Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Olympos Music Fest'08 - Mtv Alternative Nation
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Olympos Music Fest'08 - Mtv Alternative Nation

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
indokan

MesajTarih: Sal 15.04.2008 0:39    Mesaj konusu: Olympos Music Fest'08 - Mtv Alternative Nation Alıntıyla Cevap Ver

Antalya/Olmypos 2000 yıllık tarihinin en büyük müzik festivaline hazırlık yapıyor. Tüm Dünya’nın bildiği, gelenin vazgeçemediği Olympos’ta 16-19 Mayıs 2008 tarihleri arasında, farklı şehirlerden üniversite öğrencilerinin katılımıyla kamp alanında konaklamalı olarak düzenlenecek festivalde 3 gün boyunca grupların performanslarını canlı olarak izleyebileceksiniz.

Dünyaca bilinen, sayısız ödüller kazanmış Antik Likya’nın başkenti Olmypos’ta 200 dönüm alanda kurulu Babylon Town’da müziğin yanısıra harika tatil yapma fırsatı bulacaksınız. Yaklaşık 20 grubun sahne alacağı festivalde 3 gün boyunca 3000 metrelik sahil şeridinde denize gime, trekking, kano, açık hava sineması, bisiklet yarışları, tırmanma duvarları, Paint ball, bungee jumping, Kanyon Turu, Tekne Turları gibi sayısız aktivitelerden yararlanma şansı bulacaksınız.

Festival’da sahne alması kesinleşen ilk gruplar;

Gevende
Dorian
Ayyuka
110
Direc-t
Makine
Kreş
Catafalque
Nükleer Başlıklı Kız
Revolters
Rakı
Hariçten Gazelciler
Ofisboyz
Rectifier
PsychoPop
Yolgezer
Jetone
Yeni Harman
ve daha fazlası…

Canlı performanslar sonrası Peyote Dj Set performansını gösterecektir.

Sınırlı sayıda kombine+kamp ve günlük biletler Biletix satış noktalarında…

http://www.olymposmusicfest.com/
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zibi_digibi

MesajTarih: Prş 17.04.2008 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

okul zamanı biraz zor olacak ya.
manyakk

MesajTarih: Çrş 23.04.2008 12:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Orada Olucam

www.myspace.com/manyakband Kişisel
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
saygin_ozdemir

MesajTarih: Pzr 27.04.2008 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ayıptır sorması daha kötü bir tarih yokmuydu ki? lise tayfanın okulları oldugu lise 3 ve mezunların yumurta kapıya dayanma dönemi oldugu.Çogu üninin final dönemi... gelen olursa akdenizden gelir yani....
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Nymphetamine_e

MesajTarih: Pzr 27.04.2008 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bencede yanlızca Olimpos çevresine hitap eden bir festival olmuş. Çok kötü bir tarih Evil or Very Mad
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
saygin_ozdemir

MesajTarih: Pts 28.04.2008 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bıde beni düşün yanıbaşımda ama gidemiyorum festivalden -3 gün sona öss var Very Happy ve kimseninde bu riski göze alıcagınıda sanmıyorum... yumurta şimdiden başgösterdi bile ki mayıs sonunda ...... artı böyle düşünülmeden yapılmıs fest.ler antalyaya yarardan çok zarar sağlıyor adamlar gelicek bakıcak antalyada kitle yok sonra bir daha gelmek istemiyecekler 15 nisanda açılan bir başlıkta ben sadece bır tane "ok gelıyorum" yazısı goruyorum ki kimse kaale bile almamış....
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
forsytia

MesajTarih: Pts 28.04.2008 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

akdeniz üni. çoğu orda olcak benim bildiğim, bizim final sonrasına denk geliyor fest. .ayrıca c.tesi günü konserleri süper. fiyatta acayip ucuz.
Başa dön
hayko-vampir

MesajTarih: Pts 21.07.2008 0:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

olympos müzik festivaline gittim ve hepsinede baktım
beğendiklerim nükleer başlıklı kız,gevende,dırec-t, gevende ve jetone
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız