| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
FyrkanThrash

|
Tarih: Pts 14.04.2008 18:25 Mesaj konusu: |
|
|
Evet Single şarkılarının birazını duyduk en azından.Çok bomba gelecek.Kapak mükemmel zaten.Jon gerçekten kafasına göre takılıyor fakat grubun temel taşı o.Ve Tim'in yerine tekrar Matt'in gelmesine sevinmedim değil  _________________ Sabbath is Heavy, Priest is Metal!
HALFORD |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
OmniaMovens Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Jul 16, 2006 Mesajlar: 664 Nerden: İstanbul / Tekirdag
|
Tarih: Pts 14.04.2008 18:35 Mesaj konusu: |
|
|
Horror Show efsanedir.
neredeyse bir "Control Denied" toplamış adamlar, ( Chuck'ın olmadığını varsayıyorum tabi )
Matthew Barlow - Steve Digiorgio - Richard Christy - Jon Schaffer (kendisini hiç sevmem ama kaliteli gitaristtir) lead gitarda kim hatırlamıyorum ama bu dörtlü gayet yeterli ama bi marty iyi giderdi tabi.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Asmodeus_the_Demoniac

|
Tarih: Pts 14.04.2008 18:57 Mesaj konusu: |
|
|
ama o albüm iyi olsada esaneler pek efsane albüm yapamamıştı. sonuç olarak bütün iced earth fanları için her zaman DARK SAGA efsanedir. _________________ Blood is the Life and it Shall Be Mine |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts 14.04.2008 21:06 Mesaj konusu: |
|
|
yani bende iced earth fanıyım tabiki dark saga ayrı ama horror show da ayrı  |
|
| Başa dön |
|
 |
Jaymz_Hetfield

|
Tarih: Sal 15.04.2008 0:23 Mesaj konusu: |
|
|
Barlow farkı da hemen hissedilecek. _________________ MASTER OF PUPPETS |
|
| Başa dön |
|
 |
Blackrider

|
Tarih: Sal 15.04.2008 2:01 Mesaj konusu: |
|
|
Benim için Something Wicked This Way Comes albümü çok daha özeldir Dark Saga'ya göre. Bütün IE fanları için Dark Saga efsanedir demek çok genel oldu sanki
Ayrıca Horrow Show'daki parçalar eksi bestelere benzese de en sağlam albüm bence o. Çünkü her şey yerli yerinde ne eksik ne fazla. Bu kadar tam bir albüm olamaz. Cuk diyoruz buna  _________________ www.myspace.com/onurnarin >< myspace.com/thecooktr |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Sal 15.04.2008 8:11 Mesaj konusu: |
|
|
Dark Saga gayet iyi albüm ama bende Something Wicked This Way Comes ve Burnt Offerings'i çok severim.Dark Saga'dan A Question Of Heaven o zamana kadar yaptıkları en vurucu şarkıydı.Horror Show'da ise Damien,Dracula,The Phantom Opera Ghost gayet hoş şarkılar ama Damien en iyisi o albümde...Hele İncil'den alıntı "When the Jews return to Zion..." kısımındaki vokal ve melodilerin arızalığı adamı derinlere sürükler. _________________ Enslaved Blog...At tragic heights,she hangs from the sky,a requiem played,in a broken heart... Moonspell/At Tragic Heights |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 15.04.2008 10:41 Mesaj konusu: |
|
|
Dracula daki matthew nin girişi ve steve abimizin o eşsiz fretless ı ise aklım almıyor o adam fretless basslarını gerçekten cok etkileyici. hele hele Control Denied ta .. |
|
| Başa dön |
|
 |
Spacetimereality

|
Tarih: Sal 15.04.2008 11:29 Mesaj konusu: |
|
|
Albümlerini (özellikle eski albümleri, mesela Burnt Offerings (onun da özellikle son şarkısı) baya iyiydi) dinlemek eğlenceli de canlı performansları çok sıkıcı gelmişti bana. Tabi beğeni denen şey kişiden kişiye değişir. _________________ "First, it is slightly cheaper; and second, it has the words 'DON'T PANIC' inscribed in large friendly letters on its cover." |
|
| Başa dön |
|
 |
DarkLegacy

Kayıt: Feb 27, 2008 Mesajlar: 455 Nerden: Artık Olmayan Yer
|
Tarih: Sal 15.04.2008 11:48 Mesaj konusu: |
|
|
Ben daha Iced Earth'ı yeni yeni dinlemeye başladım, sanırım birkaç yüzyıl geriden geliyorum en sevdiğim şarkısı "I died for you". _________________ Satılık - Takaslık Jackson PS3T EMG 81-85
http://www.turkrock.com/ftopic90047.html |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 15.04.2008 11:51 Mesaj konusu: |
|
|
sanırım iced earth ün seveceğin daha cok sarkısı var
hele a question of heaven canlı performansı dinledikten sonra (bkz: alive in athens ) |
|
| Başa dön |
|
 |
DamnationGame

|
Tarih: Sal 15.04.2008 13:05 Mesaj konusu: |
|
|
Dark Saga için bir çok kişi efsane desede kaç kez dinlediysem dinleyeyim düz bulduğum ve sıkıldığım bir albüm oldu.
Something Wicked albümü olmasaydı ne Iced Earth ne de efsane denilen Dark Saga albümü bu şekilde anılıyor olmazdı, bence.
Horror Show ise Something Wicked'a güzel bir sos oldu. _________________ http://www.youtube.com/watch?v=LyDmJcrIJ4I
The Damnation Game-SYMPHONY X |
|
| Başa dön |
|
 |
Wayfaerer

|
Tarih: Cum 25.04.2008 1:08 Mesaj konusu: |
|
|
bencede en iyi albumleri Something Wicked This Way Comes ilk iced earth ü bu albumle keşfettiydim onunda etkisi olabilir  |
|
| Başa dön |
|
 |
Asmodeus_the_Demoniac

|
Tarih: Cum 25.04.2008 23:18 Mesaj konusu: |
|
|
alsında iced earth'ü çok sevmeme rağmen genelde albümlerden çok şarkıları seviyorum ben. pure evil, travel in stygian, coming curse, vengeance is mine vs. vs.
aslında spawn'un filminde dark saga'dan parçaları soundtrack olarak kullansalardı tam süper olurdu  _________________ Blood is the Life and it Shall Be Mine |
|
| Başa dön |
|
 |
DEJ-A

Kayıt: Aug 31, 2007 Mesajlar: 440 Nerden: Dinden uzak yerlerden...
|
Tarih: Cmt 26.04.2008 11:55 Mesaj konusu: |
|
|
Yeni gitarist ve EP hakkında pek konuşulmamış.Gitarist tam bir hayvan. Ayrıca çaldığı gruplarla da kaliteli bir tercih olduğunu gösteriyor.İnşallah Jon ile ömrü uzun olur.
Mat,Tim tartışması da bitsin artık.2 side kaliteli fakat Iced ın doğasında Mat var.Bunu da bugünlerde anlayabiliyoruz. _________________ POPÇULAR DIŞARI ! Pentagram / Mezarkabul Fan Sitesi www.puratu.org
ANTİ RAP ; ` ŞEYTAN ` I NİYE YAKMADIN CEHENNEMİN VAR DA SENİN !
[ YALNIZ GÖZYAŞLARIN YIKAR , RUHUNDAKİ GÜNAHLARI ! ] |
|
| Başa dön |
|
 |
FyrkanThrash

|
Tarih: Pzr 11.05.2008 15:00 Mesaj konusu: |
|
|
The Dark Saga gerçekten Spawn üzerine yapılmış en iyi konsept albümlerden biriydi.
Yeni EP ise benim gayet hoşuma gitti.I Walk Alone yine klasikler arasına girdi. _________________ Sabbath is Heavy, Priest is Metal!
HALFORD |
|
| Başa dön |
|
 |
DEJ-A

Kayıt: Aug 31, 2007 Mesajlar: 440 Nerden: Dinden uzak yerlerden...
|
Tarih: Pts 12.05.2008 21:17 Mesaj konusu: |
|
|
Yeni ep hakkında.
Matt'in Tim zamanında kaydedilen parçaların bir de Matt yorumuyla birleştirilmiş hali.Her zaman orjinali.Elbetteki Tim'i tercih ederim ben bu parçalarda.Fakat Matt'in yorumu da kendine has bir çerçeve de oldukça başarılı. _________________ POPÇULAR DIŞARI ! Pentagram / Mezarkabul Fan Sitesi www.puratu.org
ANTİ RAP ; ` ŞEYTAN ` I NİYE YAKMADIN CEHENNEMİN VAR DA SENİN !
[ YALNIZ GÖZYAŞLARIN YIKAR , RUHUNDAKİ GÜNAHLARI ! ] |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Pts 12.05.2008 22:24 Mesaj konusu: |
|
|
I Walk Among You'daki yeni şarkı Iced Earth'den çok Demons And Wizards parçası olmuş.Beğenmedim. _________________ Enslaved Blog...At tragic heights,she hangs from the sky,a requiem played,in a broken heart... Moonspell/At Tragic Heights |
|
| Başa dön |
|
 |
Jaymz_Hetfield

|
Tarih: Sal 13.05.2008 23:39 Mesaj konusu: |
|
|
Son dönemde çok farklılaştı zaten IE. Hadi hayırlısı  _________________ MASTER OF PUPPETS |
|
| Başa dön |
|
 |
Asmodeus_the_Demoniac

|
Tarih: Prş 15.05.2008 8:29 Mesaj konusu: |
|
|
acep iced earth'ü türkiye'ye getirebilme ihtimali yüzde kaçtır???
inanıyorum gelseler adamlar live in athens'den sonra live in anatolia adında bir albüm daha çıkarırlar  _________________ Blood is the Life and it Shall Be Mine |
|
| Başa dön |
|
 |
|