| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
soulwalker

|
Tarih: Sal 22.04.2008 12:52 Mesaj konusu: |
|
|
O switch'e basınca, evh'ın unchained sound diye adlandırdığı şey oluyor. Switch e bastığında diğer knoblar etkisiz kalıyor, kapatınca normal flanger gibi mi, onu soruyorum? _________________ Ibanez Rg 1527, Valencia Cg 50 , Ibanez Tone Blaster 50. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Sal 22.04.2008 14:25 Mesaj konusu: |
|
|
| soulwalker demiş ki: | | O switch'e basınca, evh'ın unchained sound diye adlandırdığı şey oluyor. Switch e bastığında diğer knoblar etkisiz kalıyor, kapatınca normal flanger gibi mi, onu soruyorum? | EVH nın unchained diye bir şarkısı var dinle orda kralı var o soundun  _________________ bilaa hatun msni varmı sende (true story)
..satılık büssürü şey http://www.turkrock.com/post1477834.html#1477834 |
|
| Başa dön |
|
 |
Balrog_burn

|
Tarih: Çrş 23.04.2008 0:06 Mesaj konusu: |
|
|
Metal Muff'ı aldım bugun.Daha kurcalamaya vaktim olmadı.Hafta sonu anca Bu pedala niye muff demişler ki ya.  _________________ Boramir:Bu yeni şeytanlıkta neyinnesi. Gandalf:Kadim dünyadan eski bir iblis.Bu düşman hepimizi aşar.Koşun!
Bon Jovı Fan Club www.bonjoviturkey.com |
|
| Başa dön |
|
 |
rostocker

|
|
| Başa dön |
|
 |
Balrog_burn

|
Tarih: Pzr 27.04.2008 15:47 Mesaj konusu: |
|
|
Metal muff!a bi adaptör almayı düşünüyorum.Gerçi bende bir adaptör var ama uyarmi bilmiyorum.Metal muff 9V istiyor.Bendeki adaptör 12V taksam pedalı yakarmı acaba??? _________________ Boramir:Bu yeni şeytanlıkta neyinnesi. Gandalf:Kadim dünyadan eski bir iblis.Bu düşman hepimizi aşar.Koşun!
Bon Jovı Fan Club www.bonjoviturkey.com |
|
| Başa dön |
|
 |
mfikret

|
Tarih: Cum 02.05.2008 11:57 Mesaj konusu: |
|
|
acaba değil kesin ciddi hasar verir.Sakın deneme
Voltajına uygun regüleli bir adaptör al.Yada çok uçlu bir adaptör yaptır. |
|
| Başa dön |
|
 |
PegaBass

|
Tarih: Cum 02.05.2008 20:16 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaslar bir sorum olacak.
bir arkadasim prosesörünü değiştirince eskisini bana verdi. tamir gerekiyor cunku akustikten başka ses vermiyor. markası ZOOM 4040.
açıkçası pek anlamam elektrogitar prosesörlerinden, basçıyım çünkü. ama evde beste - riff calismalari da yaptığım için elektrogitar da kullanıyorum.
ben bunu tamir ettirsem bana ne kadara mal olur ve değer mi ? |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Cmt 03.05.2008 14:47 Mesaj konusu: |
|
|
sorununu göre değişir kimi sorunu onarmak aletin kendi değerinden fazlaya mal olabilir  _________________ bilaa hatun msni varmı sende (true story)
|
| Başa dön |
|
 |
soulwalker

|
Tarih: Cmt 03.05.2008 17:29 Mesaj konusu: |
|
|
Bu arada evh'ın tek farkı oymuş, sadece o düğme ile unchained sound'a ulaşıyosun. Düğmeyi kapatınca tekrar normal mxr flanger gibi oluyor. Tam istediğim gibiymiş  _________________ Ibanez Rg 1527, Valencia Cg 50 , Ibanez Tone Blaster 50. |
|
| Başa dön |
|
 |
PegaBass

|
Tarih: Cmt 03.05.2008 20:04 Mesaj konusu: |
|
|
| halilpazarlama demiş ki: | sorununu göre değişir kimi sorunu onarmak aletin kendi değerinden fazlaya mal olabilir  |
dedigim gibi, akustikten başka ses vermiyor. bir temassızlık olabilir diye düşünüyorum..ZOOM 4040 ile ilgili görüşleriniz nedir peki ? |
|
| Başa dön |
|
 |
scknylmz35

|
Tarih: Pts 05.05.2008 18:27 Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba arkadaşlar benim durum biraz karışık sizin deneyimlerinizden ve bilgilerinizden yararlanmak istedim. Şuan Normal bir gitarım ve 15 watt dandik bi anfim var. bilirsinizki overdrive tonlar güldürüyo adamı onun için processur almak şart oldu. Baktım uygun olan maddi açıdan bir procesur almak gibi geldi fakan ben ona para biriktireseye kadar yazın ortaları gelir 400-500 ytl gibi boss gt-6 ikinci el. Hatta birazda biriktirdiğim paralardan yiyorum bazen onuniçin imkansıza döndü o yüzden pedal mı alsam gibi bür dşünce girdi aklıma yani paran olunca alıyorsun direk ama biraz karışık . yani direk başlamak için bana kaç paraya patlar bu pedal dizmek. bide hangileri almam lazım. Umarım anlatabilmişimdir:) Şimdiden teşekkürler |
|
| Başa dön |
|
 |
classic

|
Tarih: Sal 06.05.2008 8:36 Mesaj konusu: |
|
|
slm. arkadaşlar prosesör almak istiyorum. zoom 3030 - zoom player 3000
boss me 30 - boss me 33. bu dört model arasında kaldım. hayallerimdeki prosesörü almıyorum ve min 1 sene idare edebileceğim efekt çeşitliliği en bol ve kullanımı kolay olan, kısacası bunların içinden alabileceğim en iyi prosesör hangisidir? |
|
| Başa dön |
|
 |
PhoibosApollon

|
Tarih: Sal 06.05.2008 10:06 Mesaj konusu: |
|
|
| classic demiş ki: | slm. arkadaşlar prosesör almak istiyorum. zoom 3030 - zoom player 3000
boss me 30 - boss me 33. bu dört model arasında kaldım. hayallerimdeki prosesörü almıyorum ve min 1 sene idare edebileceğim efekt çeşitliliği en bol ve kullanımı kolay olan, kısacası bunların içinden alabileceğim en iyi prosesör hangisidir? |
Zoom 3030 tarihi eser değil mi yau? Ortaokulda olduğumu hatırlıyorum onlar piyasadayken. _________________ Dark eternal night coverim
Curse of the castle dragon |
|
| Başa dön |
|
 |
rostocker

|
Tarih: Sal 06.05.2008 11:05 Mesaj konusu: |
|
|
| classic demiş ki: | slm. arkadaşlar prosesör almak istiyorum. zoom 3030 - zoom player 3000
Valla zamanında Boss ME-30 kullanmıştım.Diğer modeller hakkında bilgim yok.Me-30 fena değil beni götürmüştü sahnede ayrıca da yardımları da olmuştu.Öneririm,bi dene bence.Efekt çeşitliliği bol ve kullanımı da kasmıyor. _________________ Satılık Boss DD-6
http://turkrock.com/ftopic85677.html |
|
| Başa dön |
|
 |
classic

|
Tarih: Sal 06.05.2008 14:37 Mesaj konusu: |
|
|
| PhoibosApollon demiş ki: | | classic demiş ki: | slm. arkadaşlar prosesör almak istiyorum. zoom 3030 - zoom player 3000
Zoom 3030 tarihi eser değil mi yau? Ortaokulda olduğumu hatırlıyorum onlar piyasadayken. |
evet haklısın eski bi prosesör. üretilmiyor artık. |
|
| Başa dön |
|
 |
Climaxgitar

|
Tarih: Sal 06.05.2008 23:18 Mesaj konusu: |
|
|
Selam arkadaşlar bir konuda bilgi ve önerilerinize muhtacım. Distortion pedalı alma planlarım var. Fakat kafam biraz karışık. Alternative-Metal tarzı için gidebilecek tonları alabileceğim çok cazır cuzur cızlatmayan sağlam sıcak tonları verebilecek birşey olsun istiyorum. Sahnede tek başına götürebilecek yarıda bırakmayan bir pedal lazım. Tavsiye ve önerileriniz neler ?
mxr dd-11 dime dist. ve mxr m-151 doubleshot dikkatimi çeken pedallar arasında. bunlar hakkında bilgisi olan kullanan arkadaşlar ne der ?
Başka pedal önerilerine de açığım. Piyasadan biraz uzak kaldım bu aralar  _________________ Epiphone Les Paul Custom-Hm2-Dd6-Digitech Whammy-Boss Pw-10 V-wah |
|
| Başa dön |
|
 |
ghostknight

|
Tarih: Çrş 07.05.2008 1:46 Mesaj konusu: |
|
|
geniş bir yelpaze istiyorsan rat 2 öneririm. _________________ Satilik Maxon OD-9 Pro+ ve Seymour Duncan Booster / Takaslık Keeley Ultra Mod DS-1 : http://www.turkrock.com/ftopic89807.html |
|
| Başa dön |
|
 |
selcuk_ozen

|
Tarih: Cum 09.05.2008 15:12 Mesaj konusu: |
|
|
| Arkadaşlar benimde elimde zoom gfx 707 var. Şu sıralar arkadaşlarla kendi stüdyomuzda çalmaya başladık ve zoom gfx 707 beni tatmin etmemeye başladı ya aleti bilmediğimden yada aletin kötülüğünden inanılmaz bir feedback(hani gitarı hopörlörlere yaklaştırdığında gelen sesi demek istiyorum) ve çok kötü tonlar. Neyse uzun zamandır araştırıyorum bu işle uzun zamandır ilgilendiklerini düşündüğüm insanların mesajlarında herkes analog setup'ı tavisye ediyorlardı. Tabi bu proccessorlere göre biraz daha tuzluya geliyor. Bende proccessorlere bakmaya başladım. Bütçeme uygun olarak gt8'i karışık olmasına rağmen çok tutulduğunu gördüm(göreceli bi kavram tabi). Ama bu alet hakkında okuduğum olumsuz cevaplar ve özellikle her procc. hakkında bir eksik olduğunu yazılması(işte şunun anfi, şunu efekleri, şunun modellemesi kötü vs..), ayrıca bende zoom gfx 'deki hayal kırıkılığı ister istemez "acaba procc. falan boş versemde yavaş yavaş pedal mı toplasam" diye düşümemem sebep oldu. Şimdi forumdaki bu tarz olaylar başından geçmiş ve tecrübe sahibi olmuş arkadaşlara (özellikle şimdiki aklım olsa şunu değilde direk bunu alırdım diyen) soruyorum. Muse, red hot, metallica, santana, manowar, kurban şarkılarındaki gitar tonlarını yakayabilmem için gerekli setup'u kurmak için nereden başlamalıyım? (Bütün setupı bir anda alamam ama mesela her ay bitane alarak tamamlamak istiyorum) Ayrıca gitarım jakson ps2, evde 10w'lık kötü bir anfim var, stüdyomuzda miksere giriyoruz elektro anfimiz yok. Bana istediğim sound için izlemem gereken adımları adım adım söylerseniz sevinirim. İlla pedal olması gerekmiyor sorun gitarsa yada illa anfi falansa yani onlarıda değiştirmem gerekiyorsa onlarıda sıralamaya katabilirsiniz sadece ne gibi bir sıra izlemem gerekiyor onu merak ediyorum. Çok uzun oldu kusura bakmayım ama aylardan beri araştırıyorum ve herkes farklı bir şey yazmış kafam inanılmaz karıştı. Bilgisini paylaşan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. |
|
| Başa dön |
|
 |
chuck11

|
Tarih: Pzr 11.05.2008 20:05 Mesaj konusu: |
|
|
yav arkadaslar ben wah pedalı almak ıstıyorum ama cok pahalı bırsey degıl olesıne takılmalık ? ne onerırsınz.cry baby ... tarzı seyler olmasın _________________ ltd m50,Roland cube 20x ,Satılık Crate gx15r |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Pts 12.05.2008 9:31 Mesaj konusu: |
|
|
crybaby gcb95 veya morley badhorsie 1 al bu iki wah hemen hemen tüm gitaristlerin elinen geçmiştir ikinci el fiyatlarıda çok uygun. _________________ bilaa hatun msni varmı sende (true story)
|
| Başa dön |
|
 |
|