Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Ankara/Uşak: Sat/Tks Behringer Gdi21 ---60ytl---
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Ankara/Uşak: Sat/Tks Behringer Gdi21 ---60ytl---

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
haplo_trm

MesajTarih: Prş 17.04.2008 23:36    Mesaj konusu: Ankara/Uşak: Sat/Tks Behringer Gdi21 ---60ytl--- Alıntıyla Cevap Ver

Merhaba.

Diğer resimler için linklere tıklayın!! Arrow resim-2 Arrow resim-3 Arrow resim-4

Fiyat ve takas opsiyonları; (takas tercihimdir)

Arrow Takas için behringer akustik modelleyici am100 veya pedal şeklindeki tunerleri (tu100-tu300)

Arrow İstediğim fiyat 60ytl

Nasıl olacak peki alış-veriş diyenler buyrun burdan yakın;

Arrow 1-) Uşak'ta ikamet etmekteyim kargoyla güzelce yollarım forumdan defalarca alım-satım yaptım neredeyse hep kargoyla oldu Allaha şükür hiç problem yaşamadım-yaşatmadım. İsteyene referans gösteririm (ama elletmem Laughing)

Arrow 2-) Yok arkadaş 1 bana uymaz derseniz 19-23 arası Ankara'da olacağım yüz yüze alışveriş yaparız birer çay içer, sohbet ederiz. (istemezseniz çay kalabilir Smile)

V-amp2 im var bu boşta duruyor satmak/takaslamak istemem bundandır böyle biline Smile

Pedalın tek kusuru adaptörle çalıştırmak için önünde başka bir pedala daha ihtiyaç duyması - ancak bu tona vs. kesinlikle en ufak olumsuzluk katmamaktadır!. Neden böyle bilmiyorum aldığımda böyleydi (forumdan yndnrg7321 nickli arkadaştan almıştım.) Önüne wah koyduğum için benim için hiç problem olmadı açıkçası. Pille çalıştırırken böyle bir sorun çıkarmamaktadır. Bazı arkadaşlardan gdi21lerin fabrika çıkışında bazen böyle bir sorun olduğunu duymuştum.

Kozmetik olarak ilk aldığımda kargo paketini açarken oluşan çizik haricinde bir sorunu yoktur (Baştaki resimde behringer yazısının sonunda görülebilir.). Bir de düğmelerin konumu orijinal halinde ilk bakışta belli olmadığından sıvı daksille işaretlemiştim istenilirse çıkarılabilir. Üzerindeki kırmızı ledi de mor renk olanıyla değiştirdim böyle daha uyumlu oldu bence ama isteyene eski haline getirip yollayabilirim.

Herkese saygılar & sevgiler...
mfikret

MesajTarih: Prş 17.04.2008 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

slipknot777 arıyordu.Bir ö.m at istersen.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
haplo_trm

MesajTarih: Prş 17.04.2008 23:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

mfikret demiş ki:
slipknot777 arıyordu.Bir ö.m at istersen.

Bilgilendirme için teşekkür ederim efendim hemen atıyorum Wink
haplo_trm

MesajTarih: Cum 18.04.2008 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu gece (hatta birazdan Smile) otobüse binicem birkaç gün Ankara'dayım isteyenle elden yapabiliriz alışverişi.

Bu sırada çok fazla internete giremeyebilirim bana 0544 633 88 99 den ulaşabilirsiniz.

Herkese kolay gelsin Wink
hummingbird

MesajTarih: Pts 26.05.2008 19:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

şu sorunun ne olduğunu pek anlayamadım, mantıklı gelmedi açıkçası. biraz daha bilgi verirsen talip olabilirim.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
haplo_trm

MesajTarih: Sal 27.05.2008 3:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bazı gdi21lerde fabrikasyon olan bi sorun bende aldığımda farkettim olay şu;

-pille kullanacaksan hiçbir sorun yok, tak çalıştır Smile

-adaptörle kullancaksan gdi21den önce bir pedal daha olması gerekiyor. Ben gitar->wah->gdi21->... şeklinde kullandığımdan herhangi bir sorun yaşamadım ama gitar->gdi21->... şeklinde kullanılmıyor adaptörle sebebini bilmiyorum ama birkaç farklı forumda muhabbeti geçti başka gdi21lerde de aynı sorunun olduğunu okudum fabrikasyon hata yani.

Olay bu yeterince bilgilendirebildiysem ne mutlu bana Wink
meren

MesajTarih: Pzr 08.06.2008 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

iyi satışlar
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KeReMmM

MesajTarih: Pzr 08.06.2008 21:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Normalde adaptörlerin amperinin fazla olması bir sorun yaratmaz. Ancak belki tek adaptörü bağladığınızda bu pedala adaptörün amperi çok fazla geliyordur, başka pedallarla birlikte kullanınca sorun düzeliyordur gibi tamamen sallamasyon bir yorum yapabilirim Smile
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mazonami

MesajTarih: Pts 09.06.2008 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

konu hala aktif mi?
http://www.turkrock.com/post1409104.html#1409104
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız