| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
emraherg

|
Tarih: Sal 01.04.2008 20:29 Mesaj konusu: Hürock Fest 2008 - SON |
|
|
****HÜROCK Fest 2008**** (En güncel bilgiler..)
-26 NİSAN 2008 Cumartesi
ANATHEMA (ingiltere)
TNK (türkiye)
TUŞE (türkiye)
NÜKLEER BAŞLIKLI KIZ (türkiye)
RUJ (türkiye)
HAYALET TREN (türkiye)
-27 NİSAN 2008 Pazar
HAGGARD (almanya)
DREAMTONE (türkiye)
KNIGHTMARE (türkiye)
WYKKED WYTCH (amerika birleşik devletleri)
SEMARGL (ukrayna)
DJINN STYLO (türkiye)
GÜNLÜK Bilet Fiyatı : 20 YTL
KOMBİNE Bilet Fiyatı : 25 YTL
(biletix satış fiyatı değildir)
MEKAN: ANADOLU GÖSTERİ KONGRE MERKEZİ ÜST OTOPARK
BİLET SATIŞ NOKTALARI:
*Biletix Satış Noktaları
*Dost Kitabevi (Kızılay, Çayyolu), Diaposan (Tunalı Hilmi), Sanatolia Sahnesi (Ankamall)
*Hayri Plak (Kızılay), Bilim ve Sanat Kitabevi (Kızılay), Rock Store (Kızılay), Hacettepe Üniversitesi City Center Abone Merkezi (Beytepe), Hacettepe Üniversitesi BeyCafe Tekel (Beytepe), ODTÜ Arkadaş Kitabevi, TOBB ETU Bilet Satış Noktası, Başkent Üniversitesi Rock Kültür Topluluğu Odası, Bilkent Üniversitesi Bilet Satış Noktası
Festival Bilgi:
Berk Seçgin Yıldız – Hacettepe Üniversitesi Rock Topluluğu Başkanı
Tel: 0555 762 80 55
b.seckinyildiz@gmail.com
www.hurockfest.com _________________ E. E. E. : Vokal&Gitar - KaTaKuLLi (http://katakulli.anatolianrock.com)
"Feel The Instrumental Life, calmly.." |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
EmilioDeCarro

Kayıt: Apr 10, 2006 Mesajlar: 1367 Nerden: Nora (Alternatif Metal - Ankara)
|
|
| Başa dön |
|
 |
memosh

|
Tarih: Çrş 09.04.2008 2:24 Mesaj konusu: |
|
|
| ilk açıklanan kadroyla bu kadro arasında dağlar olduğu görülmekte.işte engellemelere karşı yılmayan gerçek heavy metal ruhu.Artık kaderimize razı olup en azından haggard için orada olmalıyız ve tabii ki hürock'a destek için.Tebrikler arkadaşlar... |
|
| Başa dön |
|
 |
NuMetalFan

Kayıt: May 15, 2005 Mesajlar: 579 Nerden: Hacettepe Konservatuvar
|
Tarih: Cum 11.04.2008 14:40 Mesaj konusu: |
|
|
WYKKED WYTCH iptal sanırsak.
DjinnStylo olarak saat 16.00'da sahne alacağız. En sağlam coverlar ve en yeni bestelerimizi çalacak görücüye çıkaracağız ^_^
Umarız bizi izlemeye gelirsiniz. Hardcore ve metalcore severler tatmin olacaklar. _________________ DjinnStylo.Net > DjinnStylo Resmi Web Sitesi |
|
| Başa dön |
|
 |
hasanayvenli

|
Tarih: Cum 11.04.2008 15:37 Mesaj konusu: |
|
|
as i lay dying cover'ınız var mı? _________________ "Life has betrayed me once again , I accept somethings will never change"
bir boşluk ki nasıl insanla dolsun...
YaLnızLığı AnLa |
|
| Başa dön |
|
 |
NuMetalFan

|
Tarih: Cum 11.04.2008 16:39 Mesaj konusu: |
|
|
Zamanında iki tane çalardık ama yeni kadro ile cover değil beste çalışmalarımızı yapıyoruz 6 - 7 aydır. Bu yüzden Slipknot, Hatebreed, Soulfly, Sepultura gibi gruplardan çalacağız. Ama hiç merak etmeyin bomba 7 tane beste çalacağız (: _________________ DjinnStylo.Net > DjinnStylo Resmi Web Sitesi |
|
| Başa dön |
|
 |
cagancebe

|
Tarih: Prş 24.04.2008 14:41 Mesaj konusu: |
|
|
Selam,
Anathema kaç gibi çıkacak. Tahmini bir saat verebilimisiniz?
Teşekkürler. _________________ KADiM - Bir Heavy Metal Grubu
www..kadim.gen.tr |
|
| Başa dön |
|
 |
hasanayvenli

|
Tarih: Prş 24.04.2008 22:37 Mesaj konusu: |
|
|
9 diye geçiyo programda ama illaki gecikme olur _________________ "Life has betrayed me once again , I accept somethings will never change"
YaLnızLığı AnLa |
|
| Başa dön |
|
 |
cagancebe

|
Tarih: Cum 25.04.2008 11:11 Mesaj konusu: |
|
|
Teşekküler. _________________ KADiM - Bir Heavy Metal Grubu
www..kadim.gen.tr |
|
| Başa dön |
|
 |
-EcS-

|
Tarih: Pzr 27.04.2008 1:03 Mesaj konusu: |
|
|
İlk gün gayet sorunsuz göründü organizasyon olarak. Ancak Anathema öncesi yer alan gruplar biraz fazla amatör oldu sanki. Hele TNK sırasında köşeye geçip uyuyordum artık o nasıl bir seçimdir.
Bilmem kaçıncı kez Türkiye'ye gelen Anathema'yı benim ilk izleyişim oldu. Beklediğimden çok daha güzeldi. Sahnede hem şahane bir performans sergilediler hem de çok sempatik insanlardı. İnsanlar niye bu kadar şikayet eder ki "bunlar da sürekli geliyo kardeşim" diye. Hep gelsinler hep giderim. Hep aynı repertuar olsun hep Fragile Dreams, Sleepless, Far Away, One Last Goodbye, Lost Control çalsınlar hep dinlerim.
Konser sırasında "tekrar merhaba ankara" "şerefe" ve "teşekkürler" gibi kısa Türkçe cümleler kuran Vincent bir ara gitarındaki bir sorun nedeniyle "f**k" diye bir tepki verdi. Sonra bunun Türkçesi ne diye sordu ve "s.ktir" dedi evet Adet yerini buldu ve sahnede de olsa ülkemize gelen yabancıya Türkçe olarak küfür ettirmenin gururuyla dolduk.
NOT: Yarın Haggard için orada olacak olan fenerli veya Galatasaray'lılar telaş yapmasın orada yayınlanacakmış maç Haggard öncesi  _________________ Sex - Angst - Blut - Gold - Ruhm - Macht - Gier
Willst du ein Menschsein und kein Tier?
www.rammsteintr.com |
|
| Başa dön |
|
 |
baran132

|
Tarih: Pzr 27.04.2008 1:19 Mesaj konusu: |
|
|
| Anathema kadar ukala bir grup görmedim her geldiklerinde biraz daha kısa çalıyorlar.bu 3. seyredişim oldu nerdeyse nefret edicem şarkıları güzel olmasa.Bis diye bişey yok elemanlarda.Herhalde unutuyorlar Türkiye gibi 3-5 ülkeden anca para kazandıklarını.Sahne şovlarına diyecek birşey yok.Yeni bir albüm çıkartıyorlarmış eski şarkıların değişik şekilleri yer alacakmış öyle de çaldılar her şarkıyı 2şer dakika dinledik sağolsunlar.Hürock açısından bahsedersek herşey çok güzeldi tebrik ediyorum organizasyonu!(Sulu bira 5 ytl idi fazla geldi) |
|
| Başa dön |
|
 |
baran132

|
Tarih: Pzr 27.04.2008 1:21 Mesaj konusu: |
|
|
| Sahne önü diye bir kavram yoktu bu arada o açıdan üzüldüm bazı arkadaşla biraz kazıklandı,birisi de benim arkadaşım; öne gidip birilerini bulup kendisini öne sokmasını isteyecekmiş ama bulamadı her neyse. |
|
| Başa dön |
|
 |
-EcS-

|
Tarih: Pzr 27.04.2008 1:44 Mesaj konusu: |
|
|
Festival konseriydi sonuçta ki zaman tutmadım ama hiç te kısa değildi bence. gayet doyurucuydu. bis te ne lüzumsuz bir olaydır zaten, seyirci istiyo sen istiyosun kal söyle şarkılarını, "hadi ben gidiyorum aa geri mi istiyosunuz tekrar çalalım" falan sinir olduğum şeyler. Ha gerçekten seyirci gitmez bas bas bağırır, sanatçı çıkar bis yapar o başka da. bise göre playlist ayarlayıp çıkan gruplara da gıcığımdır... _________________ Sex - Angst - Blut - Gold - Ruhm - Macht - Gier
Willst du ein Menschsein und kein Tier?
www.rammsteintr.com |
|
| Başa dön |
|
 |
Sombie

|
Tarih: Pzr 27.04.2008 15:08 Mesaj konusu: |
|
|
| -EcS- demiş ki: | İlk gün gayet sorunsuz göründü organizasyon olarak. Ancak Anathema öncesi yer alan gruplar biraz fazla amatör oldu sanki. Hele TNK sırasında köşeye geçip uyuyordum artık o nasıl bir seçimdir.
Bilmem kaçıncı kez Türkiye'ye gelen Anathema'yı benim ilk izleyişim oldu. Beklediğimden çok daha güzeldi. Sahnede hem şahane bir performans sergilediler hem de çok sempatik insanlardı. İnsanlar niye bu kadar şikayet eder ki "bunlar da sürekli geliyo kardeşim" diye. Hep gelsinler hep giderim. Hep aynı repertuar olsun hep Fragile Dreams, Sleepless, Far Away, One Last Goodbye, Lost Control çalsınlar hep dinlerim.
Konser sırasında "tekrar merhaba ankara" "şerefe" ve "teşekkürler" gibi kısa Türkçe cümleler kuran Vincent bir ara gitarındaki bir sorun nedeniyle "f**k" diye bir tepki verdi. Sonra bunun Türkçesi ne diye sordu ve "s.ktir" dedi evet Adet yerini buldu ve sahnede de olsa ülkemize gelen yabancıya Türkçe olarak küfür ettirmenin gururuyla dolduk.
NOT: Yarın Haggard için orada olacak olan fenerli veya Galatasaray'lılar telaş yapmasın orada yayınlanacakmış maç Haggard öncesi  |
emin misin dostum sevindim valla  |
|
| Başa dön |
|
 |
NuMetalFan

|
Tarih: Pts 28.04.2008 0:10 Mesaj konusu: |
|
|
DjinnStylo olarak orda olmaktan çok mutluluk duyduk. İzleyen, seven ve sevmeyen herkese teşekkürler. Djinn Stylo sizlerle olmaktan çok ama çok mutlu.
Önce 1 saat süre var denildi. Sonra 40 dk ama bu gün 30 dk çalıp indik. İlk grup 3 şarkıda indi. Amatör gruplara az daha saygı lazım sanki. O kadar çalışılmış şeyler var. Daha ısınamadan iniyosun sahneden. Ayrıca seyirci ile de iletişimi tam kuramadan sahneyi başkasına vermiş oluyosun.
Her şeye rağmen eğlendik. _________________ DjinnStylo.Net > DjinnStylo Resmi Web Sitesi |
|
| Başa dön |
|
 |
hasanayvenli

|
Tarih: Pts 28.04.2008 14:02 Mesaj konusu: |
|
|
cumartesi günü festivaldeydim. ilk çıkan grup düşük voltaj son anda ayarlanmıştı sanırım gereksiz olmuş bence. ruj çok iyiydi. nbk beklediğim gibi olmadı. tuşe harikaydı. tnk de gayet güzeldi. anathema da bi festival konseri olduğunu düşünürsek çok az kaldı denemez. 15 şarkı çaldılar yaklaşık olarak. "one last goodbye" gibisi yokmuş onu anladım _________________ "Life has betrayed me once again , I accept somethings will never change"
YaLnızLığı AnLa |
|
| Başa dön |
|
 |
enchant "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Çrş 30.04.2008 23:40 Mesaj konusu: |
|
|
tamamiyle acemice hazırlanmış bir festivaldi. organizasyon rezaleti diye buna denir. en başta grupların sıralanışı zaten çok saçmaydı. knightmare veya dreamtone'dan birisi ilk güne kaydırılmalıydı. onun dışında anathema'nın 1 saat geç çıkması ve o grup elemanlarının kaprisi tamamen gereksizdi. bir saat verilmişse o saatte çıkılmalıydı.
ikinci gün tam bir rezaletti. o kadar insana saat 14:00'de kapı açılacakken siz tutun 2 saat bekletin o insanları... birde üstüne üstlük kombine bileti/ni olmayan/unutan izleyicileri kapıdan çevirin. soruyorum size; peki o kadar kombine bileti olanlara bileklik taktınız, e organizasyonu yapan kişiler, peki o bileklikler ne işe yaradı eğer biletle girmek mecbursa....? ilk gün mecbur tutarsın ama senin ne o insanları orada bekletmeye hakkın var ne de biletsizlere geçemezsin demeye.... biletsiz o kadar insan mağdur oldu, yazık değil mi? birde sanki gerizakalıymışız gibi üst üste kombine bileti olmayan giremez şeklinde uyarılara da maruz kaldık. çok acemice çok... _________________ Umursa, sorgula ve harekete geç!!! - 4 Ekim 2008 - R.E.M. @ S.O.S. İstanbul
It's The End Of The World As We Know It - R.E.M. |
|
| Başa dön |
|
 |
metal_sen

|
Tarih: Prş 01.05.2008 23:48 Mesaj konusu: |
|
|
ilk gün sadece tuşe iyiydi hatta o da süperdi, anathema bile açmadı onun dışında
pazar günü haggard bizi büyüledi..
dreamtone sahne almadan hemen önce çıkan bi grup vardı sırasından tam olarak emin diilim ama vokal ve bi gitarist tulum giymişti lacivert hatırlıyo musunuz uzun sarı düz saçlıydı eleman.. hatırlayan ve bilen varsa o grubun adını söyler mi acep bi türlü bulamadım adamları yaa
şimdiden teşekkürler.. |
|
| Başa dön |
|
 |
metal_sen

|
Tarih: Prş 01.05.2008 23:50 Mesaj konusu: |
|
|
| metal_sen demiş ki: | ilk gün sadece tuşe iyiydi hatta o da süperdi, anathema bile açmadı onun dışında
pazar günü haggard bizi büyüledi..
dreamtone sahne almadan hemen önce çıkan bi grup vardı sırasından tam olarak emin diilim ama vokal ve bi gitarist tulum giymişti lacivert hatırlıyo musunuz uzun sarı düz saçlıydı eleman.. hatırlayan ve bilen varsa o grubun adını söyler mi acep bi türlü bulamadım adamları yaa
şimdiden teşekkürler.. |
soruya geçiş kısmı damdan düşer gibi olmuş biraz sanırsam : )) |
|
| Başa dön |
|
 |
enchant "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Cum 02.05.2008 1:14 Mesaj konusu: |
|
|
| metal_sen demiş ki: | dreamtone sahne almadan hemen önce çıkan bi grup vardı sırasından tam olarak emin diilim ama vokal ve bi gitarist tulum giymişti lacivert hatırlıyo musunuz uzun sarı düz saçlıydı eleman.. hatırlayan ve bilen varsa o grubun adını söyler mi acep bi türlü bulamadım adamları yaa
şimdiden teşekkürler.. |
dreamtone'dan önce knightmare sahne aldı. onlardan önce de senin bahsettiğin grubun ismi ise astral division. ankaralı black metal grubu. _________________ Umursa, sorgula ve harekete geç!!! - 4 Ekim 2008 - R.E.M. @ S.O.S. İstanbul
It's The End Of The World As We Know It - R.E.M. |
|
| Başa dön |
|
 |
|