Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Pzr 13.04.2008 16:03 Mesaj konusu:
Josephking_1903 demiş ki:
sin-pecado demiş ki:
bizim için ligin sonu geldi bile, yine bir önceki seneleri aratmayacak hafif buruk, melankolik, çilekeş bir son, tibetli rahiplere döndük a.q. artık, dertlerden,çilelerden,üzüntülerden mutluluk çıkartmayı fazlasıyla öğrendik...
Herkese nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK...
Sizin Bursa maçını , İzmir'e verirlerse atlayın gidin otobüsle falan , Güzelyalı'da sahilde balık restoranları var , ayağının altında deniz , rakı , eşsiz zeytinyağlı mezeler , balık falan ne melankoli kalır ne çile
deplasmana gidecek bir taraftar profili için lüks şeyler söylüyorsun biraz sanki walla öle bi izmir deplasmanına gitsem bile şu anki konjonktöre göre en fazla yol parasını çekip, karnımı doyurabilirim, öyle bir rakı sofrası biraz lüks kaçar, gerçi o izmir mezelerinin methini çok duydum, rakıyı arkadaşların ewlerinde yanına biraz acı ezme, biraz haydari, biraz kuru etle öyle içiyoz, biraz paralandıkmı nevizade veya ocakbaşı falan, aşırısı bizi bozuyo maddi durumdan dolayı
Ona eyvallah , ama gene da ordaki masanın fiyatı İstanbuldaki herhangi bir balık restoranı/ocakbaşı veya nevizade'de ki yerlerden daha ucuz...Ama yol , mol , maç falan filan totalde pahalıya gelir...
Geçen seneden tecrübeliyiz , insanı hayatta yapmadan ölmemesi gereken işlerden biri...
Sonra bana diyorlar ki hadi Ankara deplasman hadi Konya deplasman Bursa vs...
Şöyle denizi koklayarak 2 duble atamadıktan sonra yemişim maçını , deplasmanı
O yüzden (MLMW'ye katılıyorum) İzmir , Antalya hatta tüm Ege ve Antayla sahili olsun isterim ligde 4 Ankara , 2 Kayseri vs olacağına , Belediyeler olacağına... _________________ Ibanez RG 2570 & Ibanez RG7620
Tarih: Pzr 13.04.2008 16:11 Mesaj konusu:
abi hokkabaz filminde cem yılmazın diğer oyuncularla rakı içtiği bir yer vardı, aynı senin dediğin gibi deniz ayağını altında ve göz alabildiğine gidiyo uçsuz bucaksız, eğer öyle bir yerse senin bahsettiğin yer kafadan 1 saatte bi büyüğü devirirsin:) aslında o ucuzluk muhabbeti açısından haklısın, istanbulda bi yerde rakı sofrası artık gün geçtikçe cepleri fazlasıyla zorluyor, bir de benim gözlemlediğim kadarıyle çoğu yer fiks menü saçmalığına gidiyor göya daha ucuz ve ekonomik olsun diye, rakıyla aiçilmeyecek ne kadar şey varsa getiriveriyolar adamın önüne, hiç bi halt anlamıyon içtiğin şeyden, hızlı hızlı tabaklar kaldırılıyo, bi sonraki servise falan geçiliyo, rakı dediğin şey yavaş içilir, muhabbet olmazsa olmaz, eşek gibi müziğin olduğu yerde de rakı içilmez mesela, o yüzden öyle pek fasıl muhabbetlerini de sevmiyom, çalan müzikler zaten öldürüyo, rakı müziği arka fondan yavaş yavaş gelicek ve adamı dertlendircek kardeşim o yüzden forza cengiz kurtoğlu diyorum
Tarih: Pzr 13.04.2008 17:46 Mesaj konusu:
abi hokkabaz filminde cem yılmazın diğer oyuncularla rakı içtiği bir yer vardı, aynı senin dediğin gibi deniz ayağını altında ve göz alabildiğine gidiyo uçsuz bucaksız, eğer öyle bir yerse senin bahsettiğin yer kafadan 1 saatte bi büyüğü devirirsin:) aslında o ucuzluk muhabbeti açısından haklısın, istanbulda bi yerde rakı sofrası artık gün geçtikçe cepleri fazlasıyla zorluyor, bir de benim gözlemlediğim kadarıyle çoğu yer fiks menü saçmalığına gidiyor göya daha ucuz ve ekonomik olsun diye, rakıyla aiçilmeyecek ne kadar şey varsa getiriveriyolar adamın önüne, hiç bi halt anlamıyon içtiğin şeyden, hızlı hızlı tabaklar kaldırılıyo, bi sonraki servise falan geçiliyo, rakı dediğin şey yavaş içilir, muhabbet olmazsa olmaz, eşek gibi müziğin olduğu yerde de rakı içilmez mesela, o yüzden öyle pek fasıl muhabbetlerini de sevmiyom, çalan müzikler zaten öldürüyo, rakı müziği arka fondan yavaş yavaş gelicek ve adamı dertlendircek kardeşim o yüzden forza cengiz kurtoğlu diyorum
Fiks menüyü öyle ayarlar ki o çakallar , normal bir masadan daha fazla para kazanırlar.
Dediğin gibi alakasız mezeler , alakasız müzikler vs , ne içtiğinden birşey anlıyorsun , ne yediğinden...
Bizim İzmir'de gittiğimiz yerde , ayakkabıları çıkarıp paçaları sıvayıp elinde rakı bardağıyla denize girebiliyordun Mekan Hokkabaz filmindeki gibi bir yerdi ama dibinde plajımtrak bir bölüm de vardı...
Deplasmanlar da ucuza gelir işte , Yurtiçi Kargo ile gideriz her yere _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
From Appetite to Democracy...
altay göztepe karşıyaka izmirspor dışındaki takımlar önemli değil, bu 4 lü süper ligte olsun işimi gücümü bırakırım manyağa bağlarım..
izmirsporun maçına 35½ plakalı arabamla teypte "Altay senin o şanlı bayrak" şarkısıyla göz göz göz tepe! diye bağıra bağıra giderim!!
ahhhh ah özlemişim çok _________________ NeMutluTÜRKÜMDiyene!!!
Tarih: Pzr 13.04.2008 18:21 Mesaj konusu:
35 buçuk plakanla "göz göz göztepe" diye mi bağırıcan:), 35 buçuk karşıyakalıların olayı değil mi...
bu arada izmirden en azından bir takım çıksın, uzun zamandır izmir takımı yok 1. ligde...
35 buçuk plakanla "göz göz göztepe" diye mi bağırıcan:), 35 buçuk karşıyakalıların olayı değil mi...
bu arada izmirden en azından bir takım çıksın, uzun zamandır izmir takımı yok 1. ligde...
manyağa bağlarım dedim ya karşıya geçerken vapurdan arabamla birlikte 35½ kere atarlar beni öyle bir durumda..
o 4 takımın aynı anda süper ligte olması nasıl ütopyaysa benim söylediklerimde öyle _________________ NeMutluTÜRKÜMDiyene!!!
Tarih: Pzr 13.04.2008 19:55 Mesaj konusu:
yok ben de emin olmak için sordum zaten, pek bilmem izmiri falan...
bu arada o bi ayağın denizde, bi elin rakı bardağında falan ne değişik bi yermiş öyle yahu, way anasına
Kayıt: Jun 27, 2006 Mesajlar: 499 Nerden: Nova Scotia-Kadıköy
Tarih: Pzr 13.04.2008 21:21 Mesaj konusu:
Abi sen lig değil yeme içme tur yapmışın resmen yuh lig sonuna doğru 5-10 kişi sağ kalırsınız bence _________________ Mairwen Vanora, most beautiful girl in Christchurch, I miss you.
Dön Baba Dönelim World Tour 2006-2008.
Kayıt: Oct 01, 2007 Mesajlar: 799 Nerden: oto atelyesinden
Tarih: Pzr 13.04.2008 22:03 Mesaj konusu:
antalya olsun, ordan saklıkente kaçalım _________________ Şunun bunun yardımından kuvvet almak istiyorsanız, bu gününüzü bilmem ama geleceğiniz çok kötüdür.
ATATÜRK
E ne zaman rakı masası kuruyoruz istanbul tayfası ciddi diyorum ayarlayım bir akşam takılalım rakı yapalım cengiz baba dinleriz hiç sorun değil rakı zaten ortam içkisi ortamı kuralım. _________________ Yoğun İstek Üzerine Burdayım
Gelsin artık batı takımları lige.Bıktık belediye taklımlarından.Arkalarında siyasetçiler yardımıyla güçlenerek lige geliyorlar.Koskoca İzmir'den takım yok,üzücü.
Trakya'yı unutmayalım, alemcinin Paradise City'si _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
From Appetite to Democracy...
Tarih: Pts 14.04.2008 23:18 Mesaj konusu:
Ulan Antalya'da 5 seneye yakın maç izledim, 4 kere bizim deplasman tribünüyle beraberdim, KFY'nin meşaleli/kar maskeli pankartı daha yeniydi o zamanlar; nerde içeceksiniz kardeşim anca Eski Lara yolundaki parkta içersiniz, Antalya güzel deplasman filan değil.. Deniz varsa, koy sepete olmuş sizin durum..
Ya da ben sevmiyorum çok maç izledim orda, bilemiyorum.. Ama kafam girsin hani inceden.. Antalya'daki stadın Antalya'daki mekanı, İstanbul'da Nişantaşı'nda veya İzmir'de Kıbrıs Şehitleri'nde olması gibi.. Ankara'da Çinçin veya.. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind..
Tarih: Cmt 19.04.2008 21:12 Mesaj konusu:
uzun zamandır bayan basket maçına gitmiyordum akatlarda, beklediğimden daha bir ateşli ortam vardı, bayan basket maçlarına maalesef taraftar ilgi göstermiyo pek, derbi maçları dışında, bugün mersin büyükşehiri eledik ve yarı finale çıktık, güzel oldu, rakibimiz galiba fb oldu ama tam emin değilim...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız