|
|
vallai heveslendim..ama güzel bişiyler bulmak istiyorum gitarı maymun etmiyelim  _________________ .. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts 05.05.2008 23:02 Mesaj konusu: |
|
|
| Chucky_ychucky demiş ki: | | huor , dstm bu verdiğin ebaydeki ürünler worldwide usada birine ihtiyacın olmadan alabilirsin :)istersen anlatırım kolay gelsin:) |
çok isterim arkadaşım nasıl olacak o iş?
valla ne kadar kalabalık olursak o kadar iyi olur bence, katılan adını yazdırsın birimizde para toplanır, alışveriş yapılır, sonra o kişi herkese kargolar inlayleri |
|
| Başa dön |
|
 |
okayd

|
|
| Başa dön |
|
 |
Royal_Flush

|
Tarih: Sal 06.05.2008 0:35 Mesaj konusu: |
|
|
ilk linktekiler adet, diğerleri set halinde değil mi, yanlış anlamadım? ben de 1 set iron cross getirtebilirim ama elleri sulu köfte şey öhöm, terleyen biriyim, 2 günde harab olacak diye korkuyorum. Bassa da olur herhalde di mi?
edit: http://stores.ebay.com/Jockomo-Inlay-Stickers_Position-Mark_W0QQcolZ4QQdirZQ2d1QQfsubZ13090737QQftidZ2QQpZ2QQtZkm
bu linkteki amcalar da set halindeyse (tek fiyatı değildir herhalde ) beni de ekleyin listeye... _________________ İki adet haşatı çıkmış baget, papatya desenli havlu... Bir de stüdyoda davul olursa iyi olur...
Martensite - Davul |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 06.05.2008 0:46 Mesaj konusu: |
|
|
sanırım hepsi set halinde hocam. seni de ekledim listeye kapatalım şu ebayı  |
|
| Başa dön |
|
 |
CihanExplorer

|
Tarih: Sal 06.05.2008 0:58 Mesaj konusu: |
|
|
Sakai-City, Osaka, Japan.. eBay'den rahatlıkla Türkiyeye getirtebilirsiniz,USA'e bulaşmayın daha pahalı tutar kargo . _________________ Gibson Explorer Custom (2006--EMGs--TonePros Bridge/Stop--Sperzel Tuners--Schaller ProStrap Lock--Snow White--Gold Hardware--Mirror Pickguard) Gibson Les Paul Classic (2007) |
|
| Başa dön |
|
 |
berko

|
Tarih: Sal 06.05.2008 1:01 Mesaj konusu: |
|
|
Bence yapmayı pişman olursunuz.Yani klavye kısmına:D elinize gelcek hissedeceksiniz.
Bence orjinal alın
Burada öyle şekil çok değil ama kalıp halinde alınabilir kestirmesi sorun değil.Gerçi Türkiyeded tüm parça sedef bulmak pekde zor değil.
http://www.stewmac.com/shop/Inlay,_pearl/Pre-cut_inlays.html |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 06.05.2008 1:25 Mesaj konusu: |
|
|
| berko demiş ki: | Bence yapmayı pişman olursunuz.Yani klavye kısmına:D elinize gelcek hissedeceksiniz.
Bence orjinal alın
Burada öyle şekil çok değil ama kalıp halinde alınabilir kestirmesi sorun değil.Gerçi Türkiyeded tüm parça sedef bulmak pekde zor değil.
tamam hocam dogrusun ama onların birde klavyeye takılması için işçilik ücreti var. çok tuzlu olmaz mı? bu arada verdigin sitenin türkiyeye kargo hizmetide var. ucuza takılıyorsa perdelere direk alalım |
|
| Başa dön |
|
 |
berko

|
Tarih: Sal 06.05.2008 13:37 Mesaj konusu: |
|
|
| Huor demiş ki: | | berko demiş ki: | Bence yapmayı pişman olursunuz.Yani klavye kısmına:D elinize gelcek hissedeceksiniz.
Bence orjinal alın
tamam hocam dogrusun ama onların birde klavyeye takılması için işçilik ücreti var. çok tuzlu olmaz mı? bu arada verdigin sitenin türkiyeye kargo hizmetide var. ucuza takılıyorsa perdelere direk alalım |
evet biraz masraflı olur doğru.Ama ben kendim takmayı düşünüyorum:D |
|
| Başa dön |
|
 |
|