Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - mydukkan
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

mydukkan
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik İşi
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
rg7321
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Sal 25.03.2008 1:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

6 defa alışweriş yaptım hepsi iyiydi çok iyi ilgileniyorlar ama en sonunda bi bigmuff alim dedim almaz olsaydım keşke pedal bozuk çıktı tmm dediler ilgileniriz....tmm dedim normal sonuçta kul yapımı...sonra arayıpda 2 hafta beklemeniz lazım servisle ilgili sorunlar cartlar curtlar diorum daha alışweriş yapmıcam die ama mecburum burda hiç bişe yok.....
ManyaxTheLost

MesajTarih: Prş 10.04.2008 0:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Antalya ve Adana'da yaşıyorum.Öncelikle oradan aldıklarımı sayayım ;

Ibanez RG1570
Ritter RJG500E
Laney LX-20R
Boss OC-3
Boss DD-3
MXR M102 Dyna Comp
DiMarzio EP17J06RR
Planet Waves Joe Satriani imzalı askı/Souls of Distortion
Jim Dunlop 100 Pegwinder
PW-LED-01/Standart
Ibanez Steve Vai Pena
Ibanez Steve Vai Pena
Daddario EXL110 Regular Light/takım tel
D'addario EXL220-5 Soft/Long/
Jim Dunlop 65 Limon Yağı
Dunlop Formula Number 65
Dunlop Ultraglide
Jim Dunlop Jazz III XL
D'addario EXL120 Super Light/takım tel
D'addario EXL120 Super Light/PL009 mi
D'addario EXL120 Super Light/takım tel
Jim Dunlop Jazz III XL

Şimdiye kadar bu ürünleri almışım.Bunlar da toplamda yaklaşık 2700 YTL yapıyor.. İlk başta kredi kartı ile alışveriş'e güvenmediğim için biraz tereddüt etmiştim. Gözümü karartıp Ibanez RG1570 siparişi verdim ve çok hızlı bir şekilde elime ulaştı. Bundan sonra da zaten bir çok kere sipariş verdim.

Her şeyden önce sizi umursuyorlar. Sorduğunuz bir soruya kısa sürede yeterli bir cevap alabiliyorsunuz ve isterseni size özel ödeme seçenekleri de sunuyorlar. Eğer sipariş ettiğiniz bir ürün ellerinde yoksa telefonla durumu bildiriyorlar.

Paketlemele anlayışları 10 üzerinden 10'u hakediyor, çünkü pena bile alsanız onu kaybolmayacak ve sizin rahatça bulabileceğiniz şekilde paketliyorlar.. Sıvı ürünler de sipariş ettim ve o kadar uzun yola rağmen küçük bir damla dahi akmayacak şekilde yollamayı başardılar.

Yaklaşık 22 aydır güvenle alışveriş yapıyorum. İndirim oranım %10 civarında ama iki pedal için de ses örneği yollarsam &12 olacak sanıyorum. Buradaki tek sorun hangi üründe bu indirimden yararlanabiliyor olduğumu henüz çözemedim, sanırım bir fiyat limiti gerekiyor. Çok da önemsemedim çünkü zaten pek çok müzik marketten daha ucuza satış yapıyorlar.

Herkese tavsiye ederim.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
theMagus

MesajTarih: Prş 10.04.2008 17:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar..

Hemen herkes olumlu şeyler söylüyor zaten..

Ben de Adana da yaşıyorum. Bu yüzden mydukkan a sıcak bakıyorum. Sanırım en kısa zamanda ben de alışveriş yapmaya başlıyacağım..
Başa dön
solitude71

MesajTarih: Cum 11.04.2008 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dostum söylüyorum sana hiç tereddüt etme. Ben bir süre sitenin sahibi Selçuk'tan gitar dersi de almıştım tanıyorum, işine hakim, sorumluluk sahibi birisidir. Sıkıntı yaşamazsın. Penadan tut da birkaçbin YTL'lik gitarlara kadar hemen her türlü şey aldım bir kere bile problem olmadı.
agmed

MesajTarih: Sal 13.05.2008 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Şimdi aklıma geldi de vade farkı için gerçekten bankalar ile konuşulabilir, eminim Selçuk Abi bunun da üstesinden gelir.. Selçuk Abi'yi buralarda görmeyi özledik...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yndnrg7321

MesajTarih: Pzr 18.05.2008 10:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

teşekkür ederim mydukkan işinizi fazlasıyla yapıyorsunuz
agmed

MesajTarih: Prş 22.05.2008 3:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu arada 13.05.08 tarihli mesajımda vade farkı olayından bahsetmiştim siteye baktım da evet halletmişler şimdilik 4 aya kadar ama yeterli bence, mydukkan farkı yine.. Teşekkürler
dadada

MesajTarih: Çrş 28.05.2008 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

mydukkan süper yau, adamlar cidden gayet profosyonel çalışıyorlar ve işlerini hakkıyla yapıyorlar. yani müşteriyle sonuna kadar ilgileniyorlar yerine göre...

geçenlerde bir harmonica seti + iki tane mikrofon standı, 2 tane stand mounth, 3 tane kitap, 2 tane takım tel ve bir de adaptör aldım mydukkan'dan. 10 kalem falan oluyor yani bayaa bir şey aldım işte tek seferde Smile kargo ücretini de onlar karşıladılar havaleyi yaptığım günün ertesi günü de elimde oldu hepsi. ayrıca havale ile aldığım için %5 indirimli aldım ve de diğer alışveriş sitelerinde olduğu gibi banka havalesini bankanın içerisinden yapıp açıklama bölümü falan gibi saçma sapan şeyleri doldurup da bi dolu havale parası vermeniz gerekmiyor, ben havaleyi bankamatikten 2 dk da yaptım ve de 3 lira havale parası verdim sadece.

bir de bu aldığım aletlerden sonra şimdi mydukkan'da % 4 gibi bir indirim oranına sahibim bütün ürünlerde, bir şey aldığım zaman %5 havale + bir yüzde % 5 kadar da indirim le % 10 indirimli alıyorum kısacası, gayet memnunum yani evime kadar geliyor 1 gün içerisinde ve de çok güzel paketliyorlar, sarıp-sarmalıyolar bayaa Smile

bir de mesela benim o yaptığım alış-verişte aldığım parasını ödediğim stand mounthlardan birisi paketten çıkmadı, mydukkan müşteri temsilcisine site üzerinden yazdım böyle böyle diye, ilk başta paketleme sırasındaki kamera kayıtlarımıza bakalım falan dediler, daha sonra mydukkan'ın sahibi olan Selçuk bey aradı cep telefonumdan bizzat, kendileri koyduklarını düşündüklerini ama bir yanlış anlaşılma olduğunu düşündüğünü ve de bana tekrar bir stand mounth yollayacağını söyledi ve yolladılar da netekim. stand mounth'un fiyatı da 2 - 3 Lira bir şey üstelik ama adamlar 3 lira için bile uraşıyorlar yani, taktir ettim Smile
bo2a

MesajTarih: Cmt 07.06.2008 3:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

pena mm'lerine kadar arayip bilgi sahibi yapiyorlar insani, gercekten cok titizler, 3 kere alisverisim oldu, hepside mukemmeldi, tum calisanlarina buradan tesekkur ediyorum, gercekten cok iyiler, umarim daha iyiye gider ..
Başa dön
scraby

MesajTarih: Çrş 11.06.2008 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gitar sehpası almıştım oradan, çift gitar için..
sehpa nın bir tarafının bi lastiğini eksik göndermişler.

kendilerine durumu ilettim.

1 saat içinde özür dileyerek kendilerinden kaynaklandığını belirtiler, 30 milyonumu kredi kartıma iade edip, sehpa yı bana hediye ettiler.

müşteri ilişkileri çok çoook iyi olan bir yer burası. selcuk uzunhasanoğlu'na ve ekibine teşekkür ederim.
Başa dön
Agacadalanvar

MesajTarih: Çrş 25.06.2008 9:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gitarımı burdan aldım, aynı gün içerisinde kargoya verileceği taahhüt ediliyordu ve siparişimi gecenin bir yarısında verdim. takip sisteminden ertesi gün öğleye doğru kargo şirketinin semtimdeki şubesine ulaşmış olduğunu gördüm, sabredemedim gitim şubeye aldım kucağıma geldim eve.

anlaşılan sabah ilk iş dükkanbı açtıktan sonra gece gelen siparişleri kargoya veriyorlar Smile dedim kendi kendime.

faturası kutunun üstüne sıkıca bantlanmış şekilde tüm ekimanları eksiksiz olarak teslim aldım gitarı yaptığım alışverişten de gayet memnun oldum.
Başa dön
assault

MesajTarih: Çrş 25.06.2008 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Cidden çok titiz insanlar.
Her türlü soruya cevap veriyorlar.
Birazda indirim yapsalar Wink
zetiman

MesajTarih: Pzr 29.06.2008 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Mydukkandan birçok şey almışımdır. Gitar tel pena vs falan. Hepsinde de Selçuk abi o kadar ilgili o kadar bilgilendiriciydi ki gerçekten takdir ettim. Evet İstabul'da yaşayanlar için mydukkan biraz pahalı gelebilir çünkü bir arkadaşımız yukarıda açıklamış İnternet üzerinden alışveriş yapıldığı için vergiden kaçamıyorlar bu da %18. Tünel e gittiğinizde peşin paraya daha makul bir miktara alırsınız orası gerçek, ama satış sonrası destek veya size alacağınız malla ilgili bilgi verme olayında Tünel sınıfta kalır. ki mydukkanın Beşiktaştaki bürosuna gidip alırım genelde ve orada da nakit ödeme yapabildiğiniz için o şekilde ucuza alabilirsiniz. Yani istanbulda yaşıyoruz tünele gideceğinize bjk ye gidin mydukkanla nakit konusunda pazarlık yapın Smile tünelde alacağınızla aynı fiyata ama en azından ne aldığınızı bilerek alışveriş yapmış olursunuz.
Ben de mydukkandan almaya çalışıyorum çok fiyat farketmeyen ürünlerde açıkçası.

kolay gelsin...
Başa dön
ornapsen

MesajTarih: Çrş 02.07.2008 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

istediğim bir cort gitar var bekliyorum hala stoklarında yok.
aimlessmentality

MesajTarih: Prş 03.07.2008 19:58    Mesaj konusu: Mydukkan Alıntıyla Cevap Ver

Hepsi iyi insanlardır. Kemal Burak Misket isimli çalışan arkadaş bana samimi bir şekilde bir çok kez usanmadan yardımcı olmuştur.Kendisine buradan tekrar teşekkürler.
Sattıkları ürünün arkasındadırlar ve aldığın zaman güven hissedersin. Su güne dek kabloya kadar oradan aldım. Pahalı olması verdikleri hizmetle kıyaslanmalıdır. Aldığınız ekipman ayağınıza kadar gelmekte ve beğenmezseniz aynı hafta içinde sorgusuz değiştirilmektedir.

Ben çok memnun kaldım..

edit: İyi insanlardır az kaldı..Çok kral insanlar deme gereği hissettim.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
metalikkII

MesajTarih: Prş 03.07.2008 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

1 bucuk ay kadar önce francisco bros marka bi klasik gitar almıştım, çok güzel paketleyip göndermişler. Gitarı beğenmedim verdiklere adrese geri bıraktım geri verme prosedüründe hiçte sorun yaşamadım. Ayrıca bünyesinde çok fazla ürün barındırdığı için tünele herhangi bişey almaya gitmeden(jag,amfi,tel vs.) sitede biraz geziniyorum fiyat marka ve kalite araştırması yapıyorum, tüneldeki dükkanlara sormadan önce ilk elden bilgi sahibi oluyorum. Gayet memnunum:D
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik İşi Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız