Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Beşiktaş JK-1903
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Beşiktaş JK-1903
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 226, 227, 228 ... 243, 244, 245  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Josephking_1903

MesajTarih: Pzr 20.04.2008 13:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet bayan baskette gs ile eşleşmişiz, ben de onu sonra öğrendim...
erkek baskette lig lideri 8. ile, ikinci yedinci ile eşleşme usülü ile eşleşmeler gerçekleşmiyomu?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sin-pecado

MesajTarih: Pzr 20.04.2008 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İşte o turdan sonra , 1-4 , 2-3 eşleşmeleri olacak...

antu'da yapmışlar analizi orda gördüm , lig böyle biterse , o 1 - 8 , 2-7 vs turundan sonra 1-4 , 2-3 eşleşmelerinde siz , gs ve telekom bir tarafta , bizle efes diğer tarafta...
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Pzr 20.04.2008 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

telekom ve bjk'den telekom gelir, efes-fb'den fb gelir, cillop olur yine şampiyon oluruz, bjk gelirse sıçtık Very Happy
rostocker

MesajTarih: Pzr 20.04.2008 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Valla Efes taraftarıyım,özledim şampiyonluk görmeyi.Çok ara verdik.Kahretsin ki yine Fenerbahçe'mle eşleşeceğiz gibi.
Başa dön
Cantstandya

MesajTarih: Pzr 20.04.2008 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Al işte ben de bunu anlamıyorum birader. Nasıl başka bir takımı tutabilirsin ki Fenerbahçe'li isen? Bu işte bir yanlışlık var. Olayın yeri de burası değil ama tutamadım valla kendimi yazdım.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
rostocker

MesajTarih: Pzr 20.04.2008 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Anlaşılmayacak bi şey yok birader küçüklüğümden beri efes maçları( ve fener maçları da dahil) izler takip ederim takımı,şimdi eskisi gibi vakit ayıramıyorum da.Futbolda ki gibi fanatikliğim yok basket de her takımı sever sayarım.Ama bi efes bi fener taraftarlığım vardır basket de.Rakiplerine karşı 2 takımı da desteklerim.Durumda bir yanlışlık yada anlaşılmayacak bir şey yok.Garip bir tepki vermişsin bence Cantstandya dostum.Beşiktaş'lı arkadaşlardan özür diliyorum klüple ilgisi olmayan konuşmadan ötürü.
Başa dön
Cantstandya

MesajTarih: Pzr 20.04.2008 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu bölüme yazılan her şey sonuçta taraftarlık kavramı altında yazılıyor, bu da taraftarlıkla ilgili bana ters gelen bir konuydu ve bundan bahsettim.. Garip bir tepki filan yok yani ortada.. Oradaki birader kelimesi de zaten geneldi, ortaya konuşuyoruz sonuçta, özel mesajla değil. Mesela benim de sempatimin olduğu takımlar vardır ama "... taraftarıyım" şeklinde bir cümle kurduğum anı düşünemiyorum bile.. Neyse devam..
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Josephking_1903

MesajTarih: Pzr 20.04.2008 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bir de sempati neye göre oluşuyo, bunun da konuşulması lazım bence, mesela yıllardan beri aynı semtin çocuğusundur, semtin takımına sempati duyabilirsin fakat o semtin atkısıyla formasıyla asıl tuttuğun takımın maçına gitmeye de pek anlam veremem şahsen, bence bi gönül birden fazla sevdayı kaldıramaz, bu sebepten dolayıdır ki bende senle kesinlikle aynı fikirdeyim emrah kardeşim...
kendimden örnek vericek olursam ben doğduğumdan beri aynı semtte yaşıyorum, burda doğmuşum ve burda yaşamaya devam ediyorum ve de açık söylemek gerekirse yaşadığım semtin takımı beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor (semtten birine söylesem belki linçe maruz kalabilirim Very Happy), bi üst lige çıksın, küme düşsün bana ne , benim tuttuğum takım değil ki sonuçta, her neyse bu mevzu kişisel bir mevzu, herkesin kendi bildiğine kalmış birşey ama düşünceleri belirtmektede zarar yoktur herhalde...kimse hiçbirşeyi üstüne almasın yani Smile

ulan geçen hafta oftaşı yensek liderle puan farkı olucak 3. ki daha gs-fb, trabzon-fb, sivas-gs, fb-oftaş gibi çok kritik maçlar var, şampiyonluğu bile zorlayabilirdik ama geçen hafta o isteksizlik,o arzusuzluk yıktı bizi, yıktı, ulan sanki sezonun son maçı, alacağın bir galibyet seni umutlandırmıyacak gibi oynamak ne demek, al işte böyle tutuşursun şimdi, ne diyim ki ben...
baskette bugün beykozu yenerek lig liderliğini garantiledik, baskette şampiyon olmak kadar bizi kendimize getirecek bir hadise olmaz herhalde bu sezon için...
bayan baskette dün maçı canlı canlı izledim, açıkçası pek umutlu değilim kızlardan, çok basit hatalar yapıyoruz, bundan sonra daha akıllı oynamalıyız, rakip gs, inşallah o branşta da güzel sonuçlar alırız...
Başa dön
rostocker

MesajTarih: Pzr 20.04.2008 18:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ee tabi herkesin yaklaşımı farklıdır bu tür konulara doğal olarak.Sizin yaklaşımınız da bana biraz katı geldi.Josephking gibi ben de uzun süredir(18 yıl)aynı semtte yaşarım.Ama aksine semtin takımının durumuyla ilgileniriz,maçları olur destek veririz,stada gittiğimiz de olmuştur.Sonuç olarak Emrah arkadaşımızın da dediği gibi "Neyse devam..."
Bugünkü maç için de bjk yi tebrik ederim.Rize'nin durumu baya kritik oldu.Şu cavcav'ın yada gökçek'in takımlarından birinin düşmesini daha çok isterim.
Başa dön
Josephking_1903

MesajTarih: Çrş 23.04.2008 11:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bayan baskette gs ile oynayacağımız yarı final serisi bugün başlıyor, seriye 1-1 başlıyoruz, bugün ilk maç ayhan şahenkte 17.30 da, 2. maç cumartesi günü Akatlarda...Başarılar Bayanlar...
Başa dön
Josephking_1903

MesajTarih: Çrş 23.04.2008 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

offf fena yenildik, mersin maçından sonra demiştim daha "böyle oynamaya devam edersek, gs ye kötü yeniliriz" diye, maçın kaç kaç bittiğini bile bilmiyorum, beyağa bi fark oldu, salonda 50-60 kadar falan vardık, gsliler yine her zamanki gibi durduk yere saçma sapan küfürlerle falan maçı öyle geçirdiler, cumartesi günü akatlara kaç kişi gelceğiniz bakalım, cumartesi günü dolu bir salonla, baskılı bir oyunla bu skoru derhal unutturmamız gerek, aksi takdirde tur gidiyo zaten...
Başa dön
yener

MesajTarih: Prş 24.04.2008 0:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ricardinho Al Rayyan takımına imza atmış...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Josephking_1903

MesajTarih: Cum 25.04.2008 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

öle bi takım mı var, nerenin takımıymış...
bu arada yarın Akatlarda saat 14.00 te bayan basket takımımızın gs ile olan serisinin 2. maçı var, şu anda seride durum 2-1, yarınki maçı alırsak 2-2 olucak, salonun dolması lazım...
Başa dön
rostocker

MesajTarih: Cum 25.04.2008 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Katar ligi takımlarından sanırım
Başa dön
Wayfaerer

MesajTarih: Cmt 26.04.2008 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ulan bu yönetim bi tane doğru düzgün yabancı transfer yapamayacakmı
Başa dön
Josephking_1903

MesajTarih: Cmt 26.04.2008 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bursalılar stadın dışarıya çıkarılacağına, yöneticilerinin bulunduğu tribüne gönderildi, biz aynı şeyi yapsak coblar havada uçuşup, tekme tokat stad dışına çıkarırlardı...
hayır yarın öbür gün, yine başlıcaklar osuruktan teyyare "stad bastık" hikayelere, kale arkasına, çıkışa yakın yere oturup, çoluk çocuğa saldırmakla gurur duycaksanız alın duyun, ayrıca niye kendi formalarınızı giymediniz, neyse fazla muhattap olmaya gerek yok...
Başa dön
rostocker

MesajTarih: Cmt 26.04.2008 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sadece bu maç için söylemiyorum ama ben bu deplasman seyircisi içeriye almama muhabbetini anlamıyorum.Kardeşim o da takımına destek vermek maçı izlemek istiyor.Ama sen emniyet ve federasyon olarak hayır maça giremez diyosun,böyle olaylara da zemin hazırlıyorsun.Sen emniyet olarak güvenliği sağlayacaksın,olay çıkmasına izin vermeyeceksin ,senin görevin bu.Yok ben o güvenliği sağlayamam diyorsan da hem taraftarları maç izleme zevkinden mahrum bırakıyorsun hem de olaylara zemin hazırlıyorsun.Ligimizde tansiyonu yüksek maçlarımız var ama her maçta bu sekilde uygulama ile olaylar çözülemez diye düşünüyorum.
Başa dön
Josephking_1903

MesajTarih: Cmt 26.04.2008 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

deplasman tarafının stada alınmamasının çözüm olmadığı aşikar zaten, bu uygulama devam ettikçe bu gibi şeyler her zaman taraflara cazip gelicek, yasak delinmeye çalışılacak ve bu husumetin varlığı hiçbir zaman unutulmayacak...
bursalıların kendi kendilerine çıkardıkları bu düşmanlığı bazı Beşiktaşlıların aşırı şekilde önemseyip atmosferi ve temposu çok yüksek bir maçmış gibi algılamalarına da anlam veremiyom, normal bir lig maçı kardeşim, derbi değil bişey değil, bu yüzden bursaspor maçlarına ayrı bir şekilde hazırlanılması ve bu yasakların bir an önce son bulması lazım...
Başa dön
yener

MesajTarih: Pzr 27.04.2008 21:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kendi formaları ile gelselermiş stada çok güzel ağırlardık biz onları adana'da ...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Wayfaerer

MesajTarih: Pts 28.04.2008 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

basketbolda banvitle eşleşdik zaten 1-0 önde başlıyoruz 3-0 la süpürürüz banviti Very Happy
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Spor Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 226, 227, 228 ... 243, 244, 245  Sonraki
227. sayfa (Toplam 245 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız