| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
DoDo

|
Tarih: Prş 01.05.2008 17:22 Mesaj konusu: |
|
|
daha sonra maçlarda da sesi kapattılar....
ayrıca sanırım bi kurban bayramında 4 gün açık yayın yaptı Cine5 ve 00:00 dan sonra PlayBoy... _________________ King Of The /Hepimiz bir bataklıkda yaşıyoruz ama bazılarımız YILDIZLARA bakıyor.
www.facesmile.org<br />Dünya Barışı için ŞALVAR giyip otostopla dünyayı dolaşacağım...<br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
buzz

|
Tarih: Prş 01.05.2008 17:28 Mesaj konusu: |
|
|
1999 _________________ ''Çok zevkli lan.'' W. Shakespeare |
|
| Başa dön |
|
 |
gorona_arxebo Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Oct 01, 2007 Mesajlar: 809 Nerden: oto atelyesinden
|
Tarih: Prş 01.05.2008 17:28 Mesaj konusu: |
|
|
onu yakın zamanda yaptılar. ne yapmaya çalışıyolarsa artık... _________________ Şunun bunun yardımından kuvvet almak istiyorsanız, bu gününüzü bilmem ama geleceğiniz çok kötüdür.
ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
buzz

|
Tarih: Prş 01.05.2008 17:31 Mesaj konusu: |
|
|
evet 1999-2000 yılbaşı gecesi de yapmışlardı ben onla karıştırdım _________________ ''Çok zevkli lan.'' W. Shakespeare |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

Kayıt: Oct 30, 2006 Mesajlar: 1976 Nerden: YOZGAT/Çayıralan
|
Tarih: Prş 01.05.2008 18:06 Mesaj konusu: |
|
|
| gorona_arxebo demiş ki: | | strinzi demiş ki: | cine 5 deki şifreli yayın olayı süperdi ya hatta şifreye girdiği zaman bile azıcık belli oluyor diye izlediğimi hatırlarım  |
bende
panik kardeş merak ettim, hiç tersten izlediğin oldumu? amuda kalkıp falan  |
Yok, hiç denemedim. Keşke deneseymişim.  |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Prş 01.05.2008 18:31 Mesaj konusu: |
|
|
keşke deneseymişsin hakkaten  _________________ Şunun bunun yardımından kuvvet almak istiyorsanız, bu gününüzü bilmem ama geleceğiniz çok kötüdür.
ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
dethklok

|
Tarih: Cum 02.05.2008 14:18 Mesaj konusu: |
|
|
o öyle değil şok programında korcan karar aynaya traş köpüğü sıkıp aynayı silin televizyonun karşısına koyun cine5'i çözüyo demişti , o sıralar şok programının gırgır olduğunu anlamayan bazı kişilerin denediklerini biliyorum. _________________ Marshall JTM-60 Lambalı (Alltube) Amfi, Add Comp.
http://www.turkrock.com/ftopic91902.html
Sansamp GT2, Boss GE-7, Seymour Duncan SH-55 |
|
| Başa dön |
|
 |
DoDo

|
Tarih: Cum 02.05.2008 17:51 Mesaj konusu: |
|
|
evet yaa ŞOK programı olay yaratıyodu her hafta..bi de millet sıkıyo
abi ben denedim oldu...
biri diyoki olum bende olmadı...
abi taraş köpüğünün markası ne benimki arko
yuhh düyodum yani... _________________ King Of The /Hepimiz bir bataklıkda yaşıyoruz ama bazılarımız YILDIZLARA bakıyor.
www.facesmile.org<br />Dünya Barışı için ŞALVAR giyip otostopla dünyayı dolaşacağım...<br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

|
Tarih: Cum 02.05.2008 18:13 Mesaj konusu: |
|
|
Fatma Girik'in bi' programı vardı, adını hatırlamıyorum... aynı Arena gibi bir programdı... hatta Fatma Girik suçlu olanların suratına tükürürdü. Sonra, Sadettin Teksoy'un programı vardı. Ki ismini yine hatırlayamadım. meşhur bir sözü vardı: Ben Sadettin Teksoy, Sokarım (işaret parmağı ekrana doğru tutardı)!  _________________ www.tibetagirtan.com |
|
| Başa dön |
|
 |
buzz

|
Tarih: Cum 02.05.2008 19:09 Mesaj konusu: |
|
|
fatma girik'inki söz fatoda idi akıllara zarar birşeydi o ya 90 larda televizyon ne acaipmiş yav
sadettin teksoyunki de teksoy görevde idi sanırım _________________ ''Çok zevkli lan.'' W. Shakespeare |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum 02.05.2008 19:41 Mesaj konusu: |
|
|
farma giriğin programını hatırlıyorum. yaşlı bi teyzenin teki türkçe bilmiyor diye tükürük yemişti o kadın görünümlü yaratıktan. kadın kürt ve türkçe bilmiyor, sanki bilmek zorundaymış gibi tükürmüştü kadına. onun ve onun gibilerinin alayını tükürükle boğmak lazım..
bi çizgifilm vardı, ismi çiko'ydu. kızların iç çamaşırlarına bakan, japon yapımı çizgifilmdi. izlerken anlamsızca gülerdim tsubasa (yalnış yazdım heralde ismini) vardı yarım saatte topa vuramayan ama her vurduğu gol olan bi tip. kaleci takabayaşi (bunuda yalnış yazdım) baş ederdi arada onun şutlarıyla.. _________________ Şunun bunun yardımından kuvvet almak istiyorsanız, bu gününüzü bilmem ama geleceğiniz çok kötüdür.
ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
DarkLegacy

Kayıt: Feb 27, 2008 Mesajlar: 455 Nerden: Artık Olmayan Yer
|
Tarih: Cum 02.05.2008 19:51 Mesaj konusu: |
|
|
Ah, ah, neydi o Küçük Golcü. Yaşım küçüktü onu izlerken, Tsubasa'ya özenip az mı denerdik öyle garip garip şutlar çekmeyi çocukluk işte. _________________ Satılık - Takaslık Jackson PS3T EMG 81-85
http://www.turkrock.com/ftopic90047.html |
|
| Başa dön |
|
 |
buzz

|
Tarih: Cum 02.05.2008 21:41 Mesaj konusu: |
|
|
benjamin vardı çizgi film japon çizgi filmi o da futbolla ilgiliydi
eleman şut çekçeği zaman acaip bi animasyonlu sahneler falan olurdu ne garipti ya
bu arada kurbanını tükürükle cezalandıran kadın fatma girik  _________________ ''Çok zevkli lan.'' W. Shakespeare |
|
| Başa dön |
|
 |
hasanayvenli

|
Tarih: Cum 02.05.2008 22:08 Mesaj konusu: |
|
|
tsubasa da bi hücum bi bölüme denk geliyodu zaten
kalecinin adı da vakabayashi genzo'ydu  _________________ "Life has betrayed me once again , I accept somethings will never change"
bir boşluk ki nasıl insanla dolsun...
YaLnızLığı AnLa |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

|
Tarih: Cum 02.05.2008 22:30 Mesaj konusu: |
|
|
| gorona_arxebo demiş ki: | farma giriğin programını hatırlıyorum. yaşlı bi teyzenin teki türkçe bilmiyor diye tükürük yemişti o kadın görünümlü yaratıktan. kadın kürt ve türkçe bilmiyor, sanki bilmek zorundaymış gibi tükürmüştü kadına. onun ve onun gibilerinin alayını tükürükle boğmak lazım..
bi çizgifilm vardı, ismi çiko'ydu. kızların iç çamaşırlarına bakan, japon yapımı çizgifilmdi. izlerken anlamsızca gülerdim tsubasa (yalnış yazdım heralde ismini) vardı yarım saatte topa vuramayan ama her vurduğu gol olan bi tip. kaleci takabayaşi (bunuda yalnış yazdım) baş ederdi arada onun şutlarıyla.. |
Çiko'yu çok iyi hatırlıyorum. Ufak boylu bir şeydi. Hatta buna bir bölümde kızların iç çamarşırlarına bakmasın diye, atlara takılan gözlükten takmışlardı.  |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum 02.05.2008 23:13 Mesaj konusu: |
|
|
eğlenceli bi çizgifilmdi. kendisi beyaz iççamaşırlarına hastaydı, rakibi bi çocukda pembe iççamaşırlarına hastaydı. yada tam tersi
hasan doğru dedi, kalecinin ismi vakabayahsi genzoydu  _________________ Şunun bunun yardımından kuvvet almak istiyorsanız, bu gününüzü bilmem ama geleceğiniz çok kötüdür.
ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
DoDo

|
Tarih: Cmt 03.05.2008 0:22 Mesaj konusu: |
|
|
evet evet facebook da grubu da var o kalecinin...vakabayashsi  _________________ King Of The /Hepimiz bir bataklıkda yaşıyoruz ama bazılarımız YILDIZLARA bakıyor.
|
| Başa dön |
|
 |
ulyanov

|
Tarih: Pts 05.05.2008 10:53 Mesaj konusu: |
|
|
| DarkLegacy demiş ki: | Ah, ah, neydi o Küçük Golcü. Yaşım küçüktü onu izlerken, Tsubasa'ya özenip az mı denerdik öyle garip garip şutlar çekmeyi çocukluk işte. |
oyunu da vardi onun 8 bitlik ateride o oyun yüzünden çince midir japonca mıdır çözmüştüm
ateri kasedi dğiştirmeler, sensible soccerler. ilk play stationu gördüğümde ne büyük bir olaydi benim için.
o noktalı yayınları izlicem diye ne beklerdik. gece belirli bi saatten sonra şifreyi kaldırıyor diye bi geyik çıkmıştı bizim sokakta hep onu beklerdik ama bir türlü göremedik o şifresiz yayını (çoğu zaman uyur kalırdım veya annem zorla yatırırdı  _________________ hayatıma giren herkese yaşanmış herşeye
teşekkürler büyüyorum sizinle |
|
| Başa dön |
|
 |
yasinn

|
Tarih: Prş 08.05.2008 1:26 Mesaj konusu: |
|
|
atari salonlarında shinobi, snow, dynablaster, street fighter, mortal combat oynanan ilkokul yılları...
bilardo salonlarında geçen ortaokul yılları...
3 film birdene gitmek için okulu kırmalar...(yaa,yaa,yaa )
efsane pisiklet bmx...
cipslerden çıkan taso oyunu...
5. sınıftan sonra girilen anadolu lisesi sınavı...
hepsi 90'larda kaldı yau... |
|
| Başa dön |
|
 |
buzz

|
Tarih: Prş 08.05.2008 21:24 Mesaj konusu: |
|
|
3 filmbirdenler yoktu 90 larda ya çoktan kalkmıştı onlar _________________ ''Çok zevkli lan.'' W. Shakespeare |
|
| Başa dön |
|
 |
|