| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Dragonchaser "Alım & Satım" mod

|
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
reddiye

|
Tarih: Cum 02.05.2008 23:49 Mesaj konusu: |
|
|
çok özür dilerim cahilliğime verin böyle bir pedal düşünmediğimden dolayı araştırmadım ama sorcam mutlaka bilen vardır Bu pedal gitar çalınmıyorken dip gürültüyü kesen pedal değil mi? eğer o ise sorum geliyor
kullanan bir arkadaşım kesinlikle önermedi bana çünkü çokçok az da olsa gecikme yapıyormuş?
stratocaster kullanıcısı olarak tek pozisyonlarda kullandığımda dip gürültü sorunu yaşıyan insanlardanım bende Eğer böyle bir pedal almazsam set değiştircem noisless fln.. Zaten boost olayını çok sevdiğim için sürekli bir dip gürültü sorunum oluyor birde manyetikten olanları kaldıracak mecalim kulağım kalmadı artık ne solo olursa olsun 2-4. pozisyonda kullanıyorm switch i  _________________ referanslarım ve daha önce alış-verişim olan kişiler: ati_tan (add+ nin sahibi),jackalkoray,y_cetin,bensunaf,onurbattal,zetiman
PEDALLA TAKASLIK KEMAN TENİS RAKETİ GÜÇ KAYNAĞI SWITCH(HUB) YAZICI
http://www.turkrock.com/ftopic88151.html |
|
| Başa dön |
|
 |
fenderstrat28

|
Tarih: Cum 02.05.2008 23:54 Mesaj konusu: |
|
|
evet gecikme yapıor hocam..ama alet işe yarıo..dogru dio arkadasın  _________________ <div>Gitar&ve diger esyalarin olu piyasasi >> <a href="\\">www.turkrock.com</a> : )</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
oznaytc

|
Tarih: Cmt 03.05.2008 0:06 Mesaj konusu: |
|
|
gecikme yaptığı kesin hatta fender kullanıcıları için iyi bir çözüm olmayadabilir..çünki bizler genelde gitarın olduğu gibi cayır cayır clean kokmasını isteriz..bu alet direk bu olayı bitiryor..bende kullandım bu aleti fakat dip ses sorununuzu başka türlü çözümlerle halletmeniz daha mantıklı olacaktır..bu arada satan arkadaşa iyi satışlar dilerim..yanlış anlaşılmayayım..saygılar _________________ Dunlop cry baby gcb-95 | small stone phaser | ibanez ts9 | ibanez delay-echo | mxr wylde zw-44 | electro harmonix bigmuff | ibanez wav fuzz vintage | pearl flanger | ernie ball volume pedal | planet waves tuner | Fener squier tele... |
|
| Başa dön |
|
 |
reddiye

|
Tarih: Cmt 03.05.2008 0:08 Mesaj konusu: |
|
|
öncelikle soruma cevap veren arkadaşlara teşekkürler ama evet böyle aleti kötülemek gibi olmuş ama eksisi buysa bilindiğide iyi olmuş bence iyi satışlar. _________________ referanslarım ve daha önce alış-verişim olan kişiler: ati_tan (add+ nin sahibi),jackalkoray,y_cetin,bensunaf,onurbattal,zetiman
PEDALLA TAKASLIK KEMAN TENİS RAKETİ GÜÇ KAYNAĞI SWITCH(HUB) YAZICI
http://www.turkrock.com/ftopic88151.html |
|
| Başa dön |
|
 |
oznaytc

|
Tarih: Cmt 03.05.2008 0:15 Mesaj konusu: |
|
|
farklı setpularda farklı görevlerle kullanıldığında kesin iş görcek bi pedal..fakat senin için değil _________________ Dunlop cry baby gcb-95 | small stone phaser | ibanez ts9 | ibanez delay-echo | mxr wylde zw-44 | electro harmonix bigmuff | ibanez wav fuzz vintage | pearl flanger | ernie ball volume pedal | planet waves tuner | Fener squier tele... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt 03.05.2008 0:30 Mesaj konusu: |
|
|
Bende gecikme gibi bir problem olmadı açıkçası.. Ancak strat kullanıcıları, od tonlarda dip sesin fazla olmasından ötürü treshold ve decay'e yüklendikleri için tonu yiyor olabilir. Çünkü herşeyin olduğu gibi bunun da fazlası zarar
Sizin için ilk çözüm manyetik değişimi olacaktır. Bu birincil sorun olarak manyetiğin ötmesi için kullanılacak bir pedal kesinlikle değil. Mexico Strat'ım olduğu zamanlarda aynı problemi yaşayıp bu pedalı almıştım ama pek işe yaramadığı için direkt satmıştım.. Tüm setup içinde düşünüldüğünde çok efektif bir pedal. Zaten noise gate'ler arasındaki yeri de gayet açık. _________________ TRANSPARAN "Hard Rock & Roll Band"
http://www.myspace.com/transparan
|
|
| Başa dön |
|
 |
kbilginer Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 03.05.2008 0:56 Mesaj konusu: |
|
|
tam olarak bilmiyorum ama bizim gitarist arkadaşımız da fender strat & tele gitarlar kullanıyor ve ns-2 en çok memnun olduğu pedallardan birisi, "oznaytc" nickli arkadaşın söylediği cayır cayır olayını da gayet güzel yakalayabiliyor aslında ama tabii bir çok teferruatı ve zahmeti var, hiç kolay işler değil vallahi benim gözlemlediğim kadarıyla ns-2 başarılı bir pedal.. bahsi edilen gecikme acaba setup'ın dizilişinden kaynaklanan bir sorun olabilir mi diye düşündüm... en baş ya da eq pedalından sonra bağlanması daha uygun olur gibi sanki..
iyi satışlar diliyorum, kolay gelsin.. _________________ IsHot |
|
| Başa dön |
|
 |
fenderstrat28

|
Tarih: Cmt 03.05.2008 0:58 Mesaj konusu: |
|
|
abicim koklersen sonuna kadar burda ben ne aleti nede ilanı kotuledim sadece soledim ii satıslar deyip kacıyorum (emre abi svichi alcam haberin ola ) edit  _________________ <div>Gitar&ve diger esyalarin olu piyasasi >> <a href="\\">www.turkrock.com</a> : )</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
_poulles_

|
Tarih: Cmt 03.05.2008 1:07 Mesaj konusu: |
|
|
bende kullanıyorum ve gecikme gibi bir problem? okudum ve afalladım açıkcası ns-2 candır can (abartmadıkça) |
|
| Başa dön |
|
 |
oznaytc

|
Tarih: Cmt 03.05.2008 1:11 Mesaj konusu: |
|
|
bunu ekipman bölümünde tartışsak daha iyi olur sanırım..başlık kirlenmeye başladı..tekrar iyi satışlar.. _________________ Dunlop cry baby gcb-95 | small stone phaser | ibanez ts9 | ibanez delay-echo | mxr wylde zw-44 | electro harmonix bigmuff | ibanez wav fuzz vintage | pearl flanger | ernie ball volume pedal | planet waves tuner | Fener squier tele... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt 03.05.2008 20:02 Mesaj konusu: |
|
|
Evet arkadaşlar teknik mevzuya girince konuyu müzik enstrümanları bölümünde tartışırsak daha iyi olur. Ancak söylediğim gibi gecikme problemi ben hiç yaşamadım, sizden duydum bu olayı.. Daha detaylı yorumlar için aşağıdaki linke de bir göz atın derim şahsen.
http://reviews.harmony-central.com/reviews/Effects/product/Boss/NS-2+Noise+Suppressor/10/1 _________________ TRANSPARAN "Hard Rock & Roll Band"
|
|
| Başa dön |
|
 |
hanser

|
Tarih: Pzr 11.05.2008 13:39 Mesaj konusu: |
|
|
| Dod tec4 (gitar processor) veya zoom 509 (modülatör) ile başabaş takas düşünürseniz alabilirim. İkisindede hiçbir sorun yoktur |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pzr 11.05.2008 13:57 Mesaj konusu: |
|
|
Hocam alet bir aksilik olmazsa P.tesi gününe kadar ayırtıldı. Duruma göre haberleşiriz.. _________________ TRANSPARAN "Hard Rock & Roll Band"
|
|
| Başa dön |
|
 |
|