| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Josephking_1903

|
Tarih: Pzr 20.04.2008 13:56 Mesaj konusu: |
|
|
evet bayan baskette gs ile eşleşmişiz, ben de onu sonra öğrendim...
erkek baskette lig lideri 8. ile, ikinci yedinci ile eşleşme usülü ile eşleşmeler gerçekleşmiyomu? |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
sin-pecado

|
Tarih: Pzr 20.04.2008 14:06 Mesaj konusu: |
|
|
İşte o turdan sonra , 1-4 , 2-3 eşleşmeleri olacak...
antu'da yapmışlar analizi orda gördüm , lig böyle biterse , o 1 - 8 , 2-7 vs turundan sonra 1-4 , 2-3 eşleşmelerinde siz , gs ve telekom bir tarafta , bizle efes diğer tarafta... _________________ Ibanez RG 2570 & Ibanez RG7620 |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Pzr 20.04.2008 14:24 Mesaj konusu: |
|
|
telekom ve bjk'den telekom gelir, efes-fb'den fb gelir, cillop olur yine şampiyon oluruz, bjk gelirse sıçtık  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
From Appetite to Democracy... |
|
| Başa dön |
|
 |
rostocker

|
Tarih: Pzr 20.04.2008 14:34 Mesaj konusu: |
|
|
| Valla Efes taraftarıyım,özledim şampiyonluk görmeyi.Çok ara verdik.Kahretsin ki yine Fenerbahçe'mle eşleşeceğiz gibi. |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Pzr 20.04.2008 14:41 Mesaj konusu: |
|
|
Al işte ben de bunu anlamıyorum birader. Nasıl başka bir takımı tutabilirsin ki Fenerbahçe'li isen? Bu işte bir yanlışlık var. Olayın yeri de burası değil ama tutamadım valla kendimi yazdım. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind.. |
|
| Başa dön |
|
 |
rostocker

|
Tarih: Pzr 20.04.2008 14:51 Mesaj konusu: |
|
|
| Anlaşılmayacak bi şey yok birader küçüklüğümden beri efes maçları( ve fener maçları da dahil) izler takip ederim takımı,şimdi eskisi gibi vakit ayıramıyorum da.Futbolda ki gibi fanatikliğim yok basket de her takımı sever sayarım.Ama bi efes bi fener taraftarlığım vardır basket de.Rakiplerine karşı 2 takımı da desteklerim.Durumda bir yanlışlık yada anlaşılmayacak bir şey yok.Garip bir tepki vermişsin bence Cantstandya dostum.Beşiktaş'lı arkadaşlardan özür diliyorum klüple ilgisi olmayan konuşmadan ötürü. |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Pzr 20.04.2008 15:47 Mesaj konusu: |
|
|
Bu bölüme yazılan her şey sonuçta taraftarlık kavramı altında yazılıyor, bu da taraftarlıkla ilgili bana ters gelen bir konuydu ve bundan bahsettim.. Garip bir tepki filan yok yani ortada.. Oradaki birader kelimesi de zaten geneldi, ortaya konuşuyoruz sonuçta, özel mesajla değil. Mesela benim de sempatimin olduğu takımlar vardır ama "... taraftarıyım" şeklinde bir cümle kurduğum anı düşünemiyorum bile.. Neyse devam.. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Pzr 20.04.2008 17:24 Mesaj konusu: |
|
|
bir de sempati neye göre oluşuyo, bunun da konuşulması lazım bence, mesela yıllardan beri aynı semtin çocuğusundur, semtin takımına sempati duyabilirsin fakat o semtin atkısıyla formasıyla asıl tuttuğun takımın maçına gitmeye de pek anlam veremem şahsen, bence bi gönül birden fazla sevdayı kaldıramaz, bu sebepten dolayıdır ki bende senle kesinlikle aynı fikirdeyim emrah kardeşim...
kendimden örnek vericek olursam ben doğduğumdan beri aynı semtte yaşıyorum, burda doğmuşum ve burda yaşamaya devam ediyorum ve de açık söylemek gerekirse yaşadığım semtin takımı beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor (semtten birine söylesem belki linçe maruz kalabilirim ), bi üst lige çıksın, küme düşsün bana ne , benim tuttuğum takım değil ki sonuçta, her neyse bu mevzu kişisel bir mevzu, herkesin kendi bildiğine kalmış birşey ama düşünceleri belirtmektede zarar yoktur herhalde...kimse hiçbirşeyi üstüne almasın yani
ulan geçen hafta oftaşı yensek liderle puan farkı olucak 3. ki daha gs-fb, trabzon-fb, sivas-gs, fb-oftaş gibi çok kritik maçlar var, şampiyonluğu bile zorlayabilirdik ama geçen hafta o isteksizlik,o arzusuzluk yıktı bizi, yıktı, ulan sanki sezonun son maçı, alacağın bir galibyet seni umutlandırmıyacak gibi oynamak ne demek, al işte böyle tutuşursun şimdi, ne diyim ki ben...
baskette bugün beykozu yenerek lig liderliğini garantiledik, baskette şampiyon olmak kadar bizi kendimize getirecek bir hadise olmaz herhalde bu sezon için...
bayan baskette dün maçı canlı canlı izledim, açıkçası pek umutlu değilim kızlardan, çok basit hatalar yapıyoruz, bundan sonra daha akıllı oynamalıyız, rakip gs, inşallah o branşta da güzel sonuçlar alırız... |
|
| Başa dön |
|
 |
rostocker

|
Tarih: Pzr 20.04.2008 18:58 Mesaj konusu: |
|
|
Ee tabi herkesin yaklaşımı farklıdır bu tür konulara doğal olarak.Sizin yaklaşımınız da bana biraz katı geldi.Josephking gibi ben de uzun süredir(18 yıl)aynı semtte yaşarım.Ama aksine semtin takımının durumuyla ilgileniriz,maçları olur destek veririz,stada gittiğimiz de olmuştur.Sonuç olarak Emrah arkadaşımızın da dediği gibi "Neyse devam..."
Bugünkü maç için de bjk yi tebrik ederim.Rize'nin durumu baya kritik oldu.Şu cavcav'ın yada gökçek'in takımlarından birinin düşmesini daha çok isterim. |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Çrş 23.04.2008 11:24 Mesaj konusu: |
|
|
| bayan baskette gs ile oynayacağımız yarı final serisi bugün başlıyor, seriye 1-1 başlıyoruz, bugün ilk maç ayhan şahenkte 17.30 da, 2. maç cumartesi günü Akatlarda...Başarılar Bayanlar... |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Çrş 23.04.2008 19:52 Mesaj konusu: |
|
|
| offf fena yenildik, mersin maçından sonra demiştim daha "böyle oynamaya devam edersek, gs ye kötü yeniliriz" diye, maçın kaç kaç bittiğini bile bilmiyorum, beyağa bi fark oldu, salonda 50-60 kadar falan vardık, gsliler yine her zamanki gibi durduk yere saçma sapan küfürlerle falan maçı öyle geçirdiler, cumartesi günü akatlara kaç kişi gelceğiniz bakalım, cumartesi günü dolu bir salonla, baskılı bir oyunla bu skoru derhal unutturmamız gerek, aksi takdirde tur gidiyo zaten... |
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Prş 24.04.2008 0:28 Mesaj konusu: |
|
|
| ricardinho Al Rayyan takımına imza atmış... |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Cum 25.04.2008 15:30 Mesaj konusu: |
|
|
öle bi takım mı var, nerenin takımıymış...
bu arada yarın Akatlarda saat 14.00 te bayan basket takımımızın gs ile olan serisinin 2. maçı var, şu anda seride durum 2-1, yarınki maçı alırsak 2-2 olucak, salonun dolması lazım... |
|
| Başa dön |
|
 |
rostocker

|
Tarih: Cum 25.04.2008 18:00 Mesaj konusu: |
|
|
| Katar ligi takımlarından sanırım |
|
| Başa dön |
|
 |
Wayfaerer

|
Tarih: Cmt 26.04.2008 14:02 Mesaj konusu: |
|
|
| ulan bu yönetim bi tane doğru düzgün yabancı transfer yapamayacakmı |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Cmt 26.04.2008 22:23 Mesaj konusu: |
|
|
bursalılar stadın dışarıya çıkarılacağına, yöneticilerinin bulunduğu tribüne gönderildi, biz aynı şeyi yapsak coblar havada uçuşup, tekme tokat stad dışına çıkarırlardı...
hayır yarın öbür gün, yine başlıcaklar osuruktan teyyare "stad bastık" hikayelere, kale arkasına, çıkışa yakın yere oturup, çoluk çocuğa saldırmakla gurur duycaksanız alın duyun, ayrıca niye kendi formalarınızı giymediniz, neyse fazla muhattap olmaya gerek yok... |
|
| Başa dön |
|
 |
rostocker

|
Tarih: Cmt 26.04.2008 22:52 Mesaj konusu: |
|
|
| Sadece bu maç için söylemiyorum ama ben bu deplasman seyircisi içeriye almama muhabbetini anlamıyorum.Kardeşim o da takımına destek vermek maçı izlemek istiyor.Ama sen emniyet ve federasyon olarak hayır maça giremez diyosun,böyle olaylara da zemin hazırlıyorsun.Sen emniyet olarak güvenliği sağlayacaksın,olay çıkmasına izin vermeyeceksin ,senin görevin bu.Yok ben o güvenliği sağlayamam diyorsan da hem taraftarları maç izleme zevkinden mahrum bırakıyorsun hem de olaylara zemin hazırlıyorsun.Ligimizde tansiyonu yüksek maçlarımız var ama her maçta bu sekilde uygulama ile olaylar çözülemez diye düşünüyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Cmt 26.04.2008 23:41 Mesaj konusu: |
|
|
deplasman tarafının stada alınmamasının çözüm olmadığı aşikar zaten, bu uygulama devam ettikçe bu gibi şeyler her zaman taraflara cazip gelicek, yasak delinmeye çalışılacak ve bu husumetin varlığı hiçbir zaman unutulmayacak...
bursalıların kendi kendilerine çıkardıkları bu düşmanlığı bazı Beşiktaşlıların aşırı şekilde önemseyip atmosferi ve temposu çok yüksek bir maçmış gibi algılamalarına da anlam veremiyom, normal bir lig maçı kardeşim, derbi değil bişey değil, bu yüzden bursaspor maçlarına ayrı bir şekilde hazırlanılması ve bu yasakların bir an önce son bulması lazım... |
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Pzr 27.04.2008 21:07 Mesaj konusu: |
|
|
| kendi formaları ile gelselermiş stada çok güzel ağırlardık biz onları adana'da ... |
|
| Başa dön |
|
 |
Wayfaerer

|
Tarih: Pts 28.04.2008 15:33 Mesaj konusu: |
|
|
basketbolda banvitle eşleşdik zaten 1-0 önde başlıyoruz 3-0 la süpürürüz banviti  |
|
| Başa dön |
|
 |
|