Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Gitar ve Ekipmanı Hakkında (GENEL)
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Gitar ve Ekipmanı Hakkında (GENEL)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 290, 291, 292  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Lakhesis

MesajTarih: Pzr 06.04.2008 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Fender Lite Ash Telecaster hakkında bilgisi olan arkdaş varmıdır acaba. kalitesi tonu vs hakkında
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emirizmir

MesajTarih: Sal 08.04.2008 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Şu sitede birşey gözüme takıldı.Bu fender memlekette 1000ytl üzeri satılan fenderlardan mı yoksa Squier denilen çakma fender mi?Fiyatı sadece 400$ zzounds ta fakat aynı sitede 1500$ a da fenderlar var.Kalitesi nasıldır bu gitarın.Tarz olarak blues ,jazz ,rock a gider bildiğim kadarıyla.

Fender Standart Stratocaster
alder body
mapple fingerboard
3 Standard Single-Coil Strat Pickups (Ceramic Magnets)
21 Medium Jumbo frets
Başa dön
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Sal 08.04.2008 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Mexico yapimi olabilir. Şayet Mexico yapimiysa fiyatinin dusuklugu buradan gelmektedir.
rocker_hawk

MesajTarih: Sal 08.04.2008 21:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bildiiğim kadarıyla american olanlar (highway dahil) 22 perde oluyor. Bu da 21 perde olduğuna göre mexico yapımıdır.
BLaCK_MaGiC86

MesajTarih: Çrş 09.04.2008 1:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

emirizmir demiş ki:

Şu sitede birşey gözüme takıldı.Bu fender memlekette 1000ytl üzeri satılan fenderlardan mı yoksa Squier denilen çakma fender mi?Fiyatı sadece 400$ zzounds ta fakat aynı sitede 1500$ a da fenderlar var.Kalitesi nasıldır bu gitarın.Tarz olarak blues ,jazz ,rock a gider bildiğim kadarıyla.

Fender Standart Stratocaster
alder body
mapple fingerboard
3 Standard Single-Coil Strat Pickups (Ceramic Magnets)
21 Medium Jumbo frets

Squier değil de Fender yazışından ve 21 perde oluşundan Meksika yapımı bir fender olduğunu çıkarabiliriz.

Highwayler ve American Series stratlar 22 perdedir.

Squierlar için ise Affinity serisi 21 ve daha düşük kalite (Çin işçiliği), Standard serisi 22 ve nispeten daha yüksek kalite (Endonezya işçiliği, muhtemelen Cort fabrikası üretimi)
halilpazarlama

MesajTarih: Çrş 09.04.2008 10:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

squier iyidir ya çakma demeyin Sad senelerce kahrımı çekti Smile
satılık gibson maestro flaying v -15" crt monitör behringer EQ 40 YTL http://www.turkrock.com/post1477834.html#1477834
Başa dön
Head2KoRn

MesajTarih: Pzr 13.04.2008 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Merhaba Arkadaşlar ,
1 Sene İçerisinde İnşallah Kendime Bir Ibanez K7 Almak İstiyorum.Fakat Artık Bilindiği Gibi Bu Modeller Üretilmiyor.( Son Üretim 2005 )
Piyasada K7 Bulmak Zormu ?
Eksisi Artısı Neler ?
halilpazarlama

MesajTarih: Pts 14.04.2008 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Head2KoRn demiş ki:
Merhaba Arkadaşlar ,
1 Sene İçerisinde İnşallah Kendime Bir Ibanez K7 Almak İstiyorum.Fakat Artık Bilindiği Gibi Bu Modeller Üretilmiyor.( Son Üretim 2005 )
Piyasada K7 Bulmak Zormu ?
Eksisi Artısı Neler ?
eksisi fiyatı Very Happy
satılık gibson maestro flaying v -15" crt monitör behringer EQ 40 YTL http://www.turkrock.com/post1477834.html#1477834
Başa dön
bysnickers

MesajTarih: Cum 18.04.2008 17:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

meraba arkadaşlar elektro gitar almayı düşünüyorumda ibanez GAX30BKN mi almalıyım yoksa cort g200bk mı almalıyım bilgilendirirseniz sevinirim
Başa dön
Blackened85

MesajTarih: Cum 18.04.2008 18:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Onurbattal satıyordu bir ara K7 eğer satılmadıysa onla görüş gayet uygundu fiyatı.
muratar
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Prş 15.05.2008 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://www.musiciansfriend.com/product/Ibanez-RG4EXQM1-Quilted-Maple-Top-Electric-Guitar?sku=519785

arkdslar bu gıtara hangı manyetıgı takarsam fender tonuna yakın bı ton alablırım? fender tonu kadar olmasada o tona ykın alma sansım warmı?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
masterofpuppetsasd

MesajTarih: Cum 16.05.2008 1:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

muratar demiş ki:
http://www.musiciansfriend.com/product/Ibanez-RG4EXQM1-Quilted-Maple-Top-Electric-Guitar?sku=519785

arkdslar bu gıtara hangı manyetıgı takarsam fender tonuna yakın bı ton alablırım? fender tonu kadar olmasada o tona ykın alma sansım warmı?

Hangi fender tonu? Stratocaster,telecaster,mustang gibi dolu model var. Strattan bahsediyorsan eğer sana single coil sesi gerekli bu aletle pek kolay değil. Bunu alacağın fiyata meksika strat alman çok daha mantıklı olur.
excrement

MesajTarih: Sal 20.05.2008 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

merhaba ben sb. dreams kelly gitar maduru bi vatandasım.. gitar kursuna ilk baslarken almıstık pek de bilgimiz yoktu 300€ sanırım fiyatı ne yapsam nasıl yapsam da değiştirsem ?
Başa dön
anatolia999

MesajTarih: Pzr 25.05.2008 19:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaslar bu japon malı fender ler en eski üetimi nedir biliyomusunz?
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Dxp

MesajTarih: Sal 03.06.2008 21:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Oncelikle herkese slm lar youtbda gorduum bir gibson explorer cok hosuma gitti sitede gibson explorer pro usa diye geciyor fakat internette o kdr arastırmama ragmen hicbir yerde bulamadım.sadece bir yerde artık uretilmiyor bunlar diye bir yazı ve bir iki resim bulabildim Rolling Eyes iste gitar..

bu gitar hakkında bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa cok sevinirim manyetikleri,klavyesi vb gibi ve nerden bulabilceimi bilen biride yardımcı olursa cok ii olur gercekten turkiye ve yurtdısı olabilr.
Biraz fazla uzattım kusura bakmayın birde sunu soylemek istiyorum bunu gorene kadar ltd ex400 almayı dusunuordm ama bunu gorunce aklım biraz gibsona gitti bir karsılastırma yapacak olursanız hangisi daha iidr? simdiden tesekkurler.
Başa dön
Blaster_91

MesajTarih: Çrş 04.06.2008 0:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

atalay jackson pro series kelly skulls modeli hakkında biraz bilgi verebilirmisin.mesela evde çalışırken fazla zorluk yaratırmı şeklinden dolayı_Bi bilgilendirirsen süper olcak Very Happy
Başa dön
metalbocek

MesajTarih: Çrş 04.06.2008 15:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar floyd rose dan bıktım ve sabit köprülü bi gitar alıcam kendime yalnız tonları sert olacak...bu yüzden cort evl-z6 ya taktım hem les paul hem de sabit köprü...tam istediğim gibi...bu gitar fiyatında bana başka sabit köprülü gitar önerileriniz olabilir mi...
Başa dön
halilpazarlama

MesajTarih: Çrş 04.06.2008 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

esp horizon Very Happy süper alet ama fiyatını bilmiyorum geçen biryerde elime aldım çok hoşuma gitti Very Happy
Başa dön
Blaster_91

MesajTarih: Çrş 04.06.2008 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Atalay jackson kellyler hakkında bilgi verebelirimisin teknik kullanış falan bide laylalylom dışında nerde bulabilrim jackson pro ke3 skulls modelini ?
Başa dön
utqyy

MesajTarih: Pzr 13.07.2008 2:47    Mesaj konusu: adaptorle ilgili yardım.. Alıntıyla Cevap Ver

amca demiş ki:
standart olan dışın + , için - olmasıdır. yani resimdeki gibi. pedallar genelde bu sistemle çalışır. örnek boss, jim dunlop ve ibanez pedallar. Ama pro co the rat gibi markalar nedense gıcıklık yapıp kutupları ters kullanırlar. Kutuplar bağlanırken ters bağlama yapılmış ve eğer adaptörün amperi yüksekse(en az 2 amper kadar) pedalı yakabilir. Ancak yüksek amperli adaptörler genelde kullanılmadığı için ters bağlama yapsanız bile hemen durumu fark edip pedala zarar vermeden düzeltme yaparsınız.

merhaba.ben pro co turbo rat pedal aldım fakat kutuplarını bilmedigim için,üzerinde ve sitesinde de yazmadığı için iç taraf eksidir diye düşündüm
fakat 1200mA adaptoru takınca ses gelmedi hafif bir koku gelir gibi oldu,çıkarttım 1 dk olmadan,sonra da pil takınca ses geldi normal bir şekilde çalıştı pedal,şimdi pedalın yanıp yanmadığını anlayabilir miyiz?
yani bir sorun çıkar mı.yoksa adaptorun switch ini iç taraf +'ya getirip
normal şekilde kullanıma devam edeblir miyiz
teşekkürler
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 290, 291, 292  Sonraki
291. sayfa (Toplam 292 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız