Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Türkçe rock nekadar kaliteli ?
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Türkçe rock nekadar kaliteli ?
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 16, 17, 18, 19, 20  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Rock Müzik - Genel
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
rocknsebo

MesajTarih: Sal 18.03.2008 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Josephking_1903 demiş ki:
halilpazarlama demiş ki:
Josephking_1903 demiş ki:
Hayko Cepkin bir dönem bizim tribünde amigoluk yapıyomuş yaw Smile geçende bir gazetede okumuştum...
evet tek sevdiğim tarafı koyu beşiktaşlı olması Very Happy

amigo oluşu bana pek inandırıcı gelmedi ne yalan söyliym, hayır orda burda muhabbeti geçerdi şu zamana kadar, rahmetli barış akarsu amigo falan değildi fakat herkes onu Beşiktaşlılığıyla tanırdı, bu adam daha dün ünlü olmadı ki, neyse fazla da irdelemenin anlamı yok...

Bence hiç girmeyelim o konulara yoksa uzar gider ve konunun dışına çıkmış oluruz.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
rocknsebo

MesajTarih: Sal 18.03.2008 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Türkiye de rocknın ne kadar kaliteli olduğuna bakmak için yeni grupları değilde belkide adını duyurmuş,kaliteli müzik yapan grupların aynı çizgide devam edip etmemelerine bakmak lazım.Yoksa herkes çıkıp rockcıyım der.Kalite falanda kalmaz haliyle.
dark_and_shadow

MesajTarih: Sal 08.04.2008 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eskilerin gidişatına bakmak gerekiyor ama yenileri de incelemen lazım sonuçta bi gelişimden bi süreçten bahsetmek için yeniler eskiler kadar iyi mi hayır ama hepsi mi kötü hayır.tr de rock müzik bahsettiğimiz kadar kötü durumda değil yani sadece milletin gözüne gözüne sokulan işte tr nin en iyi rock çıları diye lanse edilmeye çalışılan bi çok grup fıs ama asalında çok kaliteli ve tavizsiz hissederek bu müziği yapan eski ve yeni gruplar da var bu kadar karamsar olmaya gerek yok
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dusselyalnizlik

MesajTarih: Cum 11.04.2008 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Oyunuzu bana verin türk rock müziğinin tüm sorunlarını çözeyim:D
dusselyalnizlik

MesajTarih: Cum 11.04.2008 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Şimdi dün kandemir kondukun sabah gazetesinde bir röportajı vardi.toplumumuzun psikolojik ve patalojik yönden incelenilmesi gerektiğini ve milletçe beleşçi bir toplum oldugumuzu söylemişSmile bence de öyle.Herşeyin kolayına kaçıyoruz.politikacisi da oyle,sanatçısıda işadamıda.sanata ve sanatçıya verlmeyen değer bizim kültürümüzün 300-400 yıllık sorunu oda ayrı bir konu.Ama şunuda soylemek gerekir kaliteli rock çalışmalar besteleme ve icra etmenin sistemle toplumla bir ilgisi yok:)bizim farkımız şu gelişmiş müzik ülkelerinden.onlar ekonomi temelinde bile iyi işler çıkarıyor çünkü farkındalarki insanlar verdikleri para ve zamanın karşılığını istiyorlar.bizde de tamamen ekonomik temellerle yola çıkılıyor ama kalite yok.yani keriz yerine konuluyoruz.işte sahte ve ucuz kahramanlar yaratılarak bu çark dönderiliyor.çünkü tembeliz.çünkü beleşçi bir toplum olduk kandemir kondukun dedigi gibi.
HIGH-VOLUME
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pts 14.04.2008 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Türk Rock kesinlikle kaliteli değil.Rock adı altında asimile(böyleydi sanırım) olmuş sürüyle grup var.Hepsini toplasanız bir grup etmez.Eline gitarı alan rakçı oluyor bu ülkede...Ama şu sıralar sağlam gruplar ortaya yavaş yavaş çıkmaya başladı.Bknz:BLACK TOOTH.
Başa dön
dumanduman

MesajTarih: Pts 14.04.2008 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dusselyalnizlik demiş ki:

Very Happy Very Happy Very Happy süpermiş yav...

üstadım oyum senindir... Very Happy Very Happy Very Happy
üstad albümler 1 ytl olacak mı ona göre... oy verelrim degilmi... Very Happy Very Happy Very Happy
HIGH-VOLUME
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pts 14.04.2008 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dumanduman demiş ki:
dusselyalnizlik demiş ki:

Very Happy Very Happy Very Happy süpermiş yav...

üstadım oyum senindir... Very Happy Very Happy Very Happy
üstad albümler 1 ytl olacak mı ona göre... oy verelrim degilmi... Very Happy Very Happy Very Happy

Az önce demek istediğim buna benzer birşeydi.Hoş tabi... Arrow
Başa dön
DEJ-A

MesajTarih: Cmt 26.04.2008 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Burada bizim yaptıklarımız da birşey değil.Bu topic'te çözümler tartışılmalıyken,aranmalıyken biz kaliteli veya kalitesiz deyip bırakıyoruz.Yada gırgıra vuruyoruz.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
halilpazarlama

MesajTarih: Pts 28.04.2008 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ulan yine yemiş biri sezen aksudan.değermi hiç değermi değermi....kyim sizin yapacağınız rock müziğini.
satılık behringer delay- eq -gdi21 - ehx small clone - yamaha magic stomp- crybaby 535q http://www.turkrock.com/post1477834.html#1477834
Başa dön
panik_431

MesajTarih: Pts 28.04.2008 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

abi ben anlamıyorum bu grupları! Hadi cover yaptın, neden klip çekiyorsun? Kendi şarkıların dururken neden coverladığın bi şarkıya klip çekiyorsun. Bir sürü rock parçası varken neden pop şarkısını coverlıyorsun... Adamlar nasıl ünlü olsak derdindeler artık. Evil or Very Mad
rocknsebo

MesajTarih: Sal 29.04.2008 18:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

panik_431 demiş ki:
abi ben anlamıyorum bu grupları! Hadi cover yaptın, neden klip çekiyorsun? Kendi şarkıların dururken neden coverladığın bi şarkıya klip çekiyorsun. Bir sürü rock parçası varken neden pop şarkısını coverlıyorsun... Adamlar nasıl ünlü olsak derdindeler artık. Evil or Very Mad

Bak burda katılıyorum işte sana.Neden cover parcasına klip cekiyosun.hadi çektin bari çıkış parçan yapma.Pop şarkısını coverlamak bence sorun değil.Eger o parca coverlandıktan sonra kaliteli ve dinlenebilir bir parçaysa (rock için söylüyorum) sorun yok bence.Grubun yaptığı cover önceki ünlü olduğu parçaların altında kaldı ya nese.
Ama şunu sölemeliyim ki bence müzik rock müzik kalitelimi değil mi diye fazla ateşe vermeye gerek yok.Biraz daha rahat olmak gerekir diye düşünüyorum ben.Grupları yabana atmamak gerek.Kaliteli müzik yapanlar az değil.Yeterki biz farkında olalım.
fellantis

MesajTarih: Cmt 03.05.2008 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

abi midemi bulandırıyor ya türkçe yapmak istemiyorum resmen sarkıların sözlerini, böyle adamların tuttugu bir ülkede ne degeri olur bilemiyorum.. maymunlar resmen :s kaliteli müzik yapanlar o kadar az ki, onlar da kendi tarzlarını yapıyorlar ve çeşitlilik olmadıgı için gelişemiyor da rock ortamı... herşeyden önce sanatçıysan kendine özgü bir stilin bir bakış açın vs olur ama yok bunlarda, gripinden tut haykoya kadar hepsi bu tarz düzendekiler aynı.. ogun sanlısoy'un gotik fotolarını gorunce sok yasadım gecen gün, daha once de emre aydın yapmıstı, adamlar rockcı olunca gotikten punk'a herşeyi kullanmak gerektigini düşünüyorlar ne bu ya :s neyse cok doldum ben kactım Very Happy
Başa dön
DEJ-A

MesajTarih: Pzr 04.05.2008 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Türkçe Rock ne kadar kaliteli diyoruz da biz neyin Rock neyin pop olduğunu bile ayırt edemiyoruz.Batılı ülkelerden bize geçmiş olan rock müzik,onlarda pop diye hitab edebileceğimiz türler,bize rock olarak yansıyor.Neden?İçinde gitar var.Eeee başka?Ne bilim ben davul sesi geliyor fasa fiso.Öyle tür asilerinden değilim fakat bu ayrımda zorlanırken nasıl kaliteden bahsedebileceğiz bunun cevabını vermek gerçekten zor.
Başa dön
erencaner

MesajTarih: Pts 05.05.2008 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cevap cok basit
hali hazırda isim yapmıs tutmus bir parcadan YararlanmaK,kolaya kacmak

bunu topluca yapan da var KARGO gibi :S

panik_431 demiş ki:
Başa dön
kingofloss__

MesajTarih: Pts 05.05.2008 11:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sezen Aksu,Türk Rock'ına günümüz Rockçıların(!)dan daha çok katkı yapmıştır. Very Happy Ulen kadının tüm parçaları coverlandı. Very Happy
halilpazarlama

MesajTarih: Pts 05.05.2008 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yoğun duygusal kız ve erkekler için rock müziği diyorum ben buna Very Happy
satılık behringer delay- eq -gdi21 - ehx small clone - yamaha magic stomp- crybaby 535q http://www.turkrock.com/post1477834.html#1477834
Başa dön
fellantis

MesajTarih: Sal 06.05.2008 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

duygusal rock :d
Başa dön
DEJ-A

MesajTarih: Cum 09.05.2008 17:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gruplara ve eserlere de baktığımızda gerçekten aşağılarda bu seviye.Hadi eskileri anlarım ( çok eski diyorum ) ama yeni grupların ortaya koyduğu birşey ve bize ümitlenmemiz için gösterdikleri bişey de yok.Tüm bunlara bakarken nasıl kalite söz konusu olabilir. :S
Başa dön
fellantis

MesajTarih: Cum 09.05.2008 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

çünkü herşeyden once olayı anlamakla alakalı, rockı gürültülü bir müzik ve alkolden ibaret gören tonlarca grup var, ve kendi sarkı yazma stilleri yok, bizim türk gruplarının en büyük eksiği, belli bir stilleri ve tutarlılıkları yok, her iyi çalan iyi besteci demek değil kurban örneği çok bariz mesela, iyi çalıyorlar belki ama çok daha iyi şarkılar yazabilirler ama olmuyor anlasılan.. o kadar albümden avuc ici kadar iyi şarkı çıkar
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Rock Müzik - Genel Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 16, 17, 18, 19, 20  Sonraki
17. sayfa (Toplam 20 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız