| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| AKP Kapatılsın mı? |
| Evet kapatılsın |
|
69% |
[ 92 ] |
| Hayır kapatılmasın |
|
30% |
[ 41 ] |
|
| Toplam Oylar : 133 |
|
| Yazar |
Mesaj |
maresal

|
Tarih: Cmt 05.04.2008 13:53 Mesaj konusu: |
|
|
Bence seçimlerden önce partilere sağlanan ödenek kesilsin bakın o oy oranları nasıl değişiyor.Adam köye gidip kömür dağıtıyo,cahil vatandaşta zannediyoki adam cebinden aldı getirdi,başa gelincede bize böyle yardım edecek.En azından o %47 olur %27. _________________ —— •— •—• • ••• •— •—•• |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Slaytanic

|
Tarih: Cmt 05.04.2008 15:51 Mesaj konusu: |
|
|
| buzz demiş ki: | | kingofloss__ demiş ki: | Peki o insanların savunduğu yaşam ve yönetim şekilleri çok mu iyi?Ülken adına çok mu yararlı?
Laiklik bu ülkenin anayasasında bile olan temel bir ilkedir.Laikliği içi boş tanımlarla oyarak,zarara uğratmak isteyenlere tabii ki bir yerde dur denilecektir. |
arkadaşım sakin ol biraz benim şahsi fikrimi soruyorsan içinde din olan hiç bir sistem iyi değildir yararlı değildir
ama ben kendi fikrimi değil sadece ülkenin çoğunluğunun düşündüğünü söyledim sizin yok görmekte ısrar ettiğiniz çoğunluğu şunu kabul edin yani türkiyedeki insanların çoğu laiklik taraftarı değildir yani sen akepeyi kapatabilirsin ama bu insanları kapatamazsın sonuçta bin yıllık bir islam kültürü var bu topraklarda mustafa kemal devrimleriyle yok edemezsin o düşünceleri umarım bu sefer ne demek istediğimi anlamışsınızdır  |
ne boş laflar. kimsenin hele ki atatürk devrimlerinin bin yıllık islamiyet kültürünü yok ettiği falan yoktur. laikliğin hele bu dediklerinle zerre alakası yoktur.
özellikle sarfettiğin şu cümle ile açıkça süç işliyorsun. atatürk ilke ve inkılaplarına çamur atıyorsun:
"sonuçta bin yıllık bir islam kültürü var bu topraklarda mustafa kemal devrimleriyle yok edemezsin o düşünceleri"
esas emperyalistlerin yok etmek üzere oldukları anadolu islam kültürü, atatürk sayesinde tekrar şahlanmıştır.
daha fazla yazmak istemiyorum. _________________ I keep my eyes wide open all the time
I keep the ends out for the tie that binds
Because you're mine, I walk the line |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Cmt 05.04.2008 16:45 Mesaj konusu: |
|
|
| buzz demiş ki: | | kingofloss__ demiş ki: | Peki o insanların savunduğu yaşam ve yönetim şekilleri çok mu iyi?Ülken adına çok mu yararlı?
Laiklik bu ülkenin anayasasında bile olan temel bir ilkedir.Laikliği içi boş tanımlarla oyarak,zarara uğratmak isteyenlere tabii ki bir yerde dur denilecektir. |
arkadaşım sakin ol biraz benim şahsi fikrimi soruyorsan içinde din olan hiç bir sistem iyi değildir yararlı değildir
ama ben kendi fikrimi değil sadece ülkenin çoğunluğunun düşündüğünü söyledim sizin yok görmekte ısrar ettiğiniz çoğunluğu şunu kabul edin yani türkiyedeki insanların çoğu laiklik taraftarı değildir yani sen akepeyi kapatabilirsin ama bu insanları kapatamazsın sonuçta bin yıllık bir islam kültürü var bu topraklarda mustafa kemal devrimleriyle yok edemezsin o düşünceleri umarım bu sefer ne demek istediğimi anlamışsınızdır  |
Atatürk devrimleri hiçbir kültürü yıkmaya, bozmaya yönelik değildir, bugün sen dinini özgürce, rahatça yaşıyosan Atatürk devrimlerine borçlusundur...
ayrıca nasıl oluyor da bu kadar rahat bir şekilde "türkiyedeki insanların çoğu laiklik taraftarı değildir" diyebiliyorsun, hergün elinde kalem-kağıt gezen, istatistik yapan bir sosyolog gibi konuşabiliyorsun? ne demek laiklik taraftarı değildir yaa, türban tartışmaları yapılırken tv programlarında konuşmalarını dinlediğiniz 2-3 yobaz tayfa böyle düşünüyo diye bunu nasıl olur da tüm yurda indirgeyebiliyosunuz?
en üzüldüğüm nokta, bizi biz yapan değerlerden bu kadar rahat uzaklaşma çabası içinde olanların bu kadar rahat prim yapmalarına olanak sağlayan ortamın direkt içinde bulunmamız...
o senin dediğin "mustafa kemal devrimleri", bu ülkeyi sadece bir toprak parçası değil, vatan yapan devrimlerdir, ilkelerdir...
Unutma Mustafa Kemal Atatürk Devrimleri (Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün isminin baş harflerini büyük harflerle yazmak bu kadar zor olmasa gerek) |
|
| Başa dön |
|
 |
buzz

|
Tarih: Cmt 05.04.2008 18:20 Mesaj konusu: |
|
|
iyi tamam sizinle tartışmaya gelmez suç işliyormuşum ben zaten siz bildiğiniz gibi devam edin _________________ ''Çok zevkli lan.'' W. Shakespeare |
|
| Başa dön |
|
 |
piyanist

Kayıt: Jun 21, 2005 Mesajlar: 849 Nerden: ali kemal'lerin olmadığı yerden
|
|
| Başa dön |
|
 |
Crazysolo

|
Tarih: Cmt 19.04.2008 20:35 Mesaj konusu: |
|
|
| hiç bişey farketmicek ha kapatıldı ha kapatılmadı.1 ve ya 2 yıl sonra emrah modunda geri dönücekler ve obaaa oy patlaması %50 %60 artık ne kadar acındırırlarsa kedilerini o kadar oy alıcaklar |
|
| Başa dön |
|
 |
toolga

|
Tarih: Sal 22.04.2008 0:18 Mesaj konusu: |
|
|
yüzde kırkyedi oy aldı diye kapatılmasın diyenler yanlıs düsünüyorlar amerikayı kalkındırma partisi kapatılmalıdır bu parti gün gectikce türkiye cumhuriyetini seriata dogru sürüklüyor büyüksehirlerde yasayan arkadaslar bilmiyor olabilirler anadolunun bir cok yerinde mahalle baskısı denen sey fazlasıyla var 5-6 yasındaki cocuklar bile carsafa sokuluyorlar sırf alevi diye yatılı köy okullarında baskı gören onlarca insan var unutmayın hitlerde demokrasiyle gelmisti _________________ cehennemin dibi |
|
| Başa dön |
|
 |
marzaleka

Kayıt: Oct 25, 2006 Mesajlar: 637 Nerden: belli olmuyor ya...
|
Tarih: Sal 22.04.2008 1:13 Mesaj konusu: |
|
|
aslında hitler gibi bir lider lazım bize  _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur. |
|
| Başa dön |
|
 |
meis

|
Tarih: Sal 22.04.2008 12:48 Mesaj konusu: |
|
|
| buzz demiş ki: | yav akepe kapatılır kapatılmasına da sen yüzde elli oy almış bi partiyi kapatırsan bu ihtilal demektir ihtilal olunca ne olur biliyo musunuz on sene kendimize gelemyiz yiyecek ekmek bulamazsınız valla piyasalar bi bozulur ortamda 5 kuruş para olmaz
tamam akepe türkiye için çok zararlı kabul ediyorum ama halkın yarısının oy verdiği partiyi kapatmak ülkenin dengelerini mahvetmek demektir bunu da düşünün
dolar 5 milyon olur valla enflasyon yüzde 500 olur tamam akepeden kurtuluruz ama 10 sene de kendimize gelemyiz zaten kurtulsak ne olur müslüman bi ülkede her zaman şeriat tehdidi vardır akepe yi kapatırsa bu sefer huzur partisi ,iman partisi kıl partisi tüy partisi kurulur gene yüzde 50 oy alır parti kapatmakla olcak iş değil bunlar türkiyede her 10 senede bir bi parti laiklik davasına kapatılır sonra ne olur farklı bi isimde aynı tip adamlar birleşir sandıkta gene voleyi vururlar milletin eğitim seviyesini arttırmadan hiç bi halt olmaz bu ülkede cahil insanlar oldugu sürece bu tip partiler her zaman iktidara gelir
ama insanları eğitmek tehlikeli tabi mazallah sonra ateist olurlar sosyalist olurlar dimi riskli iş sen cahil bırak insanları seçme haklarını da elinden al istediğin gibi at koştur en temizi | bence buzz haklı. bi ülkenin yüzde ellisinin oyunu almış bi partiyi kapatmak kaosa neden olur. |
|
| Başa dön |
|
 |
marzaleka

|
Tarih: Sal 22.04.2008 13:42 Mesaj konusu: |
|
|
ya zaten akp de zamanında kapatılan refah partisinin uzantısı değil mi? _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur. |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

Kayıt: Oct 30, 2006 Mesajlar: 2015 Nerden: YOZGAT/Çayıralan
|
Tarih: Sal 22.04.2008 15:01 Mesaj konusu: |
|
|
Abdüllatif Şener yeni parti kuruyormuş. Kurulacak parti AKP'nin alternatifi olur kesin. _________________ www.tibetagirtan.com |
|
| Başa dön |
|
 |
marzaleka

|
Tarih: Sal 22.04.2008 15:06 Mesaj konusu: |
|
|
al işte... _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur. |
|
| Başa dön |
|
 |
cesareborgia

|
Tarih: Sal 22.04.2008 17:32 Mesaj konusu: |
|
|
Ben Abdüllatif Şener e oy vereceğim..  _________________ "Bağımsızlık benim karakterimdir.." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
marzaleka

|
Tarih: Sal 22.04.2008 18:59 Mesaj konusu: |
|
|
ben oy moy kullanmadım şimdiye kadar.yani hep uzak yerlerde bulundum.zaten kullanacak olsam da boşa atardım herhalde. _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur. |
|
| Başa dön |
|
 |
hasanayvenli

|
Tarih: Sal 22.04.2008 19:36 Mesaj konusu: |
|
|
abicim kapatılırsa yüzde 47 olur yüzde 60
bu saatten sonra kapatılmazsa da yüzde 60 alır
üstüne gidildikçe artıyo oylar işte bu kadar basit _________________ "Life has betrayed me once again , I accept somethings will never change"
bir boşluk ki nasıl insanla dolsun...
YaLnızLığı AnLa |
|
| Başa dön |
|
 |
actarus

Kayıt: Dec 14, 2004 Mesajlar: 475 Nerden: Euphor gezegeninden
|
|
| Başa dön |
|
 |
marzaleka

|
Tarih: Çrş 23.04.2008 4:02 Mesaj konusu: |
|
|
darbe yedikçe güçleniyorlar ve eminim ki o darbeleri de kendileri hazırlıyordur. _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur. |
|
| Başa dön |
|
 |
strinzi

|
Tarih: Çrş 23.04.2008 5:21 Mesaj konusu: |
|
|
Akp mazlum edebiyatı oynuyor oynadıkçada oyları artıyor. Valla şu an için en iyisi bunların gitmesi fakat kim gelecek ! o var yani başa gelecek adam gibi adamda yok . Benim aklıma bir tek Zeki SEZER geliyor valla. _________________ "Yalnızlığın hakim olduğu western bir kasabanın barında oturuyordum. İçeride ter ve sigara kokusu... haydutlar, katiller ve ben... viskimden bir yudum aldım. Derken içeriye beyaz elbisesi ile bir kadın girdi... saçları uçuşuyordu hafif hafif... '' |
|
| Başa dön |
|
 |
actarus

Kayıt: Dec 14, 2004 Mesajlar: 475 Nerden: Euphor gezegeninden
|
|
| Başa dön |
|
 |
buzz

|
Tarih: Çrş 23.04.2008 15:01 Mesaj konusu: |
|
|
müslüman bir ülkede din eksenli bir parti her zaman kazanır hele bi de hep darbe yiyip madur konumuna düşüyorsa kendinizi kandırmayın ... _________________ ''Çok zevkli lan.'' W. Shakespeare |
|
| Başa dön |
|
 |
|