| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
gabriyeli

|
Tarih: Pts 21.04.2008 14:40 Mesaj konusu: |
|
|
Hayır birde o tembel popomu ancak kaldırdım yoksa bi 3 ay falan daha bekleriz bir sonraki için  _________________ Yoğun İstek Üzerine Burdayım |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
manicdepresif-immo

Kayıt: Oct 01, 2007 Mesajlar: 97 Nerden: Çomo Lungma Himal
|
Tarih: Pts 21.04.2008 14:52 Mesaj konusu: |
|
|
| gabriyeli demiş ki: | Hayır birde o tembel popomu ancak kaldırdım yoksa bi 3 ay falan daha bekleriz bir sonraki için  |
tamam işte bu cumartesi sabahlıyoruz abicim bu kadar
katılmak isteyenler gelin sizde çekinmeyin... _________________ Kendimi Bulduğum Heryerdeyim...
www.fotografkulubu.org |
|
| Başa dön |
|
 |
gorona_arxebo Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Oct 01, 2007 Mesajlar: 809 Nerden: oto atelyesinden
|
Tarih: Pts 21.04.2008 18:20 Mesaj konusu: |
|
|
ulan umut ve can kardeş yapın bi güzellik, bu hafta vizelerim var. bakın tarihi 1 hafta ileri atarsanız size helalinden 1 er duble rakı, hemde sek
yada siz bilirsiniz muhabbetimden mahrum kalırsınız  _________________ Şunun bunun yardımından kuvvet almak istiyorsanız, bu gününüzü bilmem ama geleceğiniz çok kötüdür.
ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
gabriyeli

|
Tarih: Pts 21.04.2008 23:21 Mesaj konusu: |
|
|
Yahu bu adam ankaraya gidecek ertesi gün hoş cumartesiden gidecekti de ben tuttum _________________ Yoğun İstek Üzerine Burdayım |
|
| Başa dön |
|
 |
manicdepresif-immo

|
Tarih: Sal 22.04.2008 0:15 Mesaj konusu: |
|
|
| gabriyeli demiş ki: | | Yahu bu adam ankaraya gidecek ertesi gün hoş cumartesiden gidecekti de ben tuttum |
cuma akşamı gidiyordum aslında... _________________ Kendimi Bulduğum Heryerdeyim...
www.fotografkulubu.org |
|
| Başa dön |
|
 |
gabriyeli

|
Tarih: Sal 22.04.2008 18:07 Mesaj konusu: |
|
|
| gorona_arxebo demiş ki: | ulan umut ve can kardeş yapın bi güzellik, bu hafta vizelerim var. bakın tarihi 1 hafta ileri atarsanız size helalinden 1 er duble rakı, hemde sek
yada siz bilirsiniz muhabbetimden mahrum kalırsınız  |
Hayır şimdi öyle bir teklif yaptın ki çocuk ne diyim. Birer duble rakı, meyhaneye gidiyoruz bir büyük açtırıyoruz sonra hesap ödeyecez abi şu bir dubleyi arkadaş verecek gerisini biz mi diyeceğiz  |
|
| Başa dön |
|
 |
gorona_arxebo Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Oct 01, 2007 Mesajlar: 809 Nerden: oto atelyesinden
|
Tarih: Sal 22.04.2008 18:32 Mesaj konusu: |
|
|
meyhaneye gideceğinizi hiç sanmıyorum. e bara gidincede heralde şişe almazsınız duble götürürsünüz diye düşündüm  _________________ Şunun bunun yardımından kuvvet almak istiyorsanız, bu gününüzü bilmem ama geleceğiniz çok kötüdür.
ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
gabriyeli

|
Tarih: Sal 22.04.2008 18:57 Mesaj konusu: |
|
|
Kardeşim meyhanede içmenin keyfini hiçbir yer vermez barda rakımı içilir içsem içsem orda votka yada bira _________________ Yoğun İstek Üzerine Burdayım |
|
| Başa dön |
|
 |
TheCeLL

|
Tarih: Sal 22.04.2008 23:27 Mesaj konusu: |
|
|
Bundan sonra TurkRock üzerinde tanıdığım hiçbir insanla buluşmama kararı aldım arkadaşlar, birilerine umarım yeterinden fazla iğne batar da anlarlar..
Sevgiler S. _________________ hayatta üç ses önemlidir
para sesi , su sesi.. bi de olmaz olsun karı sesi.. |
|
| Başa dön |
|
 |
gabriyeli

|
Tarih: Çrş 23.04.2008 10:05 Mesaj konusu: |
|
|
TheCeLL ben sana birşeyler batırırım keşke iğne olsaydı dersin. Adamı ayar etme çık gel arıza moduna sokma insanı aa _________________ Yoğun İstek Üzerine Burdayım |
|
| Başa dön |
|
 |
manicdepresif-immo

|
Tarih: Cum 25.04.2008 13:15 Mesaj konusu: |
|
|
| TheCeLL demiş ki: | Bundan sonra TurkRock üzerinde tanıdığım hiçbir insanla buluşmama kararı aldım arkadaşlar, birilerine umarım yeterinden fazla iğne batar da anlarlar..
Sevgiler S. |
ben bir kaç gündür nete giremediğim ve başka sorunlarla - önemli sorunlar- ilgilendiğim için haber veremedim sana, özür dilerim şahsımca... _________________ Kendimi Bulduğum Heryerdeyim...
www.fotografkulubu.org |
|
| Başa dön |
|
 |
gabriyeli

|
Tarih: Cum 25.04.2008 16:56 Mesaj konusu: |
|
|
İmmo hava parçalı bulutlu yağacak falan deniliyor caymak yok ama dimi yoksa bi 6 ay beklersin valla popomu kaldırmam için  _________________ Yoğun İstek Üzerine Burdayım |
|
| Başa dön |
|
 |
manicdepresif-immo

|
Tarih: Cmt 26.04.2008 0:37 Mesaj konusu: |
|
|
| gabriyeli demiş ki: | İmmo hava parçalı bulutlu yağacak falan deniliyor caymak yok ama dimi yoksa bi 6 ay beklersin valla popomu kaldırmam için  |
açıkcası beklemem, neyse yarın görüşürüz... _________________ Kendimi Bulduğum Heryerdeyim...
www.fotografkulubu.org |
|
| Başa dön |
|
 |
gabriyeli

|
Tarih: Pzr 27.04.2008 17:25 Mesaj konusu: |
|
|
Vay be ne geceydi immo adamıyla buluştuk yedik içtik eğlendik üstüne birde çok eski bir dostu görünce dahada güzel oldu gece. İmmo adamı herşey için teşekkür ettim. Şu işleri toparlayayımda tekrarlayalım en kısa zamanda. _________________ Yoğun İstek Üzerine Burdayım |
|
| Başa dön |
|
 |
manicdepresif-immo

|
Tarih: Sal 29.04.2008 18:12 Mesaj konusu: |
|
|
| gabriyeli demiş ki: | Vay be ne geceydi immo adamıyla buluştuk yedik içtik eğlendik üstüne birde çok eski bir dostu görünce dahada güzel oldu gece. İmmo adamı herşey için teşekkür ettim. Şu işleri toparlayayımda tekrarlayalım en kısa zamanda. |
rica edilir... gene beklenir... _________________ Kendimi Bulduğum Heryerdeyim...
www.fotografkulubu.org |
|
| Başa dön |
|
 |
sepul-deniz

|
Tarih: Cmt 10.05.2008 20:22 Mesaj konusu: |
|
|
| nerde buluşmuştunuz xD |
|
| Başa dön |
|
 |
gabriyeli

|
Tarih: Cmt 10.05.2008 20:42 Mesaj konusu: |
|
|
Kuzey ırak çok otantik bir yerdi haftaya yine yapacağız gelirmisin sepul-deniz _________________ Yoğun İstek Üzerine Burdayım |
|
| Başa dön |
|
 |
sepul-deniz

|
Tarih: Cmt 10.05.2008 20:47 Mesaj konusu: |
|
|
| yok ben almıyım da tarihler ne enteresan alla alla ne zamn buluştunuz nerde v.s |
|
| Başa dön |
|
 |
gabriyeli

|
Tarih: Pzr 11.05.2008 0:32 Mesaj konusu: |
|
|
Nisan ayının sonlarına doğruydu, taksimde buluşup sabahladık ama iki kişiydik yeterincede eğlendik  _________________ Yoğun İstek Üzerine Burdayım |
|
| Başa dön |
|
 |
sepul-deniz

|
Tarih: Pzr 11.05.2008 11:45 Mesaj konusu: |
|
|
| mm... iki kişi oda güzel neyse eglenmişsiniz ya o yeter:D |
|
| Başa dön |