Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Joe Lynn Turner
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Joe Lynn Turner
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Çrş 23.04.2008 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Eyvallah Wink
Youtube'dan medet umacagim o halde Razz

Bir de konser Odtu'de degil de saklikent'te olsaydi keske. Senlik/panayir alaninda rock konseri bana pek cekici gelmiyor. İp atlayanlar, gobek atanlar bi yanda kafa sallayip TÖRNIIIIR diye bagaranlar bi yanda. Hem sahneye sıfır da olmuyoruz, uzak kaliyoruz. Konser salonunda basbasa kaliyoruz, daha etkili oluyor kanımca.

Sunstorm yorumlarina da katiliyorum, tekrar ediyorum ilk 4 sarki cok tehlikeli olur Twisted Evil
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
panik_431

MesajTarih: Çrş 23.04.2008 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Keşke Sivas'a gelseler. 2006 yılında Kayseri'ye geldiler, stajım olduğu için kaçırdım. Sad
disturbed_one

MesajTarih: Çrş 23.04.2008 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dünki programda Smoke On The Water ve Burn çalındı...Ayrıca Joe Lynn Turner'ın çok ilginç tavırları vardı,artık rockstarlığı da aşmış kendisi...Yaş problemi var zannediyorum.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
long_john_silver
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Çrş 23.04.2008 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

turner ile en anlamsız gelen nokta bu. niye burn ve smoke çalıyor ki.. ona ne?? gitsin kendi dönemindeki rainbow ve dp döneminden çalsın. utanmasa breaking the law falan da çalacak adam.

konserine gideceğim ama bu gibi kompleksli tavırlarından dolayı sevmiyorum adamı. üç tane rainbow, bir tane deep purple bir tane de malmsteen albümünde söylemiş, gidiyor kendisi ile ilgisi olmayan kadroların parçalarını çalıyor. karaktersiz adam..
enchant
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Prş 24.04.2008 2:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben kendi adıma burn ve smoke on the water'ı turner'dan da dinlemek isterim. çünkü adam taş gibi undercover 1-2 yi çıkardı ki bütün şarkıları nefis söylüyor. hatta son zamanlarda fool for your lovin' i sadece turner'dan dinler oldum. adamın yorumu çok farklı. tabii herkesin düşüncesi de farklı ama bence böyle.
rock için turner kadar çalışan çabalayan çok az isim vardır. adamın çalışmadığı hard rock müzisyeni yok gibi. şimdi de vinnie appice ile cover şarkılar söylüyor ve insanlar çok beğeniyor haliyle. turner'ın da olayı bu. solo albümleri ve projeleri bitirdikten sonra kendini bu sulara veriyor ki bence çok doğal. tabii ondan bir kings of dreams veya daha başka çalışmaları dinkemek isteriz ama sadece fanları biliyor o şarkıları. kendisi de konsere gelen herkesi memnun etmek istediğinden bilinen şarkılara yer veriyor. şöyle bir keep tonight çalsa sunstorm'dan insanlar bön bön bakacaklar bu ne diye. türkiye'de...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
long_john_silver
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Prş 24.04.2008 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

valla ben turner'ın bu pişkin ve cepten yiyen tavrı doğrultusunda aşağıdaki setlisti bekliyorum konserinde:

ace of spades
prowler
here I go again
thunderstruck
black dog
enter sandman
jump
sweet home alabama
hysteria
enchant
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Prş 24.04.2008 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

valla hepsini turner'dan dinlemekten zevk duyarım kendi adıma. çünkü adam yorumcu. bu konuda pek katı düşünemiyorum. cepten yiyen de olsa geliyor o sesiyle bizi büyüleyip gidiyor ben bunu düşünüyorum.Smile
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
enchant
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Cum 25.04.2008 0:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

1. We're An American Band
2. Freedom
3. Fire And Water
4. Street Of Dreams
5. Fortunate Son
6. Vehicle
7. Hush
8. Unchained Melody
9. Chained
10. Gimme Some Lovin
11. I'm A Man
12. Thief In The Night
13. Deal With The Preacher
14. Sunshine Of Your Love

1. Lady Double Dealer
2. Helter Skelter
3. Born to Be Wild
4. Wishing Well
5. Fool for Your Loving
6. Rock and Roll Hootchie Koo
7. Boys Are Back in Town
8. Waiting for a Girl Like You
9. Movin' On
10. Race Is On
11. Lost in Hollywood
12. Mississippi Queen
13. Rock Bottom

Bence bütün şarkılar üstün bir yorumla kotarılmış ve insanlar bu şarkıları turner'dan dinlemekten zevk alıyor. yoksa bu albümler ortaya çıkmazdı.

edit:resim linki düzeltme

En son enchant tarafından Cum 25.04.2008 0:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Cum 25.04.2008 0:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Oh oh oh.. baba iş başında gene. Kendi parcalarini bile ikinci plana atip, baska parcalar yorumlayarak uzerine bir de album cikariyorsa, konserlerinde eski gruplarinda kendine ait parcalarin yani sira kendi olmadan ki diger hit parcalardan da bolca soyluyorsa; bu Joe Lynn Turner'in ne kadar komplekssiz bir muzisyen oldugunun kanitidir. Dahası butun bu parcalari zevk alarak soyluyo oldugu icin "müzisyen" sifatini ne kadar hakli bir sekilde tasidigina da istirak eder.

Kaldi ki Turner her roportajinda eski, tek odali dairesinden bugunlere gelisini hep hatirladigini, asla rockstar tavirlarinda bulunup, narsistce yaklasimlarda olmadigini hep dile getirir. (Ritchie sagolsun Wink )
enchant
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Cum 25.04.2008 0:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yukarıdaki albümleri ve şarkıları dinleyin, birisi olmamışsa tamam dieceğim. ama hepsi gayet iyi müzisyenlerle kotarılmış gerçek cover albümleridir. bana bir fool for your lovin'i whitesnake'den değil turner dinletiyorsa, bir lady double dealer'ı coverdale değil yine turner dinletiyorsa (ne vahşi olmuş şarkı öyle) yine yine born to be wild'ı steppenwolf'dan değil turner'dan dinliyorsam ve kendi yorumlarını katıyorsa bu iş olmuş demektir. bence doğru yolda...Smile geçen konser sonrası elini sımsıkı sıkmıştım, bu sefer yaptıkları için teşekkür edeceğim.
panik_431

MesajTarih: Cmt 26.04.2008 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

K_r_m demiş ki:
Eyvallah Wink
Youtube'dan medet umacagim o halde Razz

Bir de konser Odtu'de degil de saklikent'te olsaydi keske. Senlik/panayir alaninda rock konseri bana pek cekici gelmiyor. İp atlayanlar, gobek atanlar bi yanda kafa sallayip TÖRNIIIIR diye bagaranlar bi yanda. Hem sahneye sıfır da olmuyoruz, uzak kaliyoruz. Konser salonunda basbasa kaliyoruz, daha etkili oluyor kanımca.

Sunstorm yorumlarina da katiliyorum, tekrar ediyorum ilk 4 sarki cok tehlikeli olur Twisted Evil

Videolar Youtubeye düşmüş:

Cem Köksal&Joe Lynn Smoke On The Water 22.04.2008
http://www.youtube.com/watch?v=teIIcQWk4_Q&feature=related

Cem Köksal&Joe Lynn Turner Burn 22.04.2008
http://www.youtube.com/watch?v=VIbvTEOjgJ0&feature=related

Keşke Slaves & Masters albümünden de parça çalsalardı.
Başa dön
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Pzr 27.04.2008 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

panik_431 demiş ki:

Videolar Youtubeye düşmüş:

Cem Köksal&Joe Lynn Smoke On The Water 22.04.2008
http://www.youtube.com/watch?v=teIIcQWk4_Q&feature=related

Cem Köksal&Joe Lynn Turner Burn 22.04.2008
http://www.youtube.com/watch?v=VIbvTEOjgJ0&feature=related

Keşke Slaves & Masters albümünden de parça çalsalardı.

Bu super oldu iste, tesekkur ederim Smile
Videolardaki programda calan grubun klavyecisi umarim Ankara konserinde yer alir. Zira gecen sene calan klavyeci tatmin etmemisti. Bu 'amca' ise Smoke On The Water ve Burn'deki sololari ve parca icindeki calisiyla gayet tatminkar ve orjinaline yakin duruyor. Ozlem Tekin de Türkiye'de rock muzik icra ederken aldigi hazın en fazlasini o programda almisa benziyor. Zira bir dakika olsun (ki kendisi de Joe fanı dogaldir) yerinde duramayip kosturup duruyor, parcalara eslik ediyor.

Turner babanın ise sesi hala yerinde. Konser oncesi izlemek guzel, ne haldeymis gorduk. Degisen bi sey yok saçlar hala favori durumda Laughing Cigliklar da yerinde. Bizi guzel bi konser bekliyo kesinlikle Wink
Başa dön
panik_431

MesajTarih: Pzr 27.04.2008 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Rica ederim. Smile İnşallah Sivas'a da gelirler de, bizde tanık oluruz o çığılıklara. Smile
\m/
panik_431

MesajTarih: Sal 29.04.2008 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Cem Köksal feat John Lynn Turner, İstanbul konserinden görüntüler buldum:

Playist'de şu şekildeymiş:

Set Me Free
Blood On Blood
windind road
smoke on the water
ı surrender
burn
Stormbringer (Konuk; Gür AKAD http://www.youtube.com/watch?v=P-NrDBQaK_M )
Perfect Stranger
Dreams
Earth quake
Long Live Rock N' Roll
.............
Azğımın suyu aktı.

not: resimler ve playist alındır.
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Sal 29.04.2008 20:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Baba converse'e gecmis, gecen sene siyah bi nike vardi ayaginda Very Happy

- Konsere 3 parca Cem ile baslamak buyuk hata bence. Cunku oraya gelenlerin neredeyse tamami Turner oldugu icin geliyorlar, dahasi Turner'a geliyorlar. Dolayisi ile seyirciyi anında fisekleyip cosmaya hazirlamaya yetmeyecektir. Ama kendi bilecekleri is tabi.
- Hani Rainbow'lar? Dio'ya gerek yok kendi doneminden soylese gayet saglam olur zaten. I Surrender ile yetinecegiz artik.
- Stormbringer'da davul neler yapiyo oyle anlamadim. Gitti gitti geldi sarki, yanlislar havada ucustu. Umarim Ankara'da adam akıllı calar.

Paylasim icin tesekkur ederim Smile
long_john_silver
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Sal 29.04.2008 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu setlist'le geliyorsa ben almayayım. nerde kendi parçaları???? sadece I surrender var. smoke on the water'ı deep purple'dan, burn'ü david coverdale'den, long live rock'n roll'u da dio'dan dinledim. yani kendi sahiplerinden. bu adamdan dinlemem için bir neden yok.

kendi parçalarını çalmıyorsa ben yokum.
panik_431

MesajTarih: Sal 29.04.2008 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben hala Slaves & Masters albümünden neden parça söylemediğini çok merak ediyorum.
enchant
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Sal 29.04.2008 23:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

panik_431 demiş ki:
Ben hala Slaves & Masters albümünden neden parça söylemediğini çok merak ediyorum.

sen çok yaşa. o albüm deep purple tarihinin en anlaşılmaz en bilinmez gizemli albümlerinden birisi, bence bir klasik. oradaki vokaller dehşet, şarkılar keza öyle, blackmore'un soloları arıza, caz soloları bile atmaya kalkışmış. o albümle ilgili sadece bir konser kaydı var, onu da K_r_m biliyor. süper bir konser ama niye o albümden söylemiyor sanırım pek bilinmediğinden. en fazla love conquers all'u söylese yeter. tabii king of dreams, the cut runs deep, fortunateller de fena olmazdı. Smile
panik_431

MesajTarih: Çrş 30.04.2008 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

enchant demiş ki:
panik_431 demiş ki:

sen çok yaşa. o albüm deep purple tarihinin en anlaşılmaz en bilinmez gizemli albümlerinden birisi, bence bir klasik. oradaki vokaller dehşet, şarkılar keza öyle, blackmore'un soloları arıza, caz soloları bile atmaya kalkışmış. o albümle ilgili sadece bir konser kaydı var, onu da K_r_m biliyor. süper bir konser ama niye o albümden söylemiyor sanırım pek bilinmediğinden. en fazla love conquers all'u söylese yeter. tabii king of dreams, the cut runs deep, fortunateller de fena olmazdı. Smile

Yani... insanın kendi vokal yaptığı albümden parça söylememesi çok saçma geliyor bana. Confused
Başa dön
didi_in_chains

MesajTarih: Çrş 30.04.2008 18:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kendisi 22 Nisan günü Kemancı'da Delikasap gecesinde sahneye çıkarak bizleri çok mutlu etti.Murat Net ve Ogün Sanlısoy'la beraber yaklaşık 3-4 parça söyledi.

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Sonraki
10. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız