| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Clickboy

|
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Royal_Flush

|
Tarih: Cum 25.04.2008 21:18 Mesaj konusu: |
|
|
bende de bir warlock var, sivri yerleri haşat tabi (: gitar siyahsa elektrik bandı şahane çözüm bence, hem olası vuruklardan da koruyor aleti. oje ve ince fırçayla cila da fena sonuç vermiyor. in oje we trust! _________________ Ekipmanım: Vic Firth 5A Classic, Vic Firth Steel Jazz Brush, NOVA 7A, Papatya desenli havlu, 1.5L Su
SATILIK Poker Chip Set
Özgün |
|
| Başa dön |
|
 |
Royal_Flush

|
Tarih: Cum 25.04.2008 21:19 Mesaj konusu: |
|
|
alım satıma da ilan verdim ama, bir zamanlar forumda vinyl sticker basan arkadaşlar vardı, hala yapıyorlarsa iletişime geçmek istiyorum. _________________ Ekipmanım: Vic Firth 5A Classic, Vic Firth Steel Jazz Brush, NOVA 7A, Papatya desenli havlu, 1.5L Su
SATILIK Poker Chip Set
Özgün |
|
| Başa dön |
|
 |
Balrog_burn

|
Tarih: Cum 25.04.2008 22:34 Mesaj konusu: |
|
|
Sitelerde ararken yada baktiginiz diger yerlerde falan hiç SPAWN Stickerına rastladınızmı acaba göreniniz varmı? _________________ Boramir:Bu yeni şeytanlıkta neyinnesi. Gandalf:Kadim dünyadan eski bir iblis.Bu düşman hepimizi aşar.Koşun!
Bon Jovı Fan Club www.bonjoviturkey.com |
|
| Başa dön |
|
 |
jacksonke1

|
Tarih: Cum 25.04.2008 23:09 Mesaj konusu: |
|
|
Gigbagime yapıştırmak icin, biraz büyükçe bir jackson stickerı nerden bulabilirm ?  _________________ Jackson DK2-Eds - Marshall Vs30R - POD 2.0
"God save The Queen" |
|
| Başa dön |
|
 |
Clickboy

|
|
| Başa dön |
|
 |
RR22 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 25.04.2008 23:48 Mesaj konusu: |
|
|
bende bi gitar daha alcam böyle denemeler için:D çok deli fikirlerim var _________________ Schecter Diamond Series C-1 Hellreiser Black Chery... emgx2 |
|
| Başa dön |
|
 |
assault

|
Tarih: Cmt 26.04.2008 12:36 Mesaj konusu: |
|
|
| RR22 demiş ki: | | bende bi gitar daha alcam böyle denemeler için:D çok deli fikirlerim var |
Türkiyede o fikirleri hayata geçirmek çok zor  |
|
| Başa dön |
|
 |
RR22 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 26.04.2008 20:39 Mesaj konusu: |
|
|
geçiririz hocam:D bi kolpadan solak gitar bulmak lazım alanı geniş olan:D 2-3 aya feci bi şekil olr  _________________ Schecter Diamond Series C-1 Hellreiser Black Chery... emgx2 |
|
| Başa dön |
|
 |
gothic_dreams

Kayıt: Jun 08, 2006 Mesajlar: 180 Nerden: kazıklı voyvoda nın yanından
|
Tarih: Cmt 26.04.2008 23:39 Mesaj konusu: |
|
|
bnim bass da marilyn ın ve twggy nin air brushları var en ıyı cozum air brush sanırım bu konuda _________________ hiç...hiçbirşey..hiçkimse... derinlikler.. dibi görünmeyen magralar..metruk evler..pejmürde giyinmiş insanlar.. |
|
| Başa dön |
|
 |
saldiray_abi

|
Tarih: Pzr 27.04.2008 11:07 Mesaj konusu: |
|
|
| raistlin17 demiş ki: | Gitari ''pickguard"li olan arkadaslara bir onerim var.Zamaninda kendim yaptim ama simdi bulamiyorum resimleri...
Bir yerlerden seffaf pickguard satin alabilir veya kestirebilirsiniz.Daha sonra uygulamak istediginiz grafik,desen,sekil vs'yi pickguardin altina ozenli bir sekilde uygularsiniz.Daha sonra da stickerim sokuldu,boyam bozuldu vs gibi dertleriniz olmaz.Desenli pickguardlar var ne gerek var boyle bir seye diyebilirsiniz ama gel de bul onlardan Turkiye'de :)Hem bu sekilde siz istediginiz deseni ya da sekli uygulayabilirsiniz.Plexiglass satan ve kesim yatan atolyeler var onlara seffaf pickguard kestirebilirsiniz.Hatta H-S-H dizilimli arayan varsa bende bir tane mevcut  |
seffaf pickguard olayını biraz daha açabilirmisin. ben pickguardın rengini değiştirmek için her şeyi yaptım ama hiç biri kalıcı olmadı. malesef gitarım için uyugun pikguardı da bir türlü bulamadım. bütün ankarayı gezdim. |
|
| Başa dön |
|
 |
assault

|
Tarih: Pzr 27.04.2008 12:59 Mesaj konusu: |
|
|
| RR22 demiş ki: | geçiririz hocam:D bi kolpadan solak gitar bulmak lazım alanı geniş olan:D 2-3 aya feci bi şekil olr  |
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Clickboy

|
|
| Başa dön |
|
 |
baran_16

|
Tarih: Sal 29.04.2008 16:36 Mesaj konusu: |
|
|
| gitareın sivri köşesindeki boya kalkmasını kendim halletmek istemiyorum iyi bi luitherin halletmesini istiyorum..ankarada boya işiyle uğraşan bi luither varmı?? |
|
| Başa dön |
|
 |
METMETALLICA

|
Tarih: Sal 06.05.2008 13:26 Mesaj konusu: |
|
|
Elektro Gitarıma poster yapıştırmak istiyorum.
Bu posteri nasıl yapıştırılabilir? Gövde'ye zarar vermemesini istiyorum.
Bu gitarın siyah rengini düşünelim tabi. |
|
| Başa dön |
|
 |
Royal_Flush

|
Tarih: Cum 09.05.2008 20:38 Mesaj konusu: |
|
|
PREDESİZ GİTAR:
fena problemlerim var. Perdesiz yapmak üzere bir klasik gitar aldım, perdeleri söktüm ettim vs fakat doldurmak için derz ve macun denememe rağmen hala boya atınca boşluklar kabak gibi çıkıyor. Dolgu malzemesi olarak uygulanması kolay bir malzeme öneriniz var mı? _________________ Ekipmanım: Vic Firth 5A Classic, Vic Firth Steel Jazz Brush, NOVA 7A, Papatya desenli havlu, 1.5L Su
SATILIK Poker Chip Set
Özgün |
|
| Başa dön |
|
 |
AllexStone

|
Tarih: Cum 09.05.2008 20:52 Mesaj konusu: |
|
|
Klavye üzerinde hiç çalışmadım ama bayağı gövde boyadım. Malum solağım ve istediğim renkte gitar bulamadağım için kendi gitarımı kendim boyama işine biraz fazla zaman ayırıp çok deneme yaptım hala da deniyorum.
Akılma gelen : Boya atınca zeminde gözle görülmesi zor da olsa engebeler varsa boya atınca bu engebeler kartopu gibi giderek büyüyüyerek belirgin hala geliyor. Acaba boya öncesi ince zımpara ile zemini pürüzsüz hale getirmekle ilgili bir problem olmuş olabilirmi? |
|
| Başa dön |
|
 |
Royal_Flush

|
Tarih: Cum 09.05.2008 21:23 Mesaj konusu: |
|
|
zımparalamaktan su topladı valla parmaklarım
hem de coarse zımpara kllanıyorum önce, sağlam kazıdım klavyeyi  _________________ Ekipmanım: Vic Firth 5A Classic, Vic Firth Steel Jazz Brush, NOVA 7A, Papatya desenli havlu, 1.5L Su
SATILIK Poker Chip Set
Özgün |
|
| Başa dön |
|
 |
AllexStone

|
Tarih: Cum 09.05.2008 21:58 Mesaj konusu: |
|
|
| Merak ettim ince su zımparası olarak kaç grid kullanıyorsunuz en ince olarak? |
|
| Başa dön |
|
 |
puppet_bloody_bath

Kayıt: Feb 19, 2008 Mesajlar: 82 Nerden: İstanbul/İçerenköy
|
Tarih: Cum 09.05.2008 22:11 Mesaj konusu: |
|
|
| AllexStone demiş ki: | Klavye üzerinde hiç çalışmadım ama bayağı gövde boyadım. Malum solağım ve istediğim renkte gitar bulamadağım için kendi gitarımı kendim boyama işine biraz fazla zaman ayırıp çok deneme yaptım hala da deniyorum.
Akılma gelen : Boya atınca zeminde gözle görülmesi zor da olsa engebeler varsa boya atınca bu engebeler kartopu gibi giderek büyüyüyerek belirgin hala geliyor. Acaba boya öncesi ince zımpara ile zemini pürüzsüz hale getirmekle ilgili bir problem olmuş olabilirmi? |
Dostum gitarı istediğin renge boyadıktan sonra hangi ciladan kac kat atıyorsun???Merak ettim de  |
|
| Başa dön |
|
 |
|