| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Queen_of_Metal

Kayıt: May 04, 2004 Mesajlar: 2017 Nerden: sonsuzluk.tan..
|
Tarih: Sal 05.12.2006 12:15 Mesaj konusu: |
|
|
dokunaklı,etkili ve çok akıllıca yazılar,şiirler.. sanırım ömrümün sonuna kadar hiç sıkılmadan okurum! _________________ www.istanblues.org Türkiye'nin ilk ve tek blues platformu
sonun ve sonsuzluğun ikilemindeki kaosun sonu |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
ateistt

|
Tarih: Pts 15.01.2007 15:14 Mesaj konusu: |
|
|
Turkiye'yi en iyi bilen ve herzaman cesur bir şekilde doğruları söyleyen,doğruları söylediği için bazı kesimlerin nefretini kazanmış(en büyük sebeplerinden biriside ateist olduğunu söylemesidir) bir insan
Zaten Aziz Nesin'i anlayan insan sayısı bu ülkede çok fazla değil.Bütün kitaplarını okudum.Hemen hemen hepsinde cahil halkımızın ve tuhaf devletimizin trajikomik yanlarına güzel bir dille değinmiş.Gerçekten bu ülkeyi ve türk insanını çok iyi anlatıyor. _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
futhewo

|
Tarih: Prş 18.01.2007 18:42 Mesaj konusu: |
|
|
| "ölmek bir şey değil de yalnız kalacak dünya" |
|
| Başa dön |
|
 |
seytanucurtmasi

|
Tarih: Çrş 07.02.2007 18:20 Mesaj konusu: |
|
|
Yazdığı her kelime okunmaya değer kanımca..öyküleri bir nevi skeç tadında..kitaplarını halka açık mekanlarda okurken kendi kendime kahkahalarla güldüğümde insanların hakkımda şizofren yanılgısına kapıldıkları anlar olmuştu üstadı saygıyla anarım her daim. _________________ çığlık |
|
| Başa dön |
|
 |
aysu_

|
Tarih: Cum 09.02.2007 0:00 Mesaj konusu: |
|
|
| futhewo demiş ki: | | "ölmek bir şey değil de yalnız kalacak dünya" |
"..dünyaya borçlu ölmek"... Düşünemezdim bile bunu, hep aksini savunurdum; "adaletsiz bu dünya" falan filan.. Tek bir cümlesiyle beni altüst etmeyi başaran deha. |
|
| Başa dön |
|
 |
metalik_gri

|
Tarih: Prş 22.02.2007 15:56 Mesaj konusu: |
|
|
| ''zübük''derim bunu bilir bunu söylerim:) |
|
| Başa dön |
|
 |
hikayembitti

|
Tarih: Sal 17.04.2007 20:36 Mesaj konusu: |
|
|
Acının Duvarı Asılınca
Kendisi çatlamadan
Toprağı çatlatamaz tohum
Aşmışım sınırını mutsuzluğun
Ayrımsayamıyorum bile öyle mutsuzum
Acısını artık duyamıyorum
Ki kendim öyle bir acı olmuşum
Nasıl görmezse göz kendini
Kendimi arıyor bulamıyorum.
A.A. |
|
| Başa dön |
|
 |
blondeangel

|
Tarih: Pzr 22.04.2007 23:24 Mesaj konusu: |
|
|
çok şey var değeri bilinmeyen ve bu adaletsizlikle yok olan AZİZ NESİN de ne yazık ki bu kervana dahil... _________________ .... |
|
| Başa dön |
|
 |
schiz

|
Tarih: Sal 24.04.2007 13:57 Mesaj konusu: |
|
|
hoptrinam _________________ Good decisions come from experience Experience comes from making bad decisions |
|
| Başa dön |
|
 |
betul_foreverrockkk

|
Tarih: Çrş 12.09.2007 0:35 Mesaj konusu: |
|
|
garip bir adam.. önceden hafızmış mesela sonradan ateist olmuş... _________________ come, break me down, bury me... |
|
| Başa dön |
|
 |
mat-rock_musty

Kayıt: Sep 07, 2004 Mesajlar: 623 Nerden: rixos manzaralý kampüsten
|
Tarih: Prş 13.09.2007 0:21 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar daha önce aziz nesini pekte tanımıyordum ama önyargım yoktu kesinlikle sadece okuyamadım,burada okudum birkaç şiirini ve okadar etkilendimki lütfen devam edin yazmaya... _________________ <div>Başkalarının izinde yürüyenler geride iz bırakamazlar</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
ellisande

|
Tarih: Pzr 18.11.2007 17:16 Mesaj konusu: |
|
|
Gözler önünde işte
Gittikçe arınıyorum kendimden
Her giden güzelleşir
Gidiyorum güzelleşmek için
Unutulsun diye çirkinliklerim... _________________ why is the clock even running,if my world isnt turning.. |
|
| Başa dön |
|
 |
geissler

|
Tarih: Cum 11.01.2008 16:21 Mesaj konusu: |
|
|
| Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği kişilere yönelik hakaret ve/veya küfür içerdiğinden silinmiştir. Bu tavrınıza devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz. |
|
| Başa dön |
|
 |
DEJ-A

Kayıt: Aug 31, 2007 Mesajlar: 435 Nerden: Dinden uzak yerlerden...
|
Tarih: Sal 05.02.2008 21:30 Mesaj konusu: |
|
|
Sonradan ateist olmasının sebebi farklı.Bunu kitaplarında bulabiliriz.Bir sürgünün anıları seriri,türkiye deki haksızlıgın en büyük kanıtı.Hala da devamı olan bir kanıtı. _________________ POPÇULAR DIŞARI ! Pentagram / Mezarkabul Fan Sitesi www.puratu.org
ANTİ RAP ; ` ŞEYTAN ` I NİYE YAKMADIN CEHENNEMİN VAR DA SENİN !
[ YALNIZ GÖZYAŞLARIN YIKAR , RUHUNDAKİ GÜNAHLARI ! ] |
|
| Başa dön |
|
 |
kopukadam

|
Tarih: Cum 18.04.2008 0:06 Mesaj konusu: |
|
|
| Fil Hamdi adlı kitabıyla eğlenceli saatler geçirdiğim büyük usta. |
|
| Başa dön |
|
 |
Brokenstick

|
Tarih: Prş 26.06.2008 15:53 Mesaj konusu: |
|
|
Sıkılmadan ve defalarca okuyabildiğim(ve de okuyacağım) tek yazar  |
|
| Başa dön |
|
 |
Lucidal

|
Tarih: Sal 01.07.2008 16:11 Mesaj konusu: |
|
|
"madem ki bir aşkın var, ne güzel tadını çıkar...her şeye boşver ve aşkı yaşa...
ille de büyük aşk olması gerekmez;yaşanan her aşk büyüktür, yeter ki çıkarmasını bil...
çok büyük umutlar bağlama,yarını hiç düşünmeden,günü gününe sev, sevginin tadını çıkar...
sevgide geleceği düşünürsen aşkı bombok edersin.
sakın haaa ...sonsuz monsuz diye herifin başını yeme...her şeye boşver;öylesine sev ki, sevdiğin erkeği bile umursama,salt kendin için sev,bencilce yaşa aşkı, bütün maddesiyle...
yaşamdan elinde kala kala salt yaşadığın sevgiler kalır sonunda,
aslolan aşktır yaşamda...dolu dolu, dolu dizgin,zilzurna,saniye saniye aşkı yaşayarak sev...
iki yil, üç yıl sürecek diye umutlanıp enayilik etme...
ister sürer, ister sürmez....sen o anı yaşa yeter ki...
yitirdiğin zaman; yaşadıklarını kazanmış olacaksın...
sonunda elbet yitireceksin, ama yitireceğini hiç düşünme;çünkü aynı zamanda kazanmışsındır da...anılar kazanıyorsun daha ne...iç o zaman, sarhoş ol...
yüce yüce şeyler düşünme severken, sevgiyi berbat edersin;çünkü sevginin kendisinden daha yüce bir şey olmaz...
aferin sana seviyorsan,seviliyorsan...sakın kuşkulara kapılma.
severken yirmi yıl sonrasını değil,yirmi dakika sonrasini bile düşünme...an an yaşa, derin derin hem de...afferin sana...çok sevindim.
işe güce boşver...keyfince yaşa, sev...sevildikce sev,sevilmeyince de tastamam boşver
ve o zaman o güzelim yalnızlığına sarıl...o yalnızlık ki, bütün sevgilerden daha güzeldir
ve sonunda .........kollarımızla sararız...
o zaman da hiç üzülmeyeceksin.çünkü nasıl olsa, sığınacak bir yalnızlığımız var;günün birinde anamız bile bizi bırakır gider,ama o yalnızlığımız,biz yaşadıkça bizi hiç bırakmaz...
severken bunları düşünme,lütfen yarınsız sev ki, sevginin tadını çıkarasın.
hadi, sevgiyle öperim. yaşa sen..."
yarim kalmiş öyküler kitabından.. usta ne güzel tanımlamış sevginin sarhoşluğunu. |
|
| Başa dön |
|
 |
|