Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - USA'dan inlay getirecek arkadaş aranıyor...
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

USA'dan inlay getirecek arkadaş aranıyor...
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Huor
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pts 05.05.2008 21:41    Mesaj konusu: USA'dan inlay getirecek arkadaş aranıyor... Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar 3-4 arkadaş birlikte ebaydan sticker inlay sipariş edeceğiz. Kargo ödemesini de bölüşmeyi düşünüyoruz. Bize katılmak isteyen arkadaşları ve bu inlayleri usadan getirebilecek arkadaşları bize yardıma bekliyoruz Smile özel mesaj ile değil de buradan msj atarsanız daha iyi olur. saygılarımla

Inlay Listesi
1- http://stores.ebay.com/Jockomo-Inlay-Stickers
2- http://stores.ebay.com/FATFRETS-STORE_Guitar-Neck-Inlay-Vinyl-Decals_W0QQfsubZ15876808QQfrsrcZ1
3- http://search.ebay.com/_W0QQsassZcreative-cuts

Alıcı Listesi
1- mfikret
2- Huor
3- Royal_Flush
4- Goreshredder
5- Dragonchaser
6- metalguitar33
7- irfanturunc
8- reflection_91
9- ymskn
10- ozgurunsal
11- immortallizm
12- fenderstrat28
13- LordOfTheMasters
14- dead189
15- okayd
16- yndnrg7321
17- pagwon

En son Huor tarafından Çrş 07.05.2008 0:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 12 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mfikret

MesajTarih: Pts 05.05.2008 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben birinci sıradayım.3,4 inlay getirtmeyi düşünüyorum.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Huor

MesajTarih: Pts 05.05.2008 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

alıcı listesini de ekledim ilk mesaja. okayd hocam da postu görünce adını yazdıracaktır diye düşünüyorum Smile
Başa dön
bo2a

MesajTarih: Pts 05.05.2008 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu inlay sap'a nasil isleniyor ? fret degisiminde isletebilirmiyim mesela ? yada ne gibi zararlari olur, eger zararsiz bir islemse bende birtane begenip size katilabilirim
Başa dön
metalguitar33

MesajTarih: Pts 05.05.2008 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

merhabalar... www.ebay.de den bu stickerleri bulabilirseniz almanyadan akrabalar gelicek aldirabilirm. bende alirm bikactane kargo derdinden kurtulmus olurz... ben konustum da biraz pimpirikli olduklari iccn sadece almanya ici alirz diorlar... Smile alamanca bilen .de den bulan benle haberlesebilir
Huor

MesajTarih: Pts 05.05.2008 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bo2a demiş ki:
bu inlay sap'a nasil isleniyor ? fret degisiminde isletebilirmiyim mesela ? yada ne gibi zararlari olur, eger zararsiz bir islemse bende birtane begenip size katilabilirim

hocam benim bildigim bildigimiz sticker (yapıştırma) oldukları yönünde. çıkartılabiliyor, gitarda da iz bırakmıyor diye biliyorum. ancak belli bir dayanma ömrü var tabiki.
Başa dön
Huor

MesajTarih: Pts 05.05.2008 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

metalguitar33 demiş ki:
merhabalar... www.ebay.de den bu stickerleri bulabilirseniz almanyadan akrabalar gelicek aldirabilirm. bende alirm bikactane kargo derdinden kurtulmus olurz... ben konustum da biraz pimpirikli olduklari iccn sadece almanya ici alirz diorlar... Smile alamanca bilen .de den bulan benle haberlesebilir

çok teşekkürler arkadaşım. aşağıdaki linkten de almanya listelerine bakabilirsiniz Smile

http://search.ebay.de/search/search.dll?from=R40&_trksid=m37&satitle=guitar+inlay&category0=
Başa dön
Chucky_ychucky

MesajTarih: Pts 05.05.2008 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

huor , dstm bu verdiğin ebaydeki ürünler worldwide usada birine ihtiyacın olmadan alabilirsin :)istersen anlatırım kolay gelsin:)
ozzy_fender

MesajTarih: Pts 05.05.2008 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar bunlar yapıştırmamı? yoksa kalıcımı ? orj çıkarılıp bunlarmı takılıyor ? yapıştırma ise bunlar hemen çıkar ya olmaz ki ?

Hughes & Kettner Tour Reverb Combo / Analog pedallar
Başa dön
bo2a

MesajTarih: Pts 05.05.2008 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ozzy_fender demiş ki:
arkadaşlar bunlar yapıştırmamı? yoksa kalıcımı ? orj çıkarılıp bunlarmı takılıyor ? yapıştırma ise bunlar hemen çıkar ya olmaz ki ?

ayrica klavyedeki nokta seklindeki (ismi vardi sanirim hatirlayamadim kasmiyim simdi) inlayleri nasil cikartacagiz, yani mutlaka atolyelik bir islem gormesi lazim
Başa dön
mfikret

MesajTarih: Pts 05.05.2008 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yapıştırma.belirli bir ömürleri var.Sonra yenilemek gerekiyor malesef.Bildiğimce.Yoksa kakma inlaylerden değil.ayrıca hepsi özenle ayarlanmış biçimde.Yani nokta inlay li olan gitarlara bunları yapıştırdığınızda noktalar görünmeyecek şekilde ayarlı Smile sorun yok o yüzden Very Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
metalguitar33

MesajTarih: Pts 05.05.2008 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Smile vallai heveslendim..ama güzel bişiyler bulmak istiyorum gitarı maymun etmiyelim Smile
Huor

MesajTarih: Pts 05.05.2008 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Chucky_ychucky demiş ki:
huor , dstm bu verdiğin ebaydeki ürünler worldwide usada birine ihtiyacın olmadan alabilirsin :)istersen anlatırım kolay gelsin:)

çok isterim arkadaşım nasıl olacak o iş?

valla ne kadar kalabalık olursak o kadar iyi olur bence, katılan adını yazdırsın Very Happy birimizde para toplanır, alışveriş yapılır, sonra o kişi herkese kargolar inlayleri
Başa dön
okayd

MesajTarih: Pts 05.05.2008 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hangisini getirteceğime bi karar versem yazdırcam ama... Smile
Royal_Flush

MesajTarih: Sal 06.05.2008 0:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ilk linktekiler adet, diğerleri set halinde değil mi, yanlış anlamadım? ben de 1 set iron cross getirtebilirim ama elleri sulu köfte şey öhöm, terleyen biriyim, 2 günde harab olacak diye korkuyorum. Bassa da olur herhalde di mi?

edit: http://stores.ebay.com/Jockomo-Inlay-Stickers_Position-Mark_W0QQcolZ4QQdirZQ2d1QQfsubZ13090737QQftidZ2QQpZ2QQtZkm
bu linkteki amcalar da set halindeyse (tek fiyatı değildir herhalde Confused ) beni de ekleyin listeye...

Martensite - Davul
Başa dön
Huor

MesajTarih: Sal 06.05.2008 0:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sanırım hepsi set halinde hocam. seni de ekledim listeye kapatalım şu ebayı Very Happy
Başa dön
CihanExplorer

MesajTarih: Sal 06.05.2008 0:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sakai-City, Osaka, Japan.. eBay'den rahatlıkla Türkiyeye getirtebilirsiniz,USA'e bulaşmayın daha pahalı tutar kargo Smile.
berko

MesajTarih: Sal 06.05.2008 1:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bence yapmayı pişman olursunuz.Yani klavye kısmına:D elinize gelcek hissedeceksiniz.
Bence orjinal alın
Burada öyle şekil çok değil ama kalıp halinde alınabilir kestirmesi sorun değil.Gerçi Türkiyeded tüm parça sedef bulmak pekde zor değil.
http://www.stewmac.com/shop/Inlay,_pearl/Pre-cut_inlays.html
Başa dön
Huor

MesajTarih: Sal 06.05.2008 1:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

berko demiş ki:
Bence yapmayı pişman olursunuz.Yani klavye kısmına:D elinize gelcek hissedeceksiniz.
Bence orjinal alın
Burada öyle şekil çok değil ama kalıp halinde alınabilir kestirmesi sorun değil.Gerçi Türkiyeded tüm parça sedef bulmak pekde zor değil.

tamam hocam dogrusun ama onların birde klavyeye takılması için işçilik ücreti var. çok tuzlu olmaz mı? bu arada verdigin sitenin türkiyeye kargo hizmetide var. ucuza takılıyorsa perdelere direk alalım
Başa dön
berko

MesajTarih: Sal 06.05.2008 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Huor demiş ki:
berko demiş ki:
Bence orjinal alın

tamam hocam dogrusun ama onların birde klavyeye takılması için işçilik ücreti var. çok tuzlu olmaz mı? bu arada verdigin sitenin türkiyeye kargo hizmetide var. ucuza takılıyorsa perdelere direk alalım

evet biraz masraflı olur doğru.Ama ben kendim takmayı düşünüyorum:D
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız