| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
gabriyeli

|
Tarih: Pts 24.12.2007 10:13 Mesaj konusu: |
|
|
İşin en moktan yanı bir çok firma vista'dan gelen şikayetler üzerine tekrar pc'lerinin üzerinde orjinal xp lisansı vermeye başladı ama bizim casper tarzı firmalarımız önüne gelene peynir ekmek gibi vista dağtıyor, Servisimize gelen markalı pclerin tek sorunu formatlanıp xp yüklenmesi istenmesi Vista ile ilgili sorun çok çözüm üreten hiç yok işin garip bir yönüde bu. _________________ Yoğun İstek Üzerine Burdayım |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
jpetrucci

|
Tarih: Sal 25.12.2007 15:38 Mesaj konusu: |
|
|
ultimate kurmuştum ama visual studio kurduğum zaman sql components updatelerini yaptı ve hata verdi bir daha da uğraşmadım ve tekrardan xp'ye döndüm. ama tek sevdiğim özelliği indexleme özelliğiydi. xp de dosya ararken uzun zaman geçiyor bildiğimiz gibi ama vistada indexlenen dosyalar çat diye geliyor karşımıza...
http://www.avirtualexit.com/2007/05/20/speed-up-file-search-in-vista/ _________________ Sometimes I feel like screaming
USA Fender Strat - Morley Mark Tremonti Wah - SansAmp GT2 - Boss Ge-7 Equalizer - Boss Ds-1 - Marshall Drive Master - Boss RV-3 Reverb/Delay - Marshall AVT50 Combo |
|
| Başa dön |
|
 |
maresal

|
Tarih: Çrş 26.12.2007 22:50 Mesaj konusu: |
|
|
Sp1 i yükledim ancak ekranın sağ altında "Windows Vista Değerlendirme Kopyası" diye birşey yazıyor.Ne kopyası kardeşim safkan orjinal vindovs diyorum ama takmıyo beni delirme noktasına geldim.Bunu nasıl kaldırabileceğimi bilen varmı? _________________ —— •— •—• • ••• •— •—•• |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
|
| Başa dön |
|
 |
Metalman

|
Tarih: Prş 14.02.2008 2:33 Mesaj konusu: |
|
|
En başta sorulan soruya gelirsek arkadaşlar.
Demekki Windows vista ya uygun sürümler daha çıkmamış.
ilk yazıdan beri çok zaman geçmiş. Şu an itibari ile driver programlar vs bütün herşeyi vista uyumlu hale getirdiler.
sağlıcakla  _________________ işte sen.. kendi gölgesinden bile korkan bir paranoyak.. |
|
| Başa dön |
|
 |
denoktabenokta

Kayıt: Mar 07, 2005 Mesajlar: 1123 Nerden: müsait bi yerden!
|
Tarih: Cmt 05.04.2008 17:43 Mesaj konusu: |
|
|
Windows 2000, Xp dururken Vista'ya hiç gerek yok diyecek kadar iddialıyım arkadaşlar... Atın gitsin Vistayı, Ubuntu var bedava, onu bile kullanabilirsiniz... (: _________________ www.myspace.com/denoktabenokta |
|
| Başa dön |
|
 |
gabriyeli

|
Tarih: Pzr 06.04.2008 10:17 Mesaj konusu: |
|
|
| kingofloss__ demiş ki: | http://www.google.co/search?q=remove+evaluation+copy+from+vista+sp1
SP1 şu an tam değil,Release Candidate 1 sürümü sunuldu.O yüzden "deneme sürümü" gibi gösteriyor kendisini... |
Geçtiğimi hafta itibariyle tam sürüm sp1 çıktı ama ingilizce olarak türkçe için bekleyeceğiz biraz daha. |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Pzr 06.04.2008 19:56 Mesaj konusu: |
|
|
Ben yükledim SP1'i,İngilizce 64-bit Ultimate kullanıyorum.Pek bir fark görmedim açıkçası,belki arkaplanda iyileştirmeler boldur ama son kullanıcıya kendisini direk belli eden şeyler yok.Dosya silerken hala kabızladığı oluyor. _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred |
|
| Başa dön |
|
 |
gabriyeli

|
Tarih: Pzr 06.04.2008 20:08 Mesaj konusu: |
|
|
Valla dostum vista adam olmaz değil sp1 sp11 de çıksa zaten hantal bir sistem birde yamalar geliyor düşünemiyorum sonuçlarını artık beklentim windows 7 mi ne onu bekleyecez 3 yıl kadar daha  _________________ Yoğun İstek Üzerine Burdayım |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Pzr 06.04.2008 20:32 Mesaj konusu: |
|
|
Microsoft yetkilileri Windows Vienna'da da vaat ettikleri yenilikleri yapmazlarsa çok büyük darbe alacaklardır.Mac OS X'te Intel mimarisine geçti,donanım desteğini arttırırsa gayet sağlam gelebilir.Ki ben dahil,birçok kişi bilgisayarını Hackintosh'a döndürdü,MacOS yazılım ve donanım desteği biraz daha iyi olsa çok güzel bir sistem...Linux zaten Microsoft'un baş düşmanlarından birisi...Vienna'ya Vista formülü makyajlı XP gibi şeyler yaparlarsa negatif sonuçlarını görecekler. _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred |
|
| Başa dön |
|
 |
gabriyeli

|
|
| Başa dön |
|
 |
uurock

|
Tarih: Cmt 19.04.2008 5:23 Mesaj konusu: |
|
|
hiç sevmedim bu vistayı
donanım bulmada tmm bi diyeceğim yok ama
Xp'dende vazgeçemiyorumki be  |
|
| Başa dön |
|
 |
Roth-Azad Forum Yöneticisi

|
|
| Başa dön |
|
 |
gabriyeli

|
Tarih: Cum 13.06.2008 1:04 Mesaj konusu: |
|
|
E kim diyor sana vista kullan diye dostum geçenlerde servise hp tablet pc geldi açılması 10 dakika bir işlemi yapması 15 dakika müşteri tek söz söyledi ya bunu xp ye çevirmeyi başarın yada bunu şuradan aşağı atıp gidip xp destekli bir pc alacağım tablet elbet kasar ki normal windows xp de tablet özelliği kullanılmayacağı için ingilizce tablet edition ile çözüm olacağını driverlar için bekleteceğimizi söyledik kabul etti 100 ytl ye patladı amcama ben bu vistayı seviyorum _________________ Yoğun İstek Üzerine Burdayım |
|
| Başa dön |
|
 |
|