Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Cmt 03.05.2008 11:41 Mesaj konusu:
OOO baba yazdıklarını gerçekten utanarak okudum.Bizim ülkemizde böyle bi grup ve ağırlanış biçimi, ses sistemi, sahne falandı filandı.Gerçekten çok yazık.Blind Guardian bi daha gelirmi ülkemize oda bi soru artık.Ama bu rezaletin tek bi açıklaması olabilir.Oda TİCARET.Adamlar nerden parayı bulsak havasında müzik sektörüne, organizasyonluğa soyulmuşlar.Herhalde bu grubu amatör bi grup falan sanmış olucaklar ki böyle bi baştan salma yapmışlar.Orda olan arkadaşlar için üzüldüm doğrusu.İnşallah dream theater konseride böyle olmaz.Bu grupların türkiye hakkında kötü düşünmesini istemem çünkü bunlar gerçekten çok büyük gruplar.Judas gelicek metallica gelicek türkiye bu konuda bu kadar gelişmişken bi daha eski günlere dönmek gerçekten bi yıkım olur bizim için.
Tuvalet olayına hiç girmiyorum.En azından o bize yapılmış bişey.Bide Blind Guardian'a yapılsaydı nolucaktı acaba ? _________________ Belirsizim Takip Edemezsin,Bulutların Üzerindeyim,Havada Geziniyorum.Benim Neyi İstediğimi Bilemezsin.Boşuna Uğraşma Beni ASLA ama ASLA Çözemezsin!!!
Tarih: Pts 16.06.2008 17:31 Mesaj konusu:
Kalfest 2008 rezalatinde gene VERA'nın oluşu ne kadar ilginç. Bu şirketin amaçlarının insanları dolandırmak olduğu çok daha iyi belli oldu. _________________ www.myspace.com/onurnarin
myspace.com/thecooktr
Demekki amaç sadece para kazanmak hemde nasıl olursa..çok ayıp..raezalet.. mümkünse bu firmanın yaptığı organizasyonlaar geniş kitlelerce boykot edilmeli, zarara uğratılmalı..akıllanmazlar......
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız