| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
MyCn

|
Tarih: Cum 08.02.2008 1:06 Mesaj konusu: |
|
|
ya bu sümer2 sokak tam olarak nerde...bende grubumla gelecektim fakat yeri bilemediğimden gelemedik... _________________ Terk-i Mesken... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
torniquet

|
Tarih: Pzr 16.03.2008 16:13 Mesaj konusu: |
|
|
| selamlar.....sümer2. sokak güvenpark dolmuş duraklarının arkasındaki kumrular sokağın devamında kumruları kesen sokaklardan biri ....şöyle ki; izmir caddesi var ( otobüs firmeları olan yer ) ondan sonra menekşe sonra da sümer 2 geliyor...tarif uzun ama dolmuş duraklarından 5 dakikalıkyol falan yürünüyor...Sümer 2 de 33 no lu apartmanın alt katına inen kapı ( Apartman kapısının yanındaki kapıdan aşşağı iniliyor )...bulamazsanız arayın bulunduğunuz yerden tarif edelim, telefon numaramız..2323868 |
|
| Başa dön |
|
 |
torniquet

|
Tarih: Pts 21.04.2008 14:34 Mesaj konusu: |
|
|
| Yönetici Uyarısı: Mesaj silinmiştir. Tamamı bold, italik, büyük karakterde ya da renkli yazmak Forum Kurallarına aykırıdır.Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz. |
|
| Başa dön |
|
 |
edizkralll

|
Tarih: Cmt 26.04.2008 22:33 Mesaj konusu: |
|
|
| gitmedim ama gitarist olarak baktım ekipmana amfiler ve yerleşimleri iyi değil gibi geldi.amfiler yükseltilebilir biraz,tercihen kafa+kabin iyi olur.MG serisi de zaten vasat derece amfilerdir valvestate yada jcm tercih edilebilir bu sekilde cok daha iyi bir stüdyo olabilir... |
|
| Başa dön |
|
 |
studyodream

|
Tarih: Pts 28.04.2008 11:43 Mesaj konusu: |
|
|
Siz stüdyonun sahibi misiniz hellkoray ?
Çünkü benim arkadaşımın açtığı stüdyomu tanıtan yazı silinmişti modlar tarafından! |
|
| Başa dön |
|
 |
Me_ThuS "Müziktek" Mod

|
Tarih: Pts 28.04.2008 18:46 Mesaj konusu: |
|
|
Stüdyonun sahibi hellkoray değil tourniquet isimli kullanıcıdır. Eğer mod'larla ilgili bir sıkıntınız varsa direk olarak bize iletebilirsiniz. _________________ Mustafa-I\'m just a soul...
Satılık Joemeek Jm27 Condenser,Nady Rack Compressor\\Gate
http://www.turkrock.com/ftopic85191.html |
|
| Başa dön |
|
 |
pearlhunter

|
Tarih: Prş 17.07.2008 12:09 Mesaj konusu: |
|
|
| studyodream demiş ki: | Siz stüdyonun sahibi misiniz hellkoray ?
Çünkü benim arkadaşımın açtığı stüdyomu tanıtan yazı silinmişti modlar tarafından! |
kendine yeni bi topic açabilirsin,yöneticileri kutluyorum  |
|
| Başa dön |
|
 |
pearlhunter

|
Tarih: Prş 17.07.2008 12:14 Mesaj konusu: |
|
|
| edizkralll demiş ki: | | gitmedim ama gitarist olarak baktım ekipmana amfiler ve yerleşimleri iyi değil gibi geldi.amfiler yükseltilebilir biraz,tercihen kafa+kabin iyi olur.MG serisi de zaten vasat derece amfilerdir valvestate yada jcm tercih edilebilir bu sekilde cok daha iyi bir stüdyo olabilir... |
gitmeden yaptığın bu yorumlar cok komik olmuş.cok cesur bi bilinçsizlikle yazmışsın.ayrıca gitar amfileri yükseltilmiş. |
|
| Başa dön |
|
 |
|