Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - İST: Satılık Boss NS-2 (noise suppressor) ..... 80 YTL
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

İST: Satılık Boss NS-2 (noise suppressor) ..... 80 YTL

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Çöp tenekesi
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Dragonchaser
"Alım & Satım" mod

MesajTarih: Cum 02.05.2008 11:57    Mesaj konusu: İST: Satılık Boss NS-2 (noise suppressor) ..... 80 YTL Alıntıyla Cevap Ver

Resimlerden de görülebileceği üzere oldukça temiz bir pedaldır. Yanında bir adet yeni patch kablosu hediye ediyorum..

http://www.musiciansfriend.com/product/Boss-NS2-Noise-Suppressor-Pedal?sku=151331&src=3SOSWXXA

FİYAT: 80 YTL
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
reddiye

MesajTarih: Cum 02.05.2008 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

çok özür dilerim cahilliğime verin böyle bir pedal düşünmediğimden dolayı araştırmadım ama sorcam mutlaka bilen vardır Bu pedal gitar çalınmıyorken dip gürültüyü kesen pedal değil mi? eğer o ise sorum geliyor
kullanan bir arkadaşım kesinlikle önermedi bana çünkü çokçok az da olsa gecikme yapıyormuş?
stratocaster kullanıcısı olarak tek pozisyonlarda kullandığımda dip gürültü sorunu yaşıyan insanlardanım bende Eğer böyle bir pedal almazsam set değiştircem noisless fln.. Zaten boost olayını çok sevdiğim için sürekli bir dip gürültü sorunum oluyor birde manyetikten olanları kaldıracak mecalim kulağım kalmadı artık ne solo olursa olsun 2-4. pozisyonda kullanıyorm switch i Very Happy Laughing
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fenderstrat28

MesajTarih: Cum 02.05.2008 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet gecikme yapıor hocam..ama alet işe yarıo..dogru dio arkadasın Smile
oznaytc

MesajTarih: Cmt 03.05.2008 0:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gecikme yaptığı kesin hatta fender kullanıcıları için iyi bir çözüm olmayadabilir..çünki bizler genelde gitarın olduğu gibi cayır cayır clean kokmasını isteriz..bu alet direk bu olayı bitiryor..bende kullandım bu aleti fakat dip ses sorununuzu başka türlü çözümlerle halletmeniz daha mantıklı olacaktır..bu arada satan arkadaşa iyi satışlar dilerim..yanlış anlaşılmayayım..saygılar
Dunlop cry baby gcb-95 | small stone phaser | ibanez ts9 | ibanez delay-echo | mxr wylde zw-44 | electro harmonix bigmuff | ibanez wav fuzz vintage | pearl flanger | ernie ball volume pedal | planet waves tuner | Fener squier tele...
Başa dön
reddiye

MesajTarih: Cmt 03.05.2008 0:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

öncelikle soruma cevap veren arkadaşlara teşekkürler ama evet böyle aleti kötülemek gibi olmuş ama eksisi buysa bilindiğide iyi olmuş bence iyi satışlar.
Başa dön
oznaytc

MesajTarih: Cmt 03.05.2008 0:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

farklı setpularda farklı görevlerle kullanıldığında kesin iş görcek bi pedal..fakat senin için değil
Dunlop cry baby gcb-95 | small stone phaser | ibanez ts9 | ibanez delay-echo | mxr wylde zw-44 | electro harmonix bigmuff | ibanez wav fuzz vintage | pearl flanger | ernie ball volume pedal | planet waves tuner | Fener squier tele...
Başa dön
Dragonchaser
"Alım & Satım" mod

MesajTarih: Cmt 03.05.2008 0:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bende gecikme gibi bir problem olmadı açıkçası.. Ancak strat kullanıcıları, od tonlarda dip sesin fazla olmasından ötürü treshold ve decay'e yüklendikleri için tonu yiyor olabilir. Çünkü herşeyin olduğu gibi bunun da fazlası zarar Smile

Sizin için ilk çözüm manyetik değişimi olacaktır. Bu birincil sorun olarak manyetiğin ötmesi için kullanılacak bir pedal kesinlikle değil. Mexico Strat'ım olduğu zamanlarda aynı problemi yaşayıp bu pedalı almıştım ama pek işe yaramadığı için direkt satmıştım.. Tüm setup içinde düşünüldüğünde çok efektif bir pedal. Zaten noise gate'ler arasındaki yeri de gayet açık.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
kbilginer
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cmt 03.05.2008 0:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tam olarak bilmiyorum ama bizim gitarist arkadaşımız da fender strat & tele gitarlar kullanıyor ve ns-2 en çok memnun olduğu pedallardan birisi, "oznaytc" nickli arkadaşın söylediği cayır cayır olayını da gayet güzel yakalayabiliyor aslında ama tabii bir çok teferruatı ve zahmeti var, hiç kolay işler değil Smile vallahi benim gözlemlediğim kadarıyla ns-2 başarılı bir pedal.. bahsi edilen gecikme acaba setup'ın dizilişinden kaynaklanan bir sorun olabilir mi diye düşündüm... en baş ya da eq pedalından sonra bağlanması daha uygun olur gibi sanki..

iyi satışlar diliyorum, kolay gelsin..
fenderstrat28

MesajTarih: Cmt 03.05.2008 0:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

abicim koklersen sonuna kadar Very Happy Very Happy Very Happy burda ben ne aleti nede ilanı kotuledim sadece soledim Very Happy ii satıslar deyip kacıyorum Smile (emre abi svichi alcam haberin ola Very Happy ) edit Smile
_poulles_

MesajTarih: Cmt 03.05.2008 1:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bende kullanıyorum ve gecikme gibi bir problem? okudum ve afalladım açıkcası Smile ns-2 candır can Wink (abartmadıkça)
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
oznaytc

MesajTarih: Cmt 03.05.2008 1:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bunu ekipman bölümünde tartışsak daha iyi olur sanırım..başlık kirlenmeye başladı..tekrar iyi satışlar..
Başa dön
Dragonchaser
"Alım & Satım" mod

MesajTarih: Cmt 03.05.2008 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evet arkadaşlar teknik mevzuya girince konuyu müzik enstrümanları bölümünde tartışırsak daha iyi olur. Ancak söylediğim gibi gecikme problemi ben hiç yaşamadım, sizden duydum bu olayı.. Daha detaylı yorumlar için aşağıdaki linke de bir göz atın derim şahsen.

http://reviews.harmony-central.com/reviews/Effects/product/Boss/NS-2+Noise+Suppressor/10/1
hanser

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dod tec4 (gitar processor) veya zoom 509 (modülatör) ile başabaş takas düşünürseniz alabilirim. İkisindede hiçbir sorun yoktur
Başa dön
Dragonchaser
"Alım & Satım" mod

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hocam alet bir aksilik olmazsa P.tesi gününe kadar ayırtıldı. Duruma göre haberleşiriz..
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Çöp tenekesi Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız