| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
changes

|
Tarih: Cmt 28.04.2007 13:01 Mesaj konusu: |
|
|
gitar çalmaya yeni başlayan arkadaşlar içinde kolaylık sağlıyo akor ve gamlar var programın içinde + bestelerinizi saklamak için birebir bi program.. _________________ imzam yok parmak bassaam |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
captainblues

|
Tarih: Sal 01.05.2007 10:32 Mesaj konusu: |
|
|
| Guitar pro yazılımında adobe acrobat belgelerini (pdf şeklinde hazır tabları ve notaları açabilen) nasıl açabiliriz bileniniz varmı? Yabancı sitelerde ve guitar pro sitesinde bu imkanın olduğu söyleniyor. Acaba aranızda bununla ilgili update, yama, sürüm güncellemesi olan varmıdır? Hani paylaşsa bizlerle? |
|
| Başa dön |
|
 |
Bite_the_Pain

|
Tarih: Cum 04.05.2007 23:30 Mesaj konusu: |
|
|
valla 2 gün sonra konser olduğunu ve yeni 1-2 şarkının rep. a eklendiğini öğrendiğinde çok işe yarıyor... _________________ <escapist>
www.execute.anatolianrock.com |
|
| Başa dön |
|
 |
CoRBaLa

|
Tarih: Cmt 05.05.2007 14:39 Mesaj konusu: |
|
|
Bende guitr pro 5 war , 1ay geçtktn sora süresi doluyor nasıl cracklıcm??? , uyus oluorm  |
|
| Başa dön |
|
 |
ornapsen

|
Tarih: Prş 10.05.2007 12:06 Mesaj konusu: |
|
|
| bende gp5 yüklü. full ancak rse seçenegi kapalı. nasıl aktive edicez onu. ayrıca mı yüklemek gerek. yoksa rse ye uygun müzik dosyalarınımı yüklemek gerek. bilgisayarın ses kartıyla ilgili olabilirmi? |
|
| Başa dön |
|
 |
hummingbird

|
Tarih: Pts 14.05.2007 19:14 Mesaj konusu: |
|
|
| gp nin versiyonunun rse li olması gerekiyor. bi yerden aktive etmiyosun yani veya açtığın dosyaylada ilgili değil. ama menülerden kullanamıyor olabilirsinde. |
|
| Başa dön |
|
 |
desmodus

|
Tarih: Cmt 26.04.2008 18:15 Mesaj konusu: |
|
|
yaw arkadaşlar internetten indirdiğim gp5 lerin serialleri hep mimlenmiş çoğu tabı açmıyor program bunu çözmenin bir yolunu bilen varmı?? _________________ the decision is more important than incision.... |
|
| Başa dön |
|
 |
cobain67

|
Tarih: Cmt 26.04.2008 22:57 Mesaj konusu: |
|
|
Eline gitar alan herkesin kendine müzisyen demesini sağlayan ve gerçek müzisyenleri gölgede bırakan lanet program. Elton John nasıl ki internetin kapatılmasını istiyorsa ben de o kadar acımasız olmamakla birlikte tab olayının kalkmasından yanayım. Konuyla pek alakası olmasa da yazmak istedim. Bırakın tabı falan adam gibi dinleyip çalmayı deneyin , eğer yapamıyorsanız zaten elinizdeki gitarı süpürge sapı niyetine kullanın. _________________ Lafa gelince herkes virtüözleri örnek alır, herkes onlara özenir. Ama notanın N'sini bilmezler, öğrenmek de istemezler. İşte onlar gerizekalılardır. Hayatta müzik konusunda hiçbir yere gelemeyecek mahluklardır. |
|
| Başa dön |
|
 |
Adilsuat

|
Tarih: Pts 05.05.2008 19:54 Mesaj konusu: |
|
|
Gitar pro programını ben kullanmıyorum tercih etmem de tab lar la sınırlanıyo insan.Kimse üstüne alınmasın ben tercih etmiyorum saygılar  |
|
| Başa dön |
|
 |
|