| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Zeratul "Gündem" mod.

|
Tarih: Cum 11.01.2008 22:02 Mesaj konusu: |
|
|
burakla imza atıldı korayla da atılıcakmıs 2. yarı manisa daha kalite bir görünüm veriyor.. _________________ Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Zeratul "Gündem" mod.

|
Tarih: Cum 18.01.2008 19:13 Mesaj konusu: |
|
|
takımın başına Yılmaz Vural getirildi hayırlısı olsun, yine çok gülücez eğlenicez  _________________ Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Pzr 24.02.2008 17:03 Mesaj konusu: |
|
|
| manisa, trabzon karşısında 2-0 önde, burak yine gol attı, hayret yaa, adam gol kralı mı olucak, ne yapıcak, bu durum bence sosyologlar tafından incelenmesi gereken bir hadise, önceki takımında kötü oynayarak kadroda kendine yer bile bulamazken, gittiği takımda nasıl oluyo da her hafta boş geçmiyor... |
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Pzr 24.02.2008 20:30 Mesaj konusu: |
|
|
| Josephking_1903 demiş ki: | | manisa, trabzon karşısında 2-0 önde, burak yine gol attı, hayret yaa, adam gol kralı mı olucak, ne yapıcak, bu durum bence sosyologlar tafından incelenmesi gereken bir hadise, önceki takımında kötü oynayarak kadroda kendine yer bile bulamazken, gittiği takımda nasıl oluyo da her hafta boş geçmiyor... |
istanbul gecelerinde cok gezersen,bebekteki cafelerden cıkmazsan futbolu unutursun tabikide manisa'da ne olacak mecbur oynuyor yapacak bişey yok çünkü  |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Pzr 24.02.2008 21:01 Mesaj konusu: |
|
|
Yener kısmen haklı fakat gol atan oyuncu iyi oynuyor, boş geçmiyor demek her zaman doğru değildir bunu ayırmak gerek bence. Yani ben takip etmiyorum, dolayısıyla iyi oynayıp oynamadığını bilmiyorum, hem iyi oynayıp hem boş geçmiyor da olabilir; fakat tam tersi de olabilir. Tek gerçek gol atmanın moralini yüksek tuttuğudur. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind.. |
|
| Başa dön |
|
 |
sin-pecado

|
Tarih: Pzr 24.02.2008 21:16 Mesaj konusu: |
|
|
Burak Yılmaz'ı caddede bizim oyunculardan daha sık görürdüm. _________________ Ibanez RG 2570 & Ibanez RG7620 |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Pzr 24.02.2008 23:50 Mesaj konusu: |
|
|
ben öle caddedir, maddedir bilmememe rağmen ve de o gibi yerlerde takılmamama rağmen ben bile burak ı fener sahilindeki cafelerden birinde görmüştüm, gerçi yanında mehmet sedef, serdar özkan falan da vardı...
yaw tabii ki her insan gibi topçuların da gezip eğlenme hakkı var ama ateş olmayan yerden duman da çıkmazmış, burak ın orda burda gereğinden fazla takıldığını herkes iddaa ediyodu, hatta bi ara "etilerde, barlarda, bebek starbucksta" ile devam eden bir beste bile yapılmıştı
walla istanbulda ne kadar gezdiğini falan bilmem de şu anda manisada beşiktaşta oynadığının en az 2 mislini oynadığı aşikar, büyük bi gelişme göstermiş bence, bugün daha maçını izledim, hiçbirşeyi yoksa bile arzulu oynuyo, faydalı yani, daha genç, Allah yolunu açık etsin... |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Pzr 04.05.2008 23:36 Mesaj konusu: |
|
|
Lay lay Manisa kalamazsın kümede
Kıyakçılığın sonunun ayakçılık olduğunu görmüştür sanırım Manisa yönetimi, taraftara ise geçmiş olsun.
Levent Eriş'e de güzel bir ders oldu bu,Adana Demirspor'a yaptığı yamuk cezasız kalmamış oldu. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
From Appetite to Democracy... |
|
| Başa dön |
|
 |
Zeratul "Gündem" mod.

|
Tarih: Pts 05.05.2008 14:33 Mesaj konusu: |
|
|
1 sene fenerbahçe rahat etsin, taraftarıda sevinsin sonraki sene feneri yatırmaya yine devam edicektir Manisa kimsenin şüphesi olmasın  _________________ Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Pts 05.05.2008 21:34 Mesaj konusu: |
|
|
 _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
From Appetite to Democracy... |
|
| Başa dön |
|
 |
necroshine

|
Tarih: Sal 06.05.2008 0:41 Mesaj konusu: |
|
|
Manisa bi daha kolay kolay cıkamaz artık lige bence _________________ Biz hayatta iki şeyden çekmişiz zaten;
Bir Mahmut Hoca;
İki Trabzonspor. |
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Sal 06.05.2008 10:17 Mesaj konusu: |
|
|
| zorlu grubunun desteğini bir daha geri alamazlarsa işleri oldukça zor. |
|
| Başa dön |
|
 |
necroshine

|
Tarih: Sal 06.05.2008 11:25 Mesaj konusu: |
|
|
Zorlu grubu zaten kaçacak yer arıyordu.Bu sezon kaçtı bir daha destek vermezler. _________________ Biz hayatta iki şeyden çekmişiz zaten;
Bir Mahmut Hoca;
İki Trabzonspor. |
|
| Başa dön |
|
 |
Zeratul "Gündem" mod.

|
Tarih: Sal 06.05.2008 12:14 Mesaj konusu: |
|
|
bu sene destekten çok köstek oldu zorlu gurubu bırakıyoruz, vazgeçtik bırakmıyoruz geyiği takımı çok etkiledi, en az 4-5 kere fikir değiştirdiler..
youtube bile bu kadar kapanıp açılmadı insaf! _________________ Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
|