Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - ANK:MSI RX2600XT 512MB, SPARKLE 8600GT 512 Ekran kartları
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

ANK:MSI RX2600XT 512MB, SPARKLE 8600GT 512 Ekran kartları

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ilteris

MesajTarih: Pts 31.03.2008 10:22    Mesaj konusu: ANK:MSI RX2600XT 512MB, SPARKLE 8600GT 512 Ekran kartları Alıntıyla Cevap Ver

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=29263

Ürün linktekinin aynısı, zaten vatan bilgisayardan almıştım ilk çıktığında, fiyatı 149$+ kdv idi. 5 Aydır kullanıyorum ve hiç bir sorun yaşamadım. Son derece stabil çalışan ve performanslı bir kart.

512 MB GDDR3 Bellek
Tamamen sessiz ve verimli bir soğutma sağlayan heat pipe soğutma sistemi. (En büyük tercih sebebim idi, zira fanlı bir 2600xt kart ile karşılaştırma şansım oldu, fan gürültüsünden kafayı yersiniz, hele ki pc de kayıt ile falan uğraşıyorsanız süper bi çözüm. Performansında en ufak bi düşüş yok. 1 saat oyun oynayıp kartı söktüğümde hala elle tutulabilir bir sıcaklıkta idi. )

Bu aleti 350 watt power supply ile kullandım, hiç bir problem yaratmadı. 8800gts gibi kartları kullanmak için en az 430 watt gerekiyor. O açıdan da yeni oyunları oynayabilmek için son derece ekonomik bir kart.

Satma nedenime gelince, Geforce 8800gt ya da üzeri bir kart almak istiyorum. Bu kartın yapabileceklerine gelince, Crysis, Call of Duty 4, Assasin's creed gibi oyunları medium - high ayarlarda oynayabilirsiniz (işlemcinizin iyi olması gerekli tabi).

Fiyata gelince, şu anki fiyatı 120$ + kdv ~= 182 YTL
140 YTL istiyorum. Pazarlık yok, Takas için ilanın devamında yazdığım şeyler ile takaslanabilir.

Ürünün kutusu, faturası ve tüm kutu içeriği mevcut.

Alıcıya stabil çalışması konusunda %100 garanti veriyorum, bir sorun yaşanması durumunda iade alırım.

Satılıklara bugün garantiden gelen kutusu açılmamış sıfır Sparkle 8600 GT Ekran kartı ekliyorum. 2 kere servise gönderdim kartı. En sonunda pixel shader ünitesinde arıza olduğunu kabul edip yenisi ile değiştirdiler.

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=31423

özelliklerine burdan bakabilirsiniz. Kart sıfırdır. Vatan bilgisayar faturası ve garantisi duruyor.
Fiyat olarak 120 YTL istiyorum.

Kartlardan biri satıldığı zaman diğerini satıştan çekeceğim.

iletişim: ilterocal@hotmail.com (MSN) lütfen kart için eklediğinizi belirtin...

En son ilteris tarafından Cmt 26.04.2008 14:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
leonjohancool

MesajTarih: Pts 31.03.2008 10:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bende HIS ATI Radeon HD2600 PROSilencer var. Bu kartla denk sayılırlar. Dx9 ile Call of Duty 4 ve Assassin's Creed'i 19'' Wide Screen LCD ekranda 1440 x 900 çözünürlükte bütün detayları en sona alarak iyi bir performansta oynayabiliyorum (normal ati driver'ı ile bunu yapmak mümkün değil internetten atinin custom driverlarını bulursanız kartların gerçekten çok daha iyi performans verdiğini göreceksiniz) ilteris'inde dediği gibi işlemcinizin iyi olması gerek tabiiki Smile Bu yüzden bence iyi bir tercih olacaktır.
jacksonke1

MesajTarih: Pts 31.03.2008 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet gercekten güzel kart, performans testlerin cok iyi sonuclar vermiş ... Sessiz calısma olayı gercekten iyi, benim kartın fanı hayvan gibi ses cıkartıyor, sessiz bir oda gerekli gitar calmak icin.
İyi satislar .

Jackson Dk2 Eds - Marshall Vs30R - Pod 2.0
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ilteris

MesajTarih: Pts 31.03.2008 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Pro modelinden daha hızlı bir işlemci var bu alette XT modeli olduğu için. ATI nin driverlarından dolayı kart gerçek performansını gösteremiyor. 8600gt daha kötü bi kart olmasına rağmen bazı oyunlarda sırf oyunlar NVIDIA ya optimize yazdıldığından dolayı bu kartla aynı performansı gösteriyor.

leonjohancool bu bahsettiğin driverları nerden bulabiliriz? Eğer ki performansta artış sağlarsa satmaktan vazgeçebilirim Very Happy Şu anda World of Warcraft a gelen yeni patchdeki yeni haritada 20fps ye kadar düştüm, değiştmek istememin tek nedeni bu Smile Eğer ki tekrar 30 lara çıkarsam bir süre daha kullanırım bu kartı

En son ilteris tarafından Pts 12.05.2008 9:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
leonjohancool

MesajTarih: Pts 31.03.2008 11:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

abi iş yerinde olduğum için içinde "game" geçen bütün siteler engelleniyor o yüzden link veremiyorum (hatta arayamıyorum bile Smile ) google'dan ati drivers olarak aratabilirsin, çıkacaktır. Aklımda olan tek bir tanesi http://www.omegadrivers.net/
ilteris

MesajTarih: Prş 03.04.2008 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dediğin driverları denedim, ufak da olsa FPS artışı oldu.... 8800gt almış bulunuyorum bu arada Very Happy
Başa dön
acatalepsyst

MesajTarih: Cum 04.04.2008 0:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

GeForce 9800 GX2 sini duyurdu. Keşke ondan alsaydnız dicem ama cidden 8800 şu zamanda çook yeterli/aşmış bir kart. Hayırlı olsun
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ilteris

MesajTarih: Cum 04.04.2008 22:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dediğin kart 800 dolar benim aldığım 262 $Smile 9800x2 için bi de 150$lık power supply almak lazım Smile Zaten öyle bi kart için de Quad Core bi işlemci lazım yoksa işlemci kartın performansını keser Smile
Başa dön
ilteris

MesajTarih: Pts 07.04.2008 20:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Takas opsiyonu eklenmiştir.

İlgilendiğim aletler:

-Behringer V-Amp2 (Bass ya da Gitar versiyonu farketmez)

- DVB Destekli TV kartı

- 150 - 200 ytl aralığındaki strat - telecaster gitarlar

- Yine aynı değerde Elektro Akustik Gitarlar

Artısı eksisi konuşulur. Ankara içi alışverişte kapınıza kadar gelebilirim.
Başa dön
ilteris

MesajTarih: Cmt 26.04.2008 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Satılık bir ekran kartı daha eklendi... İlk mesajda bilgiler...
Başa dön
ilteris

MesajTarih: Pts 12.05.2008 9:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

MSI 130 YTL, Sparkle 110 YTL olmuştur.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız