Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
küçük prens ve martı (: 2side 80 sayfa civarı bikere en güzel yanı
şaka bir yana küçük prens i çocukken okumuştum ilk ve sonra atmıştım bir köşeye birgün bir yolculuğum sırasında okudum ve kafam mı güzeldi anlamadım ama her cümlesinden o kadar derin anlamlar çıkarttım ki ağlamaklı kapattığım kitap benim için özel bir anlam kazandı.18 yaş civarında tekrar okunmasını tavsiye ediyorum
martı jonathan birşey söyleyemiyorum martı
nasıl başlayıp nasıl bitiyor inanılmaz bir kitap.kısacık bir zaman ayırmanızı tavsiye ederim
yaşar kurt un da kitap için martı jonathan diye şarkısı vardır. _________________ referanslarım ve daha önce alış-verişim olan kişiler: ati_tan (add+ nin sahibi),jackalkoray,y_cetin,bensunaf,onurbattal,zetiman
PEDALLA TAKASLIK KEMAN TENİS RAKETİ GÜÇ KAYNAĞI SWITCH(HUB) YAZICI
http://www.turkrock.com/ftopic88151.html
angelinanın külleri frank mccourt tavsiye ederim gerçek bir yaşa möyküsü frank m. kendi yaşantısını anlatmış ancak muhteşem bir dille. _________________ Bir çocuğumuz olursa adı DENIZ olmalı
DENIZ kadar engin, DENIZ kadar coşkun
DENIZ kadar sıcak, DENIz kadar güzel
Bir çocuğumuz olmalı
Adı DENIZ olmalı
DENIz dedim adına
Adı DENIZ olmalı...
Tarih: Cum 04.07.2008 22:32 Mesaj konusu:
ayşe kulin sevdalinka bosnadaki savaşın iç yüzünü görünen görünmeyen herşeyi süper bir dille anlatmıştır bir savaş roman olarak bu kadar güzel yazılabilir karakterler olsun kurgu olsun herşey süper.... herkeze tavsiye ederim... _________________ unutma ne kadar seversen o kadar sevilirsin
Trevanian - Şibumi,mutlaka okunması gereken kitaplardan... _________________ "My Guitars are my umbilical cord. They're directly wired into my head"
Kirk Hammett
http://www.missionmetallica.com/
Kayıt: Oct 25, 2006 Mesajlar: 548 Nerden: belli olmuyor ya...
Tarih: Sal 08.07.2008 19:35 Mesaj konusu:
emekli asker ve ilk kuzey ırak operasyonunun komutanı osman pamukoğlu;unutulanlar dışında yeni birşey yok.yaşadığı herşeyi birebir anlatmış,muazzam bir kitap. _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur.
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3 ... 16, 17, 18
18. sayfa (Toplam 18 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız