Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Forumu taradım fakat böyle bir konu bulamadım. Eğer var da gözümden kaçmışsa, moderatörler bu başlığı kilitleyeceklerdir zaten.
Fantezi edebiyatı büyücüler, cadılar, krallar, şatolar, savaşlar, ejderhalar, garip yaratıklar içeren bir edebiyat türüdür. Yüzüklerin Efendisi buna en iyi örnektir. J.R.R. Tolkien'in eserleri, David Eddings'in eserleri de örnek olarak verilebilir.
Çarpıcı örnekler şunlardır:
Yüzüklerin Efendisi
Belgariad ve Malloryon (David Eddings)
Ejderha Mızrağı
Unutulmuş Diyarlar vs.
Ejderha mızrağı serisinin artık kabak tadı verdiğini düşünüyorum açıkcasi. Masa üstü kural kitaplarina kadar okudum ve güzel olabilecek bir dünya tamamen kısırlaşmış tek iyi ve tek kötünün etrafında dönmüştür. David Eddings kitaplarini okumadim ancak FR ve yüzüklerin efeendisi gibi kitaplarin yanında ejderha mızrağı çok basit ve özenilmemiş bir dünya olarak kaliyor benim gözümde. _________________ Carpe noctem
Her ne kadar filmleri sayesinde çocuklara hitap ediyormuş gibi gözükse de ,seriyi okuyanların kolaylıkla anlayabileceği gibi Harry Potter da çok başarılı bir kurgu serisidir.Her sayfada sizi şaşırtır,etkiler,sürükler...
Kayıt: Feb 27, 2008 Mesajlar: 451 Nerden: Artık Olmayan Yer
Tarih: Sal 15.04.2008 18:37 Mesaj konusu:
crevassie_fille demiş ki:
Her ne kadar filmleri sayesinde çocuklara hitap ediyormuş gibi gözükse de ,seriyi okuyanların kolaylıkla anlayabileceği gibi Harry Potter da çok başarılı bir kurgu serisidir.Her sayfada sizi şaşırtır,etkiler,sürükler...
Ben hâlâ döner döner okurum. Tabii insan bir noktadan sonra ezberliyor. _________________ Satılık - Takaslık Jackson PS3T EMG 81-85
http://www.turkrock.com/ftopic90047.html
Tarih: Çrş 18.06.2008 14:02 Mesaj konusu:
harry potterla birlikte büyüdüm ben yav ilk çıktığında yanlış hatırlamıyosam ikimizde 11 yaşımızdaydık şimdi ben 18 i geçtim pis herif evlendi barklandı çocuk yaptı
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız