Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Lost
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Lost
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17, 18  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Medya & Sinema
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
maneuver

MesajTarih: Cmt 19.04.2008 0:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Smile Josh Holloway'i az once Beyazda ilzedim...cook cooook sicakkanli biri...bu arada kizlarin hevesleri kursaginda kaldi,adam evliymis yaaaa ,ben de sasirdim Laughing Laughing biraz garip bir es tercihi gercekten :http://www.celebsource.org/josh-holloway/josh-holloway-yessica-kumala-out-in-honolulu/
forsytia

MesajTarih: Cmt 19.04.2008 10:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ahaha:) zaten 9 yıldır evli olduğunu duyudum yıkıldım bide bu kadınla evliymiş (kadının tipe bak yahu) dumur oldum.

ama gerçekten mütavazı ve tatlı bi insan kişisi. hele bide dün programda o gülüşü yokmu off nan off.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
illnino

MesajTarih: Çrş 30.04.2008 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hürriyet'te okudum. Son bölümde Benjamin, Kuzey Afrikada geçen sahnede Türkçe 'Türkçe biliyormusun' diye sormuş. İzleyen varsa bi izah etse.
forsytia

MesajTarih: Çrş 30.04.2008 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ehue:)evet türkçe konuşarak yardırdı resmen.Şİmdi burdan anlatmıyım olayı adminler bişey der(herzamanki gibi:))

bence ordaki en önemli soru Ben'in neden Türkçe öğrenme gereği duyduğu??
Başa dön
panik_431

MesajTarih: Çrş 30.04.2008 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Anlat ya! Ben Lost'u izlemem ama merak ettim şimdi. Very Happy
Cantstandya

MesajTarih: Prş 01.05.2008 14:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sahara Çölü'nde geçiyor o sahne. Ben bayılmış vaziyette çölde yatıyor ve ayıldıktan bir süre sonra iki tane atlı/silahlı adam geliyor. Korkmuş rollerinde önce Arapça bir şeyler soruyor, sonra dumurlara götürüp getiren "Türkçeğ bilyur misnuz?" sorusunu soruyor. Buradan da görüyoruz ki çoğu kesim için Türk/Arap/Müslüman fark etmeksizin bir torbaya atılıp karıştırılabilir. Birbirine benzer iki millet sanıldığımızın açık bir göstergesidir.

Ben'in oradaki üslubu Karadeniz şivesine de kaçmıyor değil tabii. Dizi ekibinde bir Türk varmış sanırım, spoylırları tanıdıklarından isteyenlere anlatıyor denen biri. Emin değilim ama böyle bir şey duymuştum sanki. Eğer öyle biri varsa "Türkçe biliyor musunuz" cümlesini de ona sorarak almışlardır senaryoya, ama hiç mi demiyorsun be adam, Arap ne alaka Türk ne alaka, Arapça ne alaka Türkçe ne alaka diye..

Her neyse, şunu diyebilirim ki bu bölüm Ben'e inceden bir sempati duyduğum mu desem, yok yok şöyle izah edeyim, ilk kez Ben'den nefret etmediğim bir bölüm yaşadım. Ve 4. sezon içerisinde en çok beğendiğim bölüm oldu kesinlikle. Evet bundan çok eminim. Millet halen Penelope ile Desmond'ın telefon konuşmasından bahsediyor anasını satayım.. Tamam yani güzeldi de..
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Amorphis__

MesajTarih: Prş 01.05.2008 17:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

diziyi izlediğim toplam süre 1 dk.yı geçmez.
bi sevemedim gitti bu diziyi.
Başa dön
Cantstandya

MesajTarih: Prş 01.05.2008 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Belki de sadece 1 dakika kadar göz attığın için sevememişsindir.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Amorphis__

MesajTarih: Prş 01.05.2008 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yok ondan değil.biliyorum bunu.
Çoğu dizinin ilk 1 dk.sını izledikten sonra izleyip izlemeyeceğime karar veririm.Lost için olumsuz bi karar çıktı bende. Neyse efendim lafım yok diziye..
Başa dön
panik_431

MesajTarih: Prş 01.05.2008 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Amorphis__ demiş ki:

Ben 3 bölümünü izledim de sevemedim. Smile Belki komedi dizilerinden hoşlandığım için sevemedim. Very Happy
Başa dön
Amorphis__

MesajTarih: Cum 02.05.2008 0:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

panik_431 demiş ki:
Amorphis__ demiş ki:

Ben 3 bölümünü izledim de sevemedim. Smile Belki komedi dizilerinden hoşlandığım için sevemedim. Very Happy

olabilir Very Happy

Lost'u sevemememizin bi nedeni de ; hikayeyi şuan adını hatırlayamadığım bi çok filmde izlememiz ve artık sıkılmamız olabilir.
Başa dön
strinzi

MesajTarih: Prş 08.05.2008 19:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Amorphis__ demiş ki:
panik_431 demiş ki:
Amorphis__ demiş ki:

olabilir Very Happy

Lost'u sevemememizin bi nedeni de ; hikayeyi şuan adını hatırlayamadığım bi çok filmde izlememiz ve artık sıkılmamız olabilir.
hehe işte orada yanılıyorsunuz o ada normal bir ada değil! hayatımda izlediğim en mükemmel dizi lost dur. baştan sona izlemeniz lazım fim i anlamanız için.
"Yalnızlığın hakim olduğu western bir kasabanın barında oturuyordum. İçeride ter ve sigara kokusu... haydutlar, katiller ve ben... viskimden bir yudum aldım. Derken içeriye beyaz elbisesi ile bir kadın girdi... saçları uçuşuyordu hafif hafif... ''
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
OnrYLMZ

MesajTarih: Prş 08.05.2008 21:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

maneuver demiş ki:
Smile Josh Holloway'i az once Beyazda ilzedim...cook cooook sicakkanli biri...bu arada kizlarin hevesleri kursaginda kaldi,adam evliymis yaaaa ,ben de sasirdim Laughing Laughing biraz garip bir es tercihi gercekten :http://www.celebsource.org/josh-holloway/josh-holloway-yessica-kumala-out-in-honolulu/

ben anlamadım o kadın o adam:S ilk gördüğümde şok olmuştum hala da şoktayımVery Happy
Başa dön
Cantstandya

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yani şimdi öyle bir bölüm oldu ki, "Yavaş yavaş sezon finaline gitmeye başladık" dedi, hatırlattı bunu izleyicilere.. Vallahi böyle algoritma gibi, paraçokomel eğrisi gibi bir şey oldu dizi..
thufir

MesajTarih: Pts 12.05.2008 0:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Lostda yazarlar çok açıldı toparlayamayacaklar. Her hafta ayrı bir şey öğreniyoruz bunca bölümde ortaya çıkan bu kadar gizemi birbiri ile çakışmadan bağdaştırıp diziyi bitirirlerse helal olsun adamlara. Şunun şurasında bu sezon bitti bitecek bir de beşinci sezon var bildğim kadarı ile son olarak.

Xfiles'ı onca yıl izleyip dünya 2011de fethedilecekmiş hayattan zevk almaya bakn diye diziyi bitince Chris Carter 'ın kulağını feci çınlatmıştım...
Başa dön
forsytia

MesajTarih: Pts 19.05.2008 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

4x12 feci bir bölümdü ilk başlarda süper duygu patlaması yaşadım ağlıcaktım nerdeyse ama sonlara doğru yine senaristler dumur etmeyi başardı.

sezon finali geliyor ve 9 ay kadar bir ara olacakmış ne yapcam bilmiyorum.
Başa dön
Kra

MesajTarih: Çrş 21.05.2008 0:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hadi ya özleyeceğim elemanları =)
fulya_m_o_r

MesajTarih: Çrş 21.05.2008 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yalnız bu kadar kısa bir sezondan sonra bu kadar uzun bir ara olmamalı. 3. sezondan 4. sezona geçilirken de 8 aylık bir ara verilmişti; ama 3. sezon 23 bölüm sürmüştü. Bu sezon zaten 14 bölüm.. Ayrıca ben 6. sezon da olacak diye biliyorum Smile
strinzi

MesajTarih: Prş 22.05.2008 3:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

fulya_m_o_r demiş ki:
Yalnız bu kadar kısa bir sezondan sonra bu kadar uzun bir ara olmamalı. 3. sezondan 4. sezona geçilirken de 8 aylık bir ara verilmişti; ama 3. sezon 23 bölüm sürmüştü. Bu sezon zaten 14 bölüm.. Ayrıca ben 6. sezon da olacak diye biliyorum Smile
olsun olsun hiç bitmesin valla böyle mutluyum nasıl bir diziymiş böyle her bölüm bir merakla bitiyor çatlatacaklar insanı. Ama şunu söyliyebilirimki 4. sezon diğer sezonlara oranlara bende biraz hayal kırıklığı bırakdı ne bileyim kurtuluşlarını falan gösteriyorlar arada başka şeylerde oluyor baya bir karıştırmış senaristler artık üretemiyorlar diye düşünüyorum. ve diğer sezonlara kıyasla daha hareketsiz geçiyor.
"Yalnızlığın hakim olduğu western bir kasabanın barında oturuyordum. İçeride ter ve sigara kokusu... haydutlar, katiller ve ben... viskimden bir yudum aldım. Derken içeriye beyaz elbisesi ile bir kadın girdi... saçları uçuşuyordu hafif hafif... ''
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ChiCcO

MesajTarih: Prş 29.05.2008 14:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu cuma sanırım 1.5 saatlik özel bölüm geliyormuş. Güzel bir sezon finali olur umarım.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Medya & Sinema Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17, 18  Sonraki
15. sayfa (Toplam 18 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız