Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Etkinliklerdeki bu başlık neden kilitlendi?
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Etkinliklerdeki bu başlık neden kilitlendi?

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
istanblues

MesajTarih: Pzr 27.04.2008 0:54    Mesaj konusu: Etkinliklerdeki bu başlık neden kilitlendi? Alıntıyla Cevap Ver

http://turkrock.com/ftopic86085.html

Kurallara uygun açıldığını düşünüyordum. Hatta 10 gündür aktif bir şekilde duruyordu. Ama baktım az önce hiçbir açıklama yapılmadan kilitlenmiş. Kim tarafından neden kilitlendiği konusunda beni aydınlatırsanız sevinirim?

Saygılar..
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
kingofloss__

MesajTarih: Pzr 27.04.2008 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben kilitledim.On gün önce açılmış ama yeni farkettim.

Kapatılma nedeni http://turkrock.com/ftopic12114.html burada yazmaktadır.

İnsanlar tartışamasın falan diye kapatılmadı yani,kural böyle,uygulamak zorundayız.
istanblues

MesajTarih: Pzr 27.04.2008 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

SwaLLoweD, o başlıkta demiş ki;

Alıntı:
Lütfen bar programlarınızı, yada herhangi bir sanatçımızın bir şehirde verdiği konseri buraya yazmayınız. Bu bölümde, festival, parti gibi etkinlikler ve ülkemize nadir geldikleri için, yabancı grupların ülkemizdeki konserleri ile ilgili başlıklar açılabilir.

Benim gönderdiğim etkinlik ne bar programı ne de herhangi bir sanatçının bir şehirde verdiği etkinlik. Bu bölümde festival parti gibi etkinlikleri demiş, e bizim kide parti etkinliği.. Yani başlığı dinleyici değilde konseri düzenleyen açtığı için mi kilitlendi?

Ayrıca sen de demişsin ki;

Alıntı:
Festival,toplu etkinlik ve yurtdışı gruplarının etkinlikleri bu forumda bildirilmelidir.

Benim gönderdiğim etkinlik zaten bir "toplu etkinlik" yani tek yapılcak bir etkinlik..

Ayrıca seninde bildiğin üzere bu sitede etkinlik ajandası çalışmıyor.. Bir tane etkinlik gösterebilirmisin oradan?

Yeni başlık açtım, kitlemeyin lütfen.. İyi günler..

En son istanblues tarafından Pzr 27.04.2008 11:01 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
kingofloss__

MesajTarih: Pzr 27.04.2008 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bunu yöneticilere danış o zaman,benim yapabileceğim birşey yok.Benden yapmamı istedikleri şey bu...
istanblues

MesajTarih: Pzr 27.04.2008 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sen yanlış karar vermiş olmayasın, topu yöneticilere atmana gerek yok.

Yeni başlık açtım, o zaman bir yöneticinin gelip bir açıklama yapana kadar kitleme..

İYi günler..
futurist
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

MesajTarih: Pts 28.04.2008 11:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Etkinlik takvimi şu an için çalışmadığından ilgili başlığın yeri uygundur.

http://www.domat.gen.tr
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Turkrock.Com hakkında Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız