Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Pinhani
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Pinhani
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 35, 36, 37, 38  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
FLN

MesajTarih: Cum 11.01.2008 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

müzikleri pek hafif kalıyor ama arada dinlemek için ideal Very Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hypga

MesajTarih: Cmt 12.01.2008 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Akın Eldes desteğini alarak,gayet fazla seyircisi bulunan bir dizinin (diziyi de sevmem ) müziğini yaparak tanınır hale gelmiş grup. Sevmiyorum.
bluesrocknroll

MesajTarih: Cmt 19.01.2008 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hypga demiş ki:
Akın Eldes desteğini alarak,gayet fazla seyircisi bulunan bir dizinin (diziyi de sevmem ) müziğini yaparak tanınır hale gelmiş grup. Sevmiyorum.

aynen öyle
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
athena-fn

MesajTarih: Pzr 03.02.2008 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sınıf dizi müziğini sevdim... Wink

ßiLMeyenLeR ßiLMezLeeR zaTen yoq ßiLMesinLeeRr..!!! Wink Very Happy
Başa dön
yesilkurbaga

MesajTarih: Pzr 03.02.2008 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bluesrocknroll demiş ki:
Hypga demiş ki:

aynen öyle

akın eldes desteğini aldıklarına göre gerçekten iyi müzik yapıyor demektir bu gençler.. zira akın eldes her önüne gelene destek veren bir adam değil. kaldı ki albümlerinde ki şarkı dizi müziği olmadan öncede istanbul'da her konserleri dolu dolu geçen bir grup idi pinhani. gayet başarılı, gayet de iyi müzik yapan bir grup. kaldı ki çok başındalar yolun. ama albümlerindeki şarkı dizi müziği oldu diye veyahut akın eldes bu gençlere destek veriyor diye tü kaka denecek bir grup değldir. kaldı ki dizi müziği yapıp sonrasında ahanda bu şarkı tuttu hadi gelin akın eldeside alalım yanımıza destek olsun bize gidip albüm yapalım gibi bir durumda yok iken ortada.. yani bu gençler müzik yaparlarken akın eldes kendilerine destek olmuşken, albümleri çıktıktan bilmem kaç zaman sonra dizinin birinden sizin şarkılar pek güzel gelin sizinle çalışlaım teklifi almışken haksızlık etmemek lazım bu gençlere.. bu gruba... sevmemenin bahanesi bunlar olmasın yani...
DEJ-A

MesajTarih: Sal 05.02.2008 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yesilkurbaga demiş ki:
bluesrocknroll demiş ki:
Hypga demiş ki:

aynen öyle

akın eldes desteğini aldıklarına göre gerçekten iyi müzik yapıyor demektir bu gençler.. zira akın eldes her önüne gelene destek veren bir adam değil. kaldı ki albümlerinde ki şarkı dizi müziği olmadan öncede istanbul'da her konserleri dolu dolu geçen bir grup idi pinhani. gayet başarılı, gayet de iyi müzik yapan bir grup. kaldı ki çok başındalar yolun. ama albümlerindeki şarkı dizi müziği oldu diye veyahut akın eldes bu gençlere destek veriyor diye tü kaka denecek bir grup değldir. kaldı ki dizi müziği yapıp sonrasında ahanda bu şarkı tuttu hadi gelin akın eldeside alalım yanımıza destek olsun bize gidip albüm yapalım gibi bir durumda yok iken ortada.. yani bu gençler müzik yaparlarken akın eldes kendilerine destek olmuşken, albümleri çıktıktan bilmem kaç zaman sonra dizinin birinden sizin şarkılar pek güzel gelin sizinle çalışlaım teklifi almışken haksızlık etmemek lazım bu gençlere.. bu gruba... sevmemenin bahanesi bunlar olmasın yani...

Öznellik boyutu.Sevmememinin gecerli sebepleri olabilir,ama grup itici gelebilir sevilmeyedebilir.Sevip sevmemek te öznellikle ilgilidir.Ayrıca konu şarkının dizi müziği olması mı,yoksa pinhaninin bu ülkede o dizi sayesinde mi bu kadar tanınması.Bu ayrımı iyi yapın.Sevmiyorum bu grubu.Ayrıca güzel müzikte yapmıyolar.Öznel görüşüm.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bettle

MesajTarih: Sal 05.02.2008 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar konser performansları gerçekten kötü
Başa dön
rocknsebo

MesajTarih: Sal 18.03.2008 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Aslında dizi ile tanınan bi grup olduguna katılmıyo değilim.Yalnız hala bıraz beklemek gerekıyo bence kesın bı dusunceye sahıp olmak için.Cunku bı anda herhangı bi şeyden ünlü olupta ortadan kalkan o kadar grup gördük ki.2. albümde hersey belli olucak sanırım.Pek fazlda yorum yapamıyorum dogrusu.

Ama örnek olarak Akedemi Türkiye den çıkan Barış Akarsu yu verebilirim.

2.Albümde hersey belli olur sanırım.
uurock

MesajTarih: Cmt 19.04.2008 3:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kavak yelleri dizisinin müziğini yaparak adeta patlama yapan grup

"belki sevmekten hiç usanmam" adlı oarçalarını çok beğenirim

ayrıca bi süre hard dinledikten sonra kulaklarınızı rahatlatmak için dinlemenizi kesinlikle tavsiye ederim Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
forsytia

MesajTarih: Cmt 19.04.2008 10:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kesinlikle çok güzel şarkıları var. ama artık nezmn dinlemeye kalksam diziyide izlediğimden dolayı aklıma dizideki kişler geliyor onları fln düşünmeye başlıyorum.fazla diziyle özdeştiler.
Başa dön
rocknsebo

MesajTarih: Cmt 19.04.2008 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

[quote="forsytia"]kesinlikle çok güzel şarkıları var. ama artık nezmn dinlemeye kalksam diziyide izlediğimden dolayı aklıma dizideki kişler geliyor onları fln düşünmeye başlıyorum.fazla diziyle özdeştiler.

[/quotDiziyle özdeştiklerine bende katılıyorum.Şarkıyı dinlediğimde akla hemen dizi oyuncuları ve dizi geldiğide dogru bence.Ama daha öncede belirttiğim gibi kalıcı olmak istiyorlarsa aynı çizgide devam etmeleri aynı yolda şaşmadan gitmeleri gerekir ki kalıcı bir grup olsun.
Mor_

MesajTarih: Cmt 26.04.2008 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Pinhani' den yeni albüm müjdesi...

Pinhani - Zaman Beklemez çıktı...

"Eser hakkında

2006'nın Nisan ayında yayınlanan ilk albümü "İnandığın Masallar"la müzik dünyasında kendine önemli bir yer edinen Pinhâni, yeni albümü "Zaman Beklemez "le 26 nisan 2008'de dinleyicisiyle yeniden buluşuyor Pinhâni yeni albümünü , ilk albümde yer alan gitarist Akın Eldes ve davulcu Cem Aksel' in yanı sıra bas gitarist Demirhan Baylan' la birlikte kaydetti. Bu üç önemli müzisyenin dışında gruba bu albümde çok önemli müzisyenler eşlik etti ; Klarnette Serkan Çağrı ve Oğuz Büyükberber , trombon ve trompette Hasan Gözetlik, trompette Can Ömer Uygan, vurmalı çalgılarda Yinon Muallem, bas gitarda Sunay Özgür Pinhâni'nin ikinci albümünde yer aldı. Erkan Oğur'da bu albümde bir şarkıda cümbüşüyle grubun misafiri oldu. Albüm kayıtlarını ilk albümde olduğu gibi yine Tanju Duru'nun stüdyosunda tamamlayan Pinhâni, ilk albümde yaptığı müziği ikinci albüme taşımaya ve üzerine yeni değerler eklemeye çalıştı. "

www.dr.com.tr' den alıntı...

filmkultur
Başa dön
DEJ-A

MesajTarih: Cmt 26.04.2008 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Albümdeki parçaları,dinleyiciye Kavak Yelleri tanıtır artık.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Amorphis__

MesajTarih: Cmt 26.04.2008 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

DEJ-A demiş ki:

ona ne şüphe .
Başa dön
rocknsebo

MesajTarih: Pts 28.04.2008 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

O kadarda olacağını sanmıyorum.Sonucta artık tanınan bi grup olarak 2. albümü çıkarıcaklar.Ama yienede dizi bitmezse tabi 2. albümden şarkılarını dizide dinletirler herhalde.
gbanes374

MesajTarih: Pts 28.04.2008 20:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Amorphis__ demiş ki:
DEJ-A demiş ki:

ona ne şüphe .

Peki bu kötü birşey mi? Reklamlarını yapacak bir yol bulmuşlar, ne güzel...
forsytia

MesajTarih: Sal 29.04.2008 9:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

7 mayıs çarşamba akdeniz üniversitesi şenliklerinde sahne alcaklar.
Başa dön
saykodelikzade

MesajTarih: Sal 29.04.2008 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Süper albüm olmuş , samsun konserine lütfen db'yide getirin Very Happy
Başa dön
rocknsebo

MesajTarih: Sal 29.04.2008 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gbanes374 demiş ki:
Amorphis__ demiş ki:
DEJ-A demiş ki:

ona ne şüphe .

Peki bu kötü birşey mi? Reklamlarını yapacak bir yol bulmuşlar, ne güzel...

Güzel vede ilginç.Böye şeyler genelde pop müzikte olur.Rock müzilkte pek görülmez.O yüzden tuhaf geldi. Shocked
forsytia

MesajTarih: Prş 08.05.2008 10:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

antalyada süperdiniz konser başlarında kavak yelleri flashbackleri yaşasamda sonradan aklıma bile gelmedi çok eğlendim çok. teşekkürler.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 35, 36, 37, 38  Sonraki
36. sayfa (Toplam 38 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız