| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Clesk

|
Tarih: Cum 04.04.2008 21:02 Mesaj konusu: |
|
|
Hmm, bu kadar hızlı cevabın için teşekkürler .
Ben bu tür ufak ayrıntılara çok takan birisiyim . O nedenle İzmir' de biraz dolanıp değiştirmeye çalışırsam daha iyi olur sanırsam . TB-6 nın 4 kabloyla gelmeyen modelleri var mıdır acaba? Bir de kazık yemeyelim şimdi . Fark olmasın elimdekiyle. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
rocker_hawk

|
Tarih: Cmt 05.04.2008 12:55 Mesaj konusu: |
|
|
Uzun bir zaman kararsız kaldıktan sonra tekrar köprü manyetiğini değiştirmeye karar verdim.Çünkü biraz sert tonlara kaçınca hem ses zayıf kalıyor hem de ötme yapıyor..Dimarzio fast track veya seymour duncan hot rails düşünüyorum. Gitarım Fender Highway strat..Bu manyetik değişiminden sonra strat tonunun eskisi gibi parlak olmamasından korkuyorum o yüzden kararsız kaldım..Sonradan tekrar eski manyetiği takarsam eski tonu yakalama şansım var mı? _________________ -Fender Strat -Boss-md-2 , boss dd-6, marshall avt-50(yakında) |
|
| Başa dön |
|
 |
neverktulu

Kayıt: Jan 20, 2007 Mesajlar: 256 Nerden: İstanbul macerası bitti
|
Tarih: Pts 07.04.2008 20:41 Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba.Cort G-254 gitarım var.
Sap: Maple (Akçaağaç)
Gövde: Ihlamur
Klavye-Tuşe: Maple
Manyetikler:
sap- Mighty Mite MMSB(S)
orta- Mighty Mite MMSB(S)
köprü- Dimarzio DP 212 Eric Johnson Signiture(H)
Daha güzel clean ton elde etmek istiyorum.Acaba texas special neck ve mid manyetik modifiyesi ile bu mümkün olur mu? Ya da önerebileceğiniz başka neck-mid (S-S) manyetik var mı? Teşekkürler _________________ Cort KX1Q (BC),Marshall MG 30DFX,mt-2,cs-3,ch-1 |
|
| Başa dön |
|
 |
rocker_hawk

|
Tarih: Prş 10.04.2008 21:14 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar dimarzio super distortion nasıl sizce?Pickguardı değiştirip tam humbucker almaya karar verdim..Fast track vs. yetersiz kalır diye düşünüyorum.Siz ne dersiniz? _________________ -Fender Strat -Boss-md-2 , boss dd-6, marshall avt-50(yakında) |
|
| Başa dön |
|
 |
metalguitar33

|
Tarih: Pzr 13.04.2008 15:39 Mesaj konusu: |
|
|
fasttrack tarzi single gorunumlu humbucklerimsi seyler nekadar yeterli....üstteki arkadasn sorusunu biraz daha genisletmek amaciyla ,,,
birde emg sa yada s ler var onlar single karakterli mi ? _________________ .. |
|
| Başa dön |
|
 |
phanomania

|
Tarih: Pzr 13.04.2008 15:45 Mesaj konusu: |
|
|
dah onceki gitarımda koprude seymour duncan invader (sh 8 ) kullanıyordum benzer tonlar için yada heavy thrash için onerebileceginiz manyetik nedir?
birde sh8 i bu gitara takmam için manyetigin vida yerlerini torpuletsem yeterli olur mu |
|
| Başa dön |
|
 |
neverktulu

|
Tarih: Pzr 13.04.2008 21:53 Mesaj konusu: |
|
|
| phanomania demiş ki: | dah onceki gitarımda koprude seymour duncan invader (sh 8 ) kullanıyordum benzer tonlar için yada heavy thrash için onerebileceginiz manyetik nedir?
birde sh8 i bu gitara takmam için manyetigin vida yerlerini torpuletsem yeterli olur mu | Heavy-thrash için köprüye emg 81 derim.Ama bildiğim kadarıyla aktif emgler en iyi verimi maun gövdeli gitarlarda veriyormuş.O bakımdan gitarının özellikleri de önemli. _________________ Cort KX1Q (BC),Marshall MG 30DFX,mt-2,cs-3,ch-1 |
|
| Başa dön |
|
 |
metalguitar33

|
Tarih: Cmt 19.04.2008 22:24 Mesaj konusu: |
|
|
GİTara manyetik aldim forumdan.. ama potans push pull oldugu icin bu gitarda kafam karisti..
bana yardim edebilcek biri var mi _ tttfy@hotmail.com
ricalarimi sunsam  _________________ .. |
|
| Başa dön |
|
 |
mersinden_ersin

|
|
| Başa dön |
|
 |
plaROCK

|
Tarih: Pzr 27.04.2008 17:58 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar öncelikle benim Ibanez RG320FM gitarım var.Manyetikler yetersiz kalmaya başladı gitarımın manyetik dizilimi H-H bridge e X2N gibi birşey düşünüyorum fakat necke iyi clean tonları alabileceğim ve orta derece de dist alabileceğim bir manyetik arıyorum seymour gibi bir şey sizin önerileriniz nedir?bana X2N hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim
saygılar plaROCK _________________ Ibanez RG320FM,Yamaha ERG121C=>Digitech RP80=>Fender FM212R,Yamaha GA-15 |
|
| Başa dön |
|
 |
PhoibosApollon

|
|
| Başa dön |
|
 |
GHOST87666

|
Tarih: Pts 28.04.2008 23:16 Mesaj konusu: |
|
|
acil yardım F1
Sap Tipi: Wizard Prestige
Sap: 5 Parça Wizard Prestige
Gövde: Ihlamur ağacı
Fret: Jumbo fret
Klavye: Gülağacı
Pozisyon İşaretleri: Wedge sharktooth
Köprü: Edge proKöprü,bendeki degişmiştir jem serilerindekinden var
Sap Manyetiği: DiMarzio® IBZ
Orta Manyetik: DiMarzio® IBZ
Köprü Manyetiği: DiMarzio® IBZ
Donanım Rengi: CK
sizce bu özellikteki gitara hangi manyetikler gider trash - black - death metal için ama şöle legatoları pickleri gerçekten iyi yansıta bilecek bi manyetik arıyorum benim aklımda emg kerry king seti kfk 85/81 singel orta mayetigede emg sa modellerini düşünüyorum ekipmanım saglam amfim marshall jcm 2000 dsl 401 pedallarım e.h metal muff cry baby daha da var nese anlatabilmişimdir inşallah derdimi lütfen yarım edin  |
|
| Başa dön |
|
 |
GHOST87666

|
Tarih: Pts 28.04.2008 23:59 Mesaj konusu: |
|
|
| GHOST87666 demiş ki: | acil yardım F1
Sap Tipi: Wizard Prestige
Sap: 5 Parça Wizard Prestige
Gövde: Ihlamur ağacı
Fret: Jumbo fret
Klavye: Gülağacı
Pozisyon İşaretleri: Wedge sharktooth
Köprü: Edge proKöprü,bendeki degişmiştir jem serilerindekinden var
Sap Manyetiği: DiMarzio® IBZ
Orta Manyetik: DiMarzio® IBZ
Köprü Manyetiği: DiMarzio® IBZ
Donanım Rengi: CK
sizce bu özellikteki gitara hangi manyetikler gider trash - black - death metal için ama şöle legatoları pickleri gerçekten iyi yansıta bilecek bi manyetik arıyorum benim aklımda emg kerry king seti kfk 85/81 singel orta mayetigede emg sa modellerini düşünüyorum ekipmanım saglam amfim marshall jcm 2000 dsl 401 pedallarım e.h metal muff cry baby daha da var nese anlatabilmişimdir inşallah derdimi lütfen yarım edin  |
yada emg 81 / 60 gene orta single manyetige emg sa olabilir yani hangisi uyar sizin vericeginiz önriler benim için önemli hangisiyle daha iyi verim alabilirim gitardan sizin önericeginiz manyetikler hangisidir şimdiden teşekkürler |
|
| Başa dön |
|
 |
GHOST87666

|
Tarih: Sal 29.04.2008 17:35 Mesaj konusu: |
|
|
cvp yokmu arkadaşlar acil lütfen
seymour duncan veyatta dimarzio hangilerini önerirsiniz şöle hayvan gibi dis elde edebilcegim bi manyetik ayrıca cleanlarıda iyi olmasını isterim
h-s-h diziliminde hangisi hangi pozisyonda olması gerektiginide yazarsanız gerçekten cok iyi olur şimdiden teşşlekkürler |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Sal 29.04.2008 17:59 Mesaj konusu: |
|
|
| GHOST87666 demiş ki: | cvp yokmu arkadaşlar acil lütfen
seymour duncan veyatta dimarzio hangilerini önerirsiniz şöle hayvan gibi dis elde edebilcegim bi manyetik ayrıca cleanlarıda iyi olmasını isterim
h-s-h diziliminde hangisi hangi pozisyonda olması gerektiginide yazarsanız gerçekten cok iyi olur şimdiden teşşlekkürler | neckte dimarizo x2n bridgete paf pro önerebilirim. _________________ bilaa hatun msni varmı sende (true story)
..satılık büssürü şey http://www.turkrock.com/post1477834.html#1477834 |
|
| Başa dön |
|
 |
neverktulu

|
Tarih: Sal 29.04.2008 18:39 Mesaj konusu: |
|
|
| GHOST87666 demiş ki: | hayvan gibi dis elde edebilcegim bi manyetik ayrıca cleanlarıda iyi olmasını isterim
| Şu an gitarımda emg 81-85 takılı ve daha önce dimarzio dp211-212 manyetiklerini kullandım.Emg'ler distortion,dimarziolar clean'de daha iyidir. _________________ Cort KX1Q (BC),Marshall MG 30DFX,mt-2,cs-3,ch-1 |
|
| Başa dön |
|
 |
GHOST87666

|
Tarih: Sal 29.04.2008 19:17 Mesaj konusu: |
|
|
| halilpazarlama demiş ki: | | GHOST87666 demiş ki: | cvp yokmu arkadaşlar acil lütfen
h-s-h diziliminde hangisi hangi pozisyonda olması gerektiginide yazarsanız gerçekten cok iyi olur şimdiden teşşlekkürler | neckte dimarizo x2n bridgete paf pro önerebilirim. |
şimdi x2n :S biraz kafam karıstı x2n köprü manyetigi degilmi cailligime verin ama öle biliyom pafpro da sapta olsa bu sefer x2n çıkışı yükse köprüden sapa gecerken seste fark edilir şekilde ses düşmezmi :S tekrar cvplarınız için teşekkürler |
|
| Başa dön |
|
 |
GHOST87666

|
Tarih: Sal 29.04.2008 19:53 Mesaj konusu: |
|
|
| neverktulu demiş ki: | | GHOST87666 demiş ki: | hayvan gibi dis elde edebilcegim bi manyetik ayrıca cleanlarıda iyi olmasını isterim
| Şu an gitarımda emg 81-85 takılı ve daha önce dimarzio dp211-212 manyetiklerini kullandım.Emg'ler distortion,dimarziolar clean'de daha iyidir. | ya aslında benimde aklımda 81 85 varda cleanler iyi degil diye biliyorum acıkcası hiç kullanmadım ama arastırdıgım kadarıyla öleymiş gerçekten cleANler iyi degilmiş benim için celan ama distortion daha cok önemli oldugu için bi karar veriemiyorum Seymour Duncan TB4 JB nasıldır karsısına ne model bi duncan koysak güzel olur |
|
| Başa dön |
|
 |
BLaCK_MaGiC86

|
Tarih: Sal 29.04.2008 23:56 Mesaj konusu: |
|
|
| GHOST87666 demiş ki: | | halilpazarlama demiş ki: | | GHOST87666 demiş ki: | cvp yokmu arkadaşlar acil lütfen
h-s-h diziliminde hangisi hangi pozisyonda olması gerektiginide yazarsanız gerçekten cok iyi olur şimdiden teşşlekkürler | neckte dimarizo x2n bridgete paf pro önerebilirim. |
şimdi x2n :S biraz kafam karıstı x2n köprü manyetigi degilmi cailligime verin ama öle biliyom pafpro da sapta olsa bu sefer x2n çıkışı yükse köprüden sapa gecerken seste fark edilir şekilde ses düşmezmi :S tekrar cvplarınız için teşekkürler |
ters yazmış arkadaş sanırım heralde köprüde paff pro ve sapta x2n facia olur  |
|
| Başa dön |
|
 |
GHOST87666

|
Tarih: Çrş 30.04.2008 0:24 Mesaj konusu: |
|
|
| BLaCK_MaGiC86 demiş ki: | | GHOST87666 demiş ki: | | halilpazarlama demiş ki: | | GHOST87666 demiş ki: | cvp yokmu arkadaşlar acil lütfen
banada öle gelio harbiden faciya olur herhalde
ters yazmış arkadaş sanırım heralde köprüde paff pro ve sapta x2n facia olur  |
|
|
| Başa dön |
|
 |
|