Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Diyet Nedir? Hiç Diyet Yaptınız mı?
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Diyet Nedir? Hiç Diyet Yaptınız mı?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Gündem
Önceki başlık :: Sonraki başlık  

Şimdiye kadar hiç diyet yaptınız mı? Yaptıysanız faydasını gördünüz mü?
Yapmadım
47%
 47%  [ 35 ]
Yaptım ama pek faydasını görmedim
19%
 19%  [ 14 ]
Yaptım ve faydasını gördüm
32%
 32%  [ 24 ]
Toplam Oylar : 73

Yazar Mesaj
buzz

MesajTarih: Cmt 03.05.2008 10:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben yeniden diyetvari bir şeye başladm tam diyet diyemem çünkü değil Laughing sadece az yemeye çalışıyorum
ya kilo veremese bile insan rahat oluyor çünkü mide rahatlıyor bir de mideyi küçülttükten sonra insan az yemekle doyuyor dolayısıyla diyet yapması zor olmuyor ama yine de spor olmadan tek başına diyet kilo verdirmez belki kolestrolu ve tansiyonu biraz dengeleyebilir ama spor şart diye düşünüyorum ben konu hakkında hiç bir bilimsel bilgim olmamasına rağmen Laughing
chromatickey

MesajTarih: Cmt 03.05.2008 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu iş kesinlikle çok önemli. Konu sağlıkla ilgili ve kulaktan dolma bilgiler kesinlikle insanı yanlış şeyler yapmaya yönlendirebilir. O yüzden bu konuda bir kaç araştırma yapmak gerekir ki artık internet denen bişey var ve istediğin bilgiye ulaşmak çok daha kolay.

İlk olarak asla aç kalarak kilo verilmez. Metabolizma akıllı bir şeydir. Eğer çok aç kalırsanız metabolizma ölüyor olduğunu var sayarak savunmaya geceçek ve kendisini minimumda tutacaktır. Bu da yağ yakımının en aza inmesı anlamına geliyor.

Sık aralıklarla azar azar yemek metobolizmayı canlı tutacaktır. Çocukluğumuzdan beri bie öğretilen 3 öğün aslında kilo problemi olanlar için 6 öğün olmalıdır. Ana öğünlerde tıka basa doymadan yemeği bırakıp bir iki saat sonra hafifi bir ara öğün olmalıdır. bu ara öğün düşük yağ oranlı ve kalorili bir şey olmalıdır. Buda meyveyi akla getiriyor.

Saat 6 dan sonra bişey yenmemesi konusunda bir iki ileti okudum. Bana çok mantıklı gelmedi. Şu tarih itibariyle biliyorsunuz hava 8 de kararıyor ve varsayalım bir kişi gece 12 de yatıyorsun olsun. Akşam 6 dan gece 12 ye kadar bir şey yememek çok mantıklı değil. hafif, kalorisi az şeyler yamenin gece kimseye bir zararı yok.

Ve tabiki hareket... O olmadan zayıflamanın mümkünatı yok. haftanın 4 günü yarıma saat ile 1 saat arası yapılan tempolu egzersiz yağ yakımını hızlandıracaktır.

Ayrıca unlu ve şekerli ürünlerden mümkün olduğunca uzak durmak gerekir. Vücut hareket etmek için enerjiye ihtiyaç duyar. Bu enerjiyi sırasıyla şeker, karbonhidrat ve daha sonra yağ yakarak elde eder. Eğer enerji için yağ yakmaya ihtiyaç duymuyorsa vücut, yağ yakmaz Very Happy şekerden tüm enerjisini alıyorsa yağlar olduğu gibi kalır. Vücut şeker bulamazsa karbonhidrat ve yağ yakmaya başlar. Doğal olarak az şeker cidden faydalı bir durumdur.

Sporla ve sağlıkla kalın...

www.myspace.com/emrechrom
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
duu_rock

MesajTarih: Cmt 03.05.2008 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hiç yapmadım inş gerek de kalmaz..şuursuzca yemek yiyiyorum ama kilo almıyorum..ama kesinlikle kola ,kahve ,cips ,asitli yiyeceklar tüketmiyorum..ama yemeği yapmasınıda severim yemesinide ...inş hep böle kalırım..yemek yerken zevk alıyorum heralde diyet yapamam ben...
buzz

MesajTarih: Pzr 04.05.2008 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

şuursuzca yemek yiyorum ve kilo almıyorum derken sanki bana ve benim gibi metabolizma sahibi olanlara nispet yapıyorsun biz su içsek yarıyor ya Sad
rocksyek

MesajTarih: Pzr 04.05.2008 22:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

:)hehe bişey olmaz ya ye ye can boğazdan gelir Laughing
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gothic_dreams

MesajTarih: Pzr 04.05.2008 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yemek yemekten nefret edıyorum cok ahım sahım yemek yemem dolayısıyla diyet konusunda da sporsuz hiç bi ise yaramıo gıbı ..
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Gündem Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6
6. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız