Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - İST: ANT: Boss ürünlerde kampanya
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

İST: ANT: Boss ürünlerde kampanya

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ANT

MesajTarih: Prş 01.05.2008 4:19    Mesaj konusu: İST: ANT: Boss ürünlerde kampanya Alıntıyla Cevap Ver

Aşağıda belirtilen Boss ürünlerde 01-05-08 tarihinden 07-05-08 tarihine kadar kampanyamız başlamıştır bilgilerinize.

Tekli Pedallar

LS-2 Line Selector 79$ KDV dahil.

BF-3 Flanger 124$ KDV dahil.

TR-2 Tremola 89$ KDV dahil.

PS-5 Super Shifter 199$ KDV dahil.

AW-3 Dynamic Wah 99$ KDV dahil.

MD-2 Mega Distortion 96$ KDV dahil.

SYB-3 Bass Synthesizer 135$ KDV dahil.

CEB-3 Bass Chorus 84$ KDV dahil.

İkili Pedallar

CE-20 Chorus Ensemble 145$ KDV dahil.

OC-20G Poly Octave 95$ KDV dahil.

WP-20G Wave Processor 95$ KDV dahil.

Stüdyo Mikser

BR-864 Digital Stüdyo 399$ KDV dahil.

Ritim Makinesi

JS-5 Jam Station 249$ KDV dahil.

Saygılarımızla,

ANT Müzik
www.antmuzik.com.tr

ÖNEMLİ NOT: Tüm kampanyalar stoklarla sınırlıdır. ANT Müzik haber vermeden, gerektiğinde tüm kampanyalara son verme ve/veya içerik, fiyat değiştirme hakkını saklı tutar.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
hax0r

MesajTarih: Prş 01.05.2008 9:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu kampanyaları daha sık yapmalısınız Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
soulwalker

MesajTarih: Prş 01.05.2008 12:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hala bitiremedinz mi boss ları. Very Happy haxor ellerinde kalan son pedal bunlar, yapamazlar bunlar bittikten sonra kampanya.
jpetrucci

MesajTarih: Prş 01.05.2008 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

soulwalker demiş ki:
Hala bitiremedinz mi boss ları. Very Happy haxor ellerinde kalan son pedal bunlar, yapamazlar bunlar bittikten sonra kampanya.

Aynen Very Happy Geçen sene Ant'ın sitesine girdiğimde 5 sayfa boss pedal olurdu şimdi girdim baktım 5 tane kalmış Razz

USA Fender Strat - Morley Mark Tremonti Wah - SansAmp GT2 - Boss Ge-7 Equalizer - Boss Ds-1 - Marshall Drive Master - Boss RV-3 Reverb/Delay - Marshall AVT50 Combo
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kbilginer
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Prş 01.05.2008 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ce-20 acayip ucuzmuş yau, sıfır bunlar öyle değil mi? Smile
solitude71

MesajTarih: Prş 01.05.2008 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Boss distribütörü Zuhal. Bir zamanlar ANT idi bunlar da aynen dediğin gibi aylardır elde kalmış olan son numuneler.
ANT hakkında zamanında epey muhabbet döndü az insanın ahını almadılar muhteşem fiyat politikalarıyla ama uzun zamandır fiyatları normale döndü. Ben bir iki kere uğrayıp alışveriş de yaptım, sıfırdır pedallar sorun olmaz. Olay sadece stok eritmek olsa gerek. Gittiğinde ilgi alaka da güzel yani herşeye rağmen Tünel tarafındaki pek çok dangozdan daha düzgün insanlar var ANT'ta ama tek anlamadığım neden hala ısrarla Boss distribütörü biziz diyorlar.
Sonuç: istediğin alet varsa git bas parayı al, Boss işte.
mhmt

MesajTarih: Pts 05.05.2008 1:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sayın ant müzik yetkilileri hala banshee talk box getirmemekte ısrarcı mısınız bir de roctronun distribitörüsünüz bildiğim kadarıyla yaklaşık 1 sene önce istedim sizden elinizde yoktu getirirs 45 gün sonra dediniz 1 sene oldu hala tık yok hatta aletin ikinci versiyonu bile çıktı. biran önce getirseniz de banshee talkbox 1 ve artık 2. versiyonunu da deneyip karar vererek alsak olmaz mı?????
Başa dön
soulwalker

MesajTarih: Pts 05.05.2008 2:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Onlar ancak hakaret ederler, böyle şeyler yazmayın. Hakarete uğrarsınız valla Atilla Öz tarafından, sonra yetkili kişilere bildirmeye kalktığınız zaman bi bakarsınız forumdan silinmiş bu başlık. Sizi şu yazdığınızdan dolayı zuhal müzik ajanı Very Happy diye suçlamaya bile kalkarlar. Tecrübeyle sabittir. Gördüğüm en terbiyesiz çalışanı olan firmadır kendileri.
ANT

MesajTarih: Pts 05.05.2008 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

mhmt,

Firmamız bazı dönemler içerisinde talepler doğrultusunda cihazlar ithal etmektedir şu an için banshee talk box getirmemektedir ayrıca Rocktron Türkiye temsilciliğini yapmamaktadır.

soulwalker,

Çalışanlarla olan kişisel problemlerinizi ONLAR diyerek firmalara yüklemeniz doğru bir yaklaşım değil ayrıca Atilla Öz firmamızdan uzun zaman önce ayrılmıştır bilgilerinize.

Herkese iyi alışverişler,

ANT Müzik
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
kontraktr

MesajTarih: Pts 05.05.2008 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben ANT Müziğin yönetim politikasını beğeniyorum. Ve arada yapmış olduğu kampanyalarla ucuza ekipman sahibi ediyorlar. Çok az firma yapıyor bu şekilde promosyonlar.. Kendi mağazlarına gittiğimde de çok güzel karşıladılar ve genel olarak fiyatları da gayet uygun bana göre

Ayrıca kişisel problemler o firmayı bağlamaz. Sanal ortamda "Terbiyesiz" yazmak kolaydır. O kişiyle bir sorunu olan, yüzüne karşı bunu söyler.

Ant Müziği tavsiye ederim kısacası..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
soulwalker

MesajTarih: Pts 05.05.2008 18:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Keşke önceki başlıktaki sorumda bu kadar makul bir dille yanıtlansaydı belki böyle olmazdı. Onlar dedim çünkü konuşan kişi firma adına konuşmuştu. Ertesi gün firmanıza gelip Atilla Öz'ü de sorduk. Kendisi yoktu.
Diğer kısım ise kontaktr, Atilla Öz'ün cevaplarını okusaydın , sanıyorum böyle konuşmazdın. Sanal ortamda kalmadı ayrıca,gittik ve yerinde yoktu.
Bu arada çalışanlarla olan kişisel problem demişsin, firma adına konuşuyorsa o kişi pek kişisel kalmıyor o problem. Kişiselin dışına çıkmış oluyor.
Olayda sizin sattığınız ürünlerle ilgili bir soru sormamla başladı, çirkince bir cevap verildi ,ses çıkarmadım ama başkasının mesajı üstünden yine bana sataşılınca o zaman yazdım. Siz diyorsunuz ki çalışan ile ilgili kişisel sorun , bu yetkiyi verdiyseniz madem o çalışana direk firmanın tavrı olarak algılarım ben.
Kimsenin şahsına hakaret edilmesi gerekmezdi.
Şu an ki tavrınız gayet dostane, devamını dilerim.
burck

MesajTarih: Cmt 10.05.2008 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kampayalar hala devam ediyor mu?
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız