Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Metallica II
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Metallica II
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 80, 81, 82  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
kingofloss__

MesajTarih: Cum 18.04.2008 20:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

MYLIFEMYWIFE demiş ki:
Stad konserine gidip de tribün bileti alanın aklına şaşarım (kucaanda çocuk yoksa) diyorum sadece Very Happy

Embarassed Embarassed Embarassed Sırıtan seytan yeeea
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Cum 18.04.2008 21:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tallica manyaa olanlar en önlerde kalmalı, yok abi ben ambiansa geldim dienler de arkaya kaykılmalı.

bunun dışında stada konser izlemek için gidenler de dvd alıp evde oturmalı.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DamnationGame

MesajTarih: Cum 18.04.2008 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

NEWS
Hot Flashes
METALLICA - Experience The Album... Before It's Done
Posted on Friday, April 18, 2008 at 14:31:08 EST

Coming this May is Mission: METALLICA.

Says RollingStone.com, "With their new album due out later this year, Metallica is whetting their fans’ appetites with a new site called Mission: Metallica.

The band entices fans to “Experience the album… before it’s done.” The site will launch in May."

Visit the new site and sign up for updates here.

Metallica's follow-up to 2003's St. Anger is expected this September. The band have been recording in L.A. with producer Rick Rubin.

More updates as details surface.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Jaymz_Hetfield

MesajTarih: Cum 18.04.2008 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

deathmetalman demiş ki:
Jaymz_Hetfield demiş ki:
Bazılarıda MetallicA'ya gidiyorum diyemediği için Down'a gidiyorum diyor. Laughing

bir kişi için metallica neden kompleks olsunki??....mesela ben gidersem metallica için değil phill anselmo ve pepper kenaan için gideceğim Wink

Adamlara tonla laf edip birde izlemek istediklerini itiraf edemeyecek insanlar olduğuna adım gibi eminim.
İsteyen istediği için gider orası başka birşey, ama bu tarz tiplerin olduğuda bir gerçek.
Başa dön
OmniaMovens
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cum 18.04.2008 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

MYLIFEMYWIFE demiş ki:
Stad konserine gidip de tribün bileti alanın aklına şaşarım (kucaanda çocuk yoksa) diyorum sadece Very Happy

tabi bazen de mantıklı düşünmek gerekiyor Smile saha içi alıp en önde olup arkadaki 20.000 kişi tarafından ittirilmektense ve yine saha içi alıp ortalarda binlerce el kol dan ve alçak seviyeden dolayı hiçbişey görememektense, bunların yanında yine saha içi alıp düzgün yerde duracam diyip te saatlerce 2 sn dinlenmek için yere bile oturamamaktansa, bunların yanında sahnenin 350 ytl lik kısma bile 3-4 metre uzunluğunda ve James'in sahne önüne bundan fazla yaklaşmayacağını bildikten sonra, 10 senelik Metallica Fan ı olsamda gider paşa paşa kapalı üstü mü alırım, en iyi arkadaşlarımla konseri izleriz, sarkıları söylerim Wink
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
enchant
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Cum 18.04.2008 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

stat konserinde en önde nerede kaliteli konser izliyorsun arkadaşım. en iyi ses sahanın ortalarında duyuluyor. adamları zaten görüyorsun. ben gitseydim sahne önünün arka taraflarına(saha ortası) bileti alırdım. konsere gitme sebebim de en önde sıkışmak değil de tam tersi rahat ve iyi bir ses duyabileceğim yerde konserimi izlemek olurdu. en öne 350 verenler verecek olanlar kusura bakmasınlar parasını çöpe atacak olanlardır. 350 niye vereyim. oraya vereceğime 1 metallica, 1 mark knopfler birde whitesnake-def leppard izlerim. Wink
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Cmt 19.04.2008 0:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tallica fanı olsam direkt 350'lik yerden alırdım, gerisi bana göre palavra, gider dvdden izlerim kalabalıktan,elden koldan çekinip,sesi takacaksam. rock konseri bu, üsküdar musiki cemiyeti dinletisi değil ki. ama beklentiler farklı tabii herkes için.
Blackrider

MesajTarih: Cmt 19.04.2008 3:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

350 YTLlik bilet alanların kaç tanesi gerçek Metallica fanıdır tartışılır. Sosyete doluşacak. Büyük ihtimalle kulaklıklarını takıp geleceklerdir sırf biz de biliyoruz biz de dinliyoruz demek için. 150 ytllik yerde fanlar olacaktır ama madem rock konseri diyorsun alırsın 85lik yerden gerçek rock ruhunu yaşarsın ezilerek, itilerek, kavga ederek ve bence en önemlisi pogo yaparak Wink
Şahsen vip gibi salak bi uygulama çıkmadan önce her gittiğim konserde bu saydıklarımın hepsini yapıp en öne ulaşırdım. artık bi işe yaramadığından rahatlık daha önemli bence. son gittiğim 3-5 konserde hep arkalarda durdum ve sonucunu aldım. mix yapan adamların duyduğu gibi konseri izledim ve dinleyebildim.
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Cmt 19.04.2008 3:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tribunlerden izleyecekler bir sey goremem diye endiselenmesinler, ters bi durum olmadikca sahne yanlarina dev ekran koyacaklardir diye dusunuyorum.

Ayrica, organizasyonun kolpaligi bilet fiyatlarindan zaten tescillendi ama Metallica'nin altina 3 alt grup cikartan zihniyetin bir de Bakırköy'den gecmesi gerek dusuncesindeyim.
Başa dön
Spacetimereality

MesajTarih: Cmt 19.04.2008 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Blackrider demiş ki:
madem rock konseri diyorsun alırsın 85lik yerden gerçek rock ruhunu yaşarsın ezilerek, itilerek, kavga ederek ve bence en önemlisi pogo yaparak Wink

Nedense senin de süper bi adam olduğunu düşünmeye başladım Smile Daha güzel yazamazdım valla.
Başa dön
Papa_Het

MesajTarih: Cmt 19.04.2008 19:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Spacetimereality demiş ki:
Guns biletleri de 85 liradan başlıyordu. Organizatörler güzelim konseri mundar etmişlerdi. Burada da bence pazarlama hatası yaptılar. Buraya yazıyorum. O stadyum kesinlikle dolmayacak. Gelen yine çok olur ama biletler tükenmez.

MetallicA Sold Out. 2. konseri eklesinler söyle
calis

MesajTarih: Cmt 19.04.2008 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar saha içi bileti alıcam fakat şu aralar nakit sıkıntım var sizce ne kadar süre daha bitmez saha içi biletler Sad
kingofloss__

MesajTarih: Cmt 19.04.2008 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Vallaha deli gibi gidiyor biletler,hiç belli olmaz.
Papa_Het

MesajTarih: Cmt 19.04.2008 21:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Saha içi ve d blok tribunler bitmişdir. Tallica halkı ayaklanmışdır Laughing
gabriyeli

MesajTarih: Cmt 19.04.2008 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bunlar gene 30 bini devirecekler gibi geliyor seyirci rakamını
Josephking_1903

MesajTarih: Cmt 19.04.2008 21:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Papa_Het demiş ki:

ciddi mi söylüyorsun yaw Confused
saha içinin bitmesi kötü olmuş...
Başa dön
Papa_Het

MesajTarih: Cmt 19.04.2008 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kalan bölümler

Sahne Önü (bitti gibi)
Numaralı/Kapalı Trb. 2 ( kapış kapış)
Yeni Açık T ( sponsorlar dağıtır çoğunu)
calis

MesajTarih: Cmt 19.04.2008 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Papa_Het demiş ki:

biletix de sadece vip bölümü tükendi yazıyo Confused
Başa dön
kingofloss__

MesajTarih: Cmt 19.04.2008 23:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bilet alma sayfasına bakınca asıl şoku yaşayacaksın. Very Happy
calis

MesajTarih: Cmt 19.04.2008 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

omg tühh kaçırdık iyi mi ya.aman nese sevmiodum metallica yı Mustaine is God Very HappyVery Happy
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 80, 81, 82  Sonraki
33. sayfa (Toplam 82 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız