| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
mavisurgun

|
Tarih: Çrş 26.09.2007 12:53 Mesaj konusu: |
|
|
Antalya'da bulunan arkadaşlar ,Nihat GENÇ Akdeniz Evrenkentinde(üniversite)konferansa katılacaktır.
27.09.2007
Saat: 14:30 da başlayacaktır.
Bilgilerinize... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
mavisurgun

|
Tarih: Çrş 26.09.2007 12:56 Mesaj konusu: |
|
|
Nihat Genç'in yüreğindekiler bir coşkun ırmak gibi dudaklarından dökülüyor, içimizdeki duvarlarımıza kaleminin ucu dokundukça adeta menekşeler fışkırıyor.
Memleketimi, anadolumu, bötü böceğimi ,ırmağımı denizimi, dağlarımı, köy kadınımı , sakız satan çocuklarımızı, çay kokan delikanlılarımızı, ekmeğimi , suyumu, komşumu , geçmişimi (tarihimi) , insanımın her halini (iyisini , kötüsünü); tanır, bilir Nihat hocam...
"Aydın" tanımını yakıştırdığım,
"Vatansever" olduğuna bütün yüreğimle inandığım,
"inanc" ını yitirmediği ve asla yitirmeyeceğini bildiğim,
"Vicdan" onun bu toprakların vicdanı olduğunu bildiğim ,
"Eleştirmen" diye geçinenlere kapak olsun diyorum eleştiri nasıl yapılır öğrenilecek olan birisidir ... |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Pzr 30.09.2007 15:20 Mesaj konusu: |
|
|
SKYTÜRK'te ki programına denk gelirsem izliyorum.
Vatan sever biri.Coşkulu konuştuğunda gözleri doluyor.Bence çok samimi. _________________ Yaz geldi, bütün kızlar güzel... |
|
| Başa dön |
|
 |
geissler

|
Tarih: Çrş 24.10.2007 18:06 Mesaj konusu: |
|
|
Çok şişirme konuşmaları var...
şişirerek başka bir adamın bir cümlede söyleyeceğini 10 dakikada anlatıyo ve en önemlisi de halkın gözünü boyadığını düşünüyorum...
amacı nedir bilemem... |
|
| Başa dön |
|
 |
denoktabenokta

Kayıt: Mar 07, 2005 Mesajlar: 1121 Nerden: müsait bi yerden!
|
Tarih: Cum 02.11.2007 19:47 Mesaj konusu: |
|
|
Bende farkındayım bir cümlede anlatacağını şeyi uzun cümlelerle anlattığını...Ama aslında iyi oluyor bence, etrafta bilende çok bilmeyen olduğu için... _________________ www.myspace.com/denoktabenokta |
|
| Başa dön |
|
 |
truth_devil_666

Kayıt: Jan 17, 2005 Mesajlar: 316 Nerden: ZONGULDAK-kuşadası
|
Tarih: Pts 05.11.2007 20:26 Mesaj konusu: |
|
|
edebiyata giriş dersleri adlı kitabı çok güzel.lemandan hediye gelmişti.ben tişört göndermediler diye üzülmüştüm başta ama iyi ki göndermişler _________________ ROCK&METAL FOREVER
_EVİL_NEVER_DİES__
www.myspace.com/truth_devil_666 |
|
| Başa dön |
|
 |
denoktabenokta

|
Tarih: Pts 05.11.2007 21:34 Mesaj konusu: |
|
|
Bende Leman'dan Memleket Hikayeleri adlı kitabını kazanmıştım...Bu diğer kitaplarından biraz farklı bir kitaptır... Anılar, memleket değerleri üzerine hikayeler var... _________________ www.myspace.com/denoktabenokta |
|
| Başa dön |
|
 |
truth_devil_666

Kayıt: Jan 17, 2005 Mesajlar: 316 Nerden: ZONGULDAK-kuşadası
|
|
| Başa dön |
|
 |
denoktabenokta

|
|
| Başa dön |
|
 |
gunsnroses

|
Tarih: Cmt 10.11.2007 3:27 Mesaj konusu: |
|
|
''...sol partiler için sosyallik 'dindi',şimdi,içine kapanmış,gizlilik,ağbilik,sert,öfkeli,kontrollü olmak bir din haline geldi.ve müslümanlar iktdarda büyük rakamlarla olmanın güvenlik şemsiyesiyle yavaş yavaş sosyal hayatın kontrolünü ele geçirmeye başladı,bunun tarihi bir nokta olduğunu düşünüyorum'' satırlarının yazarıdır kendisi. _________________ waiting for democracy in china... |
|
| Başa dön |
|
 |
gunsnroses

|
Tarih: Cmt 10.11.2007 3:37 Mesaj konusu: |
|
|
''Türkiye meclisinde kadınlarının başını açmak istemeyen müslüman siyaset,namuslarını çırılçıpak amerika'nın askeri karargahına teslim etti...'' satırları da kendisine aittir. _________________ waiting for democracy in china... |
|
| Başa dön |
|
 |
DarkLegacy

Kayıt: Feb 27, 2008 Mesajlar: 451 Nerden: Artık Olmayan Yer
|
Tarih: Prş 06.03.2008 12:03 Mesaj konusu: |
|
|
Çok sert bir muhaliftir kendisi. Çoğu şeyi çekinmeden anlattığı için rahatsız olan kimseler bu adamı meşhur yapmaz. Zaten Nihat Genç'in de meşhur olmak gibi bir isteği yoktur. Bazen, öleceği güne kadar muhalif olacak gibi gelir bana. "Amerikan Köpekleri" adlı kitabını okumuştum. Dili biraz ağırdı ama yine de etkileyici bir kitaptı. _________________ Satılık - Takaslık Jackson PS3T EMG 81-85
http://www.turkrock.com/ftopic90047.html |
|
| Başa dön |
|
 |
denoktabenokta

|
Tarih: Pzr 23.03.2008 16:36 Mesaj konusu: |
|
|
Hattı Müdafaa kitabını aldım...
Daha ilk sayfası tokat gibi,tokat hafif kalır yumruk gibi beynine vuruyor adamın:
'' Geçtiğimiz hafta Irak'ta bir Türk şoförü direnişçiler tarafından öldürüldü. Türkiye'de yer yerinden oynadı. AKP'li milletvekili, yazar Ömer Çelik ''Katil sürüleri'' diye bastı bağırdı. Hürriyet gazetesi yazarı Soli Özel de Çelik'in ''Katil Sürüleri'' lafını aynen sütununa taşıdı.
Ülkesini koruyan insanlar neden katil sürüsü oluyor. Türk şoförleri Amerikan Askerlerine erzak taşıyor. Şöförlerimizi korumuyorsunuz diye neden Amerikalılardan şikayetçi olmuyorsunuz? Üstelik direnişçiler daha önce şoförleri yakalayıp ''bir daha gelmeyin, sizi şimdi affediyoruz'' diye ekranlarda uyarı yapmadı mı? Direnişçiler Türk, Mısırlı, Koreli ayrımı yapmıyor. Amerikalıları Irak'ta yalnız bırakmak için o topraklara dışarıdan kim geliyorsa aynı muameleyi yapıyor. Burada çok yoğun iç karışıklık var. Her gün direnişlerde onlarca insan ölüyor. Şu anda Irak'ta bir içi saaş var ve dünyanın en eşitsiz savaşı.''-Hattı Müdafaa Sf 1. _________________ www.myspace.com/denoktabenokta |
|
| Başa dön |
|
 |
hasanayvenli

|
Tarih: Pzr 23.03.2008 18:03 Mesaj konusu: |
|
|
ünivrsitede verdiği konferansa giriş cümlesi de şuydu
"orospu çocukları bağdatı bombalıyor!" _________________ "Life has betrayed me once again , I accept somethings will never change"
bir boşluk ki nasıl insanla dolsun...
YaLnızLığı AnLa |
|
| Başa dön |
|
 |
mat-rock_musty

Kayıt: Sep 07, 2004 Mesajlar: 623 Nerden: rixos manzaralý kampüsten
|
Tarih: Pzr 23.03.2008 18:11 Mesaj konusu: |
|
|
Çarşamba günü bizim üniversiteye geliyor,selçuk üniversitesine,geçen sene fırsat bulamadım ama bu sefer kaçırmayacağım.Böyle bir adama ne soru sorulurki soruya gerek bırakmıyor tebrikler... _________________ <div>Başkalarının izinde yürüyenler geride iz bırakamazlar</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
DarkLegacy

Kayıt: Feb 27, 2008 Mesajlar: 451 Nerden: Artık Olmayan Yer
|
Tarih: Pts 24.03.2008 10:58 Mesaj konusu: |
|
|
Fark ettiyseniz Nihat Genç'i ünlü gazete ve dergilerde pek göremezsiniz. Bunun birinci nedeni, yukarıdaki açılış konuşmasının üslubunu hiç çekinmeden her yerde kullanması, ikinci nedeni de "büyükleri" rahatsız eden gerçekleri söylemesidir. Zaten her zaman doğru söyleyen dokuz köyden kovulmuştur bu ülkede. _________________ Satılık - Takaslık Jackson PS3T EMG 81-85
http://www.turkrock.com/ftopic90047.html |
|
| Başa dön |
|
 |
actarus

Kayıt: Dec 14, 2004 Mesajlar: 417 Nerden: Euphor gezegeninden
|
|
| Başa dön |
|
 |