| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
halilpazarlama

|
Tarih: Cum 02.05.2008 13:08 Mesaj konusu: izm.satılık takaslık BOSS AC3 SATILMIŞTIR |
|
|
* BOSS AC . Akustik simulatör : sıfır gibin kutusunda tertemiz kozmetik işlevsel olarak 10/10 durumda bir pedaldır kendisi.üzerinde reverb vardır.çeşitli akustik modellemelerine sahip , kasanın etkisini falan seçebiliyorsunuz.özellikle bar programlarında çok kullanışlıdır.gerçi bana kısmet olmadı ama kullanan çok arkadaş gördüm.üzerinde iki adet çıkış var.birisi doğrudan ses sistemlerini line out olarak diğeride gitar amfileri için.yani amfiye bağlamadan miksere yada müzik setine girerek kullanabiliyorsunuz.reverb burda çok işe yarıyor.
Misal cayır cayır slayer çalıyorsunuz sevgiliniz tanıııılll kafam şişti daha güzel bişeyler çalsana diyor ve siz ne yapıyorsunuz ac3e basıveriyorsunuz şebnemi emre aydını veriyorsunuz ince ince , sevgilinizle mutlu bir hayat sürüyorsunuz.gece kalkıp ac3e bakıp nekadar şanslı biri olduğunuzu düşünüyorsunuz. sıfırı 190 ytl benim istediğim fiyat 135 ytl.dediğim gibi mağzadan sıfır alacağınız pedaldan farkı yok.resimleri ve mydükkan linki aşağıdadır.tşk.
Not : Satma nedenim evde hem klasik hem akustik gitar olduğu için şuan işime yaramıyor.Takas teklifleriniz değerlendirilir.Çakı çakmak ayna tarak esirgemeyin
http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=2147&gid=126
* BOOS SD1 GT MOD : satıştan çekildi.
crybaby 95q foto
satılmıştır
sd1 gt mod foto

En son halilpazarlama tarafından Sal 20.05.2008 14:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 14 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Cum 02.05.2008 13:14 Mesaj konusu: |
|
|
ahanda resimde ekledim üstteki amfidir.alttaki amfi vs100dür.(yaklaşık 1 ay önce satıldı) boyut olarak farkı yok gördüğünüz gibi.hatta daha geniş.
 _________________ bilaa hatun msni varmı sende (true story)
..satılık büssürü şey http://www.turkrock.com/post1477834.html#1477834 |
|
| Başa dön |
|
 |
solitude71

|
Tarih: Cum 02.05.2008 14:53 Mesaj konusu: |
|
|
vesikalık için mi böyle dizildiler yoksa böyle stack olarak mı kullanıyordun? _________________ If you don't stand for something you'll fall for anything. |
|
| Başa dön |
|
 |
ozgurunsal

|
Tarih: Cum 02.05.2008 14:56 Mesaj konusu: |
|
|
ö.m attım _________________ alınık mxr noise gate acil!! |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Cum 02.05.2008 15:01 Mesaj konusu: |
|
|
| solitude71 demiş ki: | | vesikalık için mi böyle dizildiler yoksa böyle stack olarak mı kullanıyordun? |
avt50 başlığında ilgilenenler görsün diye daha evvelden karşılaştırma amaçlı koydum  |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Cmt 03.05.2008 11:07 Mesaj konusu: |
|
|
edit : arkadaşlar satılıklara IndyGutarist GT2 modlu BOSS SD-1 ekliyorum.ayrıca fotolar eklenmiştir. _________________ bilaa hatun msni varmı sende (true story)
|
| Başa dön |
|
 |
ozgurunsal

|
Tarih: Cmt 03.05.2008 11:09 Mesaj konusu: |
|
|
amfiyle gitarımı bi takaslamadınya helal olsun  _________________ alınık mxr noise gate acil!! |
|
| Başa dön |
|
 |
symbolc99

|
Tarih: Cmt 03.05.2008 11:43 Mesaj konusu: |
|
|
o.m. yardırdım.acil şifalar bekliyorum. _________________ Ass Kickers : Jackson Kevin Bond Signature RR with EMG 85 -- Skull Vol.Knob & Yamaha RGX 620 DZ with Alnico & Jackson JDR Concept Japan 96 with EMG 81-85 |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Cmt 03.05.2008 12:09 Mesaj konusu: |
|
|
| ozgurunsal demiş ki: | amfiyle gitarımı bi takaslamadınya helal olsun  |
abi evde elimi attığım yerden gitar çıkıyor  |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Cmt 03.05.2008 12:10 Mesaj konusu: |
|
|
| symbolc99 demiş ki: | | o.m. yardırdım.acil şifalar bekliyorum. |
gelmedi malesef  |
|
| Başa dön |
|
 |
BLaCK_MaGiC86

|
Tarih: Cmt 03.05.2008 12:50 Mesaj konusu: |
|
|
| Abi hayırdır? Neden satıyorsun yahu bu memnun olduğun aletleri? |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Cmt 03.05.2008 13:02 Mesaj konusu: |
|
|
| BLaCK_MaGiC86 demiş ki: | | Abi hayırdır? Neden satıyorsun yahu bu memnun olduğun aletleri? | sen neden satıyordun peaveyi ?
avt50 - tech21 vardı bir tane onu alacaktım ama satılmış olabilir satılırsa amfiyi satıştan çekeceğim.
95q - açıkçası para lazım , daha dandirik bir wah alıcam sonra.şu an zaten amfinin üstünde duruyo süs gibi ayak bile basmıyorum.
sd1 gt mod - atilla abiye yaptırmıştım , çok güzel bir pedal vaktim olsa standart sd1 ile farkını koyacağım ses örneği olarak.kardeşim satmamı istemiyor zaten ama dediğim gibi elimde standart olanı var çok az levelda boostlamak için kullanıyorum.yani pedalı hakkıyla kullanmıyorum.aslında lead olacak bir pedal ama booster olarak lazım bana bunuda stok sd1 sağlıyor.satayım bari para gelsin dedim.  _________________ bilaa hatun msni varmı sende (true story)
|
| Başa dön |
|
 |
BLaCK_MaGiC86

|
Tarih: Cmt 03.05.2008 13:09 Mesaj konusu: |
|
|
| halilpazarlama demiş ki: | | BLaCK_MaGiC86 demiş ki: | | Abi hayırdır? Neden satıyorsun yahu bu memnun olduğun aletleri? | sen neden satıyordun peaveyi ?
avt50 - tech21 vardı bir tane onu alacaktım ama satılmış olabilir satılırsa amfiyi satıştan çekeceğim.
95q - açıkçası para lazım , daha dandirik bir wah alıcam sonra.şu an zaten amfinin üstünde duruyo süs gibi ayak bile basmıyorum.
sd1 gt mod - atilla abiye yaptırmıştım , çok güzel bir pedal vaktim olsa standart sd1 ile farkını koyacağım ses örneği olarak.kardeşim satmamı istemiyor zaten ama dediğim gibi elimde standart olanı var çok az levelda boostlamak için kullanıyorum.yani pedalı hakkıyla kullanmıyorum.aslında lead olacak bir pedal ama booster olarak lazım bana bunuda stok sd1 sağlıyor.satayım bari para gelsin dedim.  |
tamam avt 50'yi anladık, tm60 için herşey yapılır da
crybaby i neden kullanmıyosun ona anlam veremedim. İlla satacaksan Weeping Demon öneririm şiddetle, deli gidiyor alet
bu arada aklıma soktun yine, peavey i tekrar mı satılığa çıkarsam ne
Kolay gelsin dostum. Bilen bilir gerçi de samimi ve muhabbeti hoş bir adamdır. Sırf muhabbet etmek için bile alışveriş yapılır diyecem ama yok artık o kadar da değil  |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Cmt 03.05.2008 13:13 Mesaj konusu: |
|
|
| BLaCK_MaGiC86 demiş ki: | | halilpazarlama demiş ki: | | BLaCK_MaGiC86 demiş ki: | | Abi hayırdır? Neden satıyorsun yahu bu memnun olduğun aletleri? | sen neden satıyordun peaveyi ?
sd1 gt mod - atilla abiye yaptırmıştım , çok güzel bir pedal vaktim olsa standart sd1 ile farkını koyacağım ses örneği olarak.kardeşim satmamı istemiyor zaten ama dediğim gibi elimde standart olanı var çok az levelda boostlamak için kullanıyorum.yani pedalı hakkıyla kullanmıyorum.aslında lead olacak bir pedal ama booster olarak lazım bana bunuda stok sd1 sağlıyor.satayım bari para gelsin dedim.  |
crybaby i neden kullanmıyosun ona anlam veremedim. İlla satacaksan Weeping Demon öneririm şiddetle, deli gidiyor alet
Kolay gelsin dostum. Herkes bilir gerçi de samimi ve muhabbeti hoş bir adamdır. Sırf muhabbet etmek için bile alışveriş yapılır diyecem ama yok artık o kadar da değil  | saol abi aynı şeyler senin içinde geçerli ibanezi çok övüyolar ama çok büyük be abi wah olarak daha ucuz bişi alıcam.120 liralık bh1 yada gcb95.kullanmıyorum çünkü.bu arada konuyla lakasız ama mxr p90 aldım phase budur dedim tavsiye ederim  _________________ bilaa hatun msni varmı sende (true story)
|
| Başa dön |
|
 |
BLaCK_MaGiC86

|
Tarih: Cmt 03.05.2008 13:38 Mesaj konusu: |
|
|
| halilpazarlama demiş ki: | | BLaCK_MaGiC86 demiş ki: | | halilpazarlama demiş ki: | | BLaCK_MaGiC86 demiş ki: | | Abi hayırdır? Neden satıyorsun yahu bu memnun olduğun aletleri? | sen neden satıyordun peaveyi ?
Kolay gelsin dostum. Herkes bilir gerçi de samimi ve muhabbeti hoş bir adamdır. Sırf muhabbet etmek için bile alışveriş yapılır diyecem ama yok artık o kadar da değil  | saol abi aynı şeyler senin içinde geçerli ibanezi çok övüyolar ama çok büyük be abi wah olarak daha ucuz bişi alıcam.120 liralık bh1 yada gcb95.kullanmıyorum çünkü.bu arada konuyla lakasız ama mxr p90 aldım phase budur dedim tavsiye ederim  |
eyvallah
boyu evet diğerlerinden biraz daha büyük ama çok da abartı değil, hele tonlarını göz öne alırsan miniminnacıkk
evet evde olunca wah pek kullanılmıyor nedense pratik yapıyosun falan derken...
hayırlı olsun buarada. Neyse yanlış anlaşılacak artık ben bi daha mesaj atmayayım bu konuya tekrardan kolay gelsin. |
|
| Başa dön |
|
 |
hakanaldemir

|
Tarih: Pts 05.05.2008 11:13 Mesaj konusu: |
|
|
abicim bendeki amfiyi wersem sana marshall mg30 dfx üzerinede 2 taksitle 150 150 wersem olurmu acaba.bu ayın 18 inde 150.gelecek ayın 18inde 150...uyarmı acaba sana?? _________________ .referanslarım...leaddd... guitarology...berko...mick_thomson7...cemcengiz...telecaster52...DeePShaDow...yndnrg7321...((((imza bilmiyom...akor bassamm..)))) |
|
| Başa dön |
|
 |
solitude71

|
Tarih: Pts 05.05.2008 11:54 Mesaj konusu: |
|
|
Crybaby'yi istiyorum. Ö.M. hesap no alayım, adres yazayım. Danke schön. _________________ If you don't stand for something you'll fall for anything. |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Pts 05.05.2008 14:22 Mesaj konusu: |
|
|
95q satılmış amfi alacağım amfi satıldığı için satıştan çekilmiştir.tşk. _________________ bilaa hatun msni varmı sende (true story)
|
| Başa dön |
|
 |
solitude71

|
Tarih: Çrş 07.05.2008 16:56 Mesaj konusu: |
|
|
Paracıklarım halilpazarlama tarafından başarılı bir operasyonla crybaby'ye dönüştürülmüştür. Kargo da cillop gibi geldi bugün elime. Tşk. _________________ If you don't stand for something you'll fall for anything. |
|
| Başa dön |
|
 |
|