Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - NBA
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

NBA
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 148, 149, 150 ... 158, 159, 160  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
oGSum_uA

MesajTarih: Sal 29.04.2008 15:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hido ya tebrikler sonunda emeginin karsılıgını MIP olarak aldı,keske all star olsaydı ama buna da sükür..
1000mirrors

MesajTarih: Pzr 04.05.2008 2:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Helal Hido'ya. Hido' nun NBA' de sergilemediği tek yanı kaldı aslında deli gibi smaçlar yapabiliyor. Daha Türkiye' de Efes altyapısından yeni çıktığı sezonda bastığı bir smaç vardı hatırlarım. Top çemberden sekmişti ülker pivotu ribaunda aldım diye sıçradı, hido arkadan gelip smacı bastı top yere inmeden. Ülkerli neye uğradığını şaşırmıştı ki daha 18-19 yaşında falandı muhtemelen.
Cantstandya

MesajTarih: Pzr 04.05.2008 6:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yahu lanet olsun, yarı finaller başlayınca yayın programını güncellemek bu kadar mı zor, son ana kadar baktım bir sonraki yayını bu akşam 20.00'de oynanacak Celtics - Hawks olarak gözüküyordu; demin işemeye kalktım bir de baktım ki Hornets - Spurs maçını veriyorlar, 2. çeyreğin son dakikasına yetiştim. Allah bilir 02.00'deki Pistons - Magic maçını da vermişlerdir a.k..

NTV'de bunu yapıyorsa!..
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Cantstandya

MesajTarih: Pzr 04.05.2008 6:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yahu lanet olsun, yarı finaller başlayınca yayın programını güncellemek bu kadar mı zor, son ana kadar (01.30 filan) baktım bir sonraki yayın bu akşam TSİ ile 20.00'de oynanacak Celtics - Hawks olarak gözüküyordu; demin işemeye kalktım hasbelkader bir açtım televizyonu nerden estiyse, bir de baktım ki Hornets - Spurs maçını veriyorlar, 2. çeyreğin son dakikasına yetiştim. Allah bilir 02.00'deki Pistons - Magic maçını da vermişlerdir a.k..

NTV'de bunu yapıyorsa!..

Bu arada Pistons fena ezmiş Magic'i; her ne kadar tank gibi/makina gibi takımlar olduğunu söyleyip haklarını vermem gerekse de, hayranlık duysam da, ulan nefret ettim artık Spurs ve Pistons'dan, elesin birileri şunları. 91-72 bitmiş maç, Magic 2. maçta toparlanamazsa 2-0'dan geriye gelmeleri imkansıza yakın. Hido 37 dakika oynamış ve 6 faul almış; 18 sayı, 7 reb, 4 asist. Ayrıca Rashard Lewis yine 4/0 ile oynamış üçlüklerde; play oflarda dış şut yüzdesi fena çuvalladı, acilen toparlanması lazım yoksa takım için kötü olur.

Spurs'de 48-45 mi ne önde gitti soyunma odasına. Suns serisinde Shaq'a yaptıkları Don Nelsonvari faulleri bu sefer Chandler'ı kurban seçerek devam ettirdiklerini de belirteyim. Yürü lan Hornets! Son olarak biri çıkıp 1000Mirrors kardeşimizi Celtics - Hawks serisi konusundaki tahmininden ötürü kutlasın ve nasıl böyle oldu bana açıklasın.. Smile

Ulan "Sevgilim bu gece hiç bekleme beni; yaşlılıktan da önce gelir yüzük sevgisi" dedik ama herifler harbi moruk çıktı.. Smile
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
1000mirrors

MesajTarih: Pzr 04.05.2008 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Geçen sezonlardaki Phoenix, Dallas hüsranları gösteriyor ki sezonda maksimum performans gösteren takımlar play off' ta başarılı olamıyor. Düşünsene adamlar 82 maç yapıyor dile kolay. Bir de takım 3 oyuncu üzerine kurulu olunca ve 3' ü de 30' un üzerinde olunca cidden zorlanıyorlar. Gerçi Celtics koçu da bunu gördü takımı aktif dinlenmeye aldı ama oraya gelene kadar yeterince yormuştu amcaları. Sezondaki o başarıya da açtı gerçi Celtics neden bu kadar zorladılar diyemem. Kaç sezondur NBA' in en bayık ve ortalama takımıydı iyi oldu.
Denver' a güvendik adamlar ezik çıktı ona canım sıkıldı Very Happy Kobe istediği zaman sahneye çıktı aldı götürdü maçları. Bu kadar iyi savunmacıları olan takımın sıfır önlem alabilmesi düşündürücü, demek ki olay takım savunması.
Detroit hakkındaki hissiyatlarını aynen paylaşıyorum. Detroit' e 'yeter artık seba artık istifa' gibi bir slogan bulmak lazım. Çok sıkıcılar, hep aynı.
Ama Spurs dedin mi ayrı.
Cantstandya

MesajTarih: Pzr 04.05.2008 15:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ya bir de NBA TV'de molalarda veya devrede filan giren bir ekran var ya. Bir yanda oynanmakta olan maçların istatistikleri, öbür yanda diğer serilerin maç programları filan yazıyor. Dikkat ediyorum play-offların başından beri bir acayip. Hazırlayanların kafaları mı dumanlıdır nedir; bu sabah "Jazz-Lakers Conference Semi Finals Game 1 in Progress" yazıyordu Hornets-Spurs yerine. Sonra "Wizards-Cavaliers, Cavs won 5-2" yazdı..

Geçen hafta da "Lakers-Nuggets, series tied 2-2" yazmıştı, çok iyi hatırlıyorum.. Very Happy

Ek: Düzeltmek maksadıyla yeni mesaj yazmışım yanlışlıkla. İlki silinirse güzel olur gibi.

En son Cantstandya tarafından Pts 05.05.2008 23:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
panik_431

MesajTarih: Pts 05.05.2008 23:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

necroshine demiş ki:
Boston bu sene kesin şampiyon

San Antonio Spurs şampiyon Twisted Evil
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
1000mirrors

MesajTarih: Sal 06.05.2008 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Maçları seyredemiyorum ama takip ediyorum skorları.
Charlotte Hornets San Antonio' yu yendi ilk maçta. İstatistiklere baktığımda Tim Duncan' ın 5 sayı 3 ribauntta kaldığını görüyorum ki hayret ki ne hayret. Ya Chandler canına okudu Duncan' ın ya da sakattı. İzleyebilen olduysa anlatsın nasıl oldu bu iş Surprised .
Wayfaerer

MesajTarih: Sal 06.05.2008 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

new orleans hornets olcak sanırım karıştırmışsın Very Happy bi sakatlık falan yokdu duncan 37 dakikada 5 sayı 3 ribaund da kaldı o maç belki de kariyenin en kötü maçıydı bu arada seri de 2-0 oldu new orleans şampiyon olursa kimse şaşırmasın
Başa dön
Cantstandya

MesajTarih: Sal 06.05.2008 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben izledim. Duncan'ı durmadan ters elinin tarafına doğru dönmeye zorladı Chandler. Canına okudu diyebilirim yani. Ben Duncan'ı ilk defa böyle seyrettim, inanılmazdı. Kenardayken bir ara yakın plan yaptılar, yüz hatlarını da hiç böyle görmemiştim. Hücumda da David West resmen şov yaptı, Spurs gibi bir takımın direncini kıracak noktalarda isabetli atışlar yaptı. Finley ile oynadığı birebirler görülmeye değerdi, arkasında duramadılar fizik olarak. Duracak gibi oldukları sıralarda da fade-awaylere başvurup yine başarılı oldu. Chris Paul'un önderliğini de unutmamak lazım. Her ne kadar Bowen ile olan topsuz alan mücadelesinde sahtekarlığa yatıp omuz darbesini abartarak ortamı gerse de, bu herif hakikaten genç bir kumandan. Salonun MVP inleyişlerine ben de katılacaktım neredeyse koltuktan. Slalomlarına bayılıyorum, öyle sanıyorum ki basketbol ile ilgilenmeyen bir insanı bile "smaçsız" bir spektakülarite ile oyuna ısındırabilir.

İkinci maçı izleyemedim ve bir kaç gece daha maç izleyemeyeceğim ama daha da fark olmuş. Zaten Chris Paul 30-2-12 yapıp Peja'da 5/7 üçlük ile oynayınca sizin o maçı kazanmanız için çok ekstra şeyler yapmanız gerekir. Seviniyorum onlar adına. Umarım Celtics - Hornets finali olur. Magic - Pistons maçının da ilk yarısını izledim. Magic takım halinde resmen korkuyor Palace'dan. Hido ve Howard ilk yarı bozuktu ama Howard özellikle reboundlarda toparlanmış ikinci yarıda. Her zaman söylüyorum: Rashard Lewis böyle şut atmaya devam ederse işleri imkansız. Bu maçta da 2/8 ile oynamış üçlüklerde. Zaten Pistons vakti zamanında 3-1'den geri gelmişti Magic'e karşı ama Magic'in 2-0'dan geri gelebileceğini düşünmüyorum kesinlikle. Billups korkutucu oynuyor, çok yerinde şeyler yapıyor. Hamilton'da kısa mesafe şutlarında ona katılıyor. Prince'in smacı da görülmeye değerdi.

Lewis ile ilgili izlediğim bir pozisyon üzerinden bir not:

Bogans, Prince ile boğuşup inanılmaz bir mücadele gösterip topu hoplaya-zıplaya kenardan atlayarak çeldi oyuna soktu filan. Sonra Prince yerden biraz geç kalkınca eksik kaldı savunmada Pistons. Magic, Bogans'ın o karambolden kendini yırtarak çıkardığı topu hiç acele etmeden 3-4 pasta öyle güzel dolaştırdı ki, bir kaç saniyede feykler ile kenarda bomboş bekleyen Lewis'e ulaştırdılar topu. Lewis şutu kaçırdı. Şimdi o kadar güzel bir takım eforunun yanında kaçan bomboş bir şut, hele de takım tam bir momentum arayışındayken yıkıcı oluyor. Hadi bunu kaçırıp daha sonra maça asılsa tamam diyeceğim ama play-offlar başladığından beri gerçekten kötü şut atıyor. Takımın o pozisyondaki moral bozukluğunu ekrandan bile anladım ama ikinci yarı yine bırakmayıp asılmaya çalışmışlar maça, skordan bu anlaşılıyor.
1000mirrors

MesajTarih: Çrş 07.05.2008 0:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Wayfaerer demiş ki:
new orleans hornets olcak sanırım karıştırmışsın Very Happy bi sakatlık falan yokdu duncan 37 dakikada 5 sayı 3 ribaund da kaldı o maç belki de kariyenin en kötü maçıydı bu arada seri de 2-0 oldu new orleans şampiyon olursa kimse şaşırmasın

Surprised valla atmışım kafadan eskilerde kaldık
Duncan ve Chandler match up' ından şüphelenmişim zaten bu işte Chandler' ın parmağı varmış demek. Yoksa Duncan istikrarlı çocuktur, 20 sayısını atar 10 ribaundunu alır.
1000mirrors

MesajTarih: Çrş 07.05.2008 1:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Cats valla izlemiş kadar oldum maçı sağolasın. Ama Celtics- Hornets dileğine katılamayacağım, daha yeni parkerlı t-shirt aldım ilk turda madara olurlarsa giyemem. Dallas elendi o zaman, go Spurs go go go.
panik_431

MesajTarih: Çrş 07.05.2008 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Spurs alnının akıyla çıkacak ve şampiyon olacak! Very Happy
Cantstandya

MesajTarih: Çrş 07.05.2008 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ray Allen 37 dakikada 0 çekmiş, ne iş abiler.. Smile Tam sezona ısındım yeniden ve maçlar azaldı, ortalık sessizleşmeye yüz tuttu inceden.. Hımm..
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Prş 08.05.2008 0:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu gece Orlando maçını vercek mi tv?
necroshine

MesajTarih: Prş 08.05.2008 1:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

04/05 02.30 DET-ORL 91 - 72 NTV
06/05 02.00 DET-ORL 100 - 93 NTV
08/05 03.00 ORL-DET - -
11/05 00.00 ORL-DET - NTV

Yayın yok 11 mayıstaki maçta yayın var Wink
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Cantstandya

MesajTarih: Prş 08.05.2008 1:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu gece Lakers - Jazz 2. maçı verecekler 5.30'da. Şu linki de ekleyelim zaten:

http://www.ntvspor.net/pages/23371.asp

Rick Carlisle'da Mavs ile anlaşabilirmiş bu arada.
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Prş 08.05.2008 1:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Netten izleyecek yer bilen var mı??
Cantstandya

MesajTarih: Prş 08.05.2008 1:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Cedrix bana bir link vermişti, şimdi onu arıyorum 10 dakikadır ama bulamadım, ulan ne nankör adammışım silmişim linki. Şu anda nette değil kendisi ama girerse dürterim, ben olmazsam o zaten buraya bakar büyük ihtimalle.
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Prş 08.05.2008 2:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sağol yine de Very Happy

Proje sabahlaması var bari Hido ne halt edio bi bakiim D:
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 148, 149, 150 ... 158, 159, 160  Sonraki
149. sayfa (Toplam 160 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız