Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Alo Kanka
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Alo Kanka

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Gündem
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Cantstandya

MesajTarih: Sal 08.04.2008 16:39    Mesaj konusu: Alo Kanka Alıntıyla Cevap Ver

Polisten yeni ihbar hattı: Alo Kanka

http://www.ntvmsnbc.com/news/441969.asp

---

Şimdi ben şu sözcüğün bendeki etkileriyle ilgili bir kaç şey yazmak istiyorum. Bu yazı polisle değil, polisin açtığı hat için kullandığı ismin son damla mertebesine denk gelişinden mütevellit yola çıkan bir dil isyanıdır. Zaten böyle tabiri caizse "tek vuruşluk" başlıklar ile aram iyi değildir, daha önce bu tip girişimlerim pek olmamıştır. Tek nefeste özetlesem "tiksinmek" kelimesini kullanırım, zira şu haberi duyduğumda, hattın ismi ile ilgili ellerimi dizlerime vurdum ansızın. Ama uzun yolu seçip hatırı sayılır zamandır yapmak istediğim kusma eylemini gerçekleştirmek niyetindeyim. Şu anda benim için tek önemli olan şey bunları bir yere yazmak ve rahatlamak, evet..

* Fenerbahçe - Oftaş maçı öncesi Numaralı şeridi önünde içiliyor. Şarapçının teki gelip arkadaşın yakasına yapışmaya yeltenerek "Biranı bana ver" diyor. Terslenme ile karşı karşıya kalınca da uyarıyı yapıştırıyor: "Bak kankaaa"..

* Fenerbahçe - Kayseri maçından önce Yoğurtçu'da organize edilen alkol seansının sonlarına doğru eski bir anıyı anlatırken, malum kelime ansızın kendi ağzımdan çıkıyor, bir de ayriyetten kendime "Ne oluyor ulan" sorusunu sormamı sağlıyor..

En samimi anlatımların eskortluğunu yapar bir temsilcilik misyonu ile bezendirilerek dillere pelesenk olmuş; fakat bu sallama temsilciliğinin yanı sıra, ne olayı anlatanı, ne de anlatılanı dinleyeni -kimsenin itiraf etmek istemeyip olayı dinler gibi yaptığı- yapmacıklığın içine itilmekten kurtarabilmiş bir kelime haline gelen şu "Kanka" muhabbetinin, dönüp dolaşıp polisimizin halkına kendini "Samimi" şekilde lanse etme çabalarının merkezine konmuş olması artık bana breh dedirtmiştir.

Yani bu kelime artık ne polisin hat ismi seçiminden, ne benim burada uzun cümlelerden başka bir şekilde yapamadığım bir şekilde nefretimi kusmamdan, ne de ağızlara pelesenk hale gelmiş olmasından ibarettir.. Başlı başına bir alt kültür hareketi ile, kendi kendine çoğalan ve yaşam alanını seçebilme zekasına sahip olan bir organizma haline gelmesinden başka hiç bir ele alınacak boyutu kalmamıştır. Zaten asıl odaklanılması gereken ve tiksinilmesi yeterli olan bir şey haline gelmesini sağlayan noktası budur; Hakkı Devrim kadar fanatikçe olmasa da şöyle durup bakılması gereken bir olaydır. Yazıktır.

KUSTUM, RAHATLADIM!
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Josephking_1903

MesajTarih: Sal 08.04.2008 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

abi senin şu kelimeleri edebi bir yazı şekline dönüştürme olayın beni bitiriyor doğrusu, gizli ve özel bir yeteneğin var Smile
kanka sen kitap yazsana yaa Very Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seventh

MesajTarih: Çrş 09.04.2008 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

biraz okudum zihnimde direk ahmet çakar calandı üslub olarak Smile iyimi kötümü bilmiyorum ama ciddi bir benzerlik var Smile
Başa dön
seththeking

MesajTarih: Çrş 09.04.2008 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alo kanka ya,
bu adamlar karşıdaki sokakta şarap çekiyorlar, beni de almıyorlar aralarına. bi toparlasan şunları?
Madcow_Prion

MesajTarih: Çrş 09.04.2008 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Şaşırmamak lazım.

Bir ara da esrarkeş arılar projesi vardı .

Projenin özeti:
Alıyorsun bir kovan arıyı esrarkeş yapıp okula salıyorsun. Böcekcikler de yazık bağımlı oldukları için gidip koku aldıklarını sokuyorlar. Kafası gözü şişen çocuklar da uyuşturucu müptelası muamelesi görüyor.

Ha uyuşturucu müptelası olsun olmasın arı sokmasına allerjisi olan biride varsa artık onu siz düşünün!

İstanbul emniyet müdüründen süper bir proje idi işte. Bunu düşünmek mi daha tuhaf yoksa basının önünde açıklamak mı ben çözemedim.

Bakalım daha neler çıkacak.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
maresal

MesajTarih: Çrş 09.04.2008 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

pelesenk kelimeside Türkçeye Zeki Kayahan Coşkun'un armağanıdır.
Esrarkeş arılar (arkadaş önce alemci arılar demişti) projesini duyduğum an geldi şimdi aklıma,gülmekten yerlere yatmıştım...İlk önce bi ilkokul öğrencisinin not almak için hayat bilgisi öğretmenine sunduğu ödevdir filan demiştim ama sonra öğrendiğimde koskoca emniyet müdürünün geliştirdiği projeye bak dedim Very Happy
DoDo

MesajTarih: Cum 11.04.2008 2:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

komik...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Crazysolo

MesajTarih: Cmt 19.04.2008 20:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

saçma ve gereksiz
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
denoktabenokta

MesajTarih: Çrş 23.04.2008 17:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

maresal demiş ki:
pelesenk kelimeside Türkçeye Zeki Kayahan Coşkun'un armağanıdır.
Esrarkeş arılar (arkadaş önce alemci arılar demişti) projesini duyduğum an geldi şimdi aklıma,gülmekten yerlere yatmıştım...İlk önce bi ilkokul öğrencisinin not almak için hayat bilgisi öğretmenine sunduğu ödevdir filan demiştim ama sonra öğrendiğimde koskoca emniyet müdürünün geliştirdiği projeye bak dedim Very Happy

Konuyla alakası yok ama Zeki Kayahan Coşkun'un Türkçe' ye bir şeyler armağan etmiş olması düşündürdü...
Zeki Kayahan=Türkçeye armağan etmek... Confused
DoDo

MesajTarih: Prş 24.04.2008 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Şimdi merak ettim acaba hiç sms atan oldumu...Komserim bana bi 20 kontör atsana felan Smile
strinzi

MesajTarih: Cum 25.04.2008 4:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

"Alo kanka" İsmi çok uyuz ya Smile
"Yalnızlığın hakim olduğu western bir kasabanın barında oturuyordum. İçeride ter ve sigara kokusu... haydutlar, katiller ve ben... viskimden bir yudum aldım. Derken içeriye beyaz elbisesi ile bir kadın girdi... saçları uçuşuyordu hafif hafif... ''
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
gorona_arxebo
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cum 25.04.2008 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kanka noldu bizim şu öaksaray meselesi. ben polizei!! yok artık :S
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
OnrYLMZ

MesajTarih: Cmt 26.04.2008 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kanka lafına bir türlü alışamadım ya saçma geliyo bana kan kardeşin mutasyona uğramış halimi nedir:S:S Neyse güzel bir uygulama fakat saçma şeylerde kullanıyoruz. Geçenlerde haberlerde gördüm o kadar saçma mesajlar atılıyormuşki;
-Kanka, matematikten 85 aldım nasıl sence?
-Bizim kanka bu soruyu tebrik ederek cevap vermiş Smile ya şu soru Very Happy

Bir öğrenciden;
-Kanka, terk edildim
-Olur böyle şeyler, hayat devam ediyor. Takma kafana, sana sevgili mi yok

Ama güzel uygulama Smile (Kullanabilene tabi)
Başa dön
GORGOROTH666

MesajTarih: Pzr 27.04.2008 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

süper bir de bunun reklamını yapmışlarda geçen akşam tv de amma güldüm Laughing
tretorian-

MesajTarih: Pzr 25.05.2008 11:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Polisle enseye şaplak g.te parmak şeklinde muhabbetim olmadığından kullanamayacağım ihbar hattı.
Kanka kelimesindende hiç haz etmem.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Gündem Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız